Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 31 32 [33]
481  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: karmasta : 21.10.2005 11:24:25
Huomenta!

Stareyes, oletko lukenut kirjan "monta asuinsijaa" ? (kirj. Gina Cerminara )

Luin kirjan jokunen aika sitten, ja lähinnä sen perusteella on muotoutunut oma käsitykseni karman laeista. Hieno kirja, suosittelen lämpimästi kaikille. Karma kokonaisuudessaan alkoi vaikuttaa järkeenkäyvältä jutulta kirjan perusteella.

Niin Stareyes, tarkoititko perinteisellä karma-käsitteellä kyseisen kirjan sisältöä vastaavia asioita...?

Huomenta Saiga Cheesy

En ole lukenut ko. kirjaa Sad. Mutta voin lukea, kun tästä ehdin laugh.

Perinteisellä karma-käsityksellä tarkoitin sitä, että jokainen sielu joutuu maksamaan menneiden elämien pahoja tekoja Cry, että muita vaihtoehtoja ei olisi Huh.
Olen mieltänyt niin, että jokaisella sielulla on valinnanvapaus tehdä niin kuin haluaa,
Sillä mikä Äärettömyys ja Rakkaudellisuus tai Jumalallisuus tai Alkulähde se olisi, joka määräisi miten  kukin sielun pitää elääHuh
Sillä Alkulähde haluaa kokea itsensä meidän kauttamme, sillä siinä missä alkulähde on on absoluuttista; nolla-piste, siinä ei voi kokea mitään.

Tätä tarkoitin Kiss

Jumalallinen Rakkaus ja Rauha on teidän kaikkien kanssa   Smiley
Ystävyydellä
Stareyes Wink
482  Astro special / Astro special / Re: Tähdet ja huumorintaju.. hih hih : 20.10.2005 21:53:26
kuusenkerkkä kirjoitti:
Lainaus
Moninkertaisena kauriina voin vain todeta että huumori on mahtava juttu!  Cheesy Tosin olen huomannut, että ympäristön mielestä minun huumorintajuni on lähinnä omituinen, rutikuiva ja kiero kuin vinoon kasvanut männynkäkkärä. En lämpene television valmiiksi nauretuille kommellus-kohellus-vitseille enkä halpahuumorille. Arvostan todellista elämäniloa ja rakkautta, joka helpottaa lähimmäisten elämää. Kertakäyttöhuumoriin tottuneet lähimmäiseni pitävät minua toivottoman hitaana ja tylsänä tyyppinä, täysin huumorintajuttomana tosikkona.
Menipä nappiin, samma här Shocked Grin
Tylsä -tyyppiä en kyllä allekirjoita tickedoff tickedoff
Kauriin huumori on hieman omituista, omantakeista crazy2, mutta juuri niin, Kaurimaista


Lainaus
Mielestäni arkipäivän tilannekomiikka on esimerkki hyvästä huumorista.
Olen presiis samaa mieltä 2funny 2funny 2funny
Tilannekomiikka on parasta mitä tiedän Grin

Käyn tsekkaamassa sivuston Smiley
Iloa  smitten smitten
terv. Stareyes Wink
483  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: karmasta : 20.10.2005 21:42:11
Saiga kirjoitti:

Lainaus
Eli voiko noissa asioissa ottaa takapakkia. Ts: jos on edellisessä elämässä oppinut loistavasti jonkun asian, niin sitten seuraavassa vesittää opit ihan perusteellisesti.?--- Mihin perustuu sitten se, että kehittyisimme sieluina täällä joka elämässä ja rakentaisimme eri piirteitä itsessämme, jotta pääsisimme kohti sitä jumaluutta :Smiley----- Seuraavassa elämässäänhän Paris syntyy sitten todennäköisesti aids-lapseksi Namibiaan. Ja tuo edellinen oli varmasti esimerkkinä aikasmoisen huvittava idiot2


Hei Saiga Smiley

Näin karmajuttuihin en ole sillä tavalla mieltynyt, kuin ne mielletään. Eli, mitä nyt olen oppinut tästä  uudesta ajattelutavastani buck2, niin että jokainen sielu valitsee aivan sitä, miksi tahtoo syntyä, siinä se, se on valinnanvapautta

Mä heitän vanhan karmakäsityksen kyllä romukoppaan Lips Sealed, koska sillä sanalla jo muutenkin on niin negatiivinen kaiku ->  syyn ja seurauksen -laki, on paljon parempi laugh

Mietitääs tällaista: Synnyt aivan terveenä ja elämäsi sujuu okei, opiskelet ammattiin ja yks kaunis päivä, ajat kolarin, pahan Sad Sad, ja vammaudut loppuiäksesi, tätäkö sielu itselleen haluaa, kesken Suuren Seikkailun uglystupid2 uglystupid2?
Tuskin. Tuskin kukaan vaihtaa osaa toisen kanssa, jolla menee "huonommin" kuin itsellä, vai vaihtaako?

Ja vielä: Tämä on vain  minun näkemykseni karmasta, eikä se suinkaan ole ainoa, mitä yhtä oikeaa totuutta ei ole olemassa.

Iloa sulle paljon smitten
terv. Stareyes Wink
484  Astro special / Astro special / Re: Tähdet ja huumorintaju.. hih hih : 20.10.2005 17:25:23




Lainaus
Yli 70 % sairauksista kuten verenpainetauti, sydänongelmat, ahdistus, masennus, toistuvat yskät ja flunssat, mahahaavat, unettomuus, allergiat, astma, kuukautisvaivat, päänsäryt, mahan ongelmat ja jopa syöpä ovat jollain tavalla seurausta stressistä. On myös todistettu, että nauru auttaa parantamaan immuunijärjestelmää, joka on hyvän terveyden peruspilari.

Tämä on tosi kuin vesi. Itse olen huomannut, että nauru on sellainen varaventiili 2funny.

Eräs syy, mikä on nauramattomuuteen, on tämä oravanpyörä -maailma; kaikkea pitäisi saada ja aina on kiire jonnekin Huh

Otataan liikaa vastuita ja velvoitteita Sad, revitään itsemme kahtaalle, ellei kymmentuhannesosiin Shocked.
Liekö sitten ihme, että nauru on "kuollut" ihmisten sisimmästä, mene ja tiedä :
:
crazy2

Lainaus
Tunne merkeillä (kalat, scorp, rapu) voisi kuvitella olevan jokaisella hyvä käsitys huumorista... niin ja masennuksesta.
Mielestäni myös ilmamerkeillä keveydessään etenkin kaksosilla ja vesimiehillä on usein hyvä huumorintaju, mutta tämä oli nyt vain yleistystä. Olisiko asemapaikkana kuulla erityistä merkitystä tähän asiaan. Itselläni on aika rankka ja kaksimielinen huumorintaju kuu-kala h.8. sitä vastoin kuu kauris ystävilläni on todella vaikea saada huumorin kukkasesta kiinni... kaikki on niin kuoleman vakavaa.

Sulla on kuu seksuaalisuuden huoneessa Wink, ehkäpä se osaltaan selittää kaksimielisyyden Cool.
Tuosta huumorintajuttomuudesta Kauriilla en osaa sanoa, mutta pitänee paikkansa, mulla on eräs tuttu, joka on aur-merkiltään Kauris ja siinä on tosi tosikko Shocked Shocked
Olen itse myös tällainen naureskelija Grin Grin Grin 2funny 2funny 2funny
kuu Jouskarissa, että kyllä tuo voi varmaan pitää osaltaan paikkansa, kuun sijainti missä merkissä kuu on
.

Lainaus
Mitä mieltä olette? Kuka nauraa makeimmat naurut?

Oisko tuo tuplaten tai triplaten ystävämme Gemini Smiley?
Jouskari?
485  Astro special / Astro special / Re: Pluton neliö Plutoon : 20.10.2005 11:22:55
Aniara hei Smiley Wink

Meille molemmille tuli nyt sama teksti kirjoitettua tuonne Undecided, haitanneeko tuo?
Ei kai Huh Huh Huh ?
Ota yhteys minuun, jutellaan hieman, kus ehit smiley6600 smiley6600 smiley6600

Terveisin
Stareyes Wink
486  Astro special / Astro special / Re: Pluton neliö Plutoon : 20.10.2005 11:16:56


Vanhalla forumillakin oli puhetta aiheesta, mutta jatketaan, kun transiittikin jatkuu. Tr-Plutohan mennä mönkii jousimiehessä ja se tekee neliötä radix-Plutoon neitsyessä niillä, jotka ovat n.35-vuotiaita. Kuinka transiitti on vaikuttanut teidän elämässänne?, onko salaisuuksia paljastunut?, onko pitänyt luopua jostain?.

Hyvä aihe Smiley

Suora lainaus kirjasta: Tähdet ja Tulevaisuutesi:

PLUTO NELIÖ PLUTO

Asetat suurelta osin kyseenalaiseksi oman elämänkatsomuksesi, asemasi ja ylipäätään tärkeät pyrkimyksesi. Tulet tietoiseksi tavasta, jolla vanhempasi ovat vaikuttaneet elämääsi ja miten oma itseluottamuksenpuutteesi ja-pelkosi ovat vaikuttaneet ratkaisuihisi. Tulet luultavasti tekemään jotain suuria päätöksiä, jotka auttavat sinua kehittämään itseäsi ihmisenä ja keskittymään juuri sinulle tärkeisiin asioihin.
Elämänastenteesi voi muuttua paljon, tämä kehitysprosessi on vaikea, koska se vaatii vanhojen tottumusten ja mieltymysten jättämistä. Kun katsot itseäsi ja elämääsi rehellisesti ja rohkeasti ja teet tarvittavat muutokset, löydät paljon terveemmän ja rakentavamman tavan suhtautua elämään.
******************************

Täytyy myöntää Undecided, että päiväkirjaa on hyvä pitää muistaakseen mitä tuolloin tapahtui, jota minä en ole pitänyt, koska mun ykstyisyyteen on joskus kajottu Angry, ja se teki sen, että mitään merkintöjä en ole tehnyt enää vuosiin.

Mulla itsellä ei ole mielikuvaa 35-vuoden kriisistä Huh, koska elämäni on ollut kaaosta ja illuusioita täynnä ja todellisuudenpakoa Cry Cry.

Pluto teki yhtymää NA-Kuulle. Se vaikutti niin, että sisäinen muutos, näin jälkikäteen, oli valtava :Smiley :Smiley. Löysin uusia puolia itsestäni, uskalsin katsoa itseäni rehellisesti ja nyt tiedän millainen olen, miksi olen joutunut luopumaan monista asioista/miksi jotkut ihmiset vain käyvät elämässä/miksi elämä on luopumista, etc.

Sielu on ikäänkuin puhdistunut vanhoista tavoista ja uskomuksista, joilla ei ole käyttöä enään ja se on tosi hieno asia laugh laugh, en kaipaa menneitä.
487  Astro special / Astro special / Re: Mitkä merkit sopivat yhteen? : 20.10.2005 10:42:01
Heippa Smiley

Olen Missan kanssa samoilla linjoilla laugh, eli Skorpionille sopivat Rapu, Kalat = vedemerkit. Ja sitten Käyvät Kauriit, Härät ja Neitsyet = maamerkit. Voisi yleistää niin, että:"Vesi voitelee maata, maa saa ravitsevaa elämäneliksiiriä vedeltä"
Ja tämä on vain pelkkä yleistys buck2

Eli yhteensopivuuteen vaikuttaa, kuten Missa tuossa mainitsi  synastriakartan väliset aspektit.

Esim. Tulenmerkit, Oinas, Jousimies, Leijona eivät välttämättä "tule toimeen", koska  kahdella henkilöllä voi olla "likaa" tulielementtiä kartalla, tai sitten  hiertäviä aspekteja  Undecided

Kaikki riippuu aina ihmisten henkisestä kehityksestä, että vaikka kartoilla olisi hiertäviä aspekteja, jos ne otetaan rakentavaan käyttöön ja niitä työstetään hyvällä tavalla, niin miksei suhde silloin toimisi :Smiley?
488  Astro special / Yleistä / Re: Mistä nimimerkkisi on peräisin? : 19.10.2005 15:31:39
Lainaus
[Mistä siis nimimerkkisi on saanut alkunsa?
Heippa Outolintu Smiley

En minäkään vaihtanut nimimerkkiä.

Ihan eka forumille, kun kirjoitin, silloin mietin, että mikä olisi hyvä coolsmiley
18- kesäisenä eräs mies katseli mua ja sanoi: "sun silmät tuikkii kuin tähdet Cool"
Siitä se nimimerkki, enkä muuksi muuta tickedoff
Sivuja: 1 ... 31 32 [33]