Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Läheisyyskammoinen rapumies ja takertuva vaakatyttö? : 19.04.2006 12:33:30
HEI!

No tota. Astrologisesta yhteensopivuudesta en tiedä, koska tarkkaa syntymäaikaa ei tällä hetkellä ole saaavilla, jotta sen voisi tarkistaa.. Sen sijaan toi miettimisaikajuttu/aikalisä voisi hyvin pitää paikkansa, koska ei ole sanonut minua ääneen rakastavansa ja jotenkin sitä kovasti välttelee.. Yritin eilen keskustella hänen kanssaan hieman suhteestamme ja ärtyi siitä kovasti. En sitten tiedä onko ongelma se, että minä olen päättänyt sitoutua tähän suhteeseen ja hän ei. Sen jälkeen nimittäin nämä ongelmat ovat alkaneet. Hän kyllä sanoi, että on äättänyt ottaa minut virheineni, kun sitä eilen kysyin, mutta en tiedä sitten. Rakkaudesta hän aiemmin sanoi, että hänen tekisi mieli se minulle sanoa, mutta pelkää, että jos niin tekee niin kaikki alkaa mennä päin helvettiä.. Nykyään hän puolestaan loukkaa minua aiheella, varsinkin kännipäisään, tyyliin rakastan kaikkia muita paitsi sinua.. Tosin tässä on nyt otettava huomioon sekin seikka, että hän kuuli ennen näiden ongelmien alkamista isänsä sairastuneen syöpään. Olen yrittänyt itselleni vakuutella, että puoli ongelmaa voisi johtua tästä.

Romanttista.. Aiemmin teimmekin romanttisia asioita, mutta emme ole tehneet nyt vähään aikaan mitään romanttista. Olen kyllä yrittänyt ehdottaa, että mentäisiin kävelylle, leffaan, teatteriin yms. Mutta yleensä saan vastaukseksi, että mene sinä, et sinä minua tarvitse joka asiaan. Minun ongelmani on taas se, että loukkaannun niin helposti kun minulle sanotaan tuollaisia asioita, enkä osaa sanoa vastaan, vaan piilotan ne sisälleni, jossa ne kasvavat ja kalvavat.

Teimme vähän aikaa sitten sellaisen sopimuksen, että annan kullalleni enemmän omaa aikaa ja itse saan vuorostani enemmän laatuaikaa. Sitä laatuaikaa ei kylläkään ole näkynyt. Minä haluan sen suhteen takaisin joka meillä oli. Siksi kai roikun tässä, että tiedän millaista se voisi olla. Sydämmeni mutruu kun ajattelen meitä. En tiedä mistään mitään.
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Läheisyyskammoinen rapumies ja takertuva vaakatyttö? : 17.04.2006 12:31:32
Hei hyvät ystävät.

Ongelmani on se, että olen seurustellut 10 kuukautta rapumiehen kanssa ja nyt meidän suhteeseemme on ilmennyt ongelma, johon tarvitisin vähän ulkopuolista näkemystä. Ongelma on se, että vaikka suhteemme alussa kultani juoksi perässäni ja suunnilleen palvoi minua, niin nyt hän vetäytyy pois kaikesta läheisyydestä ja viettää miltei kaiken yhteisen aikamme tietokoneensa kanssa. Minua tuo käytös tietysti ärsyttää suunnattomasti, ja olen pari kertaa hermostunut asiasta, jolloin kultani sanoo minua liian takertuvaksi. Mielestäni en tätä ole, mutta myönnän että koska meillä on kaukosuhde, niin oletan, että niinä hetkinä kun minä olen käymässä, niin minulle suotaisiin hieman huomiota. Tottakai minäkin kaipaan omaa aikaa ja tilaa (tähän kulta-rapuni vetoaa), mutta saan sitä ihan tarpeeksi silloin kuin olen poissa. Mitä mieltä olette, kärsiikö kultani läheisyyskammosta ja pelottaako tuleva, vai mistä on kyse? Kannattaako yrittää, vai heittääkö hanskat naulaan? Kannattaako muuttaa kesäksi yhteen, niinkuin on suunniteltu, vai olisiko turvallisempaa etsiä oma kämppä? Kertokaa omakohtaisia kokemuksia ja omia ratkaisumallejanne. Kaikki palaute on tervetullutta, alan olla epätoivoinen..  Cry En haluaisi lähteä tästä suhteesta, mutta joskus tuntuu, että se olisi paras ratkaisu.
3  Astro special / Yleistä / Re: Testaa henkinen ikäsi 18-50 vuotiaille : 06.04.2006 16:33:15
Heh. heh. Minun henkinen ikäni oli 19 v. Ja olen itse 28 v... Smiley
4  Astro special / Yleistä / Re: Linutinfluenssa : 06.04.2006 15:58:40
Se viruksen vaarallinen muoto voi tarttua tällä hetkellä ihmiseen vain, jos leikkii virukseen kuolleella linnulla pitkään tai laittaa siihen kuolleen eläimen suuhunsa tms. YÖK! Virus ei siis tartu ihmiseen kovinkaan helposti..
5  Astro special / Yleistä / Re: Oletko luotettava? : 06.04.2006 15:52:27
Pisteitä tuli 20. Minuun voi siis luottaa.. Smiley
6  Astro special / Yleistä / Re: Ystäväkirjani, vastatkaahan ystäväiseni : 28.03.2006 16:21:53
-Lempivärisi? Sininen ja keltainen (mutta ei samassa lipussa.. Smiley)

-Lempi tuoksusi? Luonnontuoksu kesäsateen jälkeen, kukkaistuoksut

-Mitä katselet telkusta mieluiten? CSI ja kaikki sen tapaiset sarjat, dokumentit, luonto-ohjelmat, täydelliset naiset, lost ja kaikkein paras sarja ikuna: Sinkkuelämää

-Mikä on sinulle tärkeintä elämässäsi? Ystävät, perhe, rakkaus

-Kuvaile itseäsi kolmella sanalla: Iloinen, analyyttinen, mietiskelijä

-Paha tapasi? Salmiakin syönti ja HAJAMIELISYYS

-Mitä ajattelet ensimmäisenä aamulla kun heräät? Näkemääni unta

-Mitä työtä tekisit kaikista mieluiten jos voisit valita minkä tahansa? Meritutkija

-Lempihetkesi vuorokaudesta? Keskiyö

-Minne matkustaisit jos voisit valita minkä paikan tahansa? Takaisin Australiaan.. rakastunut oon maahan kenguruiden ja riuttahaiden..  smitten
7  Astro special / Yleistä / Re: Kiinalaiset horoskooppimerkit : 28.03.2006 16:05:28
Minäpä olen tietty käärme..  Smiley Tossa on tulkintaa. Tosin joissain lähteissä on sanottu, että käärme ei ole laiska, vaan käärme suunnittelee elämäänsä ja lataa pattereitaan silloin kun näyttää laiskottelevan.. Itsestäni voin sanoa, että silloin kun en näytä tekevän mitään, niin aivot käyvät ylikierroksilla.. Tämä piirre on liitetty perinteisesti käärmeeseen.. 

Käärme
Käärmeihmiset ovat älykkäitä, romanttisia, huumorintajuisia ja loputtoman arvoituksellisia. Heistä on vastustamatonta vetovoimaa, josta he itse ovat täysin tietoisia, ja jota he osaavat käyttää paremmin hyödykseen kuin yksikään toinen eläinmerkki. Käärme on huumorintajuinen ja rakastaa pukeutumista, hyviä kirjoja, teatteria, musiikkia - kaikkia elämän hienouksia. Käärme luottaa omaan arvostelukykyynsä ja on useimmiten oikeassa. Hänellä on tarkat vaistot ja taipumusta selvänäköisyyteen. Hänen kanssaan on syytä olla varuillaan, sillä käärmeen toimintaa on vaikea arvioida ennalta. Hän ei voi sietää keskeneräisiä asioita, jos hän epäonnistuu tehtävien loppuun viennissä, niin häneltä on turha odottaa samaa virhettä toistamiseen. Hänessä ei ole ainesta uhkapeluriksi. Monikaan asia maailmassa ei vedä vertoja käärmeen vihalle. Se on totaalista, jäätävää, heltymätöntä. Hänellä on aikaa ja malttia odottaa sopivaa kostonhetkeä. Ystävyys- ja rakkaussuhteessa käärme on omistavainen, kiihkeä ja järjettömän mustasukkainen. Hänellä on paha tapa ampua yli osoittaessaan kiintymystään, ja tämä johtaa siihen että hänen kumppaninsa tuntee elävänsä häkissä. Käärmeen huolehtiva syleily saattaa tuntua kuristusotteelta. Itse hän tekee mielellään syrjähyppyjä tai ainakin leikittelee sen suuntaisilla ajatuksilla. Hän on kaksinaismoralisti, jolle loppujen lopuksi riittää harvojen, valittujen pitkäaikaisten ystävien pieni kodikas piiri. Pohjimmiltaan käärme on laiska ja mukavuudenhaluinen. Hän on yhteiskunnallisesti valveutunut ja sangen velvollisuudentuntoinen. Yleensä hän menestyy alalla kuin alalla, eikä hänen tarvitse huolehtia rahasta, kunhan hän ei ota tarpeettoman suuria riskejä, niin hänellä tulee aina olemaan kaikkea. Jos ei yllin kyllin, niin tarpeeksi, ja laadusta tinkimättä. Käärmeellä on usein suuri perhe. Hänen elämänsä voi muodostua jännittäväksi, etenkin jos hänestä tulee kuuluisa. Keski-iän jälkeen alkaa käärmeen elämässä tilinteon kausi. Hän syventyy pohtimaan omaa olemustaan samaan aikaan kun hänen kaikki hyvät tekonsa alkavat tuottaa hedelmää ja vastaavasti kaikki paha, minkä hän on saanut aikaan kostautuu itsestään. Syntinsä sovittaneena hän voi käydä rauhalliseen lepoon.
8  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Henkitraktori : 23.03.2006 16:02:44
Heh. Pitihän tätäkin testiä käydä kokeilemassa.. Fiat tulokseksi paukahti.. Smiley

Henkitraktorisi on Fiat!
Sinua varjelee Fiat-traktorin henki. Tämän traktorihengen suojelemat ihmiset ovat monimutkaista väkeä. Joskus he ovat varsinaisen rauhallista ja vakaata porukkaa, mutta toisinaan yltyvät heittämään huulta ja riehumaan ympäriinsä. Silti heihin voi aina luottaa ja he arvostavat nykyisen ajan mukavuuksia, unohtamatta kuitenkaan entisiä aikoja. Silloin kaikki oli sentään aitoa..
9  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Olen syntinen - testi : 23.03.2006 15:53:00
Anteeksi, meni toi vatsanpalvonta termin avaus hieman metsään. Tässä on sille oikea selitys..

Vatsan palvonnan syntiä on joskus nimitetty Mässäilyksi tai Juoppoudeksi. Vatsaansa voi kuitenkin palvoa monella tavalla: vaikka vahtimalla, ettei se kasva liian suureksi. Vatsan palvontaa on se, että syömisestä ja juomisesta tulee uskonto: jos suuhunsa ei voi esimerkiksi panna mitään ilman tiukkaa tuoteselosteen tutkimista (eikä kyse ole allergiasta). Toinen ääripää samasta synnistä on se, että ruokailu menettää kokonaan merkityksensä: joko tankataan roskaruokaa tai ei syödä ollenkaan.

Vatsan palvonnan ilmentymiä:


oma ruumis saa ylikorostuneen merkityksen: kun ruokavalio, ulkonäkö, kunto tai terveydentila tulevat tärkeimmiksi asioiksi elämässä
syömishäiriöt, jatkuva ylensyöminen tai laihduttaminen
numeron tekeminen ruuan koostumuksesta, terveysruualla tai paastoamisella elämöinti
terveysfasismi ja lihavuuden halveksunta: "Lihava on luuseri."
kulttuurin kaksijakoisuus: naistenlehdissä annetaan reseptejä ja laihdutusvinkkejä peräkanaa
myös ruuan liian vähäinen kunnioittaminen: välipala-automaatit, pikaruoka, roskaruoka, ruuan nopea tankkaaminen missä tahansa
juoppous, "alkoholin suurkulutus"
ruuan tuhlaus, hyvän ruuan heittäminen kaatopaikalle, ruuan epätasainen jako
kaikki tarpeeton kulutus
ylenmääräinen kuntoilu, maratoonaus, bodaaminen
ikuisen nuoruuden tavoittelu, kauneusleikkaukset, botuliinipistokset
10  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Olen syntinen - testi : 23.03.2006 15:42:34
Minun hyveet ja paheet on tässä:

Hyveitä:

Suhteellisuuden taju: 16
Kohtuullisuus: 14
Rakkaus: 14
Oikeudenmukaisuus: 13
Lojaalisuus: 12
Anteeksiantavaisuus: 10
Hiljainen tieto: 10
Viisaus: 8
Jalo joutilaisuus: 7
Pyhä huolettomuus: 6
Urhoollisuus: 5
     
Syntejä:

Murehtiminen: 9
Hengen velttous: 7
Ylpeys: 6
Vihamielisyys: 5
Ahneus: 4
Huumorintajuttomuus: 4
Tietämättömyys: 4
Hekumallisuus: 3
Kateus: 3
Vatsan palvonta: 1
Välinpitämättömyys: 1
 
Kylläpä tossa jotain perää on. Olen tehnyt joskus testin seitsemästä kuolemansynnistä ja siinä syntini oli ylpeys. Myönnetään, että niin se vain on. Niin, joku kysyi vatsan palvonnasta. Kaippa se tarkoittanee persoutta hyvään ruokaan ja juomaan.. Näin ainakin kuvittelisin..  Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Iiiihana persoonallisuus testi, mikä sie olet? : 23.03.2006 15:13:12
Minusta tuli Risto Reipas.. Viimeksi kun testin tein minusta tuli Tikru.. Olen ilmeisesti hieman aikuistunut sen jälkeen.. Hih. Eipä uskois..  Cheesy
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Testi: Miltä planeetalta olet? : 22.03.2006 14:17:52
Taas yksi tytteli Neptunukselta..  Smiley


You are dreamy and mystical, with a natural psychic ability.

You love music, poetry, dance, and (most of all) the open sea.

Your soul is filled with possibilities, and your heart overflows with compassion.

You can be in a room full of friendly people and feel all alone.

If you don't get carried away with one idea, your spiritual nature will see you through anything.
13  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Hullunhauska testi: Mikä persoonallisuushäiriö olet? : 22.03.2006 14:08:28
Minä raukka olin ujo rakkautta janoava pikkuinen, joka haluaa että kaikki olis mun kavereita, mut kun kukaan ei ole, niin sit mä vaivun omaan pieneen mustaan masennukseeni..  Cry Pah. Ei pidä paikkaansa.. En usko..  Cheesy
14  Astro special / Yleistä / Re: Mikä fantasia/scifi hahmo olet? : 22.03.2006 13:58:23
Minusta tuli keskimaan viisas, mutta joidenkin mielestä pelottava kuningatar Lorienin metsistä.. Smiley Haltijat ovat kyllä lähellä sydäntäni..

Galadriel
 
Possessing a rare combination of wisdom and humility, while serenely dominating your environment you selflessly use your powers to care for others.

Even the smallest person can change the course of the future.
15  Astro special / Yleistä / Re: Ystävyys exien kanssa : 18.03.2006 01:36:45
HMM. Oman kokemukseni mukaan exän kanssa voi olla ystävä. Miksi heittäisi sellaisen ihmisen pois elämästä, joka tuntee sinut hyvin ja arvostaa sinua ja sinä häntä? Ihan heti ei ystävyyttä välttämättä kannata lähteä kokeilemaan, mutta sitten kun aika on parantanut haavat ja kumpikin on pystynyt jatkamaan elämäänsä erillään, voi exästä yllättäin tullakin luottoystävä. Tosin tämä vaatii keskinäistä kunnioitusta. Kusipäiden kanssa tuhlaa vain aikaansa!
Sivuja: [1] 2