Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 27
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Eron transiitit : 24.07.2013 21:32:55
Ei kyllä kuulosta tuollaiset transiitit miltään eroaspekteilta. Ainakaan omasta mielestäni. Ihan jostain muista aspekteista löytää, jos on löytyäkseen..
2  Astro special / Astro special / Vs: Sähköisen voimakas fyysinen vetovoima : 22.04.2013 09:19:29
Erittäin sähköinen fyysinen vetovoima pyyhkäisi ylitseni kun näin tulevan seurustelukumppanini, sittemmin eksäni ekaa kertaa baaritiskillä. Se oli menoa samantien. Järjetön intohimo kesti osaltani pari vuotta ja edelleenkin pidän häntä erittäin sytyttävänä, vaikka erosimmekin.
Mulla on venus-pluto konkunktio ja hänellä puolestaan venus-pluto oppositio ja tuo kuvio teki siis opposition kartoillamme. Olen pitänyt sitä suurimapana syyllisenä. Kyseinen oppositio vielä sijoittuu huoneisiini 11-5.

Lisäksi kartalla on mm. uranus-kuu neliö/oppositio, nousevamerkkini on skorppari ja hällä aurinko härässä (muutenkin pidän härkämiehiä ylivoimaisesti seksikkäimpinä) Hänen kuu yhtymä mun chiron ja hänen chiron yhtymä mun noususolmu.

3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Tärkeiden planeettojen oppositio : 05.02.2013 11:09:21
Tämä ihmissuhde on vielä aivan teoreettisella tasolla. Huvikseni vain katsoin synastriakarttaamme.
Pisti silmään nuo oppositiot, koska tarkempia aspekteja ei ollut näkyvissä. Mietin onko kommunikointi ihan kauheaa rautalangasta vääntämistä vai voiko joku jolla on kokemusta ko aspekteista sanoa, että kommunikointi pelaa hyvin ihmissuhteissaan?
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Tärkeiden planeettojen oppositio : 04.02.2013 20:29:44
Onko täällä ihmisiä, joilla on oppositioita kumppaninsa kanssa ja sovitte hyvin yhteen?

Mulla on hieman epäluuloja tällaisten oppositioiden kanssa:
Aurinko kalat oppositio neitsyt merkurius, mennäänkö näillä ihan metsään?
Neitsyt kuu oppositio kalat merkurius

muuten planeettaenergiat menee oinaan, jouskarin, vaa´an ja kalojen merkeissä pääosin.
Onkohan ihan tuhoontuomittua?
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tempperamentti ja kartta : 08.01.2013 22:14:00
Hmm, progeaurinko oli n. kk sitten kun katsoin vaa'assa yhtymässä mun venukseen.

Nousumerkkinä on skorppari ja vielä saturnus nousulla, että pitäis melkeen enempi hillitä tota tulistumispuolta kun ikää tulee lisää... No mut monta marsin neliöö, ja auringon neliöö, et ne selittää kyseisen asian.

Ei vaan sitä miksi olin muka lapsena/vauvana kiltti...
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Tempperamentti ja kartta : 08.01.2013 16:53:54
Tässä itsetuntemuksen matkalla mua on mietityttänyt eräs seikka joka ei oikein stemmaa. Jokapaikassa sanotaan, että ihmisen temperamentti pysyy samana lapsesta loppuun saakka...

Itselläni on tosi räiskähtelevä luonne. Kiihdyn nollasta sataan sekunnissa, mutta lepynkin melkein samantien.. Äitini kuitenkin on sanonut että olin älyttömän kiltti ja sopeutuvainen vauva/lapsi. Nämä asiat ei mene sitten yhtään yksyhteen.. No, mutta tällainen hermoheikko kiivastelija ja impulsiivinen räpeltäjä nykyisin olen.. idiot2
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kommunikaatio : 04.12.2012 20:55:54
Aiheuttavatko merkuriuksen oppositiot ongelmia synastriassa?? Täysin vastakkaisen ajattelutavan tms?
Vai voiko olla ihan hyväkin aspekti?

Lisäksi, kiinnostaisi tietää miten perääntyvä merkurius jommankumman kartalla voisi tarkoittaa?
8  Astro special / Astro special / Vs: identiteetitön : 04.12.2012 17:00:11
Mielipiteettömyys...

Mulla on vahvoja mielipiteitä, joita kyllä mielelläni kyseenalaistan. Seison kuitenkin oikeaksi kokemieni asioiden takana enkä hievahdakkaan.
Se identiteetittömyys on jotain muuta..

Nikki, miten olet siis kehittänyt persoonaasi noiden neliöiden kautta?
Muistin juuri, että itsellänikin oli vielä se auringon ja marsin neliö...  laugh

9  Astro special / Astro special / Vs: identiteetitön : 04.12.2012 11:12:05
Mulla se aurinko tekee noi kaksi haastavaa neliötä neptunukselle ja jupiterille. Kuvittelenko kenties enemmän itsestäni mitä olen tai mihin pystyn? Toisaalta, mulla on huono itseluottamus ja epäilen kaikenaikaa kykyjäni, joten eikai se siitäkään voi olla kiinni..

Aurinko yhtymässä vielä MC, oppositio lilithille, semineliö saturnukselle, semisextiili plutolle, kolmiot solmulle ja kheironille

eikai noilla aspekteilla pitäisi olla identiteetti hukassa? Paitsi tietty ne neliöt hiertää.
10  Astro special / Astro special / Vs: identiteetitön : 03.12.2012 20:03:40


Neptunus on helppo osoittaa siellä ykkösessä, se hämärtää omaa käsitystä itsestä ja muiden käsitystä minusta myös. Mutta voidaanko puhua identiteettittömyydestä, vai siitä, että mikä tahansa haluttu identiteetti on mahdollinen nähdä, joko itsen tai ulkopuolisten...onko se sitten identiteetittömyyttä, vai jotain muuta. Minä mietin jokunen kotva sitten näitä, ja tulin siihen tulokseen, että minun identiteettini on juuri se, että esitän niitä monia eri rooleja, joiden suoritustapaan ja kulloisenkin roolin valintaan vaikuttaa minun oma kokemusmaailmani elämästä ja minuuteni, se kuka minä olen; sillä tottahan toki minä olen paljonkin sen kaiken takana.


Myös mulla on tuo ongelma, että voin olla periaatteessa mitä vain. Voin omaksua minkä roolin tahansa. Tietysti siellä jossain on se ydinminuus... Niin, siellä jossain. Mukaudun hyvin paljon olosuhteiden ja toisen ihmisen mukaan. Toinen ongelma on se, että jos koitan olla täysin oma itseni, niin muut ihmiset kuitenkin näkevät mut joidenkin ihme lasien läpi. 2 pidempää parisuhdetta (ja useampi lyhyempi) ja kummassakin mies ihannoi ja jumaloi mua aluksi. olin jo ensimmäisestä suhteesta plus noista muista oppinut, että miehet kuvittelee mun olevan jotain ihan muuta kuin olen. Kysyin sitten viimekertaisen suhteen aluksi mieheltä, että ootko nyt ihan varma että sä näät MUT etkä vaan jotain mielikuvituksesi tuotetta, jotain unelmaa. Hän meni vaikeaksi, eikä sen koomin puhuttu aiheesta. No, suhde kuitenkin loppui juuri ja varmasti nyt näkee ne ruusunpunaiset lasit joilla mua katseli. Itse näin rakastumisenkin pauloissa hänet, enkä mitään fantasiakuvaa (tosin saattaa johtua mun kuu neitsyestä, hitaasti, analysoiden ja aprikoiden..)

Ikiviuh, juu se vesta on junon ja kuun kanssa yhtymässä neliössä uranukseen ja kheironiin. Tulee siis t-risti. Tekee noi vesta, juno ja kuu kuintenkin quintiiliä askendentille, että voisivatko jotenkin jopa purkaa tuota t-ristiä...

Ja neptunus mullakin vahvana. Kakkoshuoneessa yhtymässä marsiin ja jupiteriin ja neliössä aurinkoon, MC:lle, kolmiossa kuulle ja sextiilissä venukselle.

Pohdin tossa junassa tänään, kun oli aikaa, että tietysti syy voi olla tuossa saturnuksessa askendentillakin. Sensuroin itseäni liikaa. Jotkut ihmiset on sellaisia että tekevät heti mitä päähän pälkähtää, puhuvat mitä sylki suuhun tuo. Jos itse ilmaisisin itseäni täysin sensuroimatta, luulen että sieltä löytyis hyvinkin sellaisia  itselleni tyypillisiä perus toimintamalleja... Ongelma on vain se, että oon aika erikoinen tyyppi, kaukana sovinnaisuudesta ja siitä miten kuuluisi käyttäytyä. Jos antaisin palaa, olemalla täysin oma itseni, mua varmasti pidettäisiin tärähtäneenä. (se uranus sielä 1. huoneessa). Tietty tääkin voisi olla syy siihen miten tuntuu iralliselta, eikä identiteettiä meinaa löytyä... se on siellä jemmassa, en vain saa sitä ulos, koska se on liian omituinen ja omalaatuinen.

Plääh, vaikee sanoa... Mutta kiva lukea teidän pohdintaa aiheesta  smitten
11  Astro special / Astro special / identiteetitön : 02.12.2012 22:09:52
Heheh, lähes koskaan näihin aloituksiini ei vastailla, mutta kokeillaan nyt kuitenkin, jos jotakuta aihe kiinnostaisi..

Millaiset aspektit "aiheuttavat" henkilössä tietynlaista identiteetin puutetta ja häilyvyyttä.
Juuri tällä hetkellä koen olevani hyvin lost ja identiteettini on hukassa... Ajattelin, jos näitä tuntemuksia voisi purkaa jotenkin ehkä astrologian kautta.
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Uskaltaako kysyä : 16.11.2012 21:44:52
Tässä olisi minun ja suuren rakkauteni (nyt jo menneen) synastriakartta.
Näkeekö kartasta lähes maagisen ensikohtaamisen, suuret (molemminenpuoliset) rakkaudentunteet ja muutenkin hyvin kohtalonomaisen suhteen? Suhde päättyi rumahkosti ja kuin seinään loppujen lopuksi. Olimme rakastavaisten lisäksi parhaat ystävykset, kunnes suhde arkipäiväistyi, emmekä osanneet sitä rakentavasti ohjata uusille urille.

sisempi kartta on minä ja ulompi mies. Ainoastaan omassa kartassani on akselit oikealla paikallaan. Hänen tarkkaa syntymäkellonaikaansa en tiedä. Voisin kuvitella hänen olevan nouseva vaaka, mutta itse uskoo syntyneensä kuuden aikoihin aamulla.. Takuuvarmasti on kuitenkin kuu kaksonen Smiley
13  Astro special / Astro special / Vs: "aggressiivisuuden aura" : 16.11.2012 21:25:55
Ainiin, lisäyksenä...

Vaikka en yritäkkään loukata ketään, vaan olen pohjimmiltani kovin lempeä ja tunnen suurta empatiaa, niin jotenkin vain niitä sammakoita hyppii suusta ihan huomaamatta epäsäännöllisen säännöllisesti... Joskus puhun ennen kuin ehdin edes ajatella. Tai reagoin paremminkin. Lips Sealed
14  Astro special / Astro special / Vs: "aggressiivisuuden aura" : 16.11.2012 21:21:37
Tämä osui ja upposi itseeni..
Mulla on tietynlainen aggressiivinen aura.. Lopputulos on se, että hyvin harva ihminen uskaltaa sanoa mulle mitään kritiikkiä päin näköä vaan seläntakana sitten avaudutaan. Itse arvostan suorapuheisuutta, enkä todellakaan söisi tällaista henkilöä vaan suuresti arvostaisin. Kestän erittäin hyvin kritiikin jos se sanotaan rakentavasti ja ystävällisesti. En ymmärrä miksi olemukseni saa ihmiset pelkäämään. Tai tavallaan ymmärrän. Olen yrittänyt hioa särmiäni ja olla lempeämpi, mutta jotenkin tuntuu että se on niin syvällä minussa: saada asiat toimimaan tehokkaasti, suoruus, suorapuheisuus, energia, aktiivisuus... En yritä siis loukata tai polkea muita ihmisiä, vaan saada asiat vain rullaamaan.

Auringon neliöt marsille, nepparille ja jupiterille
Marsin neliöt mc:lle, merkuriukselle ja sekstiili askendentille
Uranuksen neliö kuulle ja merkuriukselle
Merkuriuksen puolineliö venukselle
ainiin ja
mars neptunus yhtymä
venus ja pluto yhtymä
Neliötä kerrakseen... kenties kulmikas luonne..
15  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / kysymys asteroideista : 21.10.2012 11:42:10
Osaako kukaan tulkita mitä voisi tarkoittaa Junon ja Vestan kvintiili askendentille?
Sivuja: [1] 2 3 ... 27