Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Astro special / Vs: Asunnon kartta? : 02.08.2012 03:57:51
En ymmarra mitaan astrologiasta ja olen ihan hirvean kateellinen kaikille teille jotka noin osaatte yksityiskohtaisesti laskea ja tulkita.
Minulle kavi vaan niin etta kun astuin sisaan tahan taloon, aistin sen heti ovella, etta tanne mina kuulun. Noh, talo on vain vuokralla, nyt kolmatta vuotta. Haluaisin ihan hirveasti ostaa sen omaksi, en vain usko etta omistaja on suostuvainen.
taalla on aivan maagisen hyva fiilis, moni on myos sanonut sen taalla vieraillessaan.Yhdessa makuuhuoneessa on aivan erityisen hyva nukkua, tastakin on myos moni sanonut, ei ole pelkastaan minun tunteeni. Kummallista on etta talo on ollut 15 vuotta tyhjillaan, ennenkuin remontoitiin lattiasta kattoon. Minulla oli pitkaan taalla sellainen olo, etta pyysin joltakulta (en tieda kenelta) "lupaa" olla taalla. Nykyaan tunnen etta olen ihan luvan kanssa taalla.
Talo on vanha, edellisista asukkaista tiedan vain etta he olivat onnellisia, italialaisia ja harrastivat paljon grillausta ja sulkapalloa puutarhassa. Muutimme tanne 18.6.2010. Ensi kesana meidan on kuitenkin aivan pakko ostaa oma talo ja jos taman omistaja ei suostu myymaan, joudun sitten itkien taalta lahtemaan...en tosiaankaan haluaisi.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoimet Kaukoparannusillat kesä/syksy 2012 : 02.08.2012 03:02:11
No maar, mukana ollaan koko perheen kanssa ja kissat myos  smitten koko elokuun, kiitos sinulle vexi!  Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Uskotko enkeleihin : 02.08.2012 02:52:58
Uskon enkeleihin ja pyydan heilta useinkin apua monenlaisiin asioihin.
 Ei kylla ole nakynyt hoyhenia eika mitaan muutakaan, mutta usein tunnen kosketuksena kasivarrella tai vaikka hiuksissa, en osaa sanoa onko enkeli vai edesmenneet laheiseni.
Olen nykyaan hyvin kiitollinen saamastani avusta ja enkeleiden lasnaolosta elamassani, aikaisemmin en ollut heista tietoinen enka ole nain ollen paastanyt heita elamaani.
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustus Harjoittelua. : 27.06.2012 23:36:53
hei ilveksen tytar  Smiley

kysyisin:
1. mina ja mun mies, mita ihmetta on tapahtumassa?
2. nuorempi lapseni: miten parjaa yliopistossa, entas ystavyyssuhteet?
3. mun taide jutut, tuleeko niista ikinaa mitaan vai pysyyko vain harrastuksena...

tackar och pokkar vaimitensemeni. kiitos  Smiley

Hei Lavender,

Katsotaanhan.

1.
Näyttää siltä, että teillä miehenne kanssa on eräänlainen siirtymävaihe meneillään. Nostin sinulle kortin ”Mehiel”, joka kysyy, että tiedätkö tosiaan mitä itse haluat? Kenties haluatte eri asioita elämältä tällä hetkellä ja tämä aiheuttaa sinussa hämmennystä. Meillä on usein tietynlainen ihannekuva siitä, miltä suhteen tulisi näytää, mutta kenties suhde voi toimia aivan hyvin muuttuessaankin. Kortti kuitenkin viestittää, ettei kannata hätäillä minkään päätöksen suhteen. Tulevaisuus on vielä avoin.

2.
Nuoremman lapsesi kohdalla nostin enkelikortin ”Haniel”. Vaikuttaa sitlä, että aikuinen lapsesi etsii hieman itseään vielä, mikä on täysin luonnollista. Yliopistossa hänellä on kuitenkin mahdollisuus ystävystyä uusiin ihmisiin ja luoda sosiaalisia kontakteja, jotka vahvistavat hänen maailmankuvaansa. Kortti myös viittaisi siihen, ettei lastasi ehkä kiinnosta intellektuellit asiat niin syvästi – voi olla, että hän päättää etsiä itselleen uuden alan /uran jostain muualta. Siinä tapauksessa tämä vaihe kuului hänen luonnolliseen kehitykseen ja oli tärkeä osa hänen elämässään. Kortti muistuttaa, että jonkin asian /päämäärän saavuttaminen saattaa vielä kestää hetken, mutta tulos on positiivinen. Tulee mieleen, että myös välivuosi opinnoista voi olla ajankohtainen.

3.
Taideharrastuksellesi nousi taas kortti ”Hahaiah.” Harrastuksesi saattaa hvyinkin kehittyä intohimon avulla muuksikin. Sinun on vain luotettava sisälläsi olevaan tunteeseen ja antaa luovuuden virrata. Luottamus takaa sen, että elämääsi astuu henkilöitä, jotka voivat auttaa sinua etenemään uudella urallasi.

/A



Kiitos tuhannesti vastauksestasi!  Smiley
Toivotan paljon onnea sinulle uuteen maahan muuttaessasi, muista pitaa seikkailumieli ja positiivisuus ylla varsinkin jos asut ulkomailla pidempaan. Aina se ei ole ruusuillatanssimista olla maahanmuuttaja mutta ah, niin mielenkiintoista jos vaan se sinun sielulle sopii.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustus Harjoittelua. : 21.06.2012 02:58:48
hei ilveksen tytar  Smiley

kysyisin:
1. mina ja mun mies, mita ihmetta on tapahtumassa?
2. nuorempi lapseni: miten parjaa yliopistossa, entas ystavyyssuhteet?
3. mun taide jutut, tuleeko niista ikinaa mitaan vai pysyyko vain harrastuksena...

tackar och pokkar vaimitensemeni. kiitos  Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoimet Kaukoparannusillat kesä 2012 : 12.06.2012 01:16:25
lavender perheineen ilmoittautuu mukaan koko kesakuuksi
kiitos  smitten
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoimet Kaukoparannusillat kevät 2012 : 27.05.2012 23:00:02
moi lavender, et kysele tyhmiä, kuinkas voi tietää uutta asiaa jos ei kysy, tietenkin minun olisi hyvä tietää ketä on mukana hoidoissa, mutta eiköhän se energia löydä perille tarvitsevalle ilman ilmoitustakin, tervetuloa mukaan... vexi
kiitos vastauksesta ja mukana oltaisiin koko perheen kanssa ensi viikolla.
sellaisen asian olen huomannut etta asioita jotka ovat jaaneet roikkumaan ovat yhtakkia liikahtaneet eteenpain. myos asioita joita olen tietoisesti valtellyt, nayttaa nyt olevan helpompi kohdata ja pistaa pois paivajarjestyksesta. siita tulee jotenkin vahvempi olo.
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoimet Kaukoparannusillat kevät 2012 : 20.05.2012 17:29:14
okei ja mukana tanaan ollaan taas  Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Jatkuvasti toistuva uni, tietaako kukaan mita tarkoittaa? : 18.05.2012 02:27:32
Sain tassa vahan aikaa sitten sellaisen unen jossa jatinkin kerailematta tavaroita. Ajettelin heratessa etta tamahan olikin varmaan edistysta.
Kunnes viimeyona nain taas samanlaisen keraily unen, tallakertaa paikkana oli hissi!! Siis hissi oli jotenkin nolo paikka kerailla tavaroita ( hissihan on ihan in'n'out), kaiken lisaksi ne tavarat eivat ollet kovinkaan houkuttelevia ja silti vaan maanisesti niita kerasin johonkin kassiin.
Taa uni piinaa mua aika rankasti.
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoimet Kaukoparannusillat kevät 2012 : 18.05.2012 02:19:45
Kiitos  paljon edellisesta ja kysyisin, etta mitenka tama toimii, taytyyko siis tassa ketjussa ilmoittaa olevansa mukana tai muuten ei ole?
Varmuuden vuoksi, tanaan 18.5. oltaisiin koko perheen kanssa mukana, kissoja myoten  Smiley
Sorry, jos kyselen tyhmia, mutta kun minulle asia on taysin uusi...  Embarrassed
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoimet Kaukoparannusillat kevät 2012 : 14.05.2012 18:12:30
Haluaisin kokeilla, eli olisin mukana tanaan  Smiley koko perheen ja kissojenkin kanssa
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 13.05.2012 19:59:11
mukana ollaan perheen ja kissojen kanssa  smitten
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 03.05.2012 20:08:14
Lueskelin tata ketjua ja paatin etta tatahan on pakko kokeilla.
Joten mukanan olisin tanailtana  Smiley
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Jatkuvasti toistuva uni, tietaako kukaan mita tarkoittaa? : 03.05.2012 19:41:47
Talot ja rakennukset kuvaavat aina tavalla tai toisella Minuutta, kun taas matkantekovälineet viittaavat tavalla tai toisella elämän tiehen ja siinä etenemiseen.

Unesta tulee ensimmäisenä mieleen, että sinulla olisi valve-elämässäsi nyt aika lähteä uuteen suuntaan, hypätä uuteen "laivaan/junaan/bussiin", mutta jotta ehtisit sinne ajoissa, sinulla ei ole aikaa pakata. Et voi jäädä haalimaan tähän asti asunnossasi (Minuudessasi) mukana kuljettamiasi asioita (muistoja, kokemuksia, uskomuksia, ajatuksia, ihan oikeita esineitä, ihmisiä jne.). Eteenpäin menemisen sijaan alat haalia menneisyyttä mukanasi, joka aiheuttaa sinulle stressiä - mitä syvempään kaivat sen enemmän löydät asioita, joista et tahtoisi luopua, kun "eihän niitä voi tänne jättää, ovat niin hienojakin".

Eli, missä asiassa sinua tyrkitään eteenpäin, mutta epäilet etenemistä, haluten pysyä tutussa ja turvallisessa? Kun tiedostat tämän, lähde eteenpäin sen sijaan, että jäät keräilemään kamppeitasi Grin
Iso kiitos sinulle vastauksestasi  Smiley
Tama on hieman hammentavaa minulle, koska koen etta jokin muutos elamassa olisi paikallaan, mutta samaan aikaan olen hyvin tyytyvainen elamaani talla hetkella. Kaikki on siis hyvin ja samaan aikaan on hiukan levoton olo, kuin odottelin jotain uutta tapahtuvaksi.  Toisaalta olen ollut aina melko levoton ja tamanhetkinen elamani on hyvin vakaa verrattuna aikaisempaan elamaani.
Uudesta suunnasta voi olla hyvinkin kyse, tosin minulla ei ole harmainta aavistustakaan siita mika se voisi olla...  Huh
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Jatkuvasti toistuva uni, tietaako kukaan mita tarkoittaa? : 03.05.2012 18:29:19
Oletko mahdollisesti kovin seikkailunhaluinen/nautiskelija/monista uusista asioista kiinnostunut/elämysten keräilijä? Onko sinulla monia projekteja käynnissä eikä aika tahdo riittää vaikka kiinnostusta riittäisi? Tuntuuko että aika loppuu kesken tai että elämä vilisee menemään etkä tahdo ehtiä mukaan, jahkailet päätöksissä? Nämä siis menevät arvailujen puolelle kuten huomaat varmaan  coolsmiley
Toinen mitä tuli mieleen on jokin murrosvaihe elämässä, tai ikäkriisi. Oletko juuttunut vanhoihin kaavoihin tai tuttuun kivaan elämäntilanteeseen vaikka mahdollisuus olisi suunnata eteenpäinkin... Pelkäätkö missaavasi tilaisuuksia "juna meni jo"? Tai pelkäätkö pysähtyä?
Itse voisin esim 30v kriisissä nähdä juuri tuollaisia unia.
Paljon kiitoksia vastauksestasi  Smiley
Tassa olikin paljon totta. Olen seikkailija luonteeltani ja kerailen elamyksia eika energia aina riita siihen  mita kaikkea haluaisin toteuttaa. Hyvin malttamaton myos.
Sellainen olen toki ollut koko elamani. Nama unet ovat jatkuneet nyt useamman vuoden, luulin ensin sen liittyvan ulkomaille muuttoon, mutta sekin toteutui jo parisen vuotta sitten ja unet senkun jatkuvat.
Ikakriisissa en koe olevani, mutta ehka kyse on toisenlaisesta elamankriisista. Tosiaan tallahetkella tuntuu etta elamani on jaanyt vahan junnaamaan paikoillaan. Toisaalta kaikki on hyvin ja mieleen tulee viidakon vanha sanonta if it aint broken, don't fix it...
Sivuja: [1] 2