Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: raputyttö ei ymmärrä kaksosmiestä... : 21.04.2006 07:17:58
Ollaan me aiiika vaikeita me Ravut  Grin
Aattelehan....ei haluta, halutaan, ei haluta. Tuuliviirimäisyyttä tämäkin  :Smiley
On niillä miehillä meissä pähkäilemistä  Shocked ainakin luulisin.

Kyllä mie ymmärrän sua Yellowstar oikein hyvin - Rapu ymmärtää Rapua.
Minun Kaksoseni oli toissapäivänä niin lämmin ja innostunut viesteissään, mutta eilen taas jotain oli tapahtunut hänessä (yön aikana), ettei hän edes moikannut mulle ohiajaessaan - oli tosi vihaisen näköinen. Ei vastannut viestiini, jossa kerroin, että hän näytti vihaiselta.... Onko hänen vaikea tunnustaa olevansa vihainen ja kärsimätön??? Oonhan sitä itsekin! Itseänikin tämä elämäntilanne ahdistaa, kun en löydä asuntoa tältä paikkakunnalta ja se estää minua eroamasta miehestäni... Siitä oli siis kyse toissapäivänä - hän kysyi: "Mites se asuntoasia??" Ja sit kun kerroin miten vaikeeta on ollu löytää asuntoa, niin hän sulkeutui.... Vaikka en ihmettelekään. Itellänikin on ihan pala kurkussa, kun tilanne on näin umpikujassa Cry
Mies on sanonut nyt tosiaan vihdoin ja viimein, että hän on innostunut hänelle julkistamastani talohaaveestani ja sanoi myös, että on kantanut surua jo pitkään elämänkohtalostani...ym. NIIN ARVATKAA VAAN AHDISTAAKO, kun tilanne ei tunnu liikahtavan eteenpäin ei sitten millään.
Vaan kai se pitäisi oikeesti nyt pystyä laittamaan nuo ajatukset hyllylle, niinkuin Seppo Tanhua Rapuja Viikkovillityksessä kehottaa tekemään....
ja luottamaan elämän automaattiohjaukseen. Uranus kolmio Jupiter antaa vesimerkeille takuuvarmasti myötätuulta, vaikka nyt tuntuukin, että tuuli seisoo merellä...
Lisäksi on Uranus kolmio Aurinko meillä joten miksiköhän me ei tässä nyt vaan osata luottaa, että elämä kantaa?

Kaksosmiehellä(ni) on Jupiter yhtymä Jupiter nyt ja sehän merkkaa, että hän on aloittelemassa jotain suurta 12 vuoden rupeamaa omassa elämässään Shocked Voisiko se olla meidän projekti - iiiiiik!? Hänellä on myös Jupiter nyt AC:llä eli jotain itseen kohdistuvaa "laajenemista" kai odotettavissa kohdallaan? Pelkkää lihomista vai oisko jotain jotain suurempaakin? Sanokaas mielipiteitä?
Lisäksi hänellä Jupiter neliö Mars...ja siitä sanotaan mm: "Nykyiset olosuhteet tuntuvat sinusta ahtailta, ja haluaisit kiihkeästi laajentaa näköalojasi. Sinulla on voimakas tarve saada aikaa enemmän ja irrottautua rajoittavista tekijöistä, joten voit innostua etsimään uutta työpaikkaa tai sellaista asuínpaikkaa, joka tarjoaa sinulle nykyistä enemmän mahdollisuuksia. Levottomuutesi ja kärsimättömyytesi vuoksi saatat tehdä hätiköityjä päätöksiä, joita joudut myöhemmin katumaan. Sinun ei pidä tukahduttaa innostustasi ja kiinnostustasi uusiin näköaloihin- mutta hidasta sen verran, että ehdit tutustua järkevästi yksityiskohtiin, ennen kuin sitoudut uuteen hankkeeseen."
Siksiköhän häntä ahdistaa, vaikka ei siitä mulle pukahdakaan...? Näki sen kyllä eilen hänen kasvoiltaan! tickedoff Oli tikahtumaisillaan umpikujassa olevan tilanteen vuoksi, mutta ei halunnut suunnata vihaansa minuun? Niin..enhän minä mahda sille mitään, että asuntoa täältä ei löydy.

Olisiko hänelläkin jo kaipuuta perustaa perhettä tai saada ainakin yksi oma lapsi... Tuo Jupiterhan voi viitata sellaiseenkin laajenemiseen?
Mulla ainakin on kovasti kaipuuta ollut jaaaa kyllä hän sen on tiennyt ja vaistonnut Embarrassed Sitäkin hän kai silloin tarkoitti, kun sanoi surreensa elämänkohtaloani (en tässä liitossa ole voinut saada lasta)...

No johan meni hankalaks! Ja tunteelliseks  Wink Ghhhhh...
t. Onerva
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: raputyttö ei ymmärrä kaksosmiestä... : 17.04.2006 18:50:27
Heips Smiley

Kiitti Liljuska vastauksestasi - tulin hyvälle mielelle.
Pitkä liitto takanasi Rapumiehen kanssa...en yhtään ihmettele, että kaipaat. Kyllä tuollaisessa ajassa toisesta tulee melkein jo osa itseä. Jotenkin vaan on vajaa, kun toinen on poissa, vaikka kuinka huonosti olisi mennytkin. Mutta kun mahtuu niitä hyviäkin hetkiä liittoon - ja niitähän sitä kaipaa. Joskus onkin tullut mietittyä, että voisipa ne kaikki hyvät puolet yhdistää johonkin tiettyyn ihmiseen, niin kaikkihan olisi silloin hyvin Wink Vaan ei kun ei... se on vaan otettava kukin sellasenaan tai sitten ei.
Mulla takana 10 aviovuotta tuota koetusta + 8 vuotta ennen sitä seurusteluna - saman miehen kanssa (Oinasmies) eli yhteensä siis 18 vuotta. Kumma miten äkkiä tuo aika kuitenkin on menny...Vaikka välillä on tuntunukkin, että seisoo tinassa.

Jep, kait se niin onkin, että tulimerkit tulee parhaiten toimeen toistensa kanssa ja vesimerkit/maamerkit toistensa...vaan onhan se silti monimutkaisempi juttu. Me kun ollaan kukin minkäkinlaisia sekotuksia Wink Se on vaan se, kuka kenenkin kanssa natsaa parhaiten. Ja tietty onhan se sopeutumiskysymyskin.
Meistä mieheni kanssa eräs astrologi sanoi, että on ilmeistä miksi olemme yhdessä...hyviäkin aspekteja löytyy. Mutta kun on olemassa nää elämäntavatkin....ei niitä ole helppo sulattaa(esim.juominen). Niin, ja elämä voi tuoda tulleessaan monenlaista muuta ongelmaa ja kriisiä(sairastuminen). Joskus ei vaan ihmisen voimavarat riitä kaikkeen, niinhän...Kait sitä ois vaan oltava armelias itselleen. Hyvä, että JupiterGirl oot sen kohdallasi oppinut...(kiva kuulla, että olit kaipaillut minua- ootko muuttanut nimimerkkiäsi? Olitko ennen EternalSun?)

Täytyy tässä nyt kuulostella....tätä omaa tilannetta.

YellowStar - minusta tuntuu, ettei se Kaksosmiehesi minnekään katoa elämästäsi, vaikka uskaltaisitkin rohkeasti olla oma itsesi Wink Katsotaanhan vaan!
Minä muuten aavistelen, ettei se hänen sinusta kertomisensa ollutkaan rehvastelua - päinvastoin...Hänhän tunnusti siinä toiselle, että hänellä on sinut ja että siitä vaikka voisikin tulla vielä jotain. Minusta aika rohkea teko puhua sinusta miehelle, joka jo entuudestaan sinut tuntee Smiley Aattelehan tarkemmin! Minä ainakin sinuna olisin ilahtunut moisesta luottamuksesta... hänhän on ottanut avoimen linjan, ei salailulinjaa.

Kaikkea hyvää sulle Y - luotetaan tulevaan!  Smiley
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: raputyttö ei ymmärrä kaksosmiestä... : 17.04.2006 10:15:54
Hei Yellowstar!

En ole pitkään aikaan kirjoittanut täällä yhtään mitään - käynyt vaan lukemassa "viikon astroja" ym. Nyt kuitenkin huomasin kirjoituksesi ja luin ne kaikki alusta alkaen... Sulla sattuu nimittäin olemaan suurinpiirtein samanlainen tilanne kuin mitä mulla on ollu vuodesta 1996 lähtien - siis 10 vuotta Huh

Minäkin olen Rapu-nainen ja hän on Kaksos-mies. Meillä on vaan sen verran monimutkaisempi tilanne, että olen ollut naimisissa 1995 lähtien eli Kaksos-mies on se "toinen" mies. Ei olisi, jos avioliittoni ei olisi ollut tuhoon tuomittu jo vihille mennessämme - minun olisi se pitänyt tajuta jo ennen kuin sanoin tahdon.

Vaan olenpa miljoonia kertoja ihmetellyt mitä se tunne on välillämme tuon Kaksosmiehen kanssa, kun hän yhä edelleen jaksaa odottaa minua "siellä jossain"...Onko se sitten sitä rakkautta? Koen sen ainakin niin... Olemme nähneet toisiamme silloin tällöin ja viestittelemme samoin kuin te. Hänkään ei vastaa viesteihini aina, vaan pitää minua kummallisessa odotuksen tilassa. Onko se sitten helpompi olla vastaamatta kuin pelätä sanovansa jotain väärin tai loukata toista tahtomattaan? Menettämisen pelkoa osin? Eikös neutraalina olo ole joskus helpompi valinta? En tiedä... itsekin kun olen suorasukainen ihminen ja vastaan kaikkeen mitä kysytään tai kerrotaan - sanon mitä ajattelen, enkä jätä mitään epäselväksi.

Sinä FREELANCER tunnut muuten tosi viehkeältä ja aikuiselta asenteiltasi Smiley
Tuollaista asennetta kunnioitan... Olet suoraselkäinen, vaikka kaipaat vapautta Kaksosena sinäkin - sen sulle sallii mielellään varmaan jokainen nainen, kun kuitenkin osoitat välittäväsi toisesta.

Tuota jooo.... meillä on elämä mieheni kanssa tullut siihen pisteeseen (ties kuinka monennen kerran?), että lieneekö järkeä enää jatkaa. Emme keskustele mistään, seksiä ei ole ja hän on juonut salaa jo pitkään joka ilta. Mulla paloi päreet eräänä iltana alkukuusta... Sanoin, että nyt riittää, nyt en enää jaksa ja että mulla on omakin elämä! Olen vuosia odottanut, että hän muuttuisi, mutta ei... ehkä jonkun 1/2 vuotta jaksaa olla juomatta jne, mutta taas palataan alkuviivoille. Tää alkaa jo riittää. Olen kohta 40v. ja biologinen kello tikittää...ja vaikka ei tikittäisikään, niin tällaisesta elämästä haluan pois...

Kaksosmieskin on ollut surullinen elämänkohtalostani Cry Hän sen kertoi ensimmäistä kertaa tämän kuun alussa, kun nähtiin. Hän kuiskasi lisäksi niin hiljaa, että tuskin kuulin tai uskoin edes kuulevani, että hän haluaisi huolehtia minusta.... Shocked Sitä olin odottanut kuulevani häneltä jo vuosiavuosia ja sitten kun hän sen sanoi, olin pudota penkiltä  Smiley Niitä sanoja on mennyt sulatellessa nyt 2 viikkoa ja olen jossain oudossa hurmiossa Embarrassed Lieneekö hänkin, kun ei ole vastannut viesteihini näihin kahteen viikkoon? Smiley Hän tietää, että yritän erota ja ehkä haluaa antaa mulle siihen tilaa hengittää...Vai lieneekö tilanne sen verran vaikea ja ristiriitainen, ettei hän tiedä mitä vastaisi. Katsoo mitä tulee ja toivoo parasta?

Sulle Yellowstar sanoisin, että ole vaan mitä olet äläkä pidättele tunteitasi - tulee vastaus tai ei....Minusta näet, että Kaksosmies yhä on elämässäni, vaikka tilanteeni on vaikea. Sulla sentään on tilanne ehkä sen puolesta paremmalla mallilla, että teillä kummallakin on ehkä tasaantumaan päin. Olette kumpikin eronneet, eikä siis siippanne ole sotkemassa suhdettanne ihan välittömästi - paitsi erosta toipuminen vie aikaa. Miten sitten syyllisyys mielestänne sotkee tilannetta? Meillä itsellämme kun on pieni paikkakunta, niin syyllisyys ja siitä johtuva ihmisten pakoilu on aikamoista. Kaksosmieheni pelkää jatkuvasti, että joku näkee meidät ja saa tietää... Hän on aina kohdatessamme melkein paniikissa, että mistä kummasta löytyy sellainen kolkka, ettei meitä kukaan näkisi...se vie voimia ja tuntuu pahalta. Mietin aina, että mikä kumma siinä on, että rakkautta vainotaan...Se tuntuu ainakin meidän kohtalolta. Ehkä pitäs muuttaa toiselle paikkakunnalle? Vaan pääseekö sisäisestä syyllisyydestä sittenkään?

Ole vaan rohkea Yellowstar - kaikesta huolimatta  Smiley
Ja voimia vaan muillekin teille kamppailijoille!

Tv. Onerva
Aurinko Rapu
Kuu ja MC Kaksonen
IC Jousimies
4  Astro special / Astro special / Re: kolmio draama : 08.03.2006 07:28:53
Hei Diamond,

muistatko mikä oli se aspekti, josta niin sanottiin?

Kysyy itsekin kolmiodraamaa vuosia elänyt Onerva Undecided
5  Astro special / Astro special / Re: Juno : 06.03.2006 21:36:22
Heissan vaan!

Minun Junoni hassusti 11.huoneen lopussa - siinä mielessä, että 11.huoneen merkkini on Leijona, mutta Junoni on 0'22 astetta Neitsyttä, joka on 12.huoneeni merkki ja samalla myös AC-merkkini...ettäettä aikas rajoilla kulkee tulkitaanko se 11. vai 12.huoneeseen uglystupid2
Junoni on myös yhtymässä Venukseen - 3 asteen tarkkuudella... Venus 27'58 Leijona ja Juno siis 0'22 Neitsyt - eri merkit, mutta silti voi kai sanoa, että yhtymässä Shocked
No just! Sit miten tulkitaan...hööö. Maallikkona asiasta myös lukeneena ja sitä soveltaen voisin sanoa sen merkitsevän, että mulle tärkeää kumppanuudessa on myös se, että saan olla hänen kanssaan myös parhain ystävä ts. sielunkumppani - se on ainakin mulle ideaali juttu. Tämä nyt jotenkin kai toteutuukin...tai ainakin yrittää toteutua: on ystävä/rakastettu - salainen sellainen. Sitäköhän se tuo 11.-12.huoneen raja mulle merkitsisi? Huh Ainakin mulla se näkyy näin........Mutta myöskin sillä tavalla, että oman aviomieheni AC on Neitsyt eli oma Juno-merkkini. Joo...nyt te teette näin -> idiot2

t.Onerva Embarrassed
6  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: Skorpioni mies : 28.02.2006 08:23:06
Hei scorpionlife!  skorpioni

Uso vaan, naisia mysteeriot aina kiinnostaa - siksi kai aina jaksamme sinnikkäästi yrittää porautua miehen sielunmaailmaan Smiley Vaan kunhan se oiiikea tiellesi tupsahtaa, niin eiköhän ne sanaiset kannet sullakin ala omasta tahdostasi aueta, kun on tuo Kuu sullakin Kaksosissa...muutenkin vesimerkki on edustettuna kartallasi paljonkin, niin tunnepitoiset asiat ovat varmaankin lähellä sinunkin sydäntäsi - siihen vaan tarvitaan se OIKEA ihminen, joka on luottamuksesi arvoinen. Eikös vaan?

