Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Osaisiko joku helpottaa rauhatonta oloani  (Luettu 2982 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
VIR
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1


Profiili
« : 04.02.2008 16:05:04 »

Entinen miesystäväni palasi elämääni pitkän tauon jälkeen ja sai minut täysin sekaisin. Cheesy Sekaisin meni myös hän..mutta suhteemme etenemisessä on ongelmia hänen puolellaan. Osaisiko joku kertoa, miltä tilanne näyttää, jotta saan taas voimia jaksaa eteenpäin. Olen erittäin kiitollinen kaikesta saamastani avusta.  Smiley
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 04.02.2008 19:12:05 »

Tarotkortti sanoo miehen paluulle tällaista:

SAUVOJEN SEITSIKKO – ROHKEUS
Avainsanat: Mars Leijonassa, rohkeus, uskallus, sysäys, riskien ottaminen, ei kompromisseja

Miehinen, sotaisa Marsin energia yhdistyneenä Leijonan rohkeuteen tuottaa uskomattoman vaikutuksen ja voiman. Taistelu viedään moitteettomasti päätökseen. Taustan violetti on tummentunut ja kuvaa nyt soturia, joka iskee horjumatta. Tämä soturi on tyytyväinen vasta kiistattomaan voittoon.
Taustalla olevissa kuudessa sauvassa on tiibetiläiset energian symbolit. Kuusi ohuempaa sauvaa palvelevat keskellä olevaa vahvaa sauvaa. Niiden voima on nyt yhdistynyt ja suuntautunut kohti päämäärää.
Kahdessa aikaisemmassa kortissa kuvatut olosuhteet tulevat voimakkaimmiksi Sauvojen Seitsikossa. Tässä kortissa kuvattu rohkeus on rohkeutta laajentaa henkilökohtaista kokemustasi. Rohkeus on syntynyt kyvystäsi oppia menneistä kokemuksistasi. Jos käytät oppimaasi, voit ottaa lisää riskejä tietoisemmin.
Kompromissit eivät nyt tule kysymykseen – ne vaatisivat oman sisäisen todellisuutesi kieltämisen. Sinun on aika seistä juuri siinä, missä olet ja pysyä ehdoitta uskollisena omalle voimallesi!
Päätelmät: Itselleen uskollisena ja aitona pysyminen merkitsee oman totuutensa puolustamista silloinkin, kun kohtaat valtavaa vastustusta. Luota omaan voimaasi. Nykyisessä tilanteessasi sinun on puolustettava itseäsi mihin hintaan hyvänsä.
Kysymys: Oletko valmis hyväksymään kaikki seuraukset? Tiedosta kaikki ne pelot, jotka ovat tähän asti estäneet sinua puolustamasta itseäsi.
Ehdotus: Tutki Don Juanin kuvausta moitteettomasta soturista Carlos Castanedan kirjasta ”Matkalla Ixtlaniin”.
Vahvistus: Ilmaisen oman totuuteni avoimesti ja rehellisesti.

Sinun ei nyt tule miettiä, mitä mies päättää tai on päättämättä. Tämä on henkilökohtainen haaste teille molemmille ja vain te kumpikin voitte omalla kohdallanne hoitaa haasteen loppuun. Sinulle tulee neuvoksia pysyä uskollisena Itsellesi. Mikä vaihtoehto sinusta tuntuukin ikinä hyvältä, pidä siitä kiinni. Kortti varoittaa kuitenkin, että vanhat asiat saattavat nousta pintaan - ehkäpä törmäätte suhteessa taas niihin samohin asioihin, joiden takia erosittekin aikoinanne. Jos taas käytät kortin rohkeutta viisaasti, otat opiksesi menneistä kolhuista ja et enää toista niitä suhteessa.
Kortti korostaa, että olet tyytyväinen vain selkeään päätökseen ja hyvä. Tavoittele sitä, olipa se sitten kyllä tai ei.
tallennettu
Sandra83
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 4



Profiili
« Vastaus #2 : 06.02.2008 23:49:38 »

VIR,

minulla kanssa samanlainen elämäntilanne Undecided Tähänastisen elämäni suurin rakkaus palasi samoille seuduille asumaan ja yhteyttä on taas alettu pitää. Luulin päässeeni hänestä "yli" aikoja sitten, mutta kappas vaan, pasmat meni täydellisesti sekaisin crazy2

Kiva kuulla jonkun muun olevan samassa tilanteessa Smiley
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: