Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 7 8 [9]
121  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unien varastaminen : 07.08.2017 00:02:57
Onpa mielenkiintoista. Hmm. Ehkä teidän tulisi tehdä jonkinlainen sopimus aiheesta Cheesy Sopimuksella tarkoitan, että keskustelette aiheesta keskenänne ja sovitte vaikka niin, että etäännytte öiden ajaksi toisistanne tai jopa kokonaan koskien uni-valve -tilaa. Yleensä tällaiset pystyy hoitamaan niin, että molemmat kuvittelevat menevänsä mielessään siihen kolkkaan, jossa on yhteys toiseen. Yhteys voi ilmetä esim siltana, köytenä, rappusina, ovena,.. ihan minä vain. Jos yhteys ilmenee esim ovena, sovitkaa oven olevan lukittuna klo 22-6. Tämän ei suinkaan tarvitse sulkea teidän muita yhteyksiä. Tai toinen vaihtoehto voisi olla, että ns kiellätte unirytmin siirtymisen tuon oven kautta - porttikielto siis!  Grin Voitte vaikka visualisoida tuohon oveen kyltin, jossa vielä erikseen kielletään vireystilan välittyminen puolin ja toisin.
Saattaa kuulostaa oudolta, mutta tämä voisi olla yksi tapa..
122  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Miehenä : 06.08.2017 22:59:44
Ehkä juuri siksi, ettet missään nimessä haluaisi olla mies  Wink Tuntuu että sinun tulisi kiinnittää maskuliiniseen puoleesi enemmän huomiota, ilmentää maskuliinista energiaasi niin kuin se sinulle on luontevinta. Itse miellän esim. aloitteellisuuden maskuliinienergiaan (yang/jang) sekä kilpailemisen, urheilemisen,.. Vastapainona tälle on yin/jin - feminiinienergia, mikä sinulla on ehkä painottunut viimeaikoina enemmän.
Unesi saattavat kuuluttaa joko yleisesti maskuliinienergian perään tai sitten sinua ohjeistetaan ottamaan maskuliinisempi ote johonkin tiettyyn asiaan, jotta saat esim hoidettua asioita ajatuksentasolta konkreettisesti eteenpäin.

123  Astro special / Yleistä / Vs: Nimimerkkisi tarina? : 06.08.2017 00:46:40
Kuva kertoo nimen taustan. Intiaani uskollisen hevosensa kanssa. Intiaanit ovat kiehtoneet aina.. smitten
124  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 04.08.2017 18:19:27
Mustekynä :-)

Jos saisit valita minkä paikan tahansa, missä olisit nyt?
125  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Menneiden elämien itseselvitysopas : 31.07.2017 18:55:06
Niitä joita kiinnostaa, Jukka Viertomanner kertoo asiakkaan edellisistä elämistä astrologisen kartan tulkinnan ohella. Suosittelen hyvin lämpimästi.

Itse sain hänen vastaanotollaan vahvistuksen  (omille tuntemuksilleni) mm. siitä, että minulla on takanani intiaanielämä ja luostarielämä Japanissa ja elämä Ranskassa kuin myös Suomessakin. Viertomanner on minun mielestä juuri sellainen sopivan erikoinen ja syvällinen astrologi. Kysyikin onko hänellä omaa kirjallisuutta, mutta kuulemma vasta työn alla. Julkkareita odotellessa..! Cheesy
126  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 31.07.2017 17:31:46
Sellainenkin tulee mieleen, kun pappani tulee kuoltuaan ns vierailemaan luonani. Silloin en vielä tiennyt hänen poislähdöstään, mutta olihan se ihan kiva saada tieto ensimmäisenä häneltä. Muistan kuinka silloin olin huolissani siitä, osaanko olla surullinen hänen hautajaisissaan  Grin hän piristi minua vierailullaan niin paljon  smitten
127  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 31.07.2017 17:24:48
"Palloja" näen silloin tällöin. Sinisiä, valkoisia, pinkkejä.. Tunnen muiden kivut, kanavoin viestejä oppailta, tunnen henkiolentojen kosketuksen/energian. Silloin tällöin tulee pienellä varotusajalla "ennakkotietoja" Grin

Tässä tulee mieleen nyt yksi sellanen ennalta tietämisen kokemus. Tai no tiesin vain hetki ennen mitä on käynyt, mutta kuitenkin.. Äitini soitti eräs päivä, ja ennen kuin mitään vielä kukaan kerkesi sanomaan, tiesin hänen joutuneen kolariin.

128  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Myyn astrologiakirjojani : 21.07.2017 01:26:03
Hei, olisin kiinnostunut koko paketin ostamisesta Smiley
Sivuja: 1 ... 7 8 [9]