Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Paramahansa Yoganandan Kirjat : 07.10.2006 14:38:06
Vaikuttavat erittäin laadukkailta kirjoilta. Mä myöhemmin varmaan luen jonkun näistä.


Paramahansa Yoganandan sivu:


http://www.yogananda-srf.org/

Kirjat:

http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-url/index=books&field-author-exact=Paramahansa%20Yogananda&rank=-relevance%2C%2Bavailability%2C-daterank/102-8603222-6068120


Laitan vielä tämän tekstin:

[Suosittelen, että kannattaa aina lukea Amazonista ensin kommentteja, kun aikoo lukea / hankkia jonkun kirjan. Siellä on usein hyvin perusteltuja kommentteja. Kannattaa kuunnella intuitiota ja tuntemuksiaan tarkasti, että kannattaako ostaa joku kirja vai ei, suinpäin ei kannata rynnätä ostamaan mitään hyvältä vaikuttavaa kirjaa. Kannattaa harkita tarkkaan.

Eikä siitä pahitetta olisi, jos on esim. hyvä kontakti omaan oppaaseen, kysyä siltä, että kannattaako lukea / ostaa vai ei, onko tämä kirja hyväks vai ei. Näin säästyy huonoihin kirjoihin kulutetusta ajasta ja rahasta.]
2  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Positiivarit.fi ja Onnistuja.fi : 13.09.2006 14:06:50
Positiivisuus  - luovuuden lähde,
arjen ja työn voimavara



Oli arkiaamu ja kello herätti hyvät unet nukkuneen. Olo oli silti väsynyt. Nousin ja katsoin ikkunasta ulos – harmaa taivas ja piiskaava sade suorastaan kutsuivat valittamaan. Minä olin kuitenkin jo oppinut valitsemaan toisin. Katsoin ulos todeten, että ”Ai, siellä sataa.” ja jatkoin aamutoimiani. Laitoin ystävälleni tekstiviestin, jonka aloitin sanoin  - ”Aurinkoista huomenta!”.  Perusta hyvälle ja luovalle päivälle oli luotu – kiitos positiivisuuden.

 
Positiivisuus on asenne ja elämäntapa, joka meillä jokaisella on mahdollisuus valita omaksemme ja johon meillä jokaisella on täysi oikeus. Positiivisuus on keino nauttia elämästä enemmän. Kun valitset sen omaksesi, voit herätä aidosti aurinkoiseen oloon, oli päivän sää minkälainen tahansa.

 
Ensimmäiset säteet saapuvat ja muutos alkaa, kun tulet itsellesi tärkeäksi ja kun ymmärrät ja uskallat alkaa luopua ns. turhasta valittamisesta ja jakamasta energiaasi asioille, joille et voi mitään. Tästä on seurauksena, että vapaudut kokemaan elämäsi täydemmin, sekä mahdollistat samalla uusien ja maukkaiden asioiden, ajatusten, tapojen ja olotilojen saapumisen arkeesi.

 
Minustako positiivinen ihminen?

 
Positiivisuus kylväytyy sinä hetkenä, kun alat nähdä asioissa myönteisiä puolia. Positiivisuus kasvaa, kun ryhdyt vaikka vain pieninkin teoin luomaan elämääsi hyviä hetkiä ja uskallat haastaa itseäsi toimimaan uusin, hyvään pyrkivin tavoin. Alat siis opetella kaikkien voimavarojesi tehokasta käyttöä. Positiivisuus on kuin silmälasit, joiden läpi maailma näyttää paremmalta paikalta elää.

Kaikki alkaa siitä, että uskallat antaa tilaa itsessäsi tuolle ajatukselle. Kun olet sisäistänyt ajatuksen, voit seuraavaksi laajentaa sen tapaasi katsoa maailmaa ja elämää. Lopulta voit myös vähitellen tuntea asian muuttuvan todeksi omassa elämässäsi. Kun ymmärrät olevasi arvokas ja ainutlaatuinen ihminen juuri sellaisena kuin olet ja uskallat katsoa jokaista kanssakulkijaasi samoin armahtavin silmin, alkaa elämä kokonaisuutena muuttua valoisammaksi.

 
Aito positiivisuus ei ole väkisin kasvoille vedetty hymy ja kirjasta luettu hieno viisaus joka lauotaan suusta sopivan hetken tullen. Aito positiivisuus on parhaimmillaan elämän kokonaisuuden ymmärtämistä, tietoisuutta siitä, että elämä kantaa, asiat järjestyvät ja aina on mahdollisuus parempaan.

 
Emme voi valita kuin osittain elämänkokemuksemme, mutta suhtautumisemme elämän tuomiin asioihin voimme valita joka hetki. Ikävien ja vaikeilta tuntuvienkin asioidenkin kanssa voi elää positiivisena ja luovana. Itse asiassa, kun suostuu ottamaan elämänsä tapahtumat vastaan niin kuin ne annetaan suostuen kohtaamaan vaikeudet ja pyrkien menemään niiden läpi, voi siitä saada elämäänsä valtavan määrän positiivista voimaa.

 
Kun uskot selviäväsi elämän antamista haasteista ja yhdistät siihen tahtosi – sinulla on taskussasi positiivisuuden avain, jolla tulet aukomaan monet ovet matkalla hyvään tulevaisuuteen. Positiivinen ajattelu ja tahdon käyttö avaavat todellakin sinulle uuden ja uljaan tien. Positiivisuus ei poista tieltäsi mäkiä ja mutkia, mutta niidenkin kohdalla muistat, että tasaiset tiet ovat jo odottamassa. Oikealla asenteella matkasi hyvään tulevaisuuteen etenee kepeämmin.

 
Uskallatko antaa itsellesi mahdollisuuden kokeilla? Positiivisuus on sinusta vain ajatuksen päässä!

 
Kannustan sinua kokeilemaan, sillä olet todellakin sen arvoinen. 

 
Kuinka olla luova?

 
Luovuus on meihin kaikkiin annettu lahja. Jokaisen täytyy vain ihan itse avata tuo paketti. Luovuus avautuu positiivisista ajatuksista – ”minä osaan”, ”minä kykenen”, ”minä voin oppia” ja se kasvaa hyväksyvässä ilmapiirissä. Luovuus on kuin pieni lapsi, joka kasvaa ja kehittyy. Kannustusten, kehujen ja innostuksen ilmapiiri kannustaa lasta kehittymään; samaa em. asiat tekevät luovuudelle. Luovuus kasvaa jopa pelkästä yrittämisen rohkeudestakin. Aina meille ei sitä hyvää ja otollista ilmapiiriä ole tarjolla, joten on hyvä muistaa, että sinun oma uskosi asiaan riittää.

 
Kun uskallat alkaa kääröjesi availun, saat tehdä sitä yhä uudelleen, sillä luovuudella on tapana kasvaa ja ilmentää itseään monimuotoisesti. Mitä enemmän sitä käytät, sitä laajemmin se itseään sinulle paljastaa. Luovuus kukoistaa siellä, missä on lupa yrittää ilman paineita ja missä yksilön on aidosti lupa olla ainutlaatuinen. Se on hyvä työkalu maailmassa, sillä tarvitsemme jatkuvasti uusia toimintatapoja - ainut pysyvä asia maailmassa kun on muutos.

 
Jos ajattelet elämää kouluna, vastaan tulevia asioista oppitunteina ja kohtaamiasi ihmisiä opettajinasi, vapautat luovuuttasi. Kukaan meistä ei ole saanut käteensä opasta, kuinka täällä maailmassa eletään. Luomme siis joka hetki kaiken itsestämme. Kun ymmärrät, että voit aina valita suhtautumisesi asioihin ja ihmisiin, voit alkaa tehdä muutoksia ajatuksiisi ja toimintaasi. Olemme vain liian usein kaavojen kangistamia ja pelokkaita yrittämään totutusta poikkeavaa. Monesti vanhassa pysyminen on turvallista, vaikka se olisi kuinka epämieluisaa ja tuhoisaa elämällemme.

 
Tarvitaan siis vain ripaus rohkeutta ja ajatus, että asiat voi tehdä toisin ja kaikki voi olla paremmin. Siitä se muutos voi pikku hiljaa alkaa ja luovuus aueta – uudet ajatukset, uudet keinot, uudet tavat…  Positiivisuus on siis avain luovuuteesi ja luovuudelle on rajana vain oma mielikuvituksemme.

 
Uskalla erehtyä, mutta myös ajatella onnistuvasi

 
Positiivisuus ja luovuus ovat asioita, jotka tekevät elämästämme nautittavamman ja sujuvamman, sekä  maailmasta mukavamman paikan elää. Ne antavat kokemuksen elämästä humaltumisesta. Muuttuva maailmamme tarvitsee luovuutta ja positiivisuutta, mutta moninaiset päiviimme sisältyvät vaatimukset usein vain estävät ja tukahduttavat niitä - ja juuri siksi liian harvalla lienee työssään ja arjen askareissaan käytössään nuo tärkeät, jokaiselle kuuluvat ominaisuudet.

 
Sanotaan, että erehtyminen on inhimillistä, mutta kuinka moni meistä oikeasti uskaltaa tätä inhimillisyyttään käyttää arjessaan ja elämässään? Entäpä katsoa tämän ajatuksen läpi kanssakulkijoitaan? Varman päälle pelaaminen ja onnistumisen pakko ovat päivän sanoja. Maailmamme on täynnä valmiita kaavoja ja jumittuneita ajatusmalleja. Täytyy olla tehokas, fiksu ja joka hetki ajan hermolla. Nykyinen elämä lukuisine paineineen syö jaksamistamme ja olemistamme niin, että emme ehkä jaksa olla positiivisia ja luovia, vaikka tahtoisimmekin.

 
Arjen pyörässä pyöriessä voi olla vaikea nähdä missä se positiivisuuden narun pää on. Se on kuitenkin aina olemassa. Nähdäksesi sen, sinun on hiljennettävä vauhtia ja pyrittävä tietoisesti löytämään se, sekä olla valppaana tarttumaan siihen tiukin ottein.

 
Kun uskot löytäväsi oikean narun pään, löydät sen. Kun haluat mennä elämässäsi parempaa kohti, sinä menet. Vaikka naru välillä katoaa ja uskosi meinaa hiipua, on sinnikkyys valtti, jonka avulla vielä selviydyt voittajaksi. Uskalla tavoitella hyvää, uskoa onnistumiseesi, haluta parempaa intohimoisesti ja yrittää kerta toisensa jälkeen sinnikkäästi. Nämä asiat tekevät sinusta onnistujan – olipa päämääräsi millä elämäsi osa-alueella tahansa.

 
Epäonnistuminen on vain mahdollisuus yrittää uudelleen

 
Jos kaksi ihmistä aloittaa saman työn ja kumpikin ns. epäonnistuu, tunnistaa positiivisen ihmisen siitä, että toisen surkutellessa hänellä on jo mielessään joku keino yrittää uudelleen. Aina kun voi löytää uusia tapoja tehdä asioita, pieniä ja suuria, sekä arjessa että työssä. Jos positiivisen ihmisen elämässä joku meinaa mennä totaalisen pieleen, niin siihenkin voi suhtautua kuin elämän tarjoamaan arvokkaaseen oppituntiin.

 
Muistathan, että aina kun työskentelet, asenteesi yleensä ratkaisee lopputuloksen. Voit valita onnistumisen tai epäonnistumisen jo ennen kuin olet edes aloittanut. Jälkimmäisellä asenteella jätät kenties monia asioita kokeilematta peläten pahinta. Onnistumisen valitseminen merkitsee sitä, että sinun on luovuttava uskomuksesta -  ”en kykene”, ”en pysty”. Näistä ajatuksista luopuminen tulee elämässäsi osoittautumaan kenties arvokkaimmaksi investoinniksi minkä olet ikinä tehnyt.

 
Onnistumisen valitseminen ei läheskään aina merkitse helppoa tietä, mutta siinä pääset haastamaan itseäsi ja maistamaan todellista elämää. Ja mikä tärkeintä – voit aloittaa harjoittelun hyvin pienin askelin ja helpoin haastein. Rohkeus kasvaa onnistumisten myötä. Uskallathan sinä antaa itsellesi kasvavassa määrin mahdollisuuksia yrittää ja onnistua!

 
On hyvä muistaa, että et ole huono ihminen tai epäonnistunut yksilö, vaikka elämä ei aina hymyilisikään. Jokainen ihminen tekee virheitä elämänsä eri osa-alueella. Samoja virheitä ei ole kuitenkaan pakko tehdä uudelleen ja toisten tekemistäkin voi oppia – itse kun ei niitä kaikkia kuitenkaan ehdi tehdä. Annathan sinäkin itsellesi mahdollisuuden inhimillisyyteen ja positiiviseen ajattelutapaan muistaen, että oli kyseessä sitten arjen askare, ihmissuhde tai työpaikka - epäonnistuminen on aina uusi mahdollisuus…


Minä tein sen – siitä tiedän, että sinäkin pystyt!

 
Elämä jakoi tyttövauvalle pienet kortit ja näytti ikäviä asioita pienille silmille liian varhain. Selviytyjästä tuli ujo ja arka ihminen, jolla oli kuitenkin olemassa usko hyvään ja tahto parempaan. Vei vuosia ymmärtää riisua silmiltään elämää vääristävät menneisyyden silmälasit ja kasvaa omaksi itsekseen.

 
Voi sitä riemua, kun usko paremmasta alkoi pikkuhiljaa todentua arkiseen elämään. Pienin askelin positiivisuus tuli osaksi elämääni ja sitä kautta unelma parempaa kohti kulkemisesta toi kuvioihin myös lisääntyvän ja laajentuvan luovuuden.

 
Koulunkäyntiavustaja voi todellakin suunnitella persoonallisen ja hyvin toimivan omakotitalon, toimia tuotesuunnittelijana, sisustaa, somistaa, tehdä lauluja ja pärjätä nykyisessä koulumaailmassa sijaisopettajana. Elämän koulun kivulias, mutta arvokas anti toi työtä myös tekstimaailmasta – ihan vain muutamia esimerkkejä mainitakseni.

 
Minä sen tiedän – ihan itsestänikin, että jokaisessa korvien välissä on tilaa uusille ajatuksille, jos sen sallimme. Monesti vain se vanhoista rakkaista luopuminen on pelottavaa ja työlästäkin. Muuttuminen on vaativaa, eikä etene ilman takapakkejakaan. Muutos on kuitenkin mahdollista!

Toivon, että sinäkin suot itsellesi siihen mahdollisuuden – tuletpa sitten minkä tahansa elämäntarinan takaa. Sinäkin voit vielä jonain päivänä herätä ja huomata, että positiivisuudesta ja luovuudesta on tullut osa sinua!


Sellaisena päivänä aurinko paistaa kirkkaammin kuin milloinkaan…jos ei ulkona, niin ainakin sisimmässäsi…

 
- Piipa Elfvengrén

 
Kirjoittaja on porvoolainen, 38-vuotias kolmen lapsen äiti, jonka elämänkouluun mahtuu laaja ja monivivahteinen oppituntien kirjo. Kirjoittaja toimii tällä hetkellä Porvoon ala-asteilla sijaisopettajana, vetää ystävänsä yrityksessä Luovia Workshoppeja, sekä tekee tekstejä mm. Positiivareille.


http://www.onnistuja.fi/Artikkelit.aspx?f=shw&r=20&a=104



Lisää artikkeleita:

http://www.onnistuja.fi/positiivisuusviikko/materiaali.html

http://www.positiivarit.fi/valmentajapankki/muutartikkelit/
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mielipiteitä : 19.08.2006 22:34:14
(http://www.cosgan.de/images/more/schilder/010.gif)
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mielipiteitä : 11.08.2006 17:32:21
Jesh, tuli ihan hyvä keskustelu.

Mulla henkilökohtaisesti on sellanen tunne, että nuo 'Keskusteluja Jumalan kanssa' kirjat kannattaa jättää väliin. Ne ei vaikuta luotettavilta.

Jep, kohtuus kaikessa. crazy2

5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Mielipiteitä : 10.08.2006 19:52:53
Moi! (https://www.astro.fi/foorumi/Smileys/Astro2/crazy2.gif)
 
Mä koen, että tästä aiheesta on tärkeätä kirjoittaa.
 
Tälläisen tekstin olen kirjoittanut jostain vihkooni, johon kerään hyviä juttuja mitä löytyy, oivalluksia ym.:
 
Lainaus
At one extreme, there's "ANALYZE". You sit back, think and read, observe, theorize, and never really "live".
 
At the other extreme, you "LIVE". You plunge whole hog into experience after experience, never wasting a second to catch your breath and look.
 
The ideal setup is somewhere in the middle.

Mun mielestä kumminkin on tärkeämpää, että vaakakuppi kallistuu enemmän elämisen puolelle.

Monet näistä rajatiedon ja henkisten asioiden aihepiireistä ovat todella mielenkiintoisia ja kiinnostavia, mutta onko se hyvä juttu, jos liian paljon keskittyy niihin? Mun mielestä siitä on oikeastaan enemmän haittaa kuin hyötyä jos liian paljon keskittyy henkisiin juttuihin, lukee kirjan kirjan jälkeen, monia vuodessa; lukee rajatiedon lehtiä; artikkeleita; nettisivuja; keskustelufoorumeja paljon; käy monella kurssilla ja tapahtumassa ym., ahmii. (Kannattaa olla tarkkana mitä lukee, koska ne luetut jutut ovat tavallaan suggestioita.)
 
Jokainen tottakai määrittelee oman tahtinsa ja mitä lukea ja tutkia itse, mikä tuntuu hyvältä. Monissa kirjoissa on paljon asiaa, työstettävää, pohdittavaa ja sulateltavaa; onko hyväksi lukea kovin monta henkistä kirjaa vuodessa? Onko siitä hyötyä jos lukee todella monta kirjaa vuodessa? Mäkin kun mä mietin niitä kirjoja mitä mä oon aikasemmin lukenut, niin monia juttuja on unohtunut niistä. Meinaan ehkä muutaman lukea uudestaan jossain vaiheessa.
 
Tarviiko koko elämässä oikeastaan lukea valtavan montaa henkistä kirjaa? Meidän sukupolvella on paljon enemmän tietoa saatavilla, kuin vanhemmilla sukupolvilla. Meillä on todella paljon tietoa tehdä omasta elämästä onnellista. Onko liiallinen tietomäärä hyväksi? Tarviiko meidän edes tietää kaikkia vastauksia ollaksemme onnellinen? Ei. Kyllä ne vastaukset selviää varmasti aikanaan. Kun kuolee, ymmärtää varmasti monia asioita paremmmin.

Mun henkilökohtainen mielipide on, että tärkeämpää kuin elämän tutkiminen on eläminen.

Täytyy myös muistaa että meidän on aikalailla mahdotonta loppujen lopuks ymmärtää. Ellei sitten valaistumalla. Mutta valaistuminen ei ole mikään elintärkeä ja tarpeellinen asia. 

Kaikkeus on jotain, minkä ymmärtäminen ylittää ihmisen ajattelukyvyn ja mielikuvituksen. Kaikki kuvaukset kaikkeudesta ovat riittämättömiä. Tarvitseeko sitä kokonaan ymmärtääkään? Mä hyväksyn sen, että mun on mahdotonta ymmärtää.

Musta tärkeintä on keskittyä vaan elämiseen maanpäällä, elää oma elämä niin hyvin kuin pystyy. Henkiset jutut ovat tottakai tärkeitä - mutta kohtuudella. 

Mä olen pyrkinyt rajaamaan näissä, esim. lukemaan hyviä ja luotettavia kirjoja rauhalliseen tahtiin ja ei lukea näitä keskustelufoorumeja niin kovin paljon.
 
Mun mielestä näissä henkisissä jutuissa:
 
Kärsimättömyys, hätiköinti, liiallinen hoppuilu, ahmiminen, keskittyä liian paljon näihin ym. = Ei hyvä juttu.
Kärsivällisyys, rauhallisuus ym. = Hyvä juttu.   


Hauskaa päevää.
6  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Positiivarit.fi ja Onnistuja.fi : 31.07.2006 14:02:55
Joo, tuolla positiivareiden sivulla on paljon hyviä juttuja. Smiley
7  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Kanavointeja From Stars, myös suomeksi : 25.07.2006 13:52:23
Kanavointeja. (http://www.planetsmilies.com/smilies/rolleye/rolleye0011.gif) Mä toivoisin ettei niitä olisi ollenkaan.

8  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: 5 Huippuhyvää Kirjaa (4 Jälleensyntymisestä) : 23.07.2006 14:27:23
Englanninkielisellä jälleensyntymisfoorumilla suositeltiin Carol Bowmanin kirjoja:

http://www.carolbowman.com/


Children's Past Lives, How Past Life Memories Affects Your Children

http://www.amazon.com/gp/product/055357485X/sr=8-2/qid=1153652245/ref=pd_bbs_2/103-4418568-8458253?ie=UTF8

Return From Heaven: Beloved Relatives Reincarnated Within Your Family

http://www.amazon.com/gp/product/0061030449/sr=8-1/qid=1153652584/ref=pd_bbs_1/103-4418568-8458253?ie=UTF8

Tämä kirja on ainakin suomennettu:

http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-paluutaiv.html



Yhdellä toisella foorumilla suositeltiin myös tätä kirjaa:

Peter Richelieu, A Soul's Journey

http://www.amazon.com/gp/product/0850308127/103-4418568-8458253?redirect=true&v=glance&n=283155
9  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Positiivarit.fi ja Onnistuja.fi : 21.07.2006 00:15:35
Noita ajatusten aamiasten parhaita paloja kannattaa kirjoittaa ylös! (http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k025.gif)
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Uuden ajan valaistuminen : 11.07.2006 16:29:29
Karma on liian usein väärinkäsitetty, esim. enemmän rangaistukseksi, mitä se ei musta oo koskaan ollut.

Karman laki on universaali oikeudenmukaisuuden, syyn ja seurauksen laki ja mun mielestä on ronskia mennä väittämään että karma poistuisi kokonaan. Voihan se olla mahdollista, että maanpäälle syntyvien sielujen karmista taakkaa kevennetään, mutta en usko että karma kokonaan poistuu milloinkaan. Musta karma on hyvä juttu.

Esim. jos tulevaisuudessa joku tahallaan polttaa talon, jossa on ihmisiä ja jotka kuolevat, kyllä hän varmasti joutuu vastaamaan teostaan ennemmin tai myöhemmin, samassa elämässä tai jossain seuraavassa. Kyllä mä uskon että me ollaan edelleen vastuussa niistä huonoista ja hyvistä teoista, mitä ollaan edellisissä elämissä tehty. Miksi karma niistä olisi otettu pois?

Kannattaa muistaa myös, että myös hyvistä teoista tulee karmaa, ei pelkästään pahoista. Wink Karma ei ole taakka, ellei sitä itse koe sellaiseksi.

Mitä useimmat tietäisivät, että karman laki on todellinen, sitä parempi maailma olisi. Jokainen on vastuussa teoistaan, hyvistä ja huonoista.
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Uuden ajan valaistuminen : 10.07.2006 15:31:40
Valaistuminen näyttää kiinnostavan palstan ketjuissa, joten laitan tähän uuden ajan käsityksen valaistumisesta. Vai onkohan tämä liian yksinkertaista?

"Nykyihmisen valaistuminen on sitä, että hän tietää, että hänessä on kaikki tieto. Ihmiskunta on koodattu uudestaan nimenomaan sen vuoksi, että jokainen löytää tiedon itsestään. Ihminen ei tarvitse pappeja eikä kirkkoja. Ei arkkienkeleitä eikä guruja, vaan hän on oman itsensä tietolähde.

Sielu on ollut vangittuna, eikä ihminen ei ole välttämättä pystynyt kuuntelemaan sieluaan, mutta nyt hänellä on mahdollisuus tähän. Se ei ole konsti eikä mikään, kunhan sen oppii. Sen jälkeen on luotettava siihen ja tehdä se, mitä sielu sanoo. Jumala on nyt luonut olosuhteet kaikille kuunnella omaa sieluaan.

Jokaisella on sielunsuunnitelma, mutta jos ihminen ei halua tai jaksa seurata sitä, ihminen voi tehdä muuta. Ei ole enää pakkoa mihinkään, sillä nyt ihmisellä on vapaa tahto tehdä aivan mitää haluaa."

Eli karma on poistettu ihmisen rangaistusmuotona ja hänelle on annettu vapaa tahto. Tätä vapaata tahtoa ei ole aikaisemmin ollut karman ja muiden rangaistusmuotojen, koodausten ja muun vuoksi, mutta nyt se on todellisuutta. Meillä on mahdollisuus luoda oma elämämme lukemattomista vaihtoehdoista ja lopettaa tämän myötä kärsimys maan päältä.
Tuota, mihin tämä tieto perustuu?

Mä en suoraansanottuna usko, että karma on poistumassa. Mä en käsitä karmaa rangaistusmuodoksi, vaan oikeudenmukaisuuden laiksi.

Muutos on mahdollinen, mutta jos tieto ei ole luotettavaa, en usko siihen. 
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kanavoinnit : 10.07.2006 15:13:22
Mullakin nimenomaan Kryon kanavointien kohdalla "hälytyskellot ovat soineet." laugh Musta se ei ole hyvä juttu, että monet lukevat niitä paljon.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kanavoinnit : 10.07.2006 14:49:24
Lainaus
Wiza, voisitko kertoa mistä saa 'jyvätietoa'? Minusta olisi kiinnostavaa lukea asiasta, vaikken olekaan kiinnostunut kokeilemaan.

Jyviä ovat mun mielestä kaikki luotettava tieto, tieto jota on tutkittu, tieto jota on sovellettu ja todettu hyväksi, tieto joka kestää kriitiikin ym. Esim. just shamanismi, esoteeriset opit, gnostismi ym. on mun mielestä jyviä. Toi Silva Mind juttu ja kaikki nuo kirjat mitä olen suositellut linkit ja kirjat osastolla ovat mun mielestä jyviä. Akanoita ovat taas kaikki epäluotettava tieto, kanavoinnit, pahimmat new age kirjat ja muut jutut, dogmaattiset vanhoilliset opit ym. Mun mielestä on todella tärkeätä karsia kaikki epäluotettava tieto pois ja keskittyä vain luotettaviin juttuihin.

Sitä mä toivoisin, että monet kanavointien lukijat käyttäis saman ajan minkä he käyttävät kanavointeihin lukemiseen, parempien juttujen lukemiseen ja tutkimiseen, hyviäkin kirjoja ja juttuja on paljon. Jos kanavointeja ei olisi ollenkaan, niiden lukijat tutkisi enemmän hyviä, luotettavampia juttuja kuten shamanismia ym. Mä en tahdo, että kanavoinnit määrää minkälainen tulevaisuusuudesta mahdollisesti tulee. Mä en tahdo rakentaa mun maailmankuvaa ollenkaan kanavoinneista tai antaa niiden vaikuttaa mun ajatteluun.

Mutta toisaalta kaikki millä on positiivinen vaikutus on musta hyvä juttu, kaikki mikä tuo elämäniloa, rakkautta, tukea ym. Terveen kriittinen asenne on tärkeä, sokeasti ei pidä uskoa ketään henkilöä, kenenkään mielipiteitä, kirjaa, artikkelia, mitään. 

Mä oon varma, että se hyvä tieto mikä kanavoinneissa on, löytyy varmasti paremmista ja luotettavimmista jutuista.

Maan päälle tarvitaan selväsanaista, selväjärkistä ja tavalliselle ihmiselle suunnattua tietoa maailmankaikkeuden ja myös maapallon muutoksesta. Ja myös tietoa ja neuvoja siitä, miten ihminen voi helpottaa omaa elämäänsä maan päällä.

Jep. (http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k025.gif)

Mutta, puhutko näistä "Pohjolan Valo" jutuista? (http://www.planetsmilies.com/smilies/rolleye/rolleye0011.gif) Voitko tarkentaa?


Iloa ja Naurua! Sulkekaa kone ja menkää ulos.

(http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/e050.gif)
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Kanavoinnit : 06.07.2006 17:32:11
Aattelin tehdä kanavoinneista oman keskustelun.

Mua suoraansanottuna harmittaa, että nykyisin on niin paljon kanavointeja.

Kanavoinnit ovat todella epäluotettavia ja niihin on syytä suhtautua varauksella ja kriittisyydellä.

Informaatiota on nykyisin saatavilla todella paljon, on paljon hyvää ja huonoa. Siksi mun mielestä olisi tärkeätä karsia akanat jyvien joukosta. Keskittyä vain niihin hyviin jyviin, ei jämä akanoihin. Hyviä kirjojakin on niin paljon, että miksi ollenkaan käyttää aikaa epäluotettaviin kanavointeihin ym.?

Mua harmittaa, että monet kanavoinnit ovat nykyään niin suosittuja, Kryon foorumillakin on yli 500 rekisteröityä käyttäjää. Mielummin mä toivoisin, että ihmiset tutkisivat esoteerisia oppeja, eri uskontojen mysteerihaaroja, erilaisia buddhalaisia oppeja, gnostismia, kabbalaa, yogien opetuksia, shamanismia ym. mitä kaikkea näitä on. Mä toivoisin että monet tutkisivat ja lukisivat enemmän luotettavampia oppeja kuin epäluotettavampia.

Kanavointien iso suosio kertoo siitä, että materialistiseen ja konkreettiseen keskittyvän tieteen ja vanhoillisen, pragmaattisen kristinuskonnon vaikutuksen takia länsimaista on kadonnut henkisyys ja monilla ihmisillä on kova tiedonhalu.

Monet ei ehkä ota kanavointeja niin vakavasti ja ovat sillä asenteella, että ottaa mikä tuntuu hyvältä ja jättää mikä ei, mutta uskon että ne kumminkin osittain vaikuttavat heidän maailmankuvaansa ja ajatteluunsa, varsinkin jos niitä lukee paljon. Mutta, miksi keskittyä ollenkaan akanoihin kun jyviäkin on tarjolla?

Onhan kanavointeja ihan suhteellisen hauska ja mielenkiintoista lukea, mäkin yhdessä vaiheessa innostuin niitä jonkinverran lukemaan. Mutta mä huomasin pian, että ne enemmän sekoitti kuin selkeytti mun ajatuksia. Sitäpaitsi mä en tykännyt niiden tyylistä: "Tässä kuussa sinun on hyvä tehdä sitä ja tätä, koska asiat ovat nyt niin ja näin, tämä kuukausi on ratkaiseva tulevaisuutesi kannalta ja muuta päläpäläpälää." Ja liian helposti kumminkin jokseenkin uskoi monia niitä asioita niistä.

Mä oon nyt lopettanut kaikkien kanavointien lukemisen kokonaan, mä en halua rakentaa mun maailmankuvaani niistä ollenkaan. Mä haluan keskittyä vain jyviin, parhaisiin paloihiin ja jättää jämät kokonaan pois.

Tottakai monissa kanavoinneissa on mukana paljon hyvää ja rakastavaa asiaa, mutta niitä samoja asioita voi lukea paremista ja luotettavista jutuista. Yleisesti ottaen kanavoinnit ei oo hyvä juttu ja musta olisi parempi jos niitä ei olisi ollenkaan. Esimerkiksi nämä hopeasulka viestit ei oo musta hyvä, monet tuntuu keskittyvän niihin ihan liikaa.

Mä tapasin tän vuoden alussa Gnosiksen opettajan, joka on 10 vuotta tutkinut sitä, tää Gnosis kai perustuu suurimmaksi osaksi kokemuksen tuomaan tietoon, astraalimatkoista ja näin, mutta jokatapauksessa tällä miehellä oli aika negatiivinen mielipide kanavoinneista.

Jätetäänkö ne kanavoinnit kokonaan pois? Keskitytään hyviin kirjoihin ym. Mun mielestä on hyvä rajata tästä informaatiotulvasta vaan parhaimmat ja luotettavimmat.
15  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Alkuperäinen Maya Kalenteri ja Dreamspell / 13 Kuun Kalenteri : 03.07.2006 14:06:44
Kommentteja?
Sivuja: [1] 2 3 4