Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4]
46  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 27.07.2008 19:16:36
Noviisi. Sinulle tuli:

SAUVOJEN NELONEN - TÄYDENTYMINEN
Avainsanat: Venus Oinaassa, täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus

Ympyrä on täydentynyt. Kaikki ristiriitaisuudet ja vastakohtaisuudet yhtyvät ja kohtaavat ympyrän keskustassa. Miehen ja naisen, aktiivisen ja passiivisen välinen tasapaino on palautunut. Tämän anisoista ympyrän keskellä oleva luovuuden tuli on syttynyt palamaan.
Kauneuden ja rikkauden planeetta Venus on Oinaan merkissä, joka symboloi uutta alkua. Sydän haluaa esille ja etsii kauneutta uusilta tahoilta. Vanha täytyy saattaa päätökseen ennen kuin uusi voi alkaa. Vastakohtaisuuksien välinen ristiriita täytyy ratkaista tavalla, joka vie sinua eteenpäin tielläsi kohti korkeinta päämääräsi. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Näin molempien on  mahdollista tukea toisiaan pääsemään eteenpäin.
Päätelmät: Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensn sitä että vakiintunuttilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesta. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys-
Kysymykset: Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, eroavaisuuksistanne huolimatta? Mitkä asiat täytyy selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi?
Ehdotus: Jos sinun ja jonkun toisen ihmisen välillä on jännitystä, nyt on hyvä aika selvittää ja ratkaista välillänne olevat asiat ja saattaa vanha päätökseen.
vahvistus: Vanhan loppuunsaattaaminen vapauttaa mnut aloittamaan uutta.

Oi, oikein ihana kortti! Sinuna en huolisi yhtään! Vanha suhde on päättänyt ja kunhan se on saatettu loppuun myös hengen tasolla niin, ettei toinen enää aiheuta mitään tunteenpurkauksia vaan on totaalisesti menneen talven lumia, olet valmis uuteen suhteeseen. Hoida itsesi rauhassa kuntoon tästä erosta, kiirehtimittä lainkaan. Kumppani odottelee sinua tuolla tulevaisuudessa ja suhteesta tulisi tämän mukaan antoisa, kestipä se sitten miten pitkään tahansa! Kiinnitäthän huomiota kortin kysymykseen. Jos huomaat itsessäsi sen osalta vielä kehitettävää, nyt on hyvä aika puhdistella sisintään. Kuten eräs riimu sanoi "kun kalastajat eivät voi mennä kalaan,  he kunnostavat verkkojaan".

Kiitos  smitten
47  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 23.07.2008 17:58:53
Moi
Mitäs nyt. Kun tää edellinen juttu vihdoinkin kuivui kokoon, jäi miehen mentävä aukko. Onko näköpiirissä mitään säpinää....

Nimimerkillä orpo olo
48  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy enkeleiltä, nostan sinulle enkelikortin... : 21.07.2008 19:00:43
Hei, nostaisitko minulle kortin. Miten tästä eteenpäin. Olen jäänyt yhteen mieheen "tunnekoukkuun". Haluaisin jo päästä tästä koukusta irti. Onnistuuko se, jotta se uusi mies pääsisi elämääni.

Kiitos  crazy2

Sinulle tuli kortti:

VOIMA

Anna lupa itsellesi ilmentää voimasi. Voimakkaana olo on turvallista sinulle, tietäen, että ilmennät voimaasi rakkaudella.

Sinulla on koko Luojasi voima sisälläsi! Koko Jumalallisen rakkauden voima, viisaus ja älykkyys on sinun ulottuvillasi. Sinulla on henkinen voima nähdä enkelit ja tulevaisuus. Sinulla on älyllinen voima, "päästä käsiksi" Yhden Mielen (Minä olen) viisauteen. Sinulla on tunteellinen voima, olla empaattinen muille, ja psyykkinen voima joka on todella rajaton.

Enkelit pyytävät sinua antamaan heille kaikki pelkosi, joita tunnet voimakkaana olemista kohtaan. Enkelisi näkevät hiljaisen ja kauniin puolen todellisesta voimastasi, juontaen/tullen ainoasta todellisesta voimasta universumissa: Jumalallisesta rakkaudesta. Anna itsesi loistaa tätä säteilevää rakkautta, että todellinen voimasi voi säteillä maailmaan ihmeitä tekevällä tavalla.

 smitten angel


Kiitos...tää vastaus oli vaan niin hieno, etten ymmärtänyt yhtään. Ymmärsinkö oikein, että miehet ei ole minua varten. Vaan mulla on joku muu tarkoitus täällä?
49  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 19.07.2008 19:07:31
Hei
Katsoisitko minullekin mitä lähitulevaisuus näyttää.

Kiittäen jo etukäteen
50  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 02.05.2008 11:06:58
Mitä tarkoittaa kun näen usein unta, että olen edellisessä työpaikassani töissä. Ja yleensä vielä siellä johtajajakerroksessa. Viime yönä näin taas unta, että tervehdin toimitusjohtajaa ja erityisesti jäi mieleeni vaatetukseni. Siniset farkut ja kirkkaan sininen liivijakku, jonka alla oli valkoinen paitapusero. Ja farkun sisäsaumasta "hapsotti" muutama lanka, sekin jäi mieleeni, että sauma oli rispaanut  Cheesy
51  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 23.04.2008 18:08:05
Noviisi-oletko antanut joidenkin tilaisuuksien livahtaa ohitsesi elamassasi jostain syysta?


Itse asiassa se onkin se elämää suurempi kysymys. Tää ulkomaalainen mies, joka kinuaa rahaa, jotta voisi tulla tänne...kaikki sanoo sitä miestä huijariks, joten en laittanut niitä rahoja. Mutta mutta..jos se kaikki onkin totta ja olen menettänyt todellisen rakkauden.
52  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 22.04.2008 05:25:04
Hei
 
Katsoisitko onko rakkauselämässäni odotettavissa mitään. Tuleeko tästä uudesta tuttavuudesta jotakin, vai jääkö se kuten kaikki muutkin  Sad.

Kiitos.....
53  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 12.04.2008 08:00:31
Näin viime yönä unta, että odotin bussia pykillä, mutta bussi pääsi "livahtaa" ohi koska en muistanut bussin numeroa. Eli ihmiset, jotka asuvat samalla suunnalla kuin minä olivat hävinneet pysäkiltä ja minä jäin yksin seisomaan sinne. Tarkoittaako se, että elämä jotenkin livahtaa multa ohi. Mutta mitä mahtanee tarkoittaa, että olin Ruotsin laivalla, mutta rahat olivat unohtuneet kotiin. Oli kaiken kaikkiaan orpo olo, kun ei tiennyt mitä tekee Ruotissa rahattomana.
54  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 27.03.2008 13:34:15
Tässä hiljattain näin kumman unen. Olin jonkun ladon edessä..munasta kuoriutui lintu.. yhtäkkiä se olikin täysikasvuinen pöllö, se katsoi minua pitkään ja lensi pois.
Viime yönä sitten taas uniini tuli jostain Tarot korteista Miekkojen 6. En edes omista Tarot-kortteja, joten mistä ihmeestä tämä uni sitten tuli.
Mitä nämä voisivat tarkoittaa?


Siis olen jäänyt välistä..eikö näillä unilla sit olekaan mitään syvempää merkitystä?
Jos tarkennusta haluatte...elämässäni on siis mies. Tarkoittaako noi unet, että mun pitäis päästää miehestä irti, että siitä ei hyvä seuraa?
55  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 05.03.2008 13:22:58
Hei AthaMaarit

Aurinko paistaa ulkona, mutta jokohan se alkais paistaa vihdoin jo minunkin elämässäni. Eli mitä näet miesrintamalla? Entä miten on terveyden laita?

Kiitos
56  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 26.02.2008 12:35:02
Tässä hiljattain näin kumman unen. Olin jonkun ladon edessä..munasta kuoriutui lintu.. yhtäkkiä se olikin täysikasvuinen pöllö, se katsoi minua pitkään ja lensi pois.
Viime yönä sitten taas uniini tuli jostain Tarot korteista Miekkojen 6. En edes omista Tarot-kortteja, joten mistä ihmeestä tämä uni sitten tuli.
Mitä nämä voisivat tarkoittaa?
57  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 23.02.2008 15:26:43
Kiitos selkeästä vastauksesta. Jaksaisitkohan vielä katsoa, miksi minulle nousee kortteihin koko ajan rakkautta, kiinteää suhdetta, pitkää matkaa ja suuria rahoja. Tai sit voi olla, että minä en näe...tulee mitä sattuu kortteja vaan. Katson ihan tavallisista korteista.

58  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 23.02.2008 13:37:04
Voisitko katsoa minulle tilanteeni. Lähinnä miesasiat kiinnostaa. Tuleeko tähän nykyiseen tilanteeseeni jokin ratkaisu (onko tämä ulkomaalainen mies huijari, kuten nyt näyttäisi minusta olevan, vai onko vielä jokin toivo) vai onko minua odottamassa uusi mies?
Tunnen olevani jotenkin umpikujassa.

Kiitos jo etukäteen
59  Astro special / Astro special / auringon sijainti? : 31.12.2005 16:54:37
Luin artikkelin tähtikartan uudesta järjestyksestä, jossa on mm. Käärmeenkantaja. Tähtitaivaan mukaan olisinkin leijona, vaikka perinteisen astrologian mukaan olen neitsyt. Mikä siis oikeastaan olen? Mitä uskoa?
Sivuja: 1 2 3 [4]