Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Keltainen käärme : 17.08.2021 20:08:48
Osaako joku tulkita untani, koen sen jotenkin merkitykselliseksi, en tiedä miksi. Näin unta, että sängyssän oli puhtaat valkeat lakanat ja aloin suoristamaan peitettä, lakanoista minua kohti liikkui keltainen ruskeatäpläinen ärhäkkä pieni käärme todella vauhdikkaasti ja yritti purra. Havahduin unesta tähän. Olen miettinyt mitä se minun alitajunnastani yrittää kertoa.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 25.05.2016 22:12:57
Auttaisiko joku tulkitsemaan, olen pähkäillyt untani reilun viikon ja en ota selkoa.
Näin siis unta, että olin äitini talossa, joka sijaitsi rinteessä ja takapihaan oli aidattu metsästyskoirille aitaus koppeineen. Äiti sanoi, että karhut alkavat herätä talviuniltaan. Katsoin oven ikkunasta ja näin vihaisen näköisen karhun kävelevän tietä poispäin talosta, se katsoi minua vihaisesti ja minä pelkäsin. Kohta samaa tietä käveli kolme vihaista karhua rinnan tuijotten minua sisään taloon. Katsoin takapihalle jossa yksi metsästyskoira haukkui ja kauhukseni huomasin, että 4 karhu oli päässyt aitaukseen, muttei se tehnyt koiralle mitään käveli vaan etelän suuntaan mihin edellisetkin menivät. Äitini oli rauhallinen ja rauhoitteli minua. Kohta hän sanoi, että mennään ulos, menimme takapihalle koira aitaukseen, luulin edessämme olevan todella suuren mättään, kunnes se mätäs alkoi kohota ja tajusin, että sieltä nousee karhu. Äitini pysyi rauhallisena ja sanoi ettei ole pelättävää, minä säntäsin sisään minkä ehdin, tuota kuudetta karhua en edes nähnyt.
Olisin kiitollinen vastauksista  smitten
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 25.02.2016 23:28:19
Mitä tarkoittaa??? Näin unessa, että molempiin kämmeniini ilmestyi kovia patteja, jotka puhkesivat, yhdestä valui puhdasta verta ja toisista märkää ja verta. En olisi kehdannut mennä niitä lääkäriin näyttämään, kun hävetti niin kun en ole ottanut infulenssa rokotusta.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 01.12.2015 14:21:38
Näin yöllä unta, että pakkasin tavaroita muuttoa varten tyttäreni kanssa. Paikalle ilmestyi ex-ukkoni veljensä kanssa (jota pelkään) odottamaan, että saan kaikki pakattua. Löysin talostani alakerran jossa oli huone täynnä vanhoja leikkikaluja ja kenkiä, sanoin tyttärelleni, että jätetään tämä tälläiseksi ei tehdä mitään. Ex-mieheni veli tuli ilmoittamaan samalla, että kun saatte kaikki pakattua, niin ilmoittakaa niin saavat ex-mieheni kanssa imuroida pattereiden taustat (en tiedä miksi tämä oli niin tärkeää). Unessa lähdin hetkeksi pois asunnosta ja isäni serkku jota en ole nähnyt aikoihin otti minut kyytiin ja aikoi tulla avukseni ettei minun tarvitse olla ex-mieheni kanssa yksin, kun tulimme asunnolle, oli keittiössä kotoinen ja jouluinen tunnelma, keittiössä hääräsi ruokaa pappani sisko, joka on kuollut jo aika päiviä sitten. Hän kääntyi katsomaan ja sanoi tekevänsä ruokaa meille kun niin kova urakka ja hymyili. Siihen heräsin. Mitähän tämän unen merkitys lieneen. Edellisenä yönä näin unta, että osallistuin kesäteatteriin, jossa en enään muistanut ainoatakaan vuorosanaa vaan keksin itse kaikki vuorosanat.
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 17.03.2015 15:34:55
Näin unta, että minulta oli poistettu yksi hammas takaa alaleuvasta ja sain sen vuoksi hampaiden päälle laitettavat tekohampaat. Pidin hamaita, kun tyttäreni sanoi, että ei nuo ole yhtään sinun hampaiden näköiset. Unessa mietin että miksi minulla on tekohampaat omien hampaiden päällä ja onko niitä pakko pitää. Peilailin hampaita ja tulin siihen tulokseen että omat on paremmat vaikka yksi puuttuu ja eivät kerää niin kauheasti töhnää itseensä. Mitä tälläinen uni voi tarkoittaa???
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 02.02.2015 18:15:28
Vieläkö ehtisit katsoa minulle.
1. Rakkaus asiat?
2. Oma mielen tasapaino?
3. Asumis asiat/muutto?
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 06.12.2014 00:23:19
Kiitos t.touhula. Ihan näin en itse osannut untani tulkita Smiley Unissa on näemä sun elämä lyhyessä raidassa Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Faktapaketti Auroista : 02.12.2014 14:56:32
En ole harjoitellut aurojen näkemistä, kaivoin tämän tietopaketin esiin, kun toissailtana seisoin ulkona juttelemassa naapurin kanssa ja hänen ympärilleen tuli vaaleansininen kehä, muistin aurat. Testasin katselemalla tytärtäni, hänen oik. puolelleen tuli pään kohdalle leimuava keltainen ympärys ja käteen vihreä. Tyttärelläni punainen paita päällä, joten voiko tuo vihreä tulla siitä. Tänään katselin itseäni peilistä ja vaalean loisteen noustessa takaani siihen tuli vaalea keltaisen ja vaalenpunaisen sävy, päälläni mustat vaatteet. Kun suljin silmäni kuva kehostani keltaisena ja pää mustana. Onko nämä auroja vaan jotain muuta ja mitä noista väreistä?
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 02.12.2014 14:24:08
Näen tosi harvoin unia joita muistan. Toissa yönä istuin junassa, joka meni lujaa vauhtia eteenpäin. Ulkona oli pimeää ja valot taivaalta ja taloista kajastivat kauniisti, kuvasin sivu ikkunasta tätä näkymää ja ihailin. Viereeni tuli ex-mieheni paraskaveri joka nimellä kehoitti minua tulemaan veturiin katsomaan näkymää. Veturista näin vaan suoraan eteenpäin menevät ratakiskot, punertavan taivaanrannan ja junan vauhti oli kova, ihailin näkymää. Seuraavaksi olinkin noussut yön pimeydessä täysin valaistuun suureen risteiliään (siljan laivalta näytti), seisoin sivukannella ja sen jälkeen en unestani muuta muista.
Mitähän tämä uni kertoo?
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 15.11.2014 00:06:02
Kiitos t.touhula. Kutakuinkin näin itsekkin unen pähkäilin Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 04.11.2014 13:32:20
Näin unta, että olin kapuamassa äitini taloon pelottavia kivisiä kierreportaita, joiden molemmilta sivuilta näkyi alas asti (lapsuudessa pelännyt tälläisiä portaita), portaissa oli punaiset rautakaiteet. Keräsin rohkeutta jokaisella tasanteella ja viidennen ja viimeisen kerroksen puoleen väliin jäin jumiin, pitelin kaiteista kiinni, pyörrytti ja huimasi, vaikka näin edeläni menevät suuret kumisaappaat ja ajattelin että noita on turvallista seurata en päässyt loppuun. Palasin 4-5 krs väliin ja ajattelin jatkaa hissillä lopun matkaa, hissi oli vielä pelottavampi, jonkinlainen tivoli vaunu, joka kieppui, en koskaan noussut siihen.
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 12.10.2014 01:21:40
Heh viimeyönä olikin niin mielenkiintoinen unikokemus jälleen: Nukuin juuri samassa asennossa kun luultavasti nukuinkin, ensimmäisenä tunsin hajun, voimakkaan tupakanrouheen hajun, vähän imelän, joka tuoksui mielestäni hyvältä. Kun kysyin kuka oli tullut viereeni mies ääni esitteli itsensä Ketuksi. Muutapa en sitten muistakkaan, edes kasvoja en nähnyt.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 11.10.2014 01:00:13
Hei! Jos viitsit niin minullekin voi nostaa kortteja, ihan yleisesti tulevaisuuteen, rakkauteen ja työhön.

Ihan yleiseti tulevaisuuteen nousi Tähti, Maljat 3 ja Pentaakkelit ritari
Tulkitsisin, että menneisyys on ollut hyvä ja onnellinen. Olet ollut toiveikas tulevaisuuden suhteen ja tämä kortti on hyvä merkki siitä, että toiveet myös toteutuisivat. Vaikkei aina niinkuin luulisi. Maljat 3 edustaa nykyhetkeen juhlintaa. Ihan vaan vaikka arjen pieniä jaettuja iloja. Eli samainen onnellisuus-teema jatkuu kuin Tähti kortissa Smiley Tulevaisuudessa olisi ehkä jotain tulossa.... Ritari odottaa ja odottaa ja samalla valmistautuu.

Rakkauteen nousi Miekat kuningatar, Narri ja Pentaakkelit 7
Olet ehkä vapauttanut itsesi jostain. Nyt olet vapaa ja voit tehdä ihan mitä haluat. Elämässä alkaa uusi luku. Kenties elämääsi astuu epäsovinnaisia ihmisiä Cheesy Suunnittele tulevaisuutta. Pitkän aikavälin suunnitelmat kantavat lopulta hedelmää, vaikka vaatiikin työtä.

Esteisiin nousi Kuu
Ehkä jotain salamyhkäistä vaanii nurkan takana. Mutta jatka vain ja luota intuitioosi vaikka epäilykset kalvaisivat mieltä, sillä lopulta kaikki kääntyy hyvin. Smiley

Eduksesi nousi Maljat 9
Sosiaalielämäsi on hyvä ja ihmissuhteet antoisia. Käy paikoissa joissa tapaa ihmisiä.

Työhösi nousi Miekat 3, Sauvat kuningas ja Aurinko
Onko työsuhteesi kenties päättynyt? Miekat 3 voi myös merkitä jonkin esteen väistymistä. Kuningas voisi olla varoitus, ettet polta itseäsi loppuun. Ole itsevarma toimissasi Smiley Aurinko enteilee pelkkää hyvää työelämässäsi. Menestystä, onnea ja iloa Smiley

Esteisiisi nousi Erakko
Erakko etsii totuutta, joka asuu sisällä. Aina on uutta opittavaa. Kortti varoittaa myös harkitsemattomuudesta.

Eduksesi nousi Pentaakkelit kuningatar
Huolehdit itsestäsi hyvin ja mikset myös muista ympärilläsi. Hyväsydäminen ja antelias. Nämä ovat sinun eduksesi vaikuttavat asiat Smiley


Kiitos! Olen juuri eronnut ja tuo töihin liittyvän varoituksen sanat tulee ihan kohdalleen. Kiitos vielä kun viitsit nostaa kortit  smitten
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 02.10.2014 13:10:38
Nähnyt monena yönä unia käärmeestä. Viime yön uni olikin jo erikoinen. Olin jossain bilepaikassa, jossa lyöty vetoa, etten uskalla tanssia stiptease esitystä ja yllytys hulluna sellaiseen ryhdyin, kunnes pakenin bilepaikalta vaatteet myttyrässä sylissäni läheisen aution päiväkodin pihaan pukeutumaan. Pihaan luikerteli valtava musta käärme, jota pelkäsin, mutta uskaltauduin pukemaan kun käärme hävisi mäen taakse. Juuri kun olin päiväkodinseinä vieressä pukeutumassa käärme hyökkäsi mäen takaa kimppuuni. Siihen heräsin. Jotain seksuaalisuuteen liittyvää???
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 27.09.2014 22:12:42
Hei! Jos viitsit niin minullekin voi nostaa kortteja, ihan yleisesti tulevaisuuteen, rakkauteen ja työhön.
Sivuja: [1] 2