Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Mitä tarkoittavat valopallot unessa?  (Luettu 3742 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tari73
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 285



Profiili
« : 31.01.2011 15:05:27 »

Eli näin erittäin hämmentävän unen,jossa muka olin ihan tässä omassa makuuhuoneesssani ja yhtäkkiä näin ,kuinka hyvin hiljaa näkyi ensin meidän makuuhuoneen seinässä kirkasvalopallo, joka kävi päänpäällä ja siitä kiersi koko huoneen, ja sitten toinen valopallo meni muka lastenhuoneeseen ja hävisi sinne ,kun tällöin soi kello.
Eli mitä sanotte tästä???Mitä tälläinen uni merkitsee???
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 02.02.2011 01:21:48 »

Kuulostaisi enkelipalloille, ei niistä ainakaan tule paha fiilis Smiley
tallennettu
dodobien84
Vieras
« Vastaus #2 : 19.04.2011 21:51:04 »

Mulla kanssa on ollut aika paljon lapsena noita valoja taivaalla unissa. Olen niitä aina katsonut ikkunan läpi.

Olen tänä vuonna nähnyt pari kummallista unta. Molemissa niissä luen jonkin tyyppistä "tehtävänantoa". Ensimmäisessä luin jotain kosmisia sivuja ja näin jotain juttuja ja puhuttiin muistamisesta ja annettiin vinkki meditoida.

Jokin aika sitten näin unen jossa oli mies iso risti käsissään ja "luin" jotain missä sanottiin että tulen saamaan laajemman kuvan kuin tähän asti. Puhuttiin asioista ja annettiin graafinen selitys mitä pitää tehdä. Ylä- ja alamäkiä tiedossa.

Tossa muutama päivä sitten pyysin saada tietää keitä unissa pyörii kun tuntuu koko ajan olevan jotain "koulutusta" menossa öisin meikäläisen osalta ja chakrat pitää enemmän ja vähemmän elämää. Noh valopalloja ja ihmisiä näytettiin. Aika paljon ihme juttuja ruvennut tulemaan, ja tuntuu että tahti kiihtyy. Saas nähdä.

Mä oon nyt jossain vuoristoradassa. Ei auta kun mennä kiljuen mukana ja kädet pystyssä. Muukalaislegioonaan mars! Hehe!

Näin myös ihme unen jossa lingottiin  ison aallonharjan päälle ja jonne tipuin. Sitten virran mukana menin pohjalle. Ja tuolta pitäisi päästä ylös. Tämä aika ja paikka sitten taitaa olla se virranpohja (materialismi) mitä unessa selitettiin. Näytettiin Pohjois-Amerikat ja Euroopat.

Kaikki nostetaan ylös.

Edit: Kosmokset ja galaxit sekasin. Pidetään mittakaavat oikeina kumminkin  Cheesy

Niin ja eikös metrolehdessä puhuttu täältä astrolta käsin että kesällä 2011 planeetat on linjassa johonkin WTC-tyyppiseen vaikutukseen. Taitaa tuulla taas tähän meidän korttitaloon sitten.
« Viimeksi muokattu: 19.04.2011 23:47:00 kirjoittanut dodobien84 » tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: