Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kun länsimainen lääketiede toteaa terveeksi : 16.11.2014 22:47:38
Käyn hotjoogassa, jossa sekä nestekierto lähtee käyntiin että rauhottuminen tapahtuu.
Lisäksi harrastan infrapunasaunahoitoa, josta on ollut suurin apua kipuihin.

Joogaa hieman häiritsee se, että lepovapina alkaa per heti, kun kroppa rentoutuu ja sitä sitten kestää koko helvatun tunnin ja jatkuu vielä kotonakin. Lopulta on olkapäät ja kädet niin kipeät, ettei kärsi mitään edes ajatella tekevänsä. Käden hallinta menee niin vaikeaksi, että mitään järkevää ei pysty tekemään. Jalan lihakset veti spasmiin (ei ole sama asia kuin kramppi) ja vielä kotona istuessa jalka vetää itseään väärään asentoon. Jalkaterä kääntyy nilkasta sisäänpäin ja kipristää varpaat.

Nuo tulineulat on sellasia paksuja neuloja, joita kuumennetaan 400-asteiseksi ja tehdään nopeasti reikiä kipualueelle. Onko niitä siis vielä muunlaisiakin? En ainakaan ole googlettamalla löytänyt.

Mietin jo, että laittaisin puudutuslaastarit töihin mennessä olkapäihin.


2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kun länsimainen lääketiede toteaa terveeksi : 22.10.2014 20:12:29
Kiitos

Eroon vehnästä - luettu  smitten hieno kirja, en syö paljon viljoja muutenkaan.

Tulineula - juuri se, juuri se, Mulla on nivelet olleet niin kipeät ja fibromyalgiadiagnoosin sain, vaikka mun kipupisteet on ihan selvästi eri pisteet, kuin fibrossa.

Ruokavalio on kaikkea muuta, kuin THL:n. Sekoitus välimeren valiota, kasvispainotteista ja mahdollisimman pitkälle teollista valmisteita välttävää.

Pitkiä pausseja pidän jo. En puputa koko ajan, olisin muuten ihan kamalan leveä kuljetus.

Turvotusta on yhdessä raajassa (jalassa), tutkittu on, mutta syytä ei ole löytynyt. Nesteenpoistajiakin on lääkäriltä, mutta parhaimman tuloksen olen saanut C-vitamiini/vuorisuola-nesteellä.
3  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Kun länsimainen lääketiede toteaa terveeksi : 17.10.2014 18:55:21
Heippa,

Tulin vaan vilkaisemaan tännekin vaihtoehtohoitojen tehokkuutta ja kokemuksia.

Minulla on kaikkea mahdollista testattu ja kuvattu, mutta minut on todettu naurettavan terveeksi ihmiseksi. Olen kaikissa testeissä ikätasoani vahvemmassa kunnossa, sydänkin kuin nuorella gasellilla. Viimeksi aivojen magneetti todenti, ettei ole edes ikäluokan mukaisia muutoksia missään eli nekin kuin 20v nuoremmalla ihmisellä. Aivot siis täysin plakittomat ja 100% symmetriset.

Vielä olisi tulossa parkinssonin taudin poissulkukuvaus.

En sitten ymmärrä, miksi olen niin sairas  Undecided

Liikehäiriöitä ja kipuja vaikka muille jakaa.

Olenkin päättänyt jälleen kerran hakea apua muualta eli lähinnä tulineula-akupunktio ja lymfahoito mielessä.
Aiemmin olen saanut tavis-akupunktiosta apuja käden hermotulehdukseen (jonka lääkäri päätti jättää hoitamatta) ja infrapunasaunasta. Muita juttuja pilates ja jooga, joista kummastakin joudun nykyään jättämään puolet liikesarjoista pois tasapainovaikeuksien vuoksi.

Ruokavaliota olen pistänyt kuntoon, joten ne kunnossa.
Olen niin "mitta täys" diagnooseja, joissa kaikki laitetaan vain potilaan kummallisiksi tuntemuksiksi ja teeskennekkyksi toiminnalliseksi häiriöksi (lue hulluhan se, hipoo hysteriaa).  idiot2

Jos jollakulla on ajatuksia ja kokemuksia tulineulasta ja lymfasta, olisi mukava kuulla.



4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: RAKKAUDEN RASTIT KARTALLA : 18.01.2012 21:28:34
Jos kaikki tässä luetellut huoneet ja planeetat on huoneessa 7. niin tulkitsenko oikein, että työllä minun on kumppanini ansaittava, työssä minun on suhteeni muodostettava, työn kautta minun on ystäväni hankittava ja työllä ja tuskalla ne edes jotenkin pidettävä yllä eli siis työtä koko perhanan elämä. 5. huoneessa ei ole mitään. Se taisi olla ravussa. Jos joskus naimisiin menen, niin sekin varmaan tapahtuu lounastunnilla maistraatiissa ja häämatka vietetään tietenkin työnmerkeissä.

Ilmankos elämä tuntuu pelkältä työltä ja minä kun ajattelin, että alkaisin pikkuhiljaa vähentämään toisten palkkalistoilla oloa ja laskuttaa
itsenäisesti töistä ja tehdä siitä enemmän harrastus. Mun ei pidä ikinä jäädä eläkkeelle, multahan menee kaikki suhteet ja yhteydet ihmisiin!!
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Lapsen kartta täynnä skorpionia, apua! : 18.01.2012 14:24:27
Mulla on hieno Sepon tekemä syntymäkartta ja tulkinta, jonka tilasin lapsen synnyttyä. Vielä kun sais sen kasvatuskäsikirjan skorpparilapsille  Smiley

Onneksi ainakin toistaiseksi, palaute päivähoidosta on ollut positiivista. Kuulemma opettaa muille lapsille halailua, että ainakin sillai avoin luonne. Kaikki kerjäläiset säälittää ja matkalla ollessamme kaikkia rääsyissä kulkevia olisi pitänyt auttaa ja kun en antanut lahjoittaa kaikkia rahoja kuppeihin, niin siitähän vasta huuto alkoi.

Mitään sotaveteraanikeräyksiä ja avustuskeräysohjelmia ei meillä voi katsoa, kun lapsi muistaa ne kärsivät ihmiset vielä puolen vuoden päästä ja miettii, mitähän niille kuuluu. Ja annas olla, jos menen vähänkään kritisoimaan ja kertomaan, ettei kaikki tarvii oikeasti apua.
Oma tahto on niin vahva, että minun "kasvatusyritykset" valuu kuin vesilinnun selästä alas.
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Lapsen kartta täynnä skorpionia, apua! : 18.01.2012 13:58:57
Miten tukisitte lasta, jonka kartalla on viisi skorpparia (aurinko, kuu, merkkurius, mars ja jupiter) sekä vielä nouseva rapu?

Alan olla lyöty tässä kasvatustehtävässä. Tunteet on meillä vahvoina joka päivä ja kun oma nousu-vesimies ei ymmärrä ollenkaan tätä äidissä riippumista. Itse olen viisinkertainen Neitsyt.

 Undecided
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 02.04.2010 10:36:05
Hei onko kellään kokemusta haamujen ilmaantumisesta hajuina. Tajusin vasta äskettäin, että tämä voisi olla mahdollista. Asun 50 vuotta vanhassa kerrostalossa, jossa on täysi LVIS-remontti menossa. Talo on vanhan kartanon mailla, noin 300 metrin päässä pääkartanosta, joka on vielä pystyssä ja jossa kuulemma talon rouva kummittelee. Olen koko kolme asuinvuottani ihmetellyt, että mistä tulee voimakas tupakan/sikarin haju yhteen paikkaan olohuoneessa aina iltaisin klo 21-22 välillä. Olen laittanut syyksi naapuri tupakoinnin, vaikkakin haju tulee myös silloin, kun hän ei ole kotona. Nyt talo on remontin takia täysin tyhjä, vain minä asun talossa. Silti vahva savunhaju tulee joka ilta samaan aikaan. Olen pessyt sohvan ja tyynyt, käynyt läpi kaikki kellarintilat ja naapuriraput. Missään ei ole ketään, eikä hajua tule mistään, ei edes ulkoa, mutta kotiin tullessa haju on voimakas juuri yhdessä kohtaa.

En kehtaa valittaa hajusta isännöitsijälle, sehän vain nauraisi, kun talo on tyhjillään, että mitä se eukko höyryää. Ainut "järkevä" hajun lähde voisi olla joku haamu. Keksiiko joku muu vielä jotain muuta, mitä voisin tarkistaa?

Meillä on myös keskellä kirkasta päivää kuulunut askeleita, jotka koirakin kuuli, koska veti korvat taakse ja tuijotti äänen suuntaan (koirasta tarkistan aina, etten kuule omiani). Askeleet loppuivat,
kun siirsin sängyn paikkaa makuuhuoneessa.
Sivuja: [1]