Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 32
31  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 29.06.2015 23:05:58
Minulla oli taas melko mieleenpainuva uni:

Olin lapsuudenkotini isoimmassa huoneessa, jota sanottiin "saliksi". Olin tullut jostain juomingeista tms.. Siellä oli Aaro/Eero Salkkareista, joka persoonana kiehtoi minua niin etten halunnut vielä mennä miesystävänä luokse kotiin. Tiesin, että Aaro/Eero voi olla jotenkin epäluotettava, siinä oli tiettyä vaaran tuntua tilanteessa.

Kaksi ikkunaa oli auki ja Aaro/Eero meni seisomaan ikkunalaudalle ja jotenkin tajusin sanattomasti, että hän uhkasi hypätä. Minua ei kuitenkaan kiinnostanut hänen mahdollinen kuolemansa. Hän muuttui yhtäkkiä puiseksi ja putosi maahan, maassa hän oli kuitenkin ihmislihaa. Sitten tuli kaksi sutta, jotka raatelivat Aaron/Eeron sisälmykset, siis hän ei ollut enää ihminen vaan raadeltu susi.

Tajusin, että sudet pääsisivät toisesta ikkunasta, jos en laittaisi sitä äkkiä kiinni. Ehdin juuri laittaa sen kiinni, susi oli ohuen lasin takana, mutta silti tunsin oloni turvalliseksi. Nämä sudet lähtivät lopulta tiehensä lumihankeen, olivat isoja ja vaaleanruskeanharmaita, todellakin villipedon näköisiä.

Ihmiset unessa kuvaavat yleensä omia ominaisuuksia ja luonteenpiirteitä.. joten voisit kysyä itseltäsi haluaisitko olla jotain noista ? Mitkä ovat niitä asioita unessa joista et pidä ? Vaarako kiehtoo tai kiinnostaa? Juotko kenties liian usein ? Oletko mielestäsi luotettava?
Ja nyt pohdi näitä asioita varsinkin edellisen parin päivän tapahtumien kautta, oletko siis toiminut ikävästi jotain ihmistä kohtaan jollain tavalla tai onko noita piirteitä näkynyt negatiivisesti muille?
Huoneet kuvastavat elämän eri puolia ja erilaisia asenteita ja vaikka unessa oli eri henkilöitä niin muista, että unessa nähtynä ne kuvastavat juuri sinun luonteenpiirteitäsi tai sitä mitä haluaisit olla... lähtökohtana kuitenkin aina sinä, ei se toinen ihminen. Lapsuudenkoti on Sielun asuinsija joten symboloi unennäkijää kokonaisuutena.
Ikkuna on yleensä huono enne, se voi kertoa siitä, että haaveesi eivät toteudu, ikään kuin menevät taivaan tuuliin joten haluatko jotain asiaa.. silloin mieti askel kerrallaan mitä sinun pitäisi tehdä jotta pääset tavoitteisiin myös. Hyppääminen tai sen mahdollisuus kuvaa tulevaisuuden esteitä ja susi unessa varoittaa kovista ajoista.. Eläimen pelkääminen viittaa heikkoon itsetuntemukseen. Sisälmykset kehottavat penkomaan jonkin asian pohjia myöden. Auttaako edeltävät asiat kertomaan mikä on asia mikä pitäisi penkoa jotta itsen on hyvä olla ?
Jos olet tehnyt paljon kaikkea niin kehotan lepäämisen taitoa minkä myötä tekee parempia valintoja. Koit kuitenkin olosi unessa turvalliseksi niin rauhallisesti hyvä tulee. Eläimet unessa tarkoittavat usein henkilökohtaisten kykyjen käyttöön ottamista ja valjastamista minkä myötä voi olla kyse tiedostamattomasta energiasta josta olet tulossa tietoiseksi. Voi olla, että jotain tuodaan tietoosi mutta nuo muutamat kohdat eivät tue sitä vaan paremminkin oman itsen tutkinta voisi olla kyseessä joten mieti päivää ennen unen näkemistä, sieltä löytyy vastauksia.. Unia ei pidä pelätä mutta ne kertovat kyllä itsestä, tässä kun on sielu mukana niin voisi mieltää niin, että jotain olisi hyvä ymmärtää. Jos olisi niin, että liikaa opiskellut henkisiä asioita niin silloin päästää kuukaudeksi irti niistää jotta löytää tasapainon tmv. Jotain omasta toiminnasta siis pitäisi löytyä unta edeltäviltä parilta päivältä. Jos et keksi niin unohda koko juttu kun asia laitetaan paikoilleen jos tarvetta siihen on. Wink Dont worry, kaikkea ei tarvii ymmärtää Smiley
32  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kuolleen paperit! : 29.06.2015 22:13:35
Ei ne paperit ole koriin kuitenkaan tulleet ilman, että joku ne sinne olisi laittanut.. siis joko hän tai joku asunnossa asuva on ne sinne laittanut Smiley Jos ei siellä muita asu niin sitten kannattaa kyseenalaistaa äidin tila Wink

Tänään naapurin täti kertoi kun kyselin oliko löytänyt kadottamansa silmälasit, ne olivat löytyneet jääkaapista Smiley Iäkäs nainen mutta voi tuo sattua nuoremmallekin kun ajatuksissa on liikaa asioita Smiley Sama ehkä käynyt ja pelästynyt mutta..

Jos oli kuoressa avaamattomana korissa niin sitten on voinut toki tulla vaan väärään osoitteeseen eikä ole huomannut mutta jos se oli avattu niin sitten jossain muualla kodissa on vika ja jos asuu yksin niiiin.. Smiley Ja minua itseäni mietityttää juuri tuo, että ihminen epäilee tuollaista kun se kertoo jotain hänen omasta tilastaan kun kerroit hänen olevan peloissaan, paniikkikohtaukselta tuo kuulostaa..

Onhan hänen elämäntilanteensa kunnossa, siis työssä ? En halua huolestuttaa mutta mietin vain onko äitisi täysin kunnossa, varmistaisin nuo asiat ja jos jotain elämää mullistavaa on vuoden parin aikana tapahtunut niin se, että on vaikka työt päättyneet on hyvin suuria elämänmuutoksia mitkä voi tuoda mitä omituisempia pelkoja kun ihminen muuttuu epävarmaksi jos ei saa työtä tms.. kokee epäonnistuneensa silloin eli jotain tällaista voisiko olla taustalla ?? Outoa vain tuo kun kirjoitat hänen olleen peloissaan, se kertoo siitä ettei ihminen ole tasapainossa.. toivottavasti kaikki on hänellä hyvin Smiley
33  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Lääkärin kartta? : 29.06.2015 21:52:26
Mitenkähän kartan huoneet, onkohan ne ihan noin kun vaikuttaa pohjoisen kartalta kun noin eri kokoiset 6/12 huoneet..

Aurinko ja yläsolmu (se mihin elämässä tulisi pyrkiä) on Vesimiehessä joten jotain erikoista urassa varmaan on esim tulevaisuuden visionäärinä keksii uusia asioita urallaan joita yleensä kukaan ei edes ymmärrä kun elää niin edellä aikaansa ja vesimies on yleensä jollain tavalla vapaaehtoistyössä tai ainakin tulisi olla jotta ryhmätyö sujuu myös työympäristössä kun vesimies rakastaa vapauttaan joten arjen huoneen plutoon voisi sopia vapaapalokunta tms. mutta ryhmiin tuolla yläsolmulla olisi hyvä mennä ja moni muukin kartalla tukee ryhmätyön merkitystä.

