Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 20
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Päiväni murmelina.... : 25.11.2006 15:01:16
Suostuuko ukko puhumaan ulkopuolisille..?

Löytyiskö joku sopiva terapeutti, kolmas henkilö tai ryhmä, mitä kautta tilannetta vois alkaa purkamaan? Niinhän se usein on, että kun on lukkiuduttu johonkin tilanteeseen, niin siitä on hirveän hankalaa alkaa omin avuin rämpiä ulos, varsinkin jos toinen ei suostu avautumaan. Taustallahan tuollaisessa jutussa voi olla aivan mitä vain, miehen omista riittämättömyyden tunteista antautumisen pelkoon, ja takaisin.

Seksittömyys on kierre, josta ei ihan helpolla päästä, sillä jossain vaiheessa siitä tulee jotenkin psyykkisesti helpompaa olla ilman.

 
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: insesti : 21.11.2006 14:50:17
Lainkaan asian vakavuutta (ja ihmisten muistoja) väheksymättä, pidän toisaalta vaarana myös sitä, että ihmiset alkavat kaivelemaan päästään muistoja/mielikuvia, joita siellä ei ole. Tai että he värittävät muistojensa muulla tavoin ahdistavat tilanteen seksuaalisesti (tai omat aivan muista syistä kasaantuneet seksuaalisuuden pelot/traumat tulevat pintaan insestimuistoina). Ihmiset siis alkavat kehittelemään niitä toisessa keskustelussa olleita demoneita, jotka sitten saavat voimaa tästä ajatuksesta.



Yleensä tyttöjen ympärileikkaustapauksissa äiti vaatii sitä tehtäväksi, vaikka isä vastustaisikin.


Luulisin että tuohon liittyy paljon noiden äitien pelko siitä että tytär "ei kelpaa" (varmaan sitä kautta oma riittämättömyyden tunteensa) ja rohkeuden puute toimia toisin. Ja äidin oman seksuaalisuuden pelko. Tietysti jos sukuelimet on silvottu, on oman seksuaalisuuden tuntemus varmaan jäänyt aika vähäiseksi - ja kaikki tuntematonhan pelottaa...


3  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: ssri-lääkkeiden lopetus : 20.11.2006 16:24:42

Venäläinen lemmenrohto, Nastojka, sisälsi votkaa ja ruusunjuurta saman verran ja sitä otettiin kolmesti päivässä aterioiden yhteydessä, että makuuhuoneessa jaksettiin kunnostautua.


Huhuu, Nyt kyllä siippa riemastuu  Cheesy Grin smitten!!!

Juu juuri Sinin juuri on kyseessä... Minua kiinnostaa erityisesti se energisoiva ominaisuus, kun tuppaan olemaan vähän tuollainen laiskanpulskea, härkä minäkin. Mulle kyllä vaikuttaa kaikki tropit aika rivakkaan, niin että mieluummin otankin jotain vähän miedompaa tavaraa (niin no 60%  :Smiley)

Se vaan on harmi, ettei tämä passaa miehelle, se kun on sattuneista syistä lopettanut juomisen tykkänään...
4  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: ssri-lääkkeiden lopetus : 20.11.2006 14:50:35
Elektra, olet puhunut tuosta ruusunjuuresta. Tilasin juuri eräältä Kemiläiseltä perheyritykseltä kotona itse uutettavaa juurta, tuolla se nyt lilluu 60% kossussa... Onko sinulla kokemusta uutemuotoisesta ruusunjuuresta? Minua jotenkin miellytti se, että se on täällä pohjoisessa kasvanutta, tietää paremmin mitä saa...

Oletko Pikkusisko sinä koittanut kyseistä juurta, sehän on nähtävästi myös luonnollinen mielialojen tasoittaja?
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Aloe allergia!!! : 17.11.2006 10:14:52
Eikun sen nimen sain siis tuosta Elektran viestistä, ja arvelin että onko tuo sama tuote kyseessä...  Smiley
6  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Huhuilu-topikki! : 16.11.2006 19:02:25
Jahans, Mirjam, olisi kovasti kiinnostavaa, tosin vähän komppaan sinua ja Elektraa... Ei tiedä vielä, kun tässä on koko ajan menossa jonkinsorttista työsäätöäkin.

Mutta olisipa tosissaan mielenkiintoista nähdä teitii kaikkia. Naamatusten olisi ihan erilaista rupatella asioista  coolsmiley!
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Aloe allergia!!! : 16.11.2006 18:55:22
Minäkin kallistuisin tuon Selkälokin teorian kannalle.

En ole vielä kysynyt sitä tarkkaa koostumusta, mutta siis kyseessä on juuri Sepon myymä rasva.
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Aloe allergia!!! : 16.11.2006 11:18:11
Näin veljeäni tänään, hänellä oli yhäkin silmät turvoksissa. Lääkäri oli kuulemma sanonut tutulle hoitajalle, ettei koskaan eläessään ollut nähnyt tuollaista...

Onko tuo Natures siis Sepon myymää kamaa? Luulisi että ihminen voi olla allerginen mille tahansa, että ei sellaista kaikkien sietämää kasvia ole olemassakaan..? Allergia voi tietysti johtua myös valmistusprosessista ja vaikkapa mukaan hypänneistä bakteereista tms.
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Mitä söit eilen, mitä tänään? : 15.11.2006 21:43:49
Artemis, älä ainakaan ala sille helvetilliselle sitruunamehu-palmusiirappi paastolle...

Olen muistaakseni tehnyt sen kolmesti. Kolmas kerta tuli vain kolme kuukautta edellisen jälkeen, ja sen jälkeen mulla alkoivat polvet napsumaan ja nivelet natisemaan - jotain oli siis mennyt pieleen. Joko olin menettänyt liikaa hivenaineita, tai kuonat kerääntyivät niveliin tai jotain muuta vastaavaa.
Itse voisin vielä alkaa uudestaan paastolle, mutta sitten ennemmin jollekin vihannesmehupaastolle, jollekin mistä jää hyvällä tavalla kevyt olo. Sitä palmusiirapin ätläkkää lemua en enää siedä, ja cayene-pippurin käyttö on jäänyt vähähkölle  Lips Sealed Grin Cheesy.

Asterix, vatsan toiminnan kannaltahan pitäisi syödä jotain vähintään neljän tunnin välein. Ei tarvi siis mitään pihviä vetää, kunhan jotakin. Silloin vatsan toiminta pysyy käynnissä ilman ylirasitusta, eikä se saa shokkia isosta ateriasta illalla.

Siitä kiinalaisesta ruokaopista piti vielä sanomani, että kylmä ruoka ei oikeastaan ole koskaan hyväksi. Eri asia on viilentävät ruuat, kuten ne hedelmät tai se jugurtti, jotka nekin pitäisi nauttia huoneenlämpöisenä. Omalla kohdallani mulla on (tai oli ainakin hollannin kosteassa ja kalseassa ilmastossa) kropassa liikaa kosteaa ja kylmää, mikä oireilee liikana kuumuutena (esim. ihottumana). Tästä syystä keho tarvitsee viilentävän sijaan lempeää lämpöä. Haiman vuoksi minun taas pitäisi syödä pari lämmintä keittoateriaa tms. päivässä, ja muutenkin säännöllisesti. Monimutkaista hommaa siis... Suosittelen kuitenkin suuresti käyntiä jollain länsimaisella kiinalaisen ravinto-opin asiantuntijalla!
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Virtsan juonti henkisenä harjoituksena. : 14.11.2006 21:28:38
Toki elämän veden / nuoruuden lähteen / universaalin parannusmenetelmän ympärille on tarkoituksella kehitelty illuusio jätteestä ja sitä tukevaa vitsailua. Pitäähän ihmisiä hallita pelolla ja markkinavoimilla.


Lake, olet hassu  Grin
11  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Aloe allergia!!! : 14.11.2006 21:21:56
En tiedä mistä reaktio johtui, voi tietysti olla jokin muukin aine (harmi vain ettei noita aineita kai sitten tehdä allergisille). Valkosipulille hän ei ole allerginen, tomaatille yms. kyllä. Ei tietääkseni ainakaan yleisimmille hajusteille. Se on raukka vieläkin aivan pallopää, vaikka kävi lääkärissäkin  Tongue...
12  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Aloe allergia!!! : 14.11.2006 16:25:51
Veljeni oli eilen/tänään (en ole varma kumpana päivänä) koittanut jotain Seponkin myymää aloerasvaa naamaansa. Tuloksena oli järkyttäviin mittoihin turvonnut kupooli ja umpimuuraantuntuneet silmät. Herran kiitos hän ei juonut Aloe-mehua  buck2...

Kuinka yleistä tämä on? Miten on, aloen myyjät, varoitatteko ihmisiä mahdollisista yliherkkysoireista?
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Mitä söit eilen, mitä tänään? : 13.11.2006 18:44:28
juu minäkin voin todella huonosti jos en syö lämmintä ateriaa... ja tuohon kiinalaiseen lääketieteeseen sisältyy kamalasti kaikkea viisasta, esim. talvella kylmään aikaan ei kannata syödä "kylmiä" ruokia esim. jugurttia, mutta kesäisin kannattaa. Se viilentää ja auttaa illalla syötynä uneen. Toimii!  Cheesy

Joo ja esimerkiksi meitin pohjoisten ihmisten ei pitäisi syödä ns. etelän hetelmiä (paitsi kesähelteillä), sillä ne ovat kehoa viilentäviä. Omput ja kotoiset marjat taas ovat lämmöllisesti hyviä.

Olen kans todennut että siinä hommassa on paljon perää.

Lemniskata, hehee, hyvä kiinalainen ruokavalio sulla  Grin!
14  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Mitä söit eilen, mitä tänään? : 13.11.2006 17:14:04
En ole koskaan oikein ymmärtänyt, mitä väliä sillä on,
syönkö kylmän vai kuuman kananmunan,
kylmän paahtopaistiviipalen vai kuuman paahtopaistiviipalen,
kylmän leivän vai läpimän leivän? idiot2

[color]

Erityisesti kiinalainen lääketiede korostaa lämpimän ruuan merkitystä. Vatsanhan on kuitenkin lämmitettävä ruoka ensin oikeaan lämpötilaan ennen kuin se pystyy tekemään sille mitään. Lämpimän ruuan syönti siis auttaa vatsaa työssään, on tärkeä pitämään kuuman/kylmän/kostean poissa... Auttaa siis pitämään kehon elementit tasapainossa. Vitamiinit ja hivenaineet kun eivät ole ruuan ainoat ravitsijat.

Joku kiinalaisen lääketieteen/ravinto-opin tuntija voisi varmaan valaista paremmin..?

Minä olen muuten alkanut vetämään aamulla neljän viljan puuron runsailla mustikoilla ja hilloilla (lakoilla siis) höystettynä. En oikeastaan tykkää puurosta, mutta se vaan on niin valtavasti parempi vaihtoehto kuin makkaraleipä... Se lämmittää vatsan ja marjoista saa hirveästi vitamiineja!
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Tarra- ja harhahenget : 13.11.2006 14:53:13
Tässäpä teille pätkiä Eckhart Tollen kirjasta "harjoituksia läsnäolon voimasta" (alk. s. 73) (lihavoinnit meitsun toimesta  angel)

Et voi välttää kärsimystä niin kauan kuin samastut mieleen eli henkisesti ilmaistuna niin kauan kuin pysyt tiedostamattomana.
...
Kärsimyksen tasoja on kaksi: on nyt luomasi kärsimys ja menneisyydestä peräisin oleva kärsimys, joka elää edelleen mielessäsi ja kehossasi.
...
Tämä kertynyt kärsimys ilmenee mieltäsi ja kehoasