Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Outo outojen joukossa : 01.11.2016 13:28:45
Jonkinnäköinen muutos näyttäisi olevan tapahtumassa. Tosin omista silmistä se näyttää niin kovin hitaalta, koittaa vaan hillitä oman alkuinnostuksen, koska tiedän miltä nää jutut kuulostaa "skeptikoiden" korvissa + Se että moni on tehnyt tätä hommaa vuosikymmeniä sillä fiiliksellä että "kohta jotain tapahtuu" Smiley
Kirjoitin skeptikko hipsuissa sen takia että oma kehitys oli jumissa sen takia etten ollut riittävän skeptinen..

Tulee yks mieltä avaava video mieleen, näyttää sen kuinka vähän me oikeasti tiedetään, ja kuinka paljon on luulon varassa:
http://www.ted.com/talks/donald_hoffman_do_we_see_reality_as_it_is
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Toimiiko nämä? : 31.10.2016 23:34:32
"Jos annat kenenkään muun tarttua leijasi naruihin niin tuho on varma ja totaalinen sillä kertaa. " ynms

Mjoop. Tuon mukaa vaan voi heittää lapaset tiskialtaseen, vähän niiku pelkäsinki. Mutta ehkäpä mä sukellan tuonne I Ching(?) kirjan pariin jos saan inspistä lisää näistä.
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Toimiiko nämä? : 31.10.2016 22:58:16
Siin on liitteenä koko kuva, kellonaika ei 100-varma. Mä oon näköjää leija.
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Toimiiko nämä? : 31.10.2016 22:50:30
Ei saa tälle tilille vaihdettua oikeita tietoja; sanoo että leveysasteet ei täsmää, mut ei se mitään.
Egosta ottanu turhia osia pois eikä alun alkaenkaan oo antanu muiden ihmisten mielipiteiden häiritä  Tongue

5huone = 6 rapu 19
Tästäkö selviää mitä mä tääl teen Smiley ?
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Toimiiko nämä? : 31.10.2016 20:26:17
mua oikeastaan huvitti tuo aloitusviesti, mutta en viitsinyt alkaa nauramaan heti alkajaisiksi, kun senkin voi tulkita epäystävälliseksi, eikä se sellaista naurua missään nimessä ollut. tuli vain päähän mielikuva astrosta tinderin fantasiaversiona Cheesy jotkut uuden aallon käyttäjät tuntuis välillä pölähtäneen väärästä ovesta sisälle. ei siinä ole mitään väärää!

siihen alkuperäiseen kysymykseen, kun sanoin että aloita pyöreästä, se oli vitsi; lähestulkoon kaikki karttamallit ovat pyöreitä, mutta jos nyt todella haluat tutkia synastriaa, astro.com-sivustolla voi laskettaa synastria-karttoja. ilman tarkkoja kellonaikoja akselit ja huoneet ovat kuitenkin sattumanvaraisia, joten näissä tapauksissa parempi keskittyä vain planeettoihin

väitän että pohjaymmärrykseksi riittää tuo rimpsu jonka laitoin sulle aiemmin

Jos vaan tietäsit miten lähelle tuo sun tinder-oivallus osu. Smiley Tosin sitä en tiedä miten sä se tosta viestistä sait irti noin selvästi Smiley

Ajattelin että se ympyrä-malli ois viitannu tuohon ainooseen mitä tää sivu tarjoaa, mut mitä nyt lueskelin niin luulen ymmärtäväni mihin tää juttu perustuu. Enkä usko et mun kannattaa perehtyä sen tarkemmin jos kukaa ei rupee leikkii mun kans.

Ja loukkaantumisesta ei kannata huolehtia, mul ei oo tarpeeks egoa jäljellä siihen touhuun.
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Toimiiko nämä? : 29.10.2016 16:35:57
Olisin mieluummin verrannut kahden sopivan tai ei-sopivan yksilön eroja niiden määritelmien avulla jotka jo tiedän toimiviksi. Koska muuten joutusin luottamaan suoraan kartan tai kartan tulkitsijan auktoriteettiin, enkä mä tee semmosta.

Mutta joo, tuo Kyösti Tarvainesen juttu näyttää oikeansuuntaiselta, pitää siihen tutusta jos inspiraatio herää riittävästi.
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Toimiiko nämä? : 29.10.2016 14:35:32
Siitä tulee kartta yhdelle kuukaudelle? Ja tarviinko mä noi kaikki tiedot (12 huonetta, 11 planeettaa, 5 kosmista planeettaa ja näiden kulmat toisiinsa nähden(?)) tosta verratakseni itseä muihin? Vaikuttaa liian monimutkaiselta, en tiedä edes miten muuttaisin tuon tekstimuotoon, ellen jotain screenshottia ota..
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Toimiiko nämä? : 29.10.2016 14:09:39
Haluaisin tehdä, *köh*, tutkimuksen näiden karttojen toimivuudesta. coolsmiley Hypoteesinä se että mikäli nää toimii niin näiden täytyy näkyä myös fyysisellä tasolla, esim. persoonapsykologia, evoluutiobiologia. Suomeksi: henkilökemia ja parisuhdemekaniikat. Jos nää ei riitä niin voin koittaa yhdistää juttuja ei niin selkeiltä osa-alueilta (soul evolution, multiverse, free will, reality buble).

Suurin ongelma on että mulla ei oo mitään tietoa näistä jutuista, tyyliin yks kirja numerologiasta luettuna 10 vuotta sitten Smiley Ja kun koitan ruveta lukemaan jotain noita karttahommia niin en saa mistään oikeen kiinni, valtamäärä tarinaa mistä mul ei oo mitään pohjaymmärrystä.

Näin ollen jos sais vedettyä niin need-to-know pohjalta ku pystyy, eli ihannetilanne olisi että saan oman syntymäpäivän(?) + ajan(?) avulla jonkun malliprofiilin itselleni tyyliin tupla sähköankerias vesimies tai mitä näitä nyt sitte onkaan. Ja sitte etsiä forumilta mukamas eniten sopivat yksilöt sekä vähiten sopivat yksilöt, mieluiten semmosia henkilöitä jotka on tänne forumille kirjotellu jonkun verran. Jotta voin kirjoitusten perusteella tehdä persoonakuvauksen ja päätellä sopivuutta ja ei-sopivuutta muilla kuin tähtikartta metodeilla.

Mistä karttamallista(?) kannattaisi aloittaa?
9  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Missä vapaat miehet?? : 28.10.2016 18:35:26
Lainaus
Missä vapaat miehet??

Niinku joku mainitsi, nettitreffijutuista kyllä löytää. Miesten ja naisten suhde lukumäärällisesti on luokkaa 2:1 tai jopa 3:1. Siihen päälle vielä että naisia kiinnostaa muutenki noi jutut vähemmän, johtaa siihen että kysyntä/tarjonta on naisen kannalta erittäin hyvä.

Se että minkä laatusia parisuhteita on tarjolla, onkin sitten ihan eri asia Smiley
10  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Tupakka tyhmentää? : 28.10.2016 18:03:53
Lainaus
Lieköhän osittain kyse oraalisesta fiksaatiosta, eli mielihyvän kokemus ja turvallisuuden tunteen lisääntyminen
on sukua sille, jonka pikkulapsi saa peukalon imemisestä?

Mahdollista, mut voi olla aika vaikee saada tuollainen assosiaatio, yleisempi on kun itkevälle lapselle annetaan sokerituotteita. Syntyy: Ikävä olo -> Sokeri -> Parempi olo kehä, se on kiva looppi se Smiley
11  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Outo outojen joukossa : 28.10.2016 14:23:28
Moi, koitan pitää tekstin lyhyenä ettei lähde liikaa rönsyilemään, en oikein tiedä mitä haen täältä, mutta toivottavasti täällä on jollakin jotain kommentoitavaa mun tarinasta. Eli:

Olen tuntenu itseni joukkoon kuulumattomaksi teini-iästä lähtien, jolloin havaitsin että pystyn erottelemaan tunteen sekä järjen toisistaan. Nykyään tuo on niin abc-juttua etten tiedä pitäisikö sitä edes mainita. Pohjimmiltani äärimmäisen analyyttinen tyyppi joka pystyy tarkastelemaan asioita äärimmäisen objektiivisesti. Ja tästä syystä tavan ihmiset pitävät useita mun näkemyksiä epätavallisina tai outoina.

Myöhemmällä iällä rupesin keskittymään terveyteen, ensiksi fyysinen, sitten psyykkinen. Täten sainkin hankittua äärimmäisen laajan ymmärryksen fyysisestä ja psyykkisestä terveydestä (ravintotiede,liikunta,psykologia). Mutta näillä ei ratkottu kuin osa mun probleemista, sitten onki menty henkiseen terveyteen ja tällä hetkellä tuntuu että oon todella syvissä vesissä Smiley

Tämän lisäksi mm. Oon kunnellu paljon nykyfysiikan ymmärryksestä mistä todellisuus koostuu / miten me se havaitaan, sekä asioita tietoisuudesta. Ja uskon jossain vaiheessa pystytään osoittamaan toteen (luultavasti joku muu ehtii minua ennen) henkimaailman ja toisten ulottuvuuksien yhteyden, eli piste missä tiede kohtaa henkisyyden väkisinkin. Luultavasti ei koskaan suoraa osoitusta, mutta tähän totuuteen viittaavien todisteiden määrä kasvaa liian suureksi. (pienempi todennäköisyys sattumalle)

Ja tuosta edellisestä kappaleesta varmaan voi päätellä että mitä enemmän mä kehitän itseäni sekä ymmärrystäni niin sitä kauemmaksi ajaudun tavan ihmisen ajatusmaailmasta. Mutta koska olen järkiperäinen tyyppi henkisissä piireissä missä valtaosa tyypeistä tulee sieltä kolikon toiselta puolelta, eli tunteesta, niin olo on ollu näissäkin piireissä aika orpo Smiley

TL;DR ennen skeptikko/ateisti, nykyään jotain täysin muuta.
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Säryt ja oireet vain toisella puolella kehoa : 28.10.2016 13:07:51
Nää voi toki johtua läpikäymättömistä menneistä asioista. Mutta jos sieltä ei löydy vastausta/apua niin asiaa vois lähestyä chakrojen kautta. Tuo vasen/oikea lajittelu voisi johtua tosta maskuline/feminity - energioiden epätasapainosta. Eli vasen puoli olisi vastaanottavaisempi puoli.. saatko energiaa jostain sinne? chakroista? parisuhteesta?
Kannattaa googlata, mun tietämys on liian heppoista, mut jotain ton suuntaista se voisi olla.
Sivuja: [1]