Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Pluto neliö Aurinko - kokemuksia hurjasta transiitista? : 21.04.2006 19:30:08

Pervo.  :Smiley

nii oonki
elämä on myös  coolsmiley
2  Astro special / Ennustava astrologia / Opikelupaikkojen arvailua : 20.04.2006 18:56:08
Tämmönen pikku juitska vaan... Kun yritän vähän ennustaa opiskelupaikkoja, ja yhden kaverini kartalla pluto transitoi juuri yhtä kaupunkia johon on hakemassa, enkä oikein osaa ajatella että mitä se merkkaisi? Pääseekö vai ei? Ehkä että pääsee ja kaikki muuttuu?
Planeettatransiittien perusteella olen arvioinut, että luultavimmin pääsee johonkin, nyt koitan vaan arvuutella että minne ja mitä siitä seuraa...

Mulla sen kaupungin asteroidi, jossa on se päämesta juttuun johon pyrin sivuaineeksi, juuri sinä aikana kun päätöksiä harkitaan menee MC:n yli. Ihan mukavalta kuulostaa Smiley

Kattelin näitä asteroideja kun ne niin ihmeellisesti  tuntuu usein pelaavan!
3  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Pluto neliö Aurinko - kokemuksia hurjasta transiitista? : 20.04.2006 18:48:55
Mulla pluto neliö aurinko on juuri tuossa puoli vuotta sitten viimein takana. 1. ohituksen aikoihin aloin todella tajuamaan miten kammottavan rajoittava elämäntilanteeni oli ja niihin aikoihin alkoi hirveä hinku pois, parisuhteesta, kaikesta. (Pluto oli 3. huoneessa ja todentotta, se suhde rajoitti opiskeluani ja kanssakäymistä muiden ihmisten kanssa!!!) Se luopumisen käsittely oli kauheaa, ja siihen tosiaan meni se koko aika, puolisentoista vuotta... kunnes sain sen siihen pisteeseen että oli pakko tehdä jotain, etten räjähdä. Toisen ohituksen aikoihin muutin vihdoin ja viimein pois ja lopetin jarruttavan, rajoittavan ja kaikin puolin elämänsä eläneen suhteen, vaikka se oli tuntunut täysin mahdottomalta tempulta. Ja niin se vaan sitten lopulta järjestyi ihan ihmeellisesti suorastaan. Pluto oli tässä vaiheessa sattuvasti seilannut myös neloshuoneen puolella. Viimeinen ohitus oli syksyllä, ja siinä olikin sitten enemmän kesällä juuri edellisen ohituksen aikaan alkaneet kuutoshuoneen teemat (aurinkoni sijainti), eli henk.koht. kriisit, itsensä hyväksyminen ja näin pois päin (tosin kyllä nelonenkin vielä hyvin vahvasti pinnalla, en vieläkään ole sijoittunut pysyvästi omaan kotiin asumaan.) En ollutkaan tajunnut ajatella näitä huoneita yhtään, muuta kuin tuon IC:n tietysti, mutta hyvin näköjään toimii, suorastaan täydellisesti ! Vautsi sentään.

Pluton transiitit kyllä tuntuu. Mutta se on vapauttavaa, vanha pitää tuhota että uusi ja parempi pääsee syntymään! Olen ihan rakastunut plutoon näiden juttujen myötä  smitten hahaa. Se haastaa turvallisuudentunteen ja kaiken vanhan, tutun ja jämähtäneen ja palkitsee rohkean.
4  Astro special / Astro special / Re: Kalat ja kengät... : 07.04.2006 13:52:22
Ei ole vaikeuksia löytää sopivia kenkiä. On vaikeuksia pysyä poissa kenkäkaupoista. Ne on olleet lempikauppoja ties mistä lähtien. Unelmani (sieltä materialistisemmasta päästä) olis voittaa matka firenzeen plus 3000 € shoppailurahaa  Cheesy Jalat kyllä muuten tuottaa vähän ongelmia, olen kai kylmien vesien kala kun kädet ja jalat on usein kylmät ja hikiset  Tongue ja jalat on myös vähän eri paria sekä pituudeltaan että taipuisuudeltaan.
Erityistä jouskaripainotusta mulla ei ole mutta pystyn ihan helposti seisomaan varpaankärjillä, titanic-leffassa kun oli se kohtaus missä kate winsletin hahmo nousi siellä alemman väen juhlissa pöydällä noin seisomaan ja kaikki oli ihan hämmästyneitä, en ollut uskoa silmiäni, että onko tossa jotain erikoista !?
5  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Neptunuksen transiitit : 30.03.2006 20:04:41
Mulla neptunus on tehnyt kolmiota kuulle päälle puol vuotta ja tänä aikana aivan merkillisesti on elämä "runoutunut", siis runosta on tullut  mulle luontevin itseilmaisun ja elämänhallinnan keino. Aika hullua. Ja se alkoi ihan sattumalta ja todella yllättäen, tosin asteen verran ennen tarkkaa transiittia. Voiskin katsoa mitä muuta sillon oli, mutta nyt en ehdi.
6  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Neptunuksen transiitit : 30.03.2006 19:58:55
No olipas onnellinen sattuma tosiaan! Hassua!  Cheesy
Sori että en ole vieläkään kerennyt sitä sun progressiokarttaa ym. katsoa tarkemmin, on ollut  vähän semmoiset työajat ettei hirveesti oo pystynyt lintsaamaan  Undecided Tai ehkä olen vaan laiska...  Huh No mutta kyl mä sen vielä katson........
7  Astro special / Astro special / Re: Noususolmu & Laskusolmu : 30.03.2006 19:37:29
Solmut siirtyy kohtuullisen hitaasti joten saman ikäisillä ne on helposti samassa merkissä. Voi kai se siinä mielessä olla hyvä, että voi saada ja antaa tukea kun samansuuntaisiin päämääriin pitäis päästä, mutta onhan se aika henkilökohtaista, missä asioissa ne kehitettävät piirteet ym. ilmenee. Ja huonesijainti vaikuttaa myös. Jos parisuhteen tai muiden ihmissuhteiden kannalta haluaa solmujuttuja tutkiskella, niin kannattaa katsoa henk.koht. planeettojen aspektit, etenkin yhtymät, toisen solmuihin.
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Hiivasyndrooma/sen hoito : 30.03.2006 18:52:24
Parasta on Ruiskarpaasi Smiley
9  Astro special / Astro special / Re: vertex ja vesta : 29.03.2006 18:04:29
Olipas tosi mielenkiintoinen ketju!
Uskon kyllä että tuo vertex saattaa osoittaa sen elämän käännekohdan... Tässä on ollut niin paljon kaikkea meneillään, syvällistä asennemullistusta ja muuta, ja vuoden päästä tulee sitten tarkaksi uranuksen yhtymä vertexiin. Että sellainenkin vielä näiden kaikkien muiden lisäksi, nooo, onhan se kyllä loogista. Hyvin mielenkiintoista.

Sitten kysäisisin vielä semmoista, että kuinka tulkitsisitte sellaisen vertexin sijainnin, 6. huoneessa, yhtymässä venukseen (Orbi 3), aurinkoon (Orbi 3,5), DC:hen (orbi 6,5) ja Marsiin (orbi Cool, kaikki kaloissa. Lisää ainakin kalavaikutusta entisestään  Tongue mutta mitäköhän syväluotaavaa tuosta voisi sanoa kun en oikein hahmota...
10  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 17.03.2006 21:27:38
Okei...

Mulla on hahmotusvaikeus, olihan sen aurinkokin sitten tossa samassa rytäkässä vai onko se jäänyt jo vähän taakse...? Jos haluut niin lähetä syntymätiedot yv:nä niin saan kokonaiskäsityksen. En mä nyt välttämättä ole tässä touhussa sen parempi kuin sinäkään, mutta aina mielenkiintosta saada toinen näkökulma asiaan ja nyt kun tähän vähän upposin tähän sun kuvioosi niin haluaisin katsoa sen kunnolla...
Mut mul ei ole kotona nettiä, joten varmaan joskus ens viikolla vasta kerkeäisin katsomaan. Hyvää viikonloppua!
11  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 17.03.2006 21:18:05
Joo, kuulostaa enska siltä että merielämää on edessä  Cool
Tuossa kirjassa on vaan konjunktiot, ja haastaviin aspekteihin käsketään sitten ottamaan huomioon mahdolliset negatiiviset jutut. Mutta ei tossa kuu yhtymä venuksessa tietystikään mainita yhtään mitään negatiivista... Huh Mutta naisista puhutaan taas ja kodista, että voi olla että ne tulee tavalla tai toisella tärkeään rooliin. Ehkä ei sitten kaikkein helpoimmalla tavalla...?
12  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 17.03.2006 21:05:09
Alkoi tosissaan kiinnostamaan, kun seuraavan AP -kartan askendentti on yhtymässä radix -Venukseen vain yhtymässä proge- Kuuhun, vain asteen päässä !?!
Siis tarkotatko että ap-askendentti, radix-venus ja progekuu on kaikki asteen sisällä vai sis mitä? Enm oikein ymmärtänyt että missä toi kuu on
13  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 17.03.2006 20:56:25
Huh! Jostain syystä toi rapujuttu ei ollut tullut kun eka sen lähetin, huomasin juuri, ja onneksi pääsin takasin siihen tekstiin sivuja takaspäin selaamalla ja sain lähetettyä uudestaan. Mutta hei tässä samalla, joku mode vois varmaan siirtää tän ketjun tonne ennustusastrolokeroon, kun tämä on vähän väärässä paikassa!
14  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 17.03.2006 20:54:18
Hauskaa! Progekuu on vielä hetken Kaksosissa, pitää varmaankin tehdä valtavalla vauhdilla gradu pois alta... Se on siis 29 asteessa, kiirettä pitää ennen siirtymistä Rapuun! Mitäs siitä Ravussa sanotaankaan? Niin, ja nyt se on juuri astumassa 12. huoneeseen... 12. huoneen kärki vielä Kaksosissa. Kiitollinen olisi Pallaskissa jos siitä jotain tulkintaa???Rapuun kun siirtyy, kuun vaikutus tehostuu, eli muutut joko ailahtelevaisemmaksi & tunteellisemmaksi tai sitten oma kuumerkkisi (eli kalat) korostuu (joten luultavasti muutut ainakin tunteellisemmaksi Smiley Toisaalta kun olet nouseva rapu, niin eiköhän se rapumaisuuskin tule aika vahvasti esille, varmaan siis vetisyys syrjayttää vaakamaisuutta.

Ai kappas, Enskakin kysyi Ravusta, en huomannu. No tässä siis myös sulle samalla Smiley
Eli, perusluonteestasi riippumatta reagoit nyt enemmän tunteella ja henkilökohtaiset asiat ovat tärkeitä. Kodin merkitys korostuu, ja saattaa tulla eteen muuttoa, rakennusta, sisustusta jne. Suhteet kotiin ja perheeseen ovat kiinteät ja kiinnostuksesi keskipisteenä. Otat enemmän vastuuta sukulaisista, mikä voi olla joko ilon taikka vaiva olosuhteista riippuen. Olet enemmän tekemisissä äitisi ja muiden naissukulaisten ja -ystävien kanssa, etenkin itseäsi vanhempien. Uskollisuus suvulle lisääntyy ja saatat perehtyä sukusi historiaan ja taustoihin. Sinulla on tarve identifioidsa itsesi suvun, rodun, uskonnon tai kansallisuuden pohjalta ja koet jonkinasteisia isänmaallisen tai muun ryhmän sisäisen identiteetin tuntemuksia.

Saatat tuntea tarvetta vetäytyä ulkomaailmasta ja vaipua turvallisuuteen ja mukavuuteen, ja pitäytyä vanhoissa, luotettavissa ystävissä ilman suurta halua tavata uusia ihmisiä. Uutuudenviehätyksen kaipuusi tyydyttyy sekin kodin puitteissa, esim. uusilla kotiin liittyvillä harrastuksilla tai vempaimilla. Voit nyt työskennellä kotoa käsin tai ehkä jopa perustaa sieltä käsin oman pikku yrityksen. Ravun merkki liittyy kauppoihin, niinpä saatat aloittaa työn kaupassa tai jopa perustaa oman liikkeen.

Kumpaa sukupuolta oletkaan, päivittäiset askareet kiinnostavat sinua nyt enemmän kuin ennen, ja syyt tähän voivat olla esim. eläkkeelle jääminen tai perheen perustaminen. Antiikki liitetään myös Rapuun, kuten myös historia ja geneologia, joten saatat uppoutua menneisyyteen tai alkaa etsimään juuriasi.

Olet yliherkkä, etenkin perheasioissa, ja saatat jopa muuttua käsittämättömän omistushaluiseksi läheisiäsi kohtaan. Saatat tuntea itsesi vieraantuneeksi, laiminlyödyksi ja tarpeettomaksi, mielialasi saattavat heitellä yksinäisyyden kaipuun ja pelon välillä. Mutta älä huoli, tämä muuttuu pian kun Kuu siirtyy leijonaan tai 5. huoneeseen. Ystävät saattavat nyt takertua sinuun tai sinä heihin, elämääsi voi yhtäkkiä ilmestyä vanhoja ystäviä joita et ole nähnyt vuosiin.

Töihin saattaa nyt liittyä nesteitä, ja meri voi vetää puoleensa, yllyttäen sinua asumaan tai työskentelemään  sen läheisyydessä. Matkustaminen vesitse tai vetten yli on nyt erityisen mieluisaa.
Rapu-ihmiset voivat nyt vaikuttaa sinuun ja johtuen merkin akrtiivisesta feminiinisyydestä nyt alkunsa saava lapsi on todennäköisesti tyttö.
Tämä on vähittäisten muutosten aikaa, jolloin vietät aikaa tutkiskellen itseäsi ja tarkistellen tarpeitasi ja asenteitasi. Vanhat tapasi saattavat nyt tuntua epäsoveliailta nykyistä ja tulevaa elämää silmälläpitäen.

Tämän ajanjakson ydin on perheen perustaminen tai siitä huolehtimisen jatkaminen, tunteiden salaaminen ja lisääntynyt kanssakäyminen naisten kanssa.
15  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 17.03.2006 20:52:24
Emelia, hei, tiedäkkö meinasinkin sulle ihan pikasesti laittaa vähän juttua, kun huomasin tuolla aikasemmin jo pyyntösi ja kyllä se nyt vähän romantiikalta näyttää  Smiley Ei välttämättä aloilleen asettumista, mutta uusia tuulia joka tapauksessa. (Näköjään myös bisneksiä saattaa tulla). Olet päättäväien ja dynaaminen. Progression perusidea on uusien ihmisten ja ajatusten saaminen ja kokeileminen, joka johtaa muutokseen ihmissuhdetilanteessasi.
(Voin kirjottaa ton koko jutun myöhemmin,m mutta ei siinä oikein muuta kovin oleellista näyttäisi olevan)

Hyvin mielenkiintoiseksi asian tekee myös se, että pr-kuusi on siis yhtymässä aurinkoon tällä hetkellä, eli sulla on progressiivisissa kuunvaiheissa 1. vaihe! Joka siis tarkottaa uusia aloituksia, virtaa ja energiaa ja mahdollisuuksia. (N'ihin löytyy tulkinnat nikula Kuunvaiheet-kirjasta)

Melkoisen epäilemättä nyt on sulle luvassa jotakin uutta ja mielenkiintoista Smiley
(AP-karttaan en ota kantaa koska mulla ne ei tunnu oikein toimivat, mutta jos sulla toimii, niin tuo venus sopii aika mukavasti kuvaan  Cheesy)
Sivuja: [1] 2 3