Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 59
766  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 22.07.2016 22:59:42


Kiitos! Minulla selkeästi teema vaihtunut unissa, nyt se on ero. En ole eronnut, mutta jotenkin se on ollut unissa teemana. Liittyisikö sekin noihin vääriin ihanteisiin? Eroa niistä? En osaa liittää suoraan parisuhteeseen, koska suhteessa on asiat hyvin. Näen usein myös vastakohtaunia, joissa riidellään miehen kanssa jatkuvasti, vaikka oikeasti emme riitele juuri koskaan. Viime yönä unessa oli lunta kauheasti. Muistan, että näen joskus kesäisin lumisia unia ja talvella taas kesäisiä peltoja ja niittyjä.

Oukei. Nämä huomiosi selkeyttävät vastaukselleni perusteita.

Eli:
Taidat kuunnella asioista päätöksiä tehdessäsi vuoroin järkeä ja vuoroin intuitiota,
nämä sitten räyhäävät unissa toisilleen.
Kuuntele molempia. Toimi sen mukaan mikä antaa sinulle sisäisen harmonian.

Mainiota. Lumi kertoo, että olet viileän järkevä ja sisältä johdettuna
teet lähiajan päätökset.

Todellakin, tuo intuition ja järjen ristiriita kuulostaa tutulta. Teen päätöksiä kyllä molempien pohjalta ja ehkä unissakin yritän löytää sitä harmoniaa

Nyt on taas teema muuttunut. Viime aikoina olen unissani ollut myyjä. Usein vaatekaupan myyjä, vaikka tosielämässä teen työkseni ihan muuta. Mitä tämä voisi meinata?
767  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot-keskusteluja : 22.07.2016 22:48:50
Oletteko huomanneet tällaista? https://www.astro.fi/tarot/uudet?utm_campaign=tarot_three_free_cards&utm_medium=facebook&utm_source=facebook

Kävin tietysti katsomassa ja aika mielenkiintoinen. Persoonallisuuskortit muuttui kun sukunimi muuttui avioliiton myötä. Katsoin tyttönimelläni niin oli aika söpöjä kortteja, rakastavaiset ja kuu sen sijaan avioliiton myötä tulleella nimellä torni ja kuolema.  Shocked Huh

Siksi ehkä koenkin sielunkortin ja vuosikortin tässä merkittävämpänä, mutta tietysti jäi mietityttämään nuo persoonakortit. Oletteko muut katsoneet?
768  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Herätätkö tunteita muissa? : 22.07.2016 12:26:59
Mikä ihme on oob?

Sain myös nuorempana kuulla herkkyydestäni, että pitää olla kovempi pärjätäkseen tässä maailmassa. No jos ihminen on itse kovettanut itsensä niin se on hänen asiansa.

Mutta se, että joku todella näkee sinut sellaisena kuin olet niin se on niin pysäyttävää, että sitä ei montaa kertaa elämässä tule vastaan. Ja aina sitä ei pidä näkemästään. Minua kiinnostaa tutustua syvällisesti ihmisiin, mutta se on todella aikaa vievää ja usein jossain vaiheessa tulee se olo, että nyt ei enää jaksa tätä tyyppiä kiitos.

Minä muuten nousu-rapuna apinoin ihan surutta. Se on niin hauskaa, mutta olen saanut kommenttia, että aina silloinkin osaan tehdä "lainauksista" oman näköisiäni.  Grin
769  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Sideeriset tietonne : 10.07.2016 22:38:31
Tämä on jännä aihe, joka säännöllisesti palaa mieleen pyörimään.

trooppinen  jousimies stelliumini siirtyy sideerisessä  skorpioni
AC  kaksoset ja MC  kauris  mars jousimies edustaa ainoana jousimiestä tällä kartalla  kuu pysyy edelleen kalat

Tunnistan itsessäni skorpparin piirteitä, mutta olen aina liittänyt sen siihen, että olen marraskuun jouskari ja niin merkkien rajalla syntynyt. Tietyllä tavalla tunnistan tuon MC  kauris vaikutuksen, trooppisella kartalla  mars kauris niin ehkä se tuossa vain korostuu. Eli samoja juttuja juu, vähän eri vivahteita.

Katariina Souri tekee nettisivujensa mukaan sideerisen syntymäkartan tulkintoja.  Shocked Onkohan kenelläkään kokemusta hänen tulkinnastaan? Harkitsin nimittäin kokeilevani, koska mielestäni Souri vaikuttaa fiksulta tyypiltä ja on moneen otteeseen tuonut esille astrologia harrastustaan. Uskon, että ihan aidosti kiinnostunut ja asiaan perehtynyt, mutta olisi jännä kuulla astrolaisten kokemuksia, jos niitä löytyy.
770  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 10.07.2016 22:04:47
Elwyn, hyvä jos tänne avautuminen auttaa. Mulla oli aikanaan tr.  pluto aspect_squ kuu (muun muassa... silloin oli aika paljon ikäviä pluton ja saturnuksen transiitteja, hyrr) ja voin sanoa, että nuo pluton tr. kuulle on aivan ***seestä. En tiedä olenko oikeassa, mutta liitän helposti vaaka naisiin juuri tuon, että heillä voi olla montakin miespuolista ystävää, mutta nämä ovat ihan aidosti ystäviä eikä ole romanttisia toiveita koko ajan ilmassa, puolin tai toisin. Kuten usein mielestäni naisten ja miesten ystävyydessä on. Itse toivoisin, että olisi enemmän miespuolisia ystäviä. Tai ylipäätään ystäviä, mutta ei nyt mennä siihen.

Nuo elämänvalinnat on isoja kysymyksiä. Olen oppinut, että parisuhteissa pitää vain miettiä mitä itse haluaa ja sitten katsoa onko toisen toiveet samanlaiset. Jos ei ole niin sitten on pakko tehdä omat johtopäätökset. Sitten on ne toiveet, jotka eivät ikinä toteudu ja joihinkin niistä ei voi itse mitenkään vaikuttaa. Niitä elämän isoja varjoja, jotka vain kulkevat mukana. En nykyään enää usko sellaiseen, että yhden ihmisen kanssa voisi saada niin sanotusti kaiken. Intohimoisen suhteen ja toisaalta henkisen yhteyden ja sellaisen luottamuksen ja avoimuuden, että voi puhua aivan kaikesta. Voi olla, että sellaisia suhteita on, mutta itselleni ei ole tullut kyllä tähän ikään mennessä vastaan. Tunteet ovat edelleen todella tärkeitä, mutta minusta on tullut myös käytännöllisempi ja realistisempi ihmissuhteissa mitä olin nuorempana. Ja olen siitä kyllä kiitollinen. Uskon, että sen ansiosta olen saanut monen asian elämässäni käännettyä parempaan suuntaan. Ei suinkaan huonompaan, kuten joskus kuvittelin. Aina tunteet ei ole isoissa asioissa ihan paras opas, vaikka mitä elämäntapaoppaissa puhutaankin. Itselleen ja tunteilleen ei kannata tehdä vääryyttä, mutta ei myöskään kannata hakata päätän seinään, jos tunteet johtaa aina umpikujaan. Näin itse sen järkeilin.
771  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 10.07.2016 00:03:56
Olen viime aikoina myöhästellyt unissani urakalla lentokoneista. Yhdessä unessa oltiin kaverin kanssa menossa lennolle, mutta olin vanhempieni luona ja he olivat koko ajan tyyliin kyllä te nyt ehditte vielä syödä yms. ja sitten kaverini oli tosi vihainen kun tajusin, että kello oli jo liian paljon.

Toisella kerralla olin menossa pitkälle lennolle, mutta tuli jotain ongelmaa minkä takia en päässyt sille lennolle.

Yhden kerren lensin (liitelin) unessa Kiinasta Suomeen itse kun olin myöhästynyt koneesta. Oli ihan hienot maisemat Tundralla Pohjois-Venäjällä ja kun näkyi metsää niin tiesin, että nyt olen Suomessa.  uglystupid2 Grin


Unesi (lennot ja kiire) taitavat olla sekä varoitus
vääristä ihanteista
sekä
kehoitus keskittyä
ihan vain oman itsen elämään ja kehitykseen.

Kiitos! Minulla selkeästi teema vaihtunut unissa, nyt se on ero. En ole eronnut, mutta jotenkin se on ollut unissa teemana. Liittyisikö sekin noihin vääriin ihanteisiin? Eroa niistä? En osaa liittää suoraan parisuhteeseen, koska suhteessa on asiat hyvin. Näen usein myös vastakohtaunia, joissa riidellään miehen kanssa jatkuvasti, vaikka oikeasti emme riitele juuri koskaan. Viime yönä unessa oli lunta kauheasti. Muistan, että näen joskus kesäisin lumisia unia ja talvella taas kesäisiä peltoja ja niittyjä.
772  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 09.07.2016 23:58:26
Viime yönä merkillistä unta pitkästä aikaa.

Ajoin jollakin auton tapaisella, ikään kun olisin vain istunut mutta ympärillä ei ollut mitään. Tie oli pitkä ja viivasuora, reunoilla oli niin upeaa maisemaa mitä ei kyllä maan päältä löydy, se värien uskomaton kylläisyys teki vaikutuksen.

Maisema oli jostain unesta ennestään tuttua, mutta oli outo olo silti. Jokin turvallinen tunne tuli siitä, kun pääni sisälle tuli tieto että taskussasi on kartta ja olet oikealla tiellä, väärin ei voi mennä.

Sitten tuli silta ja ääretön meri ympärillä, kauan kestäneen ylityksen jälkeen olin pienen kahvilan tapaisen luona. Kahvia tarjottiin, ja suorastaan käskettiin ottaa jokin leivos, sanottiin että parempaa et maan päällä ikinä saa.

Sitten heräsin. Pikku omituisuutena minä, joka herään herkästi pieneenkin risahdukseen, olin nukkunut niin sikeästi että puhelin jossa äänet päällä ja oli ihan vierellä, olin saanut ystävältä lukuisan määrän viestejä, en ollut kuullut ollenkaan. Siellä unen maailmassa oli vain niin hyvä olla, aivan koko päivän olen vaalinut sen maiseman muistoa, siellä oli niin ihanan rauhallista.

Myönnetään, en ole ollut kovin iloisin mielin kiinni elämässä viime aikoina, nyt taas tuntuu toistaiseksi paremmalta.
 

Hei DeVante, minusta tuo unesi kuulostaa niin kutsutulta vastakohtaunelta. Muistan kun olin itse yhdessä vaiheessa elämää todella masentunut niin näin jatkuvasti mitä ihanimpia unia. Unien jälkeen olin jotenkin niin hyvällä mielellä, vaikka tosielämä masensi. Minusta siis tuntuu, että tuo uni halusi valaa sinuun elämänvoimaa. Yritä nähdä valveillakin kauniita asioita ja hyvä, jos tuntuu jo paremmalta.  Smiley
773  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 09.07.2016 23:36:41
hahah, olisin ehdottomasti halunnut olla tuolla jouskareiden telttaretkellä mukana  Grin minulla on aurinko 3 astetta  jousimies ja sama juttu, jotenkin nuo joulukuun jousimiehet on niin överejä, hyvin kuvattu, tarinankertojia, ettei tunnu ollenkaan samalta merkiltä ku marraskuiset. Mun isoisoäiti oli jousimies. Harmittaa, että olin vasta 4-vuotias kun hän kuoli. Olisi ollut hauska tutustua suvun jousimieheen. Kuulemma myös tarinankertoja ja kodin ovet olivat aina avoinna. Äitini ( oinas) kammoaa kulkijoita vieläkin kun tämä hänen isoäitinsä, minun isoisoäitini, aina kestitsi mustalaisia ja muita vaeltajia.  Grin

eikös sideerisessä astrologiassa ole oikeasti joku oma merkkinsä marraskuun lopussa ja joulukuussa syntyneille? Kokemukseni mukaan kuvastaisi kyllä todellisuutta.
774  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 09.07.2016 22:36:45
OT, muistin muuten, että mulla oli kerran jouskari pomo ja se oli just tollanen tsemppari. Kutsuin sitä motivaattoriksi. Hah haa
Ärsyttävä tyyppi, mutta myös ärsyttävästi sen tsemppijutut tehos muhun.  2funny Yläasteelta muistan saman luokan jouskarikundin, joka oli luokan suosituimman kaverin hyvä frendi. Tämä suosittu kaveri oli sellainen komea jääkiekkokundi ja tämä jouskari komppasi sitä aina kaikessa. Se oli aika huvittavaa. Eli summa summarum, jouskarimiehet on ärsyttäviä, mutta myöskään ei niille voi olla nauramatta ja pitämättä. Mulle ei ainakaan romanttisessa mielessä ole osunu vastaan jouskarimiestä, mutta tuollaisia kokemuksia siis.  Smiley
775  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Musiikkia : 09.07.2016 22:06:59
Tori Amos on loistava! Kaikilla levyilla on ihania biisejä, mutta ehkä albumina suosikkini on Boys for pele ja from the choir girl hotel. Tori Amos ei ole artisti, jota kuuntelisin jatkuvasti, mutta nuo levyt on jättäneet kyllä jäljen.

Vaikka mun yks suosikkibändi ei ole tehnyt hetkeen musiikkia niin Ville Valo on ollut mukana muissa musiikkijutuissa

aivan upea ABBA coveri

https://www.youtube.com/watch?v=INIx3B5F_0g

ja varsinkin tämä biisi, kylmät väreet

https://www.youtube.com/watch?v=Oqdcp577lXU

Ville täyttää marraskuussa 40 ja mies vain komistuu ja on entistäkin karismaattisempi smitten

Mietin tuota Elwynin muumilaakso biisiä. Itse en jouskarina siihen samaistu, mutta noissa Villen biiseissä on mun mielestä jotain tosi olennaista Jouskarin sielunmaisemasta. Marraskuun jouskarina ymmärrän toisia marraskuun jousimiehiä. Jousimies arvostaa keskustelua ja suoraa puhetta. Jopa sellaista tsemppi puhetta, olen itsekin hämmästynyt töissä kun sellainen toimii ainakin minuun. Ihan oikeasti. En jaksa yhtään sellaista valittamista ja nurinaa. Jos joku hiertää niin siitä pitää puhua ja jos joku nostaa jotain hyviä juttuja esiin niin se aina motivoi. Jos taas kertakaikkiaan joku ei onnistu niin sitten ei, keksitään jotain muuta. Noissa Valon biiseissä tulee hyvin esiin myös se Jousimiehen perusprobleema: jäädä vai lähteä. Jousimies on aina sellaisen sisäisen ristiriidan kourissa. Mutta siis jos se sun työkaveri on joulukuun jouskari niin sitten en osaa auttaa. Ne on jopa mun mielestä outoja. Grin
776  Astro special / Julkkiskartat / Bloggaajat ja vloggaajat : 09.07.2016 14:34:42
Nykyään niin monella on blogi, että tämä on kauhean yleistävä otsikko. Toisaalta, koska en tiedä tarkemmin esim. suosikkibloggaajieni kartoista niin helpompi aloittaa yleinen aihe.

Stella Harasek on ollut jo monta vuotta suosikkini. Blogista päättelen, että syntynyt 1.10.1981
 aurinko jupiter saturnus pluto vaaka  kuu merkurius venus uranus skorpioni  mars leijona  neptunus jousimies
Sopivasti ilmaa, vettä ja tulta, olen kade.

Pupulandian Jenni Rotonen 10.1.1984
(numerologisesti muuten jännä sattuma nämä suosikkini  :Smiley)
 aurinko merkurius kauris  kuu oinas ( kalat?) venus jupiter uranus neptunus jousimies  mars vaaka saturnus pluto skorpioni

molemmilla Mars jotenkin erillinen muusta kartasta. Jennillä yllättävän paljon jouskaria, tosin enemmän noissa hitaissa. Jennin kuumerkkiä mietin, astro.comin mukaan tuona päivänä kuu oinas, mutta ihan alussa, joten kun ei tiedä kellonaikaa niin voisi olla myös kuu kalat, joka jotenkin mielestäni sopisi Jennille paremmin. Ainakin sen kuvan perusteella mitä blogia olen seurannut. Hänessä on sellaista herkkyyttä, joka ei mielestäni muuten kartalla näy, mutta joka voisi selittyä tuolla.
777  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 09.07.2016 12:58:25
On, tuvassa on todella hiljaista. Omalta osaltani se johtuu siitä, että täällä on ollut remppa menossa ja jatkuu edelleen. Nyt välipäivä.  buck2

Se on tosi pelottavaa, jos on kipeä eikä tiedä mikä on. Hyvä, jos olo jo parempi. Nuorempana suhtauduin sairasteluun jotenkin kohtalonomaisesti, mutta nykyään sitä jotenkin säikähtää aina kauheasti. Vaikka kyseessä olisi ihan tavallinen flunssa tai mahatauti. Ehkä se kertoo siitä, että terveys on todella tärkeä asia ja sitä osaa arvostaa. Eikä sitä diagnoosia aina ole, jos ei selviä mistä oireet johtui, mutta tossa sun tilanteessa ei mun mielestä mitään syytä potea huonoa omaatuntoa sairaslomasta. Se oma olo on tärkein indikaattori. Mä pelästyin kans joku aika sitte ku oli virtsis oireita ja sitten yhtäkkiä aivan järkyttävä selkäkipu. Sain antibiootit ja onneksi meni ohi. Enkä lopulta edes tiedä liittykö toi selkäkipu siihen virtsikseen vai istumatyöhön. Mutta pelästyin kyllä tosi paljon. Onneksi työterveydessä otettiin tosissaan ja otettiin tulehdusarvot ym. kun oli aika omituinen olo. Kaikki oli ihan normaalisti eikä viljelyssäkään löytyny mitään, mutta lääkäri oli sitä mieltä, että hyvä silti että söin antibiootit. Ja olin jo aloittanut kuurin niin se lääkäri epäili ettei senkään takia näkynyt mitään.

On se vaan hienoa olla terve. Paitsi että nyt remppaviikon jälkeen kun nukkui kunnon yöunet niin pää on aivan saakelin kipeä. En tiedä johtuuko 11 tunnnin unista, siitä ettei saanut aamukahvia ajoissa, on nukkunut jotenkin huonosta asennosta vai stressistä. Ihmisen elimistö on joskus kummallinen.  crazy2

Mä oon nähny omituisia unia, että ollaan miehen kanssa eroamassa. Yksi aamu ihan huokaisin kun heräsin, että näin ei oikeasti ole eikä meillä ole mitään kriisiä menossa. Mutta noi unet mietityttää ja viime yönä oli unessa kauheasti lunta. Meinaakohan tää nyt sitä 7 vuotta, joka on tulossa...
778  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 09.07.2016 12:38:51
Stellan lisäksi toinen blogi mitä seuraan on tämä: http://pupulandia.fi/2016/07/09/dramatiikkaa-lepattavia-helmoja/#comment-115108

Aivan upea tuo nahkatoppi!! *tähän joku sellainen, kuolaa, tahtoo tuollaisen hymiö*
779  Astro special / Astro special / Vs: Hömppää viikonlopulle - eri merkkien vinkit : 08.07.2016 22:08:31
Hienoja vastauksia kyllä.  Smiley

Vai niin, voisinkin heittää skorppareille uuden kysymyksen, ärsyttääkö kun aina kysytään seksistä?  Grin oikeasti? onko horoskooppia tai atrologiaa skorppariin liittyen, jossa seksiä ei mainita? me muumilaakson jousimiehet kun emme tiedä siitä mitään.  coolsmiley

lisää kysymyksiä
Kaksosilta voisin kysyä, että mistä aina keksii kaikkien kanssa mukavia puheenaiheita ja miten pitää keskustelu luontevana?
Vaaoilta, koetteko tulevanne kaikkien ihmisten kanssa toimeen?
Vesimiehiltä voisin kysyä kannattaako päivittää Windows 10?
Ravuilta voisin kysyä, onko Kalevala luettu?
Leijonilta voisin kysyä uskotko, että syntymäkuukauteesi mennessä tulee helle?
Kaloilta voisin kysyä minkälaisia maaleja kuvataiteilijat käyttävät?

780  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: tyylejä : 08.07.2016 21:52:08
Stellalla oli jo aiemmin tänä vuonna samaa väriä oleva mokkahapsuhame Dotsista. Kävin jopa paikan päällä katsomassa millainen liike se on (ja samalla katsomassa hametta). Vaaleanpunainen/roosa on mun mielestä just sellainen väri, jonka aina liitän Vaakoihin. En siis osaa sanoa onko se kausi vai onko se Vaakojen väri noin ylipäätään, minusta ainakin on. Smiley Ja se on todella kaunis väri, keitään muita se ei myöskään pue niin hyvin kuin vaakoja. Ihan kuten purppura tai magenta jousimiehiä. Ja muuten musta ei todellakaan pue kaikkia. Skorppareille ja Kauriille musta sopii.

Näitä mutu mielipiteitä.  Wink Nyt kun Pohjanmaalla on asuntomarkkinat niin olen lehdistä katsellut siellä olevia sisustuksia. Aivan ihania! Varsinkin mustaa on käytetty tosi hienosti tehosteena. Haaveilen aina skorpparityylisestä kodista, jossa olisi mustaa ja särmää. Sitten taas nuorempana mulla oli ihan vaaleanpunainen ruususisustus, vaikka olin muuten tosi angstiteini.  Grin

Sivuja: 1 ... 50 51 [52] 53 54 ... 59