Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Kulta-ajan tekijät / Merkurius - Rakentajat / Maaäiti elää konkreettisesti mukana ja kumoaa ihmiskunnan pahat valinnat ja kont : 13.11.2023 13:46:30
Hei tuli mieleen kirjoittaa, kun ihmiset puhuvat kontrolliin kytkeytyvät digitaalisen rahan tulemisesta myös meille. Se nostattaa pelkoa ja epämiellyttävää ahdistusta meille sisäisesti. Tähän tuli suustani ulos lause että Äitimaa ratkaisee asian omalla toiminnallaan. Islannista alkava maankuoren repeytyminen keskittää ihmiskunnan voimat toisaalle ja Baabelin tornit yksi kerrallaan luhistuvat. Pelko pois ja luottamus valon voimiin ja kaiken tarkoituksenmukaisuuteen, kiitos.
2  Kulta-ajan tekijät / Merkurius - Rakentajat / Varmuus oikeasta suunnasta : 23.03.2022 13:04:37
Hei, kiitos ennen kaikkea Sepolle näistä kannustavista kulta-ajan tiedoista joita saamme vastaanottaa. Itseäni kiinnostaa aihe, joka varmaan ohittaa monia ihmisiä maailmassa, Mikä on oikea ratkaisu sille mitä teen, sille että valitsen oikein? Osaanko oikeasti kuunnella sisintäni, sitä syvää sisintäni, joka tietää? Silloin kun tieto tulee korkeimmalta minältäni.
Ajatus siitä, etten osaakaan käyttää tätä loistavaa kultaista mahdollisuutta hyväkseni, ja tehdä omaa elämääni suurempia ratkaisuja , tekoja , ajatuksia , sanoja, joista on iloa ja avaruutta myös muille (voi olla jopa suurille joukoille).
Luonto ontärkä hiljentymisen lähde, meditaatio, rauhoittuminen, kyllä tiedän tavallaan mikä on hyväksi. Levottomuus ja sisälläni pursuavat ajatukset eivät ole antaneet rauhaa. No niin pyydän siis rauhaa myös teille muille tämän ajan kultasumussa kulkijoille.
Kuten Seppo kirjoitti, voi olla niin, että teetkin ratkaisuja n.s olosuhteiden, järjen vastaisesti täysin päin vastoin ja itsekään et aina tiedä miksi, mutta eteenpäin kulkiessa sitten näkee mitä kultajyvät tuovat mukanaan.
Onnea kultajyvien nokkimisessa ja levittämisessä maailmaan. Kiitos.
Jos joku haluaa keskustella ja kertoa omista kokemuksista ja luottamuksesta niin kiitos.
Sivuja: [1]