Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Apua kuukautiskipuihin...?? : 05.12.2006 02:33:23

Mulla loppui kivut soijan syömisellä.
2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Kynsisieni? : 20.02.2006 13:51:47
Suosittelisin kyllä homeopaatille menemistä, pitää olla aika tavalla tietoa ennen kuin pystyy hoitamaan tollasta pitkäaikaista hoitoa vaativaa juttua.

Mulla oli joskus kauan sitten kynsisieni, ja laitoin siihen alkuun joka ilta tipan teatreetä. Sitten kun alkoi tervettä kynttä tulla näkyviin, laitoin ehkä noin joka toinen ilta vielä niin kauan että koko kynsi oli terveen näköinen.

Eteeriset öljyt ovat todella vahvaa lääkintää, ja teatree varsinkin tuhtia tavaraa, ja kun ajattelee että sitä käyttää laimentamattomana 6-9 kuukautta, vois kuvitella että sekään ei välttämättä ole pelkästään hyväksi.
3  Astro special / Yleistä / Re: Erilaisia foorumilaisia : 16.02.2006 15:47:07
Kiitos makeista nauruista. tällaisiahan me ollaan. Grin
4  Astro special / Yleistä / Re: Huuhaata vai ei? : 16.02.2006 15:43:03

Toisaalta, aina pitää tietenkin muistaa, että ihmiset ovat erehtyväisiä ja monesti jotkut ovat niin innoissaan jostain asiasta, joka heillä toimii tai on heille kolahtanut, etteivät tule ottaneeksi huomioon, ettei se välttämättä toimi kaikilla.

Mä oon ainaki tehnyt tosi paljon just tota. Mä aina kamalasti innostun jostain jutusta, puhun siitä paljon, kerään lisää tietoa joka puolelta. Sitten onneksi parin viikon päästä ne asiat jotenkin hakee paikkansa mun päässä, ja se vouhottaminen loppuu. Kunnes sitten tulee taas uusi juttu...
Onneksi on kavereita jotka kertoo koska ne on saaneet mielestään riittävästi informaatiota.
5  Astro special / Yleistä / Re: Kuinka paljon uskot/luotat horoskooppeihin? : 16.02.2006 15:20:30
Mä laitoin tonne kyselyyn etten usko, kun jotenkin ajattelin sen tarkoittavan lehtien horoskooppeja.
Mä kyllä (tottakai) uskon astrologiaan ja omat tekemäni ennusteet toimii aika hyvin itselläni, kun tunnen karttani hyvin ja oon aikalailla harrastanut just itselle ennustamista.
Merkuriuksen seuraaminen varsinkin on aika kivaa ja sujuu suht. helposti. Sit toisaalta esim. Venus on mulle tosi hankala.
6  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Mitä kirjaa suosittelisitte? : 02.01.2006 14:20:47
Jos Raimo Nikulan Planeettavoimat elämän rytmittäjänä tuntuu vaikealta aloittelijalle, niin on olemassa toinenkin suomenkielinen. Tuikku Ljungbergin ja Gina Roncon Töhdet ja tulevaisuutesi. Englanniksi on netissäkin jotain tulkintoja ilmaiseksi.
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Kertokaapa visualisoinnista!? : 10.12.2005 14:33:33
Lainaus
Ensi viikolla ehkä törmään vanhan ja ihanan ( valitettavasti määräaikaisen ) työpaikkani pomoon, joten kannattaisikohan tämä asia ottaa ajatuksiin mukaan? Eli jos jostain kumman syystä hänellä olisi tiedossa jotain..

Sinähän olet jo puolessa matkassa tavoitteeseesi kun tiedät tarkasti mitä haluat.

Mielikuvittele useita kertoja päivässä miten tapaat entisen pomosi, hän saattaa pyytää sinua töihin/kertoa vapautuvasta paikasta/sinä saatat kysyä töitä ja hänellä olla niitä tarjolla. Luo mielessäsi itsellesi parhaalta tuntuva keskustelu. Kuvittele tarkasti ympäristö missä keskustelette, käytä kaikkia aistejasi mielikuvissasi, tunne ilon sykähdys rinnassasi kun kuulet työpaikasta. Kaikkea sellaista.


Onnea uuteen työhösi! Smiley Smiley Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Linkkejä : 04.12.2005 15:39:13
Täällä toinen linkki, myös englanniksi (tai espanjaksi):

http://www.grupovenus.com/

 Smiley Smiley Smiley
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Onko vanha sielu syntynyt useampaan kertaan tänne maan päälle? : 02.12.2005 20:42:46
Astro Logoksessa? taisi joskus olla juttu, jossa sielunikä määriteltiin kuun vaiheesta. Uuden kuun aikaan syntyneet nuorimpia, vanhan kuun aikana sy ntyneet vanhimpia.
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Ajatuksen voima : 26.11.2005 14:25:08
Ajatuksella on ihan suunnaton voima! Eräs opettaja Toiselta Tasolta sanoi kerran, että "jos tietäisitte, millainen voima ajatuksillanne on, varoisitte mitä ajattelisitte".

Kymmeniä vuosia siten eräs henkilö aiheutti minulle suuren menetyksen. Vihasin häntä vuosia oikein tosissani, usein mielikuvittelin hänelle mitä kammottavampia asioita, viimeisenä toiveena aina oli hänen itsemurhansa. Hartaat toiveeni toteutuivat pilkulleen. Hän sai maailmankaikkeudelta todella mahtavan vyöryn pahoja "paketteja".

Vaan kun näiden maailmankaikkeuden lahjapakettien kanssa on sellainen sääntö, että kun jotain jollekin toivot, osa kuormasta tipahtaa myös sinulle itsellesi. Ja kun niin tosissani ja paljon olin toivonut, riitti siitä minullekin roppakaupalla tavaraa.

No enpä ymmärtänyt sitä silloin. Olin iloinen hänen kuolemastaan, ähäkutti siitäs sai mitä ansaitsikin. Vuosien kuluessa alkoi sitten katumus nostaa päätään. Eihän minulla ollut oikeutta aiheuttaa pahaa toiselle ihmiselle. Itseinhossa rypemisestä minut sitten pelasti jälleensyntymisoppi. Aloin ajatella että ehkäpä tämä vihastukseni kohde olikin joku läheinen ystäväni astraalitasolla, joka oli lupautunut auttamaan minua saadakseni tämän kokemuksen. Se ajatus lohdutti, ja lohduttaa edelleen. Olen kiitollinen saamastani mahtavasta opetuksesta. smitten smitten smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Re: Kiinalainen lääketiede : 21.11.2005 12:39:09

Voi ostaa ison Suomi votka pullon alkosta. kahvikupillinen pois ja yrtit tilalle. Ikkunalle valoisaan paikkaan, ravistetaan päivittäin noin 1 kk.

Käyttö 1rl päivittäin.

Mutta jos tuntee eläinlääkärin, ja saa aitoa "siannahkan pesuvettä" kestää uutten teko vain viikon. 2funny 2funny 2funny

Mietityttää....

Minä olen oppinut uutteiden teon niin, että uuttaminen (siis alkoholiin) tehdään auringonvalolta suojattuna, öljyyn uuttaminen taas auringonvalossa, mutta ruskeassa purkissa.
Onkohan ollut turhaa vaivannnäköä piilotella uutteita kaapissa? Näin maalaisjärjellä kun ajattelee, niin auringonvalossa uuttamisen voisi kuvitella olevan tehokkaampaa, koska lämpö lisääntyy. Undecided
12  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Aspartaami : 20.11.2005 01:51:02
Kiitos Elektra. Pitääpä poiketa Klaukkalassa,
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Aspartaami : 18.11.2005 22:16:17
Ikiaika:
Lainaus
Ei hyvä riitä, vaan on paras.  smitten smitten smitten

Niin minustakin, sehän on ihan puhdas luonnontuote. Intiaanisokerista en tiedä, mistä se valmistetaan tai miten. Voisiko joku tietävämpi valistaa? Kiitos.
14  Astro special / Yleistä / Re: Mistä nimimerkkisi on peräisin? : 17.11.2005 15:39:11
Kauan sitten, kun aloin kiinnostua kansanparannuksesta, yrteistä varsinkin, joku sukulaistenavista sanoi noita-akaksi. Nimi oli lapsista niin hauska, että jäi yleiseen käyttöön. Yleistä riemua vielä lisäsi, kun jotkut vanhemmat luulivat sitä haukkumanimeksi.
Mä olen sisäistänyt tän nimen niin vahvasti omakseni, että muutun päivä päivältä yhä enemmän noita-akan näköiseksikin,
Mun sisäisen sanakirjan mukaan noita-akat on kilttejä ja hyviä ihmisiä, ja sellainen yritän olla. smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Aspartaami : 17.11.2005 13:09:15
Salomi
Lainaus
Lisää aiheesta, kun toi runosuoni alkoi kukkimaan vihaamastani aineesta E951:stä eli aspartaamista.

Kiitos koodinumerosta.

Hunaja myös hyvä makeutusvaihtoehto.
Sivuja: [1] 2