Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Kuunpimennys : 06.07.2020 18:41:50
Mitähän mahtaa tarkoittaa, kun minulle katsottiin mihin huoneeseen kuunpimennys osui ja se osui 9.huoneeseen, mutta koska 7. Ja 8. Huonetta ei kuulemma ole juuri ollenkaan (riippuen pohjoisesta sijainnista) niin se olisi vähän ristiriitaista? En ymmärrä itse, että mitä näitten huoneiden lähes puuttuminen siis tarkoittaa? Huoneet 7.8 ja 9 ovat lisäksi ikäänkuin päällekkäin kartallani.
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Eihän tämä tue yhtään urheilu-uraasi : 05.12.2015 23:14:50
Minusta on todella outoa, että kaksi eri näkijää sanoo samas, että syntymäkartastani esiin nousevat asiat eivät tue ollenkaan uraani. No, miten tuohon sitten pitäisi reagoida. Suurin huolenaihe on veljeni, joka vie voimiani kotona. Minun ei kuulemma tarvitse muuttaa talosta, mutta on kuulemma kriittinen tilanne että veli vie tulevana vuonna liikaa voimia... Pelottaa. Olem ridtiriitaisissa tunnelmissa sen suhteen, että otanko riskin kun jään tähän taloon ja toteutan uraani taiteilemalla arkipäiväisessä elämässäni.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Saisinko katsoa elämääsi? : 25.10.2015 23:12:15
Ura/työ ja ihmissuhteet
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vesta härässä : 23.10.2015 16:19:55
Mitähän mahtaa tarkoittaa ja sijaitsee huoneessa 11. Kiitos.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Kaksoisliekistä : 25.07.2015 20:23:49
Kävin tuossa jokunen kuukausi sitten teettämässä transiitti- ja syntymäkartan, ja minua alkoi jälkeenpäin vaivaamaan kartasta esille tulleet asiat. Yksi asioista oli se, että minulla on kuulemma kaksoisliekkinä vanha rouva. Miten se voi olla mahdollista? Olen ymmärtänyt, että kaksoisliekit ovat vastakkaista sukupuolta.
Toinen kompa oli se, että minun olisi hyvä alkaa ajatella jotain asiaa, joka aiheuttaa päänsärkyä, että se ei ole totta. Mistä ihmeestä voin tietää mikä on totta ja mikä ei? Olen saanut muuallakin tällaisen ohjeen, että muuttaisin ajatusmaailmaani. Murehdin paljon asioista. Asioista, jotka ovat jättäneet syvät haavat sydämeen. Aurassakin pääni yläpuolella on samea keltainen väri, ja henkilö jolla kävin, sanoi myöskin että jokin asia ei ole totta. Mutta mikä. Olen avuton.
Sivuja: [1]