Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Varoittava uni : 28.02.2008 13:03:15
onpa tosiaan merkillisiä unia sinulla? coolsmiley
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: RISTIINNAULITSEMINEN? : 24.02.2008 17:34:01
vastauksen myös osaan , unestani sain tämän päivän aikana, veljeni oli joutunut sairaalaan, erään fyysisesti kivuliaan vaivan vuoksi.

asia oli niin , kuin arvelin/ pelkäsin. Embarrassed
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: RISTIINNAULITSEMINEN? : 24.02.2008 16:23:19
kiitos, Atha Maaritille, perusteellisesta tulkinnasta,

annetaan nyt , vaan ajan kulua, tulevaisuudesta löytyy varmaan lopulliset vastaukset, uskon niin.  t tulukset) angel
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunpimennys 21.2.2008 : 24.02.2008 16:12:53
hei, se kartta näkyy ensin ruudussa, mutta kun klikkaat ja vedät hiirtä alaspäin palkista, niin siinä on ihan teksti selitykset näistä huoneista, kartassasi , yms.en ehkä halua kaiken kansan kuullen alkaa latelemaan mitä karttasi pitää sisällään ,sen takia, on tärkeetä että itse saat opettelet "löytämään ", että aina tarpeen tulle pääset palaamaan kartalle. kyllä olen itekkin noviisi näissä hommeleissa, mutta kokoajan oppii uutta! angel, siis yritin vastata nyt tähän Leijona -naisen viestiin..t tulukset)
5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunpimennys 21.2.2008 : 23.02.2008 18:00:33
Leijona-naiselle,

mtv3-helmisivustolta, löytyy omatähtikartta linkki, syötä tietosi linkkiin, (5.8.1971.klo11.40,kuopio, )olen tutkinut sukulaisteni, mieheni ja karttoja ja täytyy sanoa, että tämä näistä yleisistä"linkeistä on ollut tyhjentäviä, tämän Sepon astrotulkintojen lisäksi!

kaikki ei, välttämättä täsmää aina, mutta ota se tieto vastaan minkä koet omaa elämääsi vaikuttavan! kevät terveisin ,tulukset" smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / RISTIINNAULITSEMINEN? : 21.02.2008 22:27:20
uneni oli seuraavanlainen;

veljeni oli kateissa, lapsuudenkotini pihaan tuli valkoinen taxi,

minulla on jo yksi veli kuollut hukkumalla, ja hän oli kateissa viikon, vanhin veli)

nyt pelkään minusta kaksi vuotta vahemman velin puolesta ,että hän joko sairastuu, tai , kuoleen,.katoaa?

uni jatkuin niin ,että minut ristiinnaulittiin,  kohtuniläpi työnnettiin pitkä rauta, tai naula, vuosin , minulle sanottiin , että kestät tämän kyllä,

heräsin omaan kauhuuni, ja hätääni,

olen ennenkin nähnyt asioita ennalta unissa, mummon kuolema, karjan kuolemia, kolarin jne. ? ehkä pohdin liikaa asioita, mutta tunnistan itsessäni sen herkkyyden ,että saan tiedon asiosta etuajassa, että minulla olisi, pelivara ikäänkuin varautua, ja toipua , menetyksistä?

unikirjassa sanottiin, että ristiinnaulitseminen voi merkitä myös suunnatonta tuskaa? Cry
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunpimennys 21.2.2008 : 21.02.2008 19:53:12
 :smitten:tää on nyt kyllä erittäin mielenkiintoista,

en ollut lukenut ollenkaan kuunpimennys asiasta, ja kuitenkin näin jälkikäteen tarkastettuna elämässäni on tapahtunut todella iso muutos,

eilen nimittäin selvisi että käyn serkkuni kanssa samantyyppistä vaihetta elämässäni, henkinen napanuora lapsuuden perheesen, on nyt niin sanotusti, katkaistu, lisäksi meillä molemmilla omat suhteet , ystäviin, äitiin, jne. hyväksikäytön kokemuksia, rajojen vetoja,

jopa parisuhteessa, on nyt laadittu pelisäännöt, ja niin sanotusti, kiinnyttimis vaihe, ja uusi puhdas-sivu,

raamatussakin sanotaan , että mies luopukoon isästään ja äidistään ja liittyköön vaimoonsa,

silti yritän olla avoin ja ottaa vastaan sen mitä elämä tuo eteen?

lisäksi eilen maalasin vesiväreillä ja siihen maalaukseen piirsin kuun, hedelmiä, spiraaleja, kolmion, neliön , portaat jne.

läheisyys lapsuuden kokemuksien kautta on tuottanut minulle enemmän tuskaa kuin iloa, mutta olen nyt parantavan kivun kautta kohtaava mieheni uudestaan, ja lähentyvä, olen rakentanut itseäni pala , palalta , se on vienyt voimia, mutta , esim. unet, ja runojen kirjoittaminen on auttanut minut jäsentämään sisäistä tilaani.

toivon , että jokainen , joka kokee olevansa vastaavassa tilanteessa , saisi toivoa, ja voimaa elämälleen, ensin on kuljettava pimeän läpi , jotta voisi löytää , valon elämäänsä,

siunattua kevättä jokaiselle,  itseään kokoavalle". t nimimerkki)tulukset
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / PUTIN, JA SARJASSAMME ENNEUNET? : 16.09.2007 12:24:48
 :knuppel2:olen lukenut Anna Politkovskajan päiväkirjaa, mutta,

en kuitenkaan viimeaikoina, takaraivossa silti pelko hirmuvallan syntymisestä, konkreettisesti olen syntynyt rajan vieressä, tänään luin että Puuttin saattaa nousta uudelleen ehdolle 2012, huh? se oli kuin pahaa unta kun luin tänä aamuna uutista koneelta!n

niin siis unessa näin puuttinin kasvot, mutta hän muistutti kasvoilta erästä ihmistä jonka tapasin , näytelmäharrastuspiirin harjoituksissa? :Smiley

eilen katsoimme elokuvan last king of scotland dvd:ltä, aminin hirmuvallasta, mutta en nähnyt unta viimeyönä?

siis onko minulla joku sisäinen pelko?heijastuuko se uneen? police
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / KAKSI UNTA SUOMALAISISTA JULKIMOISTA, TULKINTOJA KAIVATAAN! : 12.04.2007 12:11:52
 smitten
ensimmäinen uni kertoi että, pääsin liittymään samaan bändiin kuin Samuli Edelman ja hän halusi tavat minut henk. koht.
minulle tämä näyttelijä , kautta laulaja on merkinnyt paljon,,mm. viimeisimmät tuotannot cd-levy voittola, ja elokuva riisuttumies, ja kappale jossa samuli ja sani laulavat kesästä tuhannenyötä...

sitten näin toisen unen, jossa tein bisnestä presidentti Tarja Halosen kanssa, siinä mm. käytiin läpi tilitapahtumia, ja rahan siirtoja? coolsmiley
10  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Keltainen tähti : 10.01.2007 11:20:54
Keltainen Resonoiva Tähti täällä ihmettelee maailman ihmeellisyyttä. Onko tässä tähdistön osasessa muita vastaavia koikkelehtijoita?

Tutustuessaan toiseen, kaltaiseensa, ihminen avartuu ymmärtämään pienen rippusen, sitä jotain, mitä tänne on tultu opiskelemaan. Samassa veneessä kuitenkin, me kaikki, tänne syntyneet.

Oivallisesti, oiva

HEi! minä olen maya testin mukaan;keltainen yliääni tähti jos löytyy toista samanmoista niin olis kyllä myös, kiva tutustua? ja jos olette saaneet jotain ahaa elämyksiä niin olisi kiva jakaa niitä myös?

sen verran itestäni voin kertoa että olen intohimoinen tulkintojen lukija, tykkään pohdiskella ihmisen luonteen syvyyksiä, viimelukemani kirja : leila &olli valtonen, yhdesänkulmainen peili, oli todella mielenkiintoista, lukea eri numero tyyppisten ihmisten käyttäytymismalleja esim. stressitilanteissa ja vahvuuksia.
sitten musta on kiva myös tehdä kaikenlaisia ns. testejä, niistä yksi mm. oli testaa henkinen ikäsi, no sen mukaan minä olin 60v. ajatustasolla no mikä mättää kun  olen 31v, olen aina ihaillut sellaista tietynlaista kypsyyttä ja uneksin että kun elmän kuohuntavaiheet ovat ohi voi keskittyä "olennaiseen".
hyvät ystävät ja viini mm.

minä olen aurinko merkissä vaaka, nousumerkissä neitsyt, ja kuuskorppari.  kirjoitan mm. rakkausrunot.fi palstalla runoja, mikäli kiinnostaa lisää siellä mun nimimerkki on naispastori!

Luovaa kevättä itsekullekin! smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Natsi-ajan unet ja välähdykset : 25.10.2006 17:16:43
minä olen nähnyt kaksi aiheeseen liittyvää unta, kerran näin unta että toimin sodan aikana hitlerin oikeana kätenä sihteerin hommissa, sitten
toinen uni oli sellanen että olimme mieheni ja minä kaasu kammiossa ja pikkuhiljaa se alkoi täyttyä paineella, uni oli aika inhottava, mutta ehkä se kertoi jotain suhteeni sen hetkisestä tilasta.
muutoin olen lukenut aiheeseen liittyen uskonnollisia selviytymistarinoita keskitysleirien kauhuista, ja toiminnasta mm. vastarintaliikkeessä.
mutta se että aistit uniesi kautta noin vahvasti menneitä tapahtumia ei ole mikään ihme, kummitteleehan vielä nykyisinkin joissain paikoissa joissa on tehty rikoksia. ehkä voit rukouksessa pyytää rauhaa noille sieluille jotka ovat kokeneet tuon kauhean kohtalon.vielä katsoin sinun noita henkilökohtaista horoskooppia ehkä sinussa on sellaista herkkyyttä että aistit nämä asiat jo tuo kuuvesimiehessä ja kaksonen ja nousu skorppari. ite oon aurinko vaaka nousu neitsyt, kuuskorrppari näen unissa asioita ennalta.
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Lumipeitteinen maanvyörymävaara : 22.09.2006 16:39:40
 :angel:laitoin viestin sähköpostiin sinulle, kun ensin löytänyt tuota mistä kirjoitetaan, vastaukset. t 666666
13  Muita keskusteluaiheita / Unet / MUMMON JÄÄHYVÄSET : : 21.09.2006 16:54:29
 coolsmiley smitten Huh angel

olin menossa seuraavana päivänä mummon hautajaisiin, näin unta että mummo laittoi käsilaukkuuni levyllisen tummaa sukalaata joka on mieliherkkuani,

näin ennen tai jälkeen unen myös korpista, ei kait se tarkoita pahaa,

herättyäni katsoin käsilaukkuun ei siellä suklaata ollut, otin paikan virsikirjasta sieltä löytyi puhutteleva virsi.

runo mummosta:
meidät jokainen kutsutaan vuorollaan, kun aikasi oli täysi olit saanut elää pitkän elämän, sen murheen ja riemut,
Jumala antoi sadon ja sinä teit monet hillot ja mehut, leivoit muhkeat leivät,  ja pullapitkot, kätesi eivät väsyneet kutomasta sukkaa, ja lapasta lapsille ja lapsen lapsille,
sinä olit hyvä kertomaan tarinoita ihmisistä ihan huumoria unohtamatta.

olit joutunut myös elämään sodan ja eron pitkät vuodet. sinä kynsit pellot  ja hoisit karjaa, liekutit kehtoa, oli siinä elämisen ehtoa.

kiitos kaikille jotka jaksoitte lukea uneni ja runon jonka esitin mummoni hautajaisissa , voimaa ja valoa syksyisiin päiviin.
14  Astro special / Yleistä / Re: Kuumerkin vaikutus persoonassasi? : 23.11.2005 20:13:54
olen aurinko vaaka nousuneitsyt ja kuumerkiltäni skorpioni. olen voimakas tunteinen. elän jokaisen päivän veitsenterällä, ja vaikka järkyttyisin jostain en yleensä kerro sitä muille pidän julkisivun. olen äärimmäisen reviiritietoinen ihminen. minua kiehtoo kaikki elämänäärilmiöt. rakastan ja vihaan yhtäaikaa.
kaikki erotiikkaan liittyvä kiehtoo minua suuresti. vaaka merkin ja neitsyen vaikutus lieventävät mystiikkaan taipuvaa mieltäni.
Sivuja: [1]