Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kuukauden Ennustukset Suomesta. : 12.01.2021 06:06:01
Laitoin sinulle yv:n. Smiley
Juu tuli perille.
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kuukauden Ennustukset Suomesta. : 26.09.2020 06:25:43
Loppuvuodelle.
Syksyllä näyttäisi uutisiin pääsevän myrskyn seurauksena kaupunki on pimeänä amerikassa.
Seuraavaksi sain lentokoneen. mieleen tuli, että lentoliikenne alkaa palaamaan entiseen.
Tänä vuonna ensilumi tulee maahan vaikka muutamia lehtiä on vielä oksalla.
Joulu näyttäisi normaalilta lahjoja kuusen alla ja iloinen tunnelma rahat siis riittäneet.
Seuraava kuva oli linja-autosta täynnä ihmisiä laskettelemaan menossa samalla kuulin viereisestä huoneesta kolauksen. Ehkäpä jokin kolari.
Viimeisenä kysyin vielä Eu:sta.  Näin kun eri maiden edustajille ojennettiin rahasalkkuja. Luultavasti lisää lainaa ottavat.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kuukauden Ennustukset Suomesta. : 23.09.2020 18:53:21
Juu voisin kohta laitella
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kuukauden Ennustukset Suomesta. : 31.07.2020 11:09:43
Taisi tulla koko kesän ennustukset tuossa ensimmäisessä. No laitetaan tulemaan seuraavat ennustukset.

Kysyin kysymyksen mitä Suomessa tulee tapahtumaan lähiaikoina. :

Maailman kriisi ajaa politiikkojen värittämään totuutta ja antavat ymmärtää että tämä on hyvä. Totuudella on taipumusta tulla esille. Jos asia pitkittyy saatamme nähdä miele  osoituksen mihin Suomi ei ole tottunut.

Risteilijä alus, valot sammuvat, musta lippu perässä
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Kuukauden Ennustukset Suomesta. : 05.04.2020 19:21:56
Laitan kuukauden alussa ennustukseni tulevalle kuukaudelle. En käytä kortteja vaan pelkästään selvänäköisyyttä. Kohdistan ennätykseni Suomen tilanteeseen.

Huhtikuu.
Vuorenrinnettä suksilla syöksy laskua alas. Vauhti on kova ja jyrkänne lähestyy. Jyrkänne lähestyy ja on aika hypätä (tuntemattomaan) Hyppy kantaa hyvin ja alhaalla ollaan tyytyväisiä siihen.

Aluksi tarjoillaan hienosta hopeisesta kannusta laseihin vettä. Laseja on rivissä pöydällä. Ensimmäiset lasit saavat puolilleen, ja mitä pidemmälle mennään sitä vähän tarjoillaan. Liian vähän. Seuraavaksi tulee tavallinen muovinen vesikannu joka täyttää lasit aivan liian täyteen ja vesi valuu ylitse pöydälle.

Klo 9:03 (Ei mitään muuta) kuin akka olisi sekaantunut tuohon.

Valkoinen sulkakynä alkaa piirtämään. Ehkä laki ehkä tulevaisuuden määrittäminen, jotain valoisaa kuitenkin.

Viimeisessä kuvassa oli lusikan kanssa kaivamassa maata suuressa kaivoksessa yksinäinen työntekijä. (Liikaa töitä, liian pienet työ kalut)
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: SciFi: Wuhan-400 -virus : 12.03.2020 21:29:30
Taisin ennustaa jotain ( puol vuotta -vuosi sitten ) että talous tulee romahtamaan ja siihen liityt joku katastrofi Amerikasta..
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Paras menetelmä ennustaa ? : 26.02.2020 16:31:23
Ennustaminen itselle on hyvin paljon hankalampaa kuin muille. Johtuu pitkälti siitä ettei ole tyytyväinen ja haluaa vain oman järjen kannalta sen ainoan oikean vastauksen. Intuitiota käyttäisin ja harjoitteluun sitä Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kulta- aika ja telepatia? : 12.01.2020 07:58:39
tuo saataa olla itsensä tutkiskeluun liittyvää. Katsos Jos et Anna riittävästi aikaa itsellesi vaan ajattelet kokoajan muita juttuja; Some, työ, ihmiset yms. Mutta olet silti siirtymä ajassa jossa pää paino on siirtymässä ulkoisista asioista sisäiseen, joudut siis viettämään aikaa itsesi kanssa hyvällä tai sitten väkisin Grin
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Minun Kundalinin nousun tarina : 18.11.2019 14:09:16
Hienoa että uskalsit jakaa tarinasi. Jollekkin tästä on varmasti paljon apua Smiley Jotkut saattavat myös olla erimieltä kanssasi, jokainen kuitenkin kokee asiat omalla tavallaan Smiley
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apuja : 05.07.2019 19:10:31
Oma sydän Smiley Omat tunteet antavat aika hyvin osviittaa. Toiselle paras selvänäkijä on toiselle huonoin jne. Ei ole sitä yhtä ja ainoata oikeaa.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Floorapluraliteetin prognostinen signifikanssi? : 08.06.2019 05:46:40
Onhan tuohon hyvät mahdollisuudet toteutuakin Smiley mangneetiset pohjois ja etelä napa liikkuvat toisiaan kohden tällä hetkellä kiihtyvällä tahdilla. Tai toinen vaihtoehto joka tulee mieleen näin aamusesta olisi auringon n. 150 vuoden sykleissä tapahtuvat jättipurkaukset. 1859 tapahtui viimeksi tuo purkaus. Silloin ei tosin oltu riippuvaisia sähköstä toisin kuin nytten Grin
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Tähti ihmiset : 31.05.2019 05:32:01
Olen kokenut monia yhteyden ottoja. Yhteyden otot alkoivat, jo kymmeniä vuosia sitten vaikken tiedostanut niitä siksi. Vasta muutama vuosi sitten kiinnostuin enemmän ja sainkin viestin heiltä. Aluksi tunsin kehossani hieman fyysisiä kipuja muutaman kuukauden ajan. Tämä johtui siitä etten ollut virittynyt samalle taajuudelle heidän kanssaan. Nykyään huomaan heidän yhteyden ottonsa kimeästä vihellyksestä tai huminasta jossain kuuloni taajuudella. Alan keskittyä ääneen joka voimistuu ja yhteys avautuu. Yleensä tapaamiset ovat olleet jotakin parannusta tai tiedon hakua. Parannuksiin osallistun itsekkin ja niihin liittyy todella usein kuvioiden tekoa.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Tähti ihmiset : 30.05.2019 09:16:34
On talvi ja yö on jo peittänyt maan. Olen sängyssäni ja aloitan harjoittelun. ( harjoittelen säänöllisesti ennen nukkumaan menoa.) Olen aivan rentona ja avoina kaikelle mieli aivan tyhjänä. En osaa sanoa olinko 10minuuttia vai 2 tuntia tässä tilassa. Kaikkialla on aivan pilkkopimeää ja silmäni näkökenttä on sumentunut enkä osaa sanoa ovatko ne auki vai kiini. Olen jo kyllästynyt ja aivan nukahtamassa silmät auki.( kehoni on jo nukahtanut.) Energia aalto puskee sisälleni jokaiseen soluun ja luuhun. Sitä ei voi oikein kuvailla muulla kuin elämällä. Samalla hetkellä näkökenttäni muuttaa taajuutta ja näen kaiken aivain, kuin olisi kesä päivä. Erotan selvästi koko huoneen kultaisenkeltaisen valaistuksen valossa. Vieressäni on Pitkä hahmo.( Noin 2 ja puoli metriä) Hahmon vierestä lähtee pyörimään symboli jota seuraan. Se on aluksi pieni ja suurenee jokaisella pyörähdyksellä. Symboli menee aivan yläpuolelleni kattoon ja jatkaa laajenevaa pyörimistä kunnes on koko katon levyinen. Sen jälkeen tämä symboli häviää ja annan energian lähteä sisältäni pois. Valo haihtuu ja olen jälleen pimeässä huoneessa tällä kertaa täysin hereillä. Kirjoitan jotain sanoja ylös ja käyn nukkumaan.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Miksi Venäjä teurastaa Suomen? : 26.05.2019 08:14:44
Kanada ei tällä kertaa lähde peliin ylimielisenä ja varmana voittajana. He kunnioittavat suomea ja sen saavutuksia tässä turnauksessa ja aikovat pelata omaa peliänsä. Suomen joukkueella ja kannattajilla on hieman väärä lähtökohta peliin. Jo yksi voitto Kanadasta tässä turnauksessa laittaa pelaajille "muiston" voitettavasta pelistä. Ja ei se ole homma eikä mikään tehdä sitä uudestaan. Jos pelaajat saavat nollattua menneet ja pelkästään keskityttyä tulevaan peliin, niin pelistä saattaa tulla mielenkiintoinen. Uskon ettei tätä tule tapahtumaan ja tulos on taululla sen mukainen. Tänä vuonna hopea on silti voitettu ja pelaajat ovat sen ansaineet.
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Miksi Venäjä teurastaa Suomen? : 25.05.2019 18:37:26
Jännä matsi oli. Ja hienoa katsottavaa.  Smiley
Sivuja: [1] 2