Minä en ala siun päätäsi tulkinnoillani sekoittamaan, mutta jos sua kiinnostaa ottaa omasta kartastasi selkoa, niin kirjastosta löytyy monia hyvä opuksia (mm. Raimo A.Nikula: Astrologian ihmiskuva - hyvin kattava ja selkeä kirja perusasioista) ja jos joskus kiinnostaa pyytää oikealta astrologilta tulkinta, niin tässä esim. Suomen Astrologisen seuran astrologilista:
http://www.saunalahti.fi/astrolo2/astrologilista.htm
Itse olen mieltynyt listan jäsenistä erityisesti Marianne Metsäliljaan, mutta jollekin toiselle tietty joku toinen tuntuu itselle sopivammalta. Mariannea ainakin suosittelen todella lämpimästi.

tv. Onerva- Onnin päivänä  Wink Olkoon päivänne onnea tulvillaan  smitten
7  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Re: Skorpioni mies : 27.02.2006 22:06:17
Kiinnostuin heti!  Smiley

Kun olet mies(vai oletko?) ja jännästi "toisinpäin" merkeiltäsi kuin soulmateni, joka on Aurinko-Kaksonen ja Nousu-Skorpioni. Ehkä hämmästyit Shocked, mutta syy on se, että tuo soulmateni on niiiin salaperäinen, ettei hänen luonteensa mysteerio tunnu aukeevan vieläkään, vaikka ollaan tunnettu yli 10 vuotta - en ymmärrä MITEN se on mahdollista. Vaan johtuneeko Kaksos-Skorpioni-yhdistelmästä, että pintapuoli on hyvinkin avointa, mutta kun aletaan puhella syntyjä syviä, niin sanat muuttuvat harvemmiksi ja ERITTÄIN harkituiksi. Onko susta sanottu tällaista? Kerrotko mielelläsi mitä todella ajattelet ja tunnet?
Itse olen ehkä liiankin avoin...ainakin tuttujen kanssa. Liittyneekö Rapu-Aurinkooni/Merkuriukseeni, joka on turvallisuushakuinen, mutta sitten toisaalta, kun Aurinko+Merkurius ovat kumpikin 10.huoneessa? Se huonehan on "julkisuushakuinen" - siis asioita ei kestä olla sanomatta(sopivan henkilön ja tilaisuuden tullen). Myös Kuuni on 10.huoneessa, vaikka onkin Kaksoset-merkissä. Sekin ehkä saattaa lisätä tuota puhumisen tarvetta...ETENKIN tunteista.

No, tässä ei nyt ole tarkoitus alkaa puhua minusta, vaan mielenkiintoisesta Kaksos-Skorpioni-yhdistelmästä... Tervetuloa vaan muuten astrologian ihmeelliseen maailmaan Smiley Monesti minuakin ihmetyttää, että miten kummassa se ja se voikin pitää niin hyvin paikkansa ja moni asia on selkeentynyt planeettojen, huoneiden ja aspektien avulla. Lisäksi moni asia on jäänyt ja jääkin myös selkiintymättä - mutta sellainen elämä on, ja pitääkin kai olla.

Kaikkea hyvää sinulle Smiley
tv. Onerva
8  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Hirttoköysi vai partaterä? : 12.12.2005 19:48:36
Hei Electric Eagle!

Kiva kun sanoit, ettet aatellu sitä sittenkään niin vakavasti Smiley
Tälleen, kun ei "näe" toisen ilmeitä viestiä kirjoittaessa, niin tulee helpommin väärinkäsityksiä. Ja kai se on sama juttu noissa tekstiviestien lähettämisessäkin - toinen loukkaantuu ja toinen ei älyä yhtään, että mistä Shocked Ja sitten taas tarvitaan selvennystä - jos ei toinen langan toisessa päässä jo ole pistänyt kännyään of- asentoon.

Lilli....jatkoja vaan kuherruskuukauteen, toivottavasti jatkuu vielä Suomeenkin palatessa smitten Onpahan suhteeseen pistetty "totuus-seerumia" - johtuiskohan muuten sekin Pluton oppositiosta Aurinkoosi?? Ja entäs nyt, kun Merkurius tekee myös oppositiota lähiaikoina Aurinkoosi, kun se siirtyi Jousimieheen? Hyvähän se on, että tunteita ilmaistaan - eikös vaan... Toisinaan tietty pieni itsehillintä on tarpeen. Jälkeenpäin miettiikin usein, että mikä kumma minuun meni uglystupid2  ja että oishan ne asiat voinu hillitymminkin sanoa. Entä mitenkähän ne Jousimiehet nyt korottaa ääntään tässä kuussa - saas nähä  coolsmiley
9  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Hirttoköysi vai partaterä? : 11.12.2005 10:01:56
Hei!

Kamalalta tuntui, kun luin tuon otsikon... Jotenkin vaikka itsekin masennun usein herkästi ja nopeasti asioista, ja monesti tulee tehtyä liian nopeita johtopäätöksiä (johtuisko Kuu:stani Kaksosissa?), niin hirveeltä tuntuu, että jo pelkkä AP- kartta voi saada ajattelemaan kuolemaa. Tietty eihän se voi olla ainut syy...vaan pelkäämmekö tulevaisuutta liikaa jo etukäteen - minäkin? Tai menettääkö toivonsa jo etukäteen? Cry Voi meitä... Onneks sentään foorumilta löytyy näitä toisten rohkaisijoita, jotka haluavat näyttää toivon valoa synkältä näyttävään tulevaisuuteen! Monesti iteltä puuttuu objektiivisuus... Ja monet hirveiltä näyttävät aspektit/transiitit ovat kuitenkin toisten jo elettyjä- esim. omalla syntymäkartallaan- ja sitä kautta voi saada toisenlaista näkökulmaa asioihin...

Lilli...luin sen marraskuulla kirjoittamasi viestin, jossa kerroit, että parisuhteesi oli ollut ikäänkuin varikolla...Kerroit jotain väkivaltaisuudestakin...
Mikä on tilanteesi nyt - ootteko yhessä? Jotenkin tuntui ikävältä kuulla tilanteestasi, kun itekin oon eläny 16 vuotta suhteessa/avioliitossa, jossa olen elänyt välillä pelon varjossa...enkä kuitenkaan ole uskaltanut ottaa sitä lopullista askelta pois tästä. Yrityksiä on kyllä ollut monia, mutta ne ovat epäonnistuneet. Erossa ollaan mekin oltu useita kertoja, mutta palattu yhteen ja silti jonkin ajan kuluttua aina asiat ovat palautuneet samoille urille. Tällä hetkellä taas alkaa tuntua siltä...Olenkin alkanut aattelemaan, että enkö minä jo alkaisi uskoa siihen, ettei tämä tästään koskaan tule muuksi muuttumaan ja että minun olisi varottava, niinkuin Lootin vaimo, etten katsoisi taakseni, vaan jatkaisin eteenpäin taakseni katsomatta, vaikka kuinka kipeää tekisi. Vaarana on muuten kivettyminen....jos ei fyysisesti, niin ainakin henkisesti.

Täytyypä käydä itekin vilasemassa 2005/2006 AP-karttaani, kun en nyt muista mitä siellä oli...

Voimaa kaikille!
tv. Onerva
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Miten kartalta näkikään kahden ihmisen välisen karman ja menneisyyden? : 09.12.2005 08:48:53
Heeei  Wink

Minäkin liityn Kuunsolmu-keskusteluun...
Tuota - mitäs ssanotte siihen, kun miehen Onnenpiste on Yläsolmullani(Härkä) ja samassa merkissä ovat myös Venus ja Saturnus??? Hänen AC:nsä on Alasolmuni merkissä eli Skorpionissa...
Sitten mun puoleltani Venus ja Jupiter ovat hänen Alasolmumerkissään eli Leijonassa. Muuten 5.huoneeni on hänen Yläsolmumerkissään eli Vesimiehessä - ja siinä merkissä on hänen Mars yhtymässä Yläsolmuun...ts. hänen Mars/yläsolmu ovat minun 5.huoneessani - grrääk buck2
Karmaako teidänkin mielestänne?  smitten (taas kaipaa tähän vahvistusta Onerva...)
11  Astro special / Maya-astrologia / Re: Mitä Opas tarkoittaa?? : 06.12.2005 21:30:10
Kiitos Tähdenlento!  Smiley

Nyt ymmärsin...

Aika hassua tieätkö muuten Wink Tuo ystäväni on näköjään noille mun koiranpennuillekin se ns. Planetaarinen Partneri - se, joka tukee kasvua. Ne ovat Punaisia Taivaanvaeltajia....Eli saattais olla hän hyväkin kanssakumppani niille(kin)  Wink
Ja toisinpäin myös - nämä pentulaiset ovat hänelle "Planetaarisia Partnereita". Yhteistyö voisi sujua hyvin...