Kuu Oinaassa ei välttämättä ihan paras lääkäriksi, siis liian spontaani ja äkkipikainen tunnepuoli joten voi tulla vaikeuksia jos ei hallitse tuota Oinasta enemmän rauhallisempaan suuntaan.. Smiley Työympäristöstä voi nimittäin tulla nopeasti et tuolla on ovi ja harva Oinas Kuu ymmärtää et tuli muuten just potkut Smiley
Pluto Skorpionissa arjen tasolla voisi kuvata verisuonistoa eli kirurgiaa mutta myös psykiatrista työympäristöä.
Saturnus 9. huoneessa kuvaa korkeakouluopintoja ja tämäkin positio tuo psykologian ja filosofian opiskelun tärkeäksi saavuttaa tietoa ja ymmärrystä mitä tarvitaan kun tämä asema kohtaa ongelmia inhimillisessä yhteistyössä ja rakkaudessa. Tämän vuoksi myös ryhmissä työskentely toisi sitä muiden ymmärtämistä/kuuntelua eikä vain itsetietoista käytöstä mitä johtavilla merkeillä ja tulella herkästi tulee esiin kanssakäymisessä ja tämä Saturnus asema on juuri haaste kanssakäymisessä siis. Tärkeintä on nyt se, että se mitä hän opiskelee on sitä mitä hän haluaa opiskella. Nimittäin transiitti Saturnus karsii kaiken pois mikä ei ole mieluista saapuessaan Kauriiseen muutaman vuoden päästä Smiley Mielekäs opiskelu on nyt siis tärkeintä kun sitä voi sitten muokata kun pääsee seuraavalle pykälälle opiskeluissa.. jokin opiskelun aikana tuleva asia siis voi viedä uusille urille urapolkua ja aika todennäköistäkin voi olla kun tr Saturnus Jousimiehessä.. Kauriissa kysytään kärsivällisyyttä, pitkäjänteisyyttä, liiallista itsekuria voisi varoa ja Kauriissa tulee tunnekylmyyttä joten tuo ryhmissä toimiminen voisi tehdä hyvää kun lääkärillä tulisi olla inhimillisyyttä mikäli mielii menestyä. Tarkoitan nyt sitä, että Kaurista kun on noinkin paljon kartalla ja vielä Saturnus itse niin tuo yläsolmu vaatii hyväntekeväisyystyötä ryhmissä, jolloin tulee sitä inhimillisyyttä mikä tämän aseman edustajalta usein juuri puuttuu varsinkin nuorella iällä ennen kuin on kasvanut monien koettelemuksien kautta ihmisenä. Melkoinen stellium, mieti tuota niin että hampurilaisen kuoret ovat mars ja venus ja sisältö on siinä välissä. Mars ja Venus melkoinen paketti jo itsessään Wink
Mun on vaikea uskoa, että kuu on 12. huoneessa tuon kartan huonejaon vuoksi ja jos olisi tuolla niin olisi häilyväinen juuri opiskeluissaan mitä en ihan usko jos lääkäriksi aloittanut lukemaan..
Kriittisen asteen Mars oppositio Jupiter joka aspektina odottaa seikkailuja ja janoaa tulla huomatuksi ja etsii usein helpointa tietä onneen eli ei välttämättä ole niitä työn raskaan raataja-aspekteja joten tämä voi tuoda laiskanpulskeutta ja myös sellaista itsetärkeilyä ja ylemmyydentuntoa. Tällä aspektilla pitää todella keskittyä tekemään huolellista suunnittelua, pitkäjänteiseen päämäärätietoiseen toimintaan eli tämä voi tuoda ihmiselle haastetta toimintaan..
Mars ja Merkurius kauriissa voi tuoda sitä, että sanan säilää loukkaa joten siinä voi tulla opintietä mikäli ei osaa hillitä merkuriuskauristaan Smiley Mars Uranus yhtymä kuitenkin tuo itsehillintää ja edistää oppimista joten tuo on ihan hyvä aspektina.
Siellä on yodikin missä kärkenä Ceres ja kun tuohon Yodiin kuuluu Saturnus/Venus niin tuo voi tuoda haasteellisen ajan ja mietin voisiko tuo tuoda viivästystä opiskeluihin mutta korkeakouluopintoihin saturnus viittaa 9 huoneessa. Mitähän tapahtui kun tr. saturnus tuli plutolle.. jokin muutos varmaan.
Pluto Skorpionissa omassa merkissään ei ole niitä helpoimpia teitä oman itsen muutokseen ja kun se on Yodissa kiinni niin tuo voi tuoda kovia aikoja jolloin kärsivällisyyttä kysytään läheisiltä.. ei helppo.

Kyllä tuolla kartalla mun mielestä on mahdollisuuksia lääkäriksi jos sitä haluaa, sopivimmat voisi olla psykiatria ja kirurgia mutta riippuu mikä ihmistä itseään kiinnostaa, se on tärkeintä. Opettelua varmasti tulee olemaan työympäristön ihmissuhteissa ja arvomaailmoissa mutta sitähän elämä on.
34  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 29.06.2015 10:21:10
Henki ohjaa unissakin kun se on meissä itsessä, se alitajunta joka moittii ja sättii itseä ...

Se alitajunta joka moittii ja sättii ei ole henki tai sielu meissä. MInusta sellainen toiminnallisuus on luultavimmin mielen automatiikan kommenttia ihmisen tekemisiin ja saa luonteensa kunkin ihmisen mielen sisällöistä, eli ihmisen käsityksistä siitä mikä on oikein ja hyvää ja mikä puolestaan on moitittavaa ja alle hänen oman minimivaatimustasonsa.

Luulen myös että sättimisen ja moittimisen osuus kaikista unisisällöistä vaihtelee hyvin paljon ihmisten kesken...

alitajunta on yhtä kuin henki ja sielu, sitä kautta meitä ohjataan Smiley Ei minulla ollut mitään syytä sättiä itseäni, se oli siis unta.. ja olen myös ymmärtänyt sen kun sielunpolulle se johti..
35  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kuolleen paperit! : 29.06.2015 10:15:42
Äitisi henkinen tila voi myös olla muista syistä kovilla kun ilmenee tuollaisia pelkoja eikä muista saaneensa niitä vaan luulee, että ne on noin vaan ilmestyneet sinne.. tuollaiset pelot syntyy kuitenkin siitä kun oma henkinen tila on huono joten hänellä voi olla unihäiriöitä mitkä entisestään pahentavat noita pelkotiloja koska unen tarve siinä silloin siis syynä noihin pelkotiloihin..
Kun on käsittämättömiä pelkotiloja niin silloin jokin on yleensä myös vialla joten syy pitäisi löytää ja uni nyt ensimmäisenä tulee mieleen.. trauma esim kolari, läheisen kuolema ovat esimerkkejä syistä mikä alkaa viemään voimia herkillä ihmisillä..
36  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 28.06.2015 17:01:52
Henki ohjaa unissakin kun se on meissä itsessä, se alitajunta joka moittii ja sättii itseä ...

Se alitajunta joka moittii ja sättii ei ole henki tai sielu meissä. MInusta sellainen toiminnallisuus on luultavimmin mielen automatiikan kommenttia ihmisen tekemisiin ja saa luonteensa kunkin ihmisen mielen sisällöistä, eli ihmisen käsityksistä siitä mikä on oikein ja hyvää ja mikä puolestaan on moitittavaa ja alle hänen oman minimivaatimustasonsa.

Luulen myös että sättimisen ja moittimisen osuus kaikista unisisällöistä vaihtelee hyvin paljon ihmisten kesken...

alitajunta on ihmeellinen, sitä oppii paljon niistä asioista vanhetessaan.. Smiley
37  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 25.06.2015 00:00:14
Henki ohjaa unissakin kun se on meissä itsessä, se alitajunta joka moittii ja sättii itseä kun on tehnyt virheitä niin sehän muistuttaa aina kun ei niin haluiaisi edes Smiley niin enneunen kaltaiset kuin tavalliset unetkin kuuluvat samaan nippuun kun ne on alitajunnan tuotosta kun ei me mitään nähdä unessa ilman alitajuntaa.. tuo mun pyssyuneni kuvaa tapahtumaa mikä oikeasti tapahtui edellisenä päivänä ja siellä haastattelussa henki todella näytti mulle kuka on kuka Smiley

Mä en näe unia mutta olen oppinut tulkitsemaan niitä kun näen omaa henkeäni kuvaavia tapahtumia niin alkanut sen myötä tulkita unia kun ne kiinnostaa ja kyl mä lasken enneunen kaltaiset, siis nuo omasta elämästä kertovat tapahtumat jotka näkee ennen tai jälkeen puolihereillä aamuyöstä samoin tulkittavaksi kuin unet. Jotenkin mut nytkin sotkettiin tätä unisoppaa vääntämään vaikka en ole varmaan 2v täällä ollut ennen tätä mutta joo tämä tästä  knuppel2
38  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 23.06.2015 21:46:17
tuossa on vain se, että jokainen on yhteydessä henkioppaisiinsa.. siis sinäkin vaikka et sitä tiedostaisikaan  Cheesy
39  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 22.06.2015 16:23:46
Minä en ole koskaan nähnyt tosi merkityksellisiä unia, so ennustavia unia, kohtaamisia oppaiden, mestareiden, enkeleiden, jumalien tms kanssa, selkounia, jonkun pulman tai tilanteen ratkaisevia tai ratkaisussa opastavia unia, ja niin edespäin. Tilanne panee miettimään että minunlaiseni ihmiset olemme jollain lailla puutteellisia, siis meiltä uupuu jotakin sanottuihin merkittäviin uniin ulottumiseksi; tai ehkä me olemme ihmisinä perin juurin alkutaipaleella vasta.

jokainen on yhteydessä henkioppaisiinsa alitajuntansa kautta, tapoja on monia ja useimmat täysin tiedostamattomia esim intuitio on se asia jolloin meitä ohjataan.
Kun olen nähnyt enneunen ts herää aamuyöstä, niissä on kyse siitä kun olen edellisenä päivänä pyytänyt apua henkioppaalta / arkkienkeliltä eli minulle on näytetty mitä tapahtuu vähän kuten unet joissa käsitellään omia ongelmakohtia vaikka niitähän harvoin siitä heti itse ymmärtää ellei ole unimaailmaan perehtynyt..
Ei kyse ole kovinkaan moninaisesta asiasta ja asiaan yleensä herkistyy kun käy äärirajoilla tai henkiset asiat alkavat kiinnostaa ja niihin uppoudutaan liiaksi tms.

Se ettei ole kontaktissa enneuniin tms asioihin ei tee kenestäkään "huonompaa" saati, että noi asiat tekisi jostakusta paremman... ei todellakaan mutta me eletään ajassa jossa tietoisuus kohoaa joten nämä asiat väistämättä nyt vaan nousee esiin.

Ei kaikkien ole edes tarkoitus perehtyä samoihin asioihin, eikös Smiley
40  Astro special / Astro special / Vs: Jupiter ja Venus yhtymässä leijonantähdistössä 31.6 : 22.06.2015 10:34:41
Katsoin tarkemmin yhtymän vaikutukset kartalleni :
1.7. 11-huone  aspect_tri  mars ja  aspect_tri  kuunsolmu.
4.8. 11-huoneen loppu  aspect_con  jupiter , aspect_opp  :venus:ja  merkurius.
25.10. 12-huoneessa  aspect_con eq.

Mukavaa toiminnan aikaa siis joten ota kaikki ilo irti niistä kivoista asioista joita haluat laittaa eteenpäin tänä aikana Smiley Merkkien negapuolia kannattaa kuitenkin varoa kun kolmio ei tuo mitään ilmaiseksi kuitenkaan, siis tarkoitan sitä et voi ryhtyä noilla aspekteilla laiskanpulskeaksi odotteleen jotain suurta tapahtuvaksi jolloin voi mennä ohi ne kivat jutut mitä toiveiden huoneesta voi nyt tulla tarjolle.. hyvät aspektit mutta muistutan tuosta. Smiley
Nauti siitä mistä tykkäät, sellaista kivaa puuhastelun aikaa, kenties luovuutta puhkeamassa ?
41  Astro special / Astro special / Vs: Jupiter ja Venus yhtymässä leijonantähdistössä 31.6 : 22.06.2015 10:27:29
Rapututkailua...ei se nyt niin outo mulle lopulta olekaan, liekö olen jo pidemmällä ravussani kun luulinkaan
https://astrologiantaika.wordpress.com/

Olethan sä paljon oppinut rapua lasten myötä vaikka se kauris nostaa päätään kovalla suorittamisella mutta se onkin yksi vaikeimmista oppia naisilla minusta toi suorittamisesta levollisempaan toimintaan niin onko ihme jos enemmän kauris näkyy ulospäin.. kestihän mullakin päälle 40v asti ennen kuin opin tekemään asioita rennosti nauttien siitä mitä teen ja hitaammin varsinkin kun 2.5v Saturnus koulutti omassa merkissä niin sehän pakotti lepoon mutta on se paljon pienentynyt se kauhee suorittamisen tohina Smiley tosin joissakin asioissa kuten astro se oli se kova innostus uuteen mutta työnteko kuu kauriilla on aina sellaista et mennään 150% ja oli jännä huomata miten samanlainen alasolmusi on, hyvin samanlaista toimintaa meissä on Smiley
Sehän on ihan inhimillistä ja tarkoitettukin juuri opinahjoksi sinulle. Mutta siis tuolloin tulee aika milloin sitä koetellaan joten voi tuo aika kysyä hermoja jos kaurispuoli tahtotilana omassa toiminnassa silloin mutta jos tuo ei paina päälle niin voi olla elämäsi parasta aikaa kun silloin mennään yläsolmuun ja vauhdilla Smiley
Ja onhan sulla myös vetinen kartta monessa mielessä kun kalojen kauttakin tulee monia ravun piirteitä kuitenkin. Rauhallisesti ja levollisesti nyt vaan..
42  Astro special / Astro special / Vs: Jupiter ja Venus yhtymässä leijonantähdistössä 31.6 : 21.06.2015 18:51:42
Viimeisen vuoden aikana ei ole tullut uusia sitoumuksia työhön (ollut pian 4v samaa),  kotona enemmänkin karsimista kun uutta eli minä hain avioeron 3 raskaan vuoden jälkeen. Nyt on aikaa levätä, kun kotona on taas mukavaa. Rajoja kyllä ylittelen :-) teen asioita ensimmäisen kerran n. 9 vuoteen yksin. Ulkomaan matka on henkinen ja hengellinen,  itselle tavallaan siirtymäriitti pois yhdestä elämänvaiheesta.

Saturnusaika poistaa asiat mitkä ei palvele enää omaa kasvua ja skorpionissa ollut niin 2,5 v ovat olleet haastavia aikoja monella juuri itsen työstön kanssa kun ne tunteet on elettävä.. onhan se uutta tuokin eli siis kärsimyksen jälkeen sitä sit alkaa löytää niitä asioita joita itse haluaa, ehkä se on sinun kohdallasi juuri se asia mihin onkin nyt hyvä keskittyä.. Smiley
Ihanaa matkaa <3
43  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Foorumin näkijät : 21.06.2015 10:48:08
Ootte kyllä kiteyttäneet asian erittäin osuvasti sanoiksi  knuppel2

Se on jännä miten paljon "selvänäkijöiden" määrä kasvaa näin laman myötä mutta tuo on kyllä erittäin hyvä kommentti, että miksi mennä selvänäkijälle Wink Eikö voi elää ihan normaalia elämää kun siten pääsee nopeammin kuitenkin elämässä aina eteenpäin kun monesti käy juuri niin, että elämä vain viivästyy sen vuoksi kun alkaa uskoa niihin ja kenties jopa riippuvaisuuteen asti syntyy suhde siihen selvänäkijään.

Avasin yhtenä aamuyönä TVn kun en saanut nukuttua ja siinä unta odotellessa mietin miten paljon unettomia öiseen aikaan onkaan kun aika tiiviisti ihmiset soittelivat.. en vaan aamulla muistanut mistä juttelivat mutta enemmän se oli huijauksen meininkiä kyllä kuin itse asia pitoista. Väsynyttä ihmistä on erittäin helppo käsitellä ja viivästyttää puhelua entisestään.. on se aika käsittämätöntä kun taitaa summaksi tulla melkein 5€ / min ..

44  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Lääkärin kartta? : 20.06.2015 12:36:19
tarkoitin sitä, että tuo Neptunus yleensä lisää arkeen sitä Kalamaista haavemaailmaa siitä mitä arkeen toivoo, voi tuoda luovuutta mutta myös sitä ettei loppujen lopuksi oikein tiedä mitä haluaa mutta hänellä on maatakin kartallaan mutta tuo kalojen hallitsija on hankalassa huoneessa, sitä tarkoitin kun arjen huone.
Kalojen hallitsija kuvaa sellaista oman tien kulkijaa / taivaanrannan maalaria siis Smiley
45  Astro special / Astro special / Planeettojen liikkeitä vuonna 2016 : 20.06.2015 10:33:44
Planeettojen liikkeitä vuonna 2016

Tärkeimmät planeettojen aspektit

 23.2. Jupiter oppositio Chiron (20° Neitsyt/Kalat)
   6.3. Jupiter kvinkunssi Uranus (18° Neitsyt/Oinas)
 16.3. Jupiter kolmio Pluto (17° Neitsyt/Kauris)
 18.3. Mean node oppositio Chiron (21° Neitsyt/Kalat)
 23.3. Jupiter neliö Saturnus (16° Neitsyt/Jousimies)
   8.4. Uranus kvinkunssi Mean node (20° Oinas/Neitsyt)
 26.5. Jupiter neliö Saturnus (13° Neitsyt/Jousimies)
 18.6. Saturnus neliö Neptunus (12° Jousimies/Kalat)
 25.6. Jupiter yhtymä Mean node (16° Neitsyt)
 26.6. Jupiter kolmio Pluto (16° Neitsyt/Kauris)
 13.8. Jupiter oppositio Chiron (24° Neitsyt/Kalat)
 13.8. Jupiter kvinkunssi Uranus (24° Neitsyt/Oinas)
 10.9. Saturnus neliö Neptunus (10° Jousimies/Kalat)
 26.9. Saturnus neliö Mean node (11° Jousimies/Neitsyt)
23.10. Jupiter kvinkunssi Neptunus (9° Vaaka/ Kalat)
  3.11. Mean node oppositio Neptunus (9° Neitsyt/Kalat)
25.11. Jupiter neliö Pluto (15° Vaaka/Kauris)
29.11. Jupiter sekstiili Saturnus (16° Vaaka/Jousimies)
25.12. Saturnus kolmio Uranus (20° Jousimies/Oinas)
25.12. Jupiter sekstiili Saturnus (20° Vaaka/Jousimies)
26.12. Jupiter oppositio Uranus (20° Vaaka/Oinas)
29.12. Saturnus neliö Chiron (21° Jousimies/Kalat)
31.12. Jupiter kvinkunssi Chiron (21° Vaaka/ Kalat)

Merkuriuksen, Venuksen ja Marsin perääntyminen:

Merkurius perääntyy  5.1. – 26.1. 0° Vesimiehestä - 14° Kauriiseen
Merkurius perääntyy   28.4. – 23.5. 23° Härästä - 14° Härkään
Merkurius perääntyy   30.8. – 23.9. 29° Neitsyestä - 14° Neitsyeen
Merkurius perääntyy    19.12. – 9.1.2017 15° Kauriista - 28° Kauriiseen

Mars perääntyy   16.4. – 30.6. 8° Jousimiehestä - 23° Skorpioniin

Venus ei peräänny vuonna 2016.

Hitaiden planeettojen liike eläinradalla

Jupiter   23° Neitsyestä - 21° Vaakaan,  per.  6.1.-9.5.   23°14´(7.8.) - 13° Neitsyeen
Saturnus 11° – 21° Jousimiestä, per. 24.3.–13.8.  16°24´(19.11.) - 9° Jousimieheen
Uranus 16° – 20° Oinasta, per. 29.7.–29.12.  24°30´(15.4.17) - 20° Oinaaseen
Neptunus 7° - 9° Kaloja,  per. 12.6.–20.11.  12°02´(10.3.17)- 9° Kaloihin
Pluto 15° - 16° Kaurista, per. 17.4.–27.9.  17°29´(17.1.17)- 14° Kauriiseen
Chiron 17°- 21° Kaloja, per. 28.6.–1.12.  25°14´(23.3.17) - 20° Kaloihin
Mean node 25° - 6° Neitsyessä

Kuunvaiheet  
 
10.1. Uusikuu 19° Kauriissa
24.1. Täysikuu 3° Leijonassa
  8.2. Uusikuu 19° Vesimiehessä
22.2. Täysikuu 3° Neitsyessä
  9.3. Uusikuu 18° Kaloissa (Auringonpimennys)
23.3. Täysikuu 3° Vaa´assa (Kuunpimennys)
  7.4. Uusikuu 18° Oinaassa
22.4. Täysikuu 2° Skorpionissa
  6.5. Uusikuu 16° Härässä
21.5. Täysikuu 1° Jousimiehessä
  5.6. Uusikuu 14° Kaksosissa
20.6. Täysikuu 29° Jousimiehessä
  4.7. Uusikuu 12° Ravussa
 20.7. Täysikuu 27° Kauriissa
   2.8. Uusikuu 10° Leijonassa
 18.8. Täysikuu 25° Vesimiehessä (Kuunpim.)
   1.9. Uusikuu 9° Neitsyessä (Auringonpim.)
 16.9. Täysikuu 24° Kaloissa (Kuunpimennys)
 1.10. Uusikuu 8° Vaa´assa
16.10. Täysikuu 23° Oinaassa
30.10. Uusikuu 7° Skorpionissa
14.11. Täysikuu 22° Härässä
29.11. Uusikuu 7° Jousimiehessä
14.12. Täysikuu 22° Kaksosissa
29.12. Uusikuu 7° Kauriissa

Planeettojen ingressit:
 
 2.1. Merkurius siirtyy Vesimieheen
 3.1. Mars siirtyy Skorpioniin
20.1. Aurinko siirtyy Vesimieheen
23.1. Venus siirtyy Kauriiseen
17.2. Venus siirtyy Vesimieheen
19.2. Aurinko siirtyy Kaloihin
 5.3. Merkurius siirtyy Kaloihin
 6.3. Mars siirtyy Jousimieheen
12.3. Venus siirtyy Kaloihin
20.3. Aurinko siirtyy Oinaaseen
22.3. Merkurius siirtyy Oinaaseen
 5.4. Venus siirtyy Oinaaseen
 6.4. Merkurius siirtyy Härkään
19.4. Aurinko siirtyy Härkään
30.4. Venus siirtyy Härkään
20.5. Aurinko siirtyy Kaksosiin
24.5. Venus siirtyy Kaksosiin
27.5. Mars perääntyy Skorpioniin
13.6. Merkurius siirtyy Kaksosiin
17.6. Venus siirtyy Rapuun
21.6. Aurinko siirtyy Rapuun
30.6. Merkurius siirtyy Rapuun
12.7. Venus siirtyy Leijonaan
14.7. Merkurius siirtyy Leijonaan
22.7. Aurinko siirtyy Leijonaan
30.7. Merkurius siirtyy Neitsyeen
 2.8. Mars siirtyy Jousimieheen
 5.8. Venus siirtyy Neitsyeen
22.8. Aurinko siirtyy Neitsyeen
30.8. Venus siirtyy Vaakaan
 9.9. Jupiter siirtyy Vaakaan
22.9. Aurinko siirtyy Vaakaan
23.9. Venus siirtyy Skorpioniin
27.9. Mars siirtyy Kauriiseen
7.10. Merkurius siirtyy Vaakaan
18.10. Venus siirtyy Jousimieheen
23.10. Aurinko siirtyy Skorpioniin
24.10. Merkurius siirtyy Skorpioniin
9.11. Mars siirtyy Vesimieheen
12.11. Merkurius siirtyy Jousimieheen
12.11. Venus siirtyy Kauriiseen
21.11. Aurinko siirtyy Jousimieheen
 2.12. Merkurius siirtyy Kauriiseen
 7.12. Venus siirtyy Vesimieheen
19.12. Mars siirtyy Kaloihin
21.12. Aurinko siirtyy Kauriiseen
 
Näin juhannuksena sadepäivän ratoksi tuli tehtyä tämä, lillihän tämän on yleensä tehnyt mutta välillä näinkin  Cheesy

Terveisin,
minsa
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 32