Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6
16  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: aarrekartan teko : 06.02.2007 13:51:27
aarrekartta todella toimii,tein sen muutamavuosi sitten laiton autosta kuvan sellaisen auton kuin halisin, itseni laitoin ajamaan sitä,merkki ei osunut ihan nappiin,mutta ei se haitannut,kissan laitoin myös siihen kuvaan senkin sain aivan yllättäen en edes etsinyt sitä mistään,kesämökin laitoin,mutta se ei tärpännyt ,vaan olimme lomalla vuokramökissä,no kumminkin,nyt on sitten uusien suunnitelmien teko,hauskaa tämä on vaikka kaikki ei toteutuisikaan.
17  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / aarrekartan teko : 28.01.2007 20:34:20
heippa, olisin sellaista kyselly oletteko tehneet aarrekarttaa? kuinka se on onnistunut onko toiveet toteutuneet ja kuinka olette tehneet sen,itse meinaan ruveta sitä tekemään kunhan aika antaa myöten.
18  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Oliko merkki ? : 14.01.2007 22:10:24
poistitko kuumetta jollakin kemiallisella lääkkellä,vai lähtikö se ihan itsetään laskuun?
19  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Aidot taitajat ja huijarit : 14.01.2007 22:05:59
Olen sitä mieltä ,että huijarit kyllä karsiutuu aikanaan pois,maailman kaikkeus karsii ne tavalla tai toisella pois,eikös se ole niin,että sitä saa mitä tarvitsee,kun vaan luotat siihen,ja mikä on sillä hetkellä oman kehityksen kannalta parasta.
20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / archangel oracle cards kortit : 10.01.2007 13:45:40
Mistähän saisi suomennoksen enkelikortteihin ,kortit ovat tosi kauniit ja puhuttelevat,vaan suomennos puuttuu.
21  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: tarokorteista katsominen : 07.01.2007 18:16:47
Hei Ani,

Minun kortit näyttivät sinulle töissä jonkin uuden alkamista ja virittelyä, mutta aikamääreitä en osaa sanoa. Jotakin joka on jo sinulle tuttua ja perustuu osittain tämän hetkiseen osaamiseesikin.

Rakkauselämässä sinun kannattaa ihmisten suhteen kiinnittää huomio heidän vetovoimansa lisäksi myös sanaan "vapaus", sillä se on etenkin sinun tarve, rakastaa vapaasti. Ehkä kokemus on tuonut sinut siihen pisteeseen, tiedät osata myös "vaatia" jotakin suhteelta. Mitään ns. esteitä en näe tilanteiden etenemisessä.

Nämä ihan vapaasti mieleen tulleina. Ei siis ennustusta suinkaan, tulkintaa vaan...  :Smiley
Kiitos Annamariia katsomisesta,vapaus se osui naulankantaan minun kohdallani rakastan vapautta ylikaiken ja riippumattomuutta en halua omistaa mitään enkä ketään,lapsetkin on vain lainassa täällä,mitä työelämässä tapahtuu odotan mielenkiinnolla.kiitos sinulle vielä kun,käytit aikaasi minun tulkintaani,sinulle kaikkea hyvää uudelle vuodelle,terveisin Ani.

22  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / tarokorteista katsominen : 06.01.2007 17:23:34
Heippa,olisiko aikaa katsoa minulle tarokorteista tälle tammikuulle työ asioista tuleeko ne lisääntymään,vai pitäisikö jotain erikoista tehdä olen yrittäjä,mitä rakkauden puolella tapahtuu onko hiljaiseloa vai mitä,ja mihin tulisi kiinnittää huomio,itse en vielä oikein osaa katsoa kortteja pitää lukea kirjasta selostus.kiitos
23  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan... : 07.02.2006 18:08:47
hei rakkauden enkeli sinulle suur kiitos tätä juuri tarvitsin, sinusta oli todella paljon apua sinulle jaksamista ja suuri hali.
24  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Teitkö Feng Shui Taikamaljan - mitä olet kokenut sen jälkeen : 07.02.2006 17:36:27
tein ohjeen mukaan taikamaljan,mutta ei mitään konreettista tapahtunut tai tapahtui vähän kävin aivan ihanan hoitajan käsittelyssä olin  kyllä jo aijemmin tilannut ajan,mutta sinne käsittelyyn jäi rytmihäiriöt.joista olin kärsinyt päivittäin vuoden ajan.pitää taas tehdä uusi taikamalja kunhan aika on.
25  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Mitä ravintoa tarvitset? : 06.02.2006 18:46:56
voisit kasvattaa erilaisia yrttejä ainakin minä kasvattaisn jos olisi mahdollista nokkonen on oikein hyvä joitakin syötäviä kukkia yrtit on niin helppoja kasvattaa
 ja voisit kuivattaa ja myödä jos tulee liikaa, porkkanaa  voi myös kuivata.
26  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Amalgaamin poisto? : 06.02.2006 18:39:32
paikkojen uusimisesta vielä, olen kolmen vuoden aikana poistattanut viisi amalkaamipaikkaa paikkauksen yhteydessä yksityisellä lääkärillä aivan kosmeettisesta syystä oireita ei ainakaan vielä ole tullut mitään ei ollut ennenkään mitään. suojausta ei käytetty vitamiineja syön silloin tällöin kuuriluontoisesti kuulostelen mitä tarvitsen paikkaus oli todella kallista,mutta olen heidän työhönsä hyvin tyytyväinen toisin kuin terveyskeskus hammaslääkärin suorittamaan.
27  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Kaksisuuntainen mielialahäiriö : 06.02.2006 17:16:52
varmaan voisit kokeilla shiatsua sillä saadaan monenlaisiin oireisiin helpotusta,mutta hoitoon joutuu sitoutumaan pitkäksi aikaa oireet voi pahentua aluksi,mutta rupeaa helpottamaan myöhemmin hoito saattaa kestää vuodenkin.siihen homeopatia mukaan ja ruokavalio valitse hyvä shiatsu terapeutti hän osaa sanoa kannattaako sinun satsata shiatsuun ja onko siitä apua,psyykelääkkeet ei pitemmän päälle ole hyväksi niisähän on niin paljon kaikenlaisia sivuoireita.mutta on kait niitä käytettävä jos ei muuten pärjää ennalta ehkäsy tietysti aina parempi ettei tarvitsesi turvautua psyykelääkkeisiin.ota selvää mistä voisit saada apua. kaikkea hyvää sinulle.
28  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Re: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan... : 06.02.2006 13:18:11
minulle voisi myös enkelit valoittaa mikä olisi tärkeä tällä hetkellä kun on niin paljon kaikkea mitä pitäisi saattaa loppuun ei meinaa energia riittää kaikkeen.odotan mielenkiinnolla mitä vastaus tuo tullessaan.ani
29  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / kukkauutteista : 31.01.2006 19:47:52
olisiko kellään hyviä vinkkejä kukkauutteiden käytöstä paniikkihäiriön hoitoon edwardi bachin kukkauutteet olleet käytössä, star of bethlemin uutteita käytetty ei erityisemmin siitä apua.
30  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Rosen-terapia : 31.01.2006 19:40:24
olen käynyt rosen terapiassa yhden kerran, oli hyvin vahva hoito.oikeastaan itkin koko hoidon ajan.hoitaja osasi tehdä hoidon hyvin olisin käynyt uudestaankin mutta oli niin kallista ettei ole ollut mahdollista mennä,. paljon siinä putsautui vanhoja traumoja pois.suosittelen menemään.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 6