Minun äitinikin on muuten Punainen Taivaanvaeltaja Shocked Ja ohoh - sen ystäväni äiti on SAMAA MERKKIÄ kuin minäkin(Valkoinen Resonoiva Taikuri)! Yhteensattumaa? Olen muuten hänelle "Opas"...kun minulle se on hänen poikansa  smitten Waauu...
Isänsä merkkiä en tiedä, kun en tiedä syntymäaikaansa.
12  Astro special / Maya-astrologia / Mitä Opas tarkoittaa?? : 06.12.2005 09:29:58
Hei!

Kertokaa rakkaat ihmiset, silleen rautalangasta vääntäen, että mitä se Opas minulle merkitsee?  Embarrassed Minun rakkaani "sattuu" olemaan sellainen eli Maailmojen sillanrakentaja - ja tarkemmin Valkoinen solarinen Maailmojen sillanrakentaja.

Olen alusta lähtien, hänet nähtyäni ja tutustuttuani, tuntenut hänet sielunkumppanikseni ja tätä tunnetta on kestänyt yli 10 vuotta, vaikka emme olekaan pari (tai olosuhteista- avioliitostani- johtuen emme voi).

Niin että mitä Opas ihmiselle antaa ja merkitsee???

kyselee Onerva
13  Astro special / Yleistä / Re: Kirjoitatteko runoja/tarinoita/lauluja?? : 28.11.2005 19:45:17
Kirjoitan- minäkin ...
Viime aikoina on vaan ollut pää sen verran tukossa, ettei mitään uutta ole syntynyt - luovuus on ihan jumissa(surkeeta) Huh Mutta tässä muutama entisistäni:

Kuulitkohan sittenkin,
kun juttelin sinulle itsekseni
kun kuukausien päästä
päätit yht'äkkiä
vastata minulle?

        *

Kunpa tänä yönä
saisin tulla syliisi
käsivarsiesi unikehtoon
Selkäni takana kylmä avaruus
Tule, estä siihen luisumasta!

        *

Älä katso kasvojani
älä näitä elämän arpia
Katso lävitseni
näe rakkauteni
se kuinka kauan odotin
ja mihin kaikkeen
olen valmis
kanssasi

        *

Seemmosia... Wink
Pienen omakustanteen tein vuonna 2001 ja kenties joskus tulevaisuudessa uskallan toisenkin - anikko tuo pääpuoli nyt tästä kirkastuu. Arki syö miestä ja naista...Kukas se nyt olikaan huolissaan nykyisestä työelämästä, että se riistää ihmisiltä luovuuden? Ei kai vain itse kulttuuriministeri? Upea keskustelun avaus ja olen samaa mieltä 100%!

t. Onervainen, jolla myös Neptunus 3.huoneessa ja Neptunus kolmio Aurinko + Merkurius(Neptunus= Skorpionissa).
14  Astro special / Astro special / Re: Planeettojen kasauma 7. huoneessa. : 27.11.2005 10:29:37
Hei Kleopatra,

itseänikin silloin tällöin mietityttää 7.huoneen planeetat.
Saai sanoi varmaan ihan osuvasti noista "peiliteorioista"... onko se sitten niin, että 7.huoneen "stelliumilainen" katselee/etsii toisesta niiden planettojen symboloimia asioita/tuntemuksia? Vai miten sen osaisi parhaiten sanoa?

Omalla miehelläni on Mars ja Chiron 7.huoneessa oppositiossa AC:n Plutoon ja Kuuhun...ja minä olen nähnyt sen hänessä aivan mahdottoman hallitsevana kuviona. Oikullisuutta(Kuu), agressiivisuutta ja itsekkyyttä(Mars), hallitsevuutta(Pluto) ja ainaista huomion kipeyttä(Chiron).

Sitten ystävälläni, Kaksosmiehellä, ovat Venus yhtymä Saturnus ja Merkurius 7.huoneessa...oppositiossa Jupiter yhtymä Neptunukseen 1.huoneessa. Ja se taas näkyy hänessä mm. siinä, että hän harkitsee tosi tarkkaan mitä sanoo, mutta sitten toisaalta on myös jollain lailla lavea puheissaan ja unelmoi/kuvittelee paljon. Ihannoi myös naistaan - odottaa vähän liikojakin. Jokatapauksessa nainen/naiset näyttelevät merkittävää osaa hänen elämässään. Naisia on ollut monia(Jupiter?) ja jotenkin ei ole osannut/halunnut sitoutua täysin kehenkään...Mitä vielä tulee mieleen hänen tuosta planeettojen asemista/aspekteista AC-DC-linjalla, niin ehkä se, että naiset ovat koettaneet hallita ja rajoittaa häntä(Saturnus) - silti hän ikäänkuin vaistomaisesti etsii sellaisia naisia...Tarvitseeko hän rajoja toiselta ihmiseltä? Niinkuin rakkautta ja keskusteluja(Venus+Merkurius)...

Itseasiassa minullakin on Saturnus 7.huoneessa - kuten Chiron:kin.
Mieheni ON saturninen....ja kylläpä itsestänikin sitä huomion kipeyttä löytyy(Chiron), mutta olen joutunut itsekin melkoisesti hoivailemaan läheisiäni - ja sitäpaitsi hoiva-alallakin olen. Oma Chiron:ini on Kalat.

Sinun planeettojesi vaikutuksesta...voisi tietysti poimia noista samoista mitä läheisillänikin on ja lisäksi esim. oisko Juno siellä sitä, että sielunkumppanuus/ystävyys merkitsee sulle tosi paljon myös parisuhteessa?
Kuu voisi tarkoittaa sitä, että etsit ja kaipaat tunteikkuutta partneristasi - ja ehkäpä suhteesi naisiin toimivat pehmeästi, ja tulet heidän kanssaan hyvin toimeen?
Pluto 7.huoneessa...hmmm - ehkä elämässäsi on aina joku ihminen (tai on ollut), joka vaikuttaa sinuun todella voimakkaasti. Etsit kaikista suhteistasi läheisyyttä ja syvällisyyttä - mitkään pinnallisuudet/puolinaisuudet eivät sinua kai liikauta? Ja ehkäpä ihmisuhteissasi esiintyy paljonkin erilaisia muutoksia?

Miten olet itse huomannut noiden planeettojen "toimivan"?
Kysyit siitä dominoivasta planeetasta... Tarkoitatko siinä kyseisessä huoneessa vai muuten elämässä? Aurinkomerkkiäsi hallitseva planeetta tietysti hallitsee sinua kaikkein eniten (niinkuin esim. minua Rapuna Kuu), mutta oisko se nyt sitten niin, että esim. vaikka tuossa 7.huoneessa oleva ensimmäinen planeetta vois olla se hallitsevin? Toiset sanovat, että se mihin tähtimerkkiin huoneen kärki osuu...eli sulla kai Skorpioniin....niin se planeetta värittää sitä huonetta - OLIKOS SE NIIN? Sulla se ois sit kai Pluto....no sehän sulla on jo muutenkin siellä 7.huoneessa ja taitaapa olla ihan ensimmäisenä planeettana siellä? Käykö sinuun eniten tuo Pluton vaikutus ihmisuhteissa? Onko elämässäsi jokin merkittävä/kohtalonomaiselta tuntuva ihminen/ihmissuhde?
15  Astro special / Astro special / Re: Itsemurha-alttius : 25.11.2005 11:57:55
Voi Mirtsu... Cry

Miten surullista...ja miten HIRVEÄT transiitit. Varmasti ollut ahdistavaa.

Tuo muuten vahvistaa omiakin päätelmiäni 8.huoneen vaikutuksista, sillä ystävälläni on jo Radix-kartallaan nuo Aurinko, Ceres, Vertex ja Juno 8.huoneessa...Sieltä löytyy myös Psyche- ja Eros- asteroidi sekä miiinun nimiasteroidit smitten Tse vois ihan vaikka olla omiaan kuvaamaan meidän suhteemme "väriä", sillä olemme olleet toistemme tukena avio/suhde-kriiseissä jo 10 vuotta (8.huonehan kuvaa kai sitäkin puolta?).
Toivon, että pidämme toisiamme pinnalla vielä seuraavatkin ja sitä seuraavat 10 vuotta.
Sivuja: [1] 2