Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Uusi tyyppi, elämässään aina vähän hukassa kaipaa tulkintaa kartastaan  (Luettu 5209 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
sofera
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1



Profiili
« : 09.10.2016 22:19:32 »

Terveppä terve! Olen uusi tyyppi täällä ja katsoin astron sivuilta pikatulkintaa tähän, mutta haluaisin mielelläni kuulla tästä lisää ajatuksia. Olen aina ollut hukassa ammatinvalinta jutuissa, sen oman jutun löytämisestä. Olisi kiva löytää tähän jotain. Kulttuuri-alat on aina kiinnostaneet, mutta epävarmuus kytee edelleen. Haluaisin löytää rohkeutta tekemiseen ja intoa. TEKEMISEN PALOA!
Omien ajatusten ja toiveiden tuominen on myös ollut vaikeaa, mikä on johtanut itsensä laiminlyöntiin ja parisuhteen kurjaan päättymiseen. Mutta niistä on ainakin opittu että uskon päässeeni ainakin siinä hommassa eteenpäin  Grin

Kiitän todella paljon jos joku viitsii auttaa  Smiley

aurinko kalat
askendentti skorpioni 
 kuu  skorpioni     
 keskitaivas  vaaka
tallennettu
apache
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 180



Profiili
« Vastaus #1 : 15.10.2016 14:37:14 »

Karttasi perusteella vaikuttaa, että susta ei ainakaan presenssiä puutu: nouseva Skorppari ja vielä Pluto ja Kuu yhtymässä aivan askendentin tuntumassa on todella voimakas setti! Tunnussana kohdallasi tämän perusteella on intensiivisyys. Todennäköisesti myös muut ihmiset kokevat läsnäolosi voimakkaasti, pitävät sinua ehkä mystisenä ja/tai dramaattisena hahmona ja tuskin jätät kylmäksi. Saatat tuntea ja kokea asiat hyvin syvästi, jopa vulkaanisesti. Jollain tapaa provokatiivinenkin saatat olla, ja "kaikki tai ei mitään"-henkinen. Muita voimakkaita teemoja voivat olla: seksuaalisuus, traumojen ym. psykologisten haavojen parantuminen/parantaminen, valtakamppailut, manipulatiivisuuskin. Voit kutsua itseäsi Plutonikoksi.

Olet ylipäätään todella vesipainottainen, mikä lisää tunteiden ja syvissä vesissä kulkemisen merkitystä. Planeetat Kaloissa tuovat pehmeyttä ja joustavuutta vahvan skorpparipainotuksen ehdottomuuteen. Marsin sijainti Ravussa on puolestaan jännä sijainti. Marshan kertoo energiastasi, tavasta toimia konfliktitilanteissa jne. Ravun energia on pohjimmiltaan (vaikka kyseessä onkin johtava, aloitteellinen merkki) suojeleva ja mars ravussa menee helposti kuoreensa suojellakseen itseään ja mieluummin välttelee konflikteja tai käyttäytyy hyvin defensiivisesti (mikä on jännä kontrasti sisukkaaseen, eteenpäin menevään Venus-Oinaaseen). Olisikin mielenkiintoista kuulla, kuinka olet kokenut että em. helposti konflikteja tuova nousu-skorppari/pluto ja konflikteja välttelevä / niiltä puolustautuva rapu mars käytännössä ovat elämässäsi näyttäytyneet.

Ammatilliset tulkinnat ovat itselleni olleet aika vaikeita, joten en hirveästi paneudu siihen. Sulla on kuitenkin Jupiter 10. huoneessa, eli lopulta sulle varmasti aukeaa hienoja mahdollisuuksia työelämän ja uran saralla. Oppositio Venukseen saattaa tosin hieman mutkistaa matkaa. Mahdollisia sudenkuoppia saattavat olla esim liiallinen hedonismi, halu hienoihin saavutuksiin mutta vaikeus tietää mistä aloittaa tai kykenemättömyys antaa ihan niin paljon kuin on mennyt lupaamaan Smiley Jos vältät sudenkuopat, Venuksen ja Jupiterin energioiden yhdistyminen itsessään on mitä miellyttävin Smiley Vaaka-MC.lle kulttuuriala ei olisi ollenkaan pöllömpi idea.
tallennettu

puhuessas mua katselet, oltais kuin metsäneläimet, öisin tuijoteltais hiljaa taivaalle

Life is a process of becoming, a combination of states we have to go through. Where people fail is that they wish to elect a state and remain in it. This is a kind of death.
Hamal
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 374



Profiili
« Vastaus #2 : 20.10.2016 23:12:59 »


apache tiivisti pääasiat hyvin!

Uran kannalta näkisin ehdottomasti tärkeinpinä nuo apachenkin mainitsemat 10. huoneen jutut ja koska kyse on vaa'asta, voisi menestys lähteä myös jonkinlaisesta auttajan, sovittelijan, ehkä tiedottajankin tehtävästä. Kommunikaatiota kuitenkin saattaa sumentaa tuo Auringon ja Merkuriuksen yhtymä kaloissa. Kommunikointi on sinulle melko luontaista mutta voipi olla joskus melkoista tajunnanvirtaa.


Itselläni on osittain samoja piirteitä omalla kartallani ja näkisin että tässä sinunkin kartassasi on mahdollisuus taiteellisuuteen ja luovuuteenkin! Pluton yhtymä Kuulle skorpparissa tuo paljon voimakkaita ja mystisiä tunteita alitajunnasta. Tärkeässä kulmahuoneessa tuo korostuu ja muutenkin tämä alitajuisuuden ja räväkkyyden yhdistelmä leimannee sinua ihmisenä.


Ellen täysin nyt erehdy, ovat Jupiter ja Venus toki vastapuolilla mutta tämä ei ehkä ole se ammatillisesti haastavin kuvio. Tällä kuviolla nimenomaan rakkauselämä ja oma arvomaailma ovat tulilinjalla. Varsinaisia urahaasteita on tällä kartalla aika vähän. MUTTA menestys on tässäkin tulosta oman arvomaailman kunnioittamisesta.


Vielä kun kampittaa tuon Mars ravussa-haasteen eli uskaltaa lähteä tekemään käytännössäkin uusia asioita eikä jämähdä vanhoihin, turvallisiin kaavoihin, ollaan jo puoliksi perillä. Sinänsä hassu kartta ettei MC:lle tule minkäänlaista kulmaa mistään. Ei helppoa eikä haasteellista. Karmallisesti vaikuttavia tekijöitä uravalinnalle lienee siis hyvin vähän. Kuulostanee kliseiseltä mutta kun uskaltaa uskaltaa, sujuu loppu hyvin. Varsinaiset haasteet ovat hiukka muualla kuin ammatillisessa elämässä.


Mutta nämä asiat taisit jo mainitakin avausviestissä?  Wink
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: