Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Nukkumatti toi paljon symboleja mukanaan :)  (Luettu 2656 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Buffet
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29



Profiili
« : 03.10.2009 19:12:09 »

Näin niin eriskummallisen unen, mikä  herättyäni oli hyvin selkeänä mielessäni, niin pistänpä sen tänne jos jollekin pomppaa jokin siinä esille... Pitääköhän pian pistää kokonaan oma ketju näille meikämannen nukkumattipärinöille ?  Smiley

Joo, eli näin jo kesällä unta jostain satamasta. Jos olette ikinä käyneet satamassa, siis ihan oikeassa sellaisessa missä laivoja lastataan niin tiedätte että siellähän on sellaisia isoja halleja joka puolella...

Uneni alkoi siitä kun juoksin yhdessä tällaisessa valtavassa hallissa. Muistan juosseeni jonkun kohdan ohi, minkä ylitse ei olisi saanut mennä, sillä muistan että siellä oli ikään kuin joku hyvin salainen armeija-operaatio menossa. Jatkoin sitten kuitenkin juoksemista, koko ajan ajatellen että mitenkähän tässä nyt käy jos joku pysäyttää.

Ja sure enough, siinä joku juoksi kiinni univormussa ja kysyi että "onko teillä lupa oleskella täällä?", johon vastasin täysin välittömästi että "totta kai" ja jatkoin juoksemista. *maraton-hymiö*

Muistaakseni syy koko juoksulle siellä oli kuulla nimi jollekin kappaleelle mikä soi päässä. Sitten kuitenkin kun pääsin sen valtavan hallin päähän ja valtavasta ovesta pihalle, niin eipähän siellä ollutkaan kuin joku läpyskä missä oli päivämäärä 21.6.

Eipä sitten muuta kuin juoksemaan takaisin, tällä kertaa hallin ulkopuolella, jälleen miettien että mitähän tässä käy jos joku äkkää että en todellakaan saisi olla täällä.

Matkalla takaisin sitten siellä oli joku vanha ukko, jonka kanssa istuin hetken. Se sanoi olevansa töissä jossain hallissa numero 11 tai 12. Muistan miettineeni että jos se kysyy että missäs minä, niin vastaan joko 13 tai 14.

No, ei kysynyt => lisää juoksua.

Niin muuten, takaisin päin juostessa oli jotenkin vaikeampi juosta, ihan kuin olisi ollut joku kuminauha selässä. No eniweis...

Sitten menin johonkin ihmeen pukukoppiin, missä herätin ihan kohtalaisen hiljaisuuden kun menin johonkin kaapille ja aloin kaivaa jotain erikoisjoukkojen juttuja päälleni. Jossain vaiheessa katselin kaapin päältä että onkos nämä vielä nyt minun vai mitä, siellä kun oli jotain aurinkolasien linssejä ja rannekello jossain paketissa.

Sitten siellä pukuhuoneessa joku ukko alkoi mussuttaa, niin aloin kuristaa sitä ja sanoin että irrotan pian leukaluun muusta pääkallosta jos ei ole hiljaa. Että näin.

Sitten siellä alkoi jotkut hemmot valutella jotain kaasua pulloista ja alkoivat puhella että he alkavat kiduttaa porukkaa, että aikovat polttaa ne tai jotain. Tämä oli minun vihjeeni lähteä pois, mikä onnistuikin ihan hyvin, omaksi ilokseni  Smiley

Sitten lisää juoksua. Kun päsin sieltä pukukopista niin olinkin jonkun kampuksen nurtsilla juoksemassa pois päin. Koitin soittaa poliisille että siellä on nyt tiukka meininki.com, mutta en saanut yhteyttä. Itse asiassa olin soittanut numeroon 232, josta vastasi joku ulkomaalaiskaveri, muistaakseni.

Sitten juoksin kioskille, jäätelöä ostamaan. Joku kaveri olikin ystävällinen ja päästi minut edelleen  Smiley

No, sitten kävi ilmi että siellä kampuksella on joku ihmeen super-terroristi hemmo, joten pitihän se sitten lähteä maailma pelastamaan. Samalla kuulin kun joku valtionpäämies oli Britanniasta saapunut paikalle (talking about fast action), joten olikohan se terroristi sitten UK:sta...

No sitten meinin johonkin ihmeen pitkään käytävään, missä oli sohvia ja siellä päässä, sängyssä tämä terroristi jonkun toisen kanssa. Siis ihan vain makoilemassa, kai. Muistan että otin sellaisen raskaan konekiväärin, ammuin pitkässä kaaressa, thus tehden selvää terroristi-badassista.

Sitten juoksin takaisin oven luokse, siirsin verhon syrjään, avasin oven ja tulin pihalle, jolloin unikin loppui.

Muistin tämän tosiaan hyvin elävästi kun heräsin, joten mietin että mitäkähän nämä kaikki eri symbolit tässä mahtavat tarkoittaa... Unet ovat tietysti henkilökohtaisia aina, mutta onko tässä jotain joka jollekin pro-nukkumatille pistää silmään ? Itse selvittelen näitä symboleja yksi kerrallaan muiden muassa tuolta dreammoods.com -sivulta.

Piiseistä sanottiin mm. että katselen asioita henkisestä näkökulmasta ja että tulevaisuus on pedattu onnellisuudella ja vauraudella.

Joku toinen symboli taas sanoi, että olisin radikaalisti hylkäämässä joitain vanhoja ajattelumalleja, mikä kuulostaisi kyllä hyvinkin todennäköiseltä.

Toisalta tuo numero 232, voisi olla 2+2+3=7, mikä sekin viittaisi henkisyyteen.

Eli hylkään normaalin elämän ja muutun joksikin munkiksi, siitäkö tässä nyt siis on kyse ?  buck2

Alkanut nämä unet kiinnostaa lähiaikoina  Smiley
tallennettu

I am a sipiritual person, having a physical experience, not the other way around.
täysikuu
Astroholisti
*****
Viestejä: 1591


Elämä on seikkailu


Profiili
« Vastaus #1 : 04.12.2009 19:34:27 »


Mieti mitä nuo numerot sinulle merkitsee, päiviä, ikää, yhteenlaskettuna, erikseen...muodostuuko niistä jotain tuttua?
Juokseminen karkuun, pakenet jotain asiaa. juokseminen muuten, yrität kiirehtiä jotain...
Satamahan on paikka jonne tullaan, josta lähdetään, siis elämässämme.
Suojelun tarvetta itseäsi kohtaan....tai sitten päivän jäänteitä jostain elokuvasta nuo suojauskamat.

Ylipäätänsä, meillä ei ole kiire, joten hiljennä vauhtia.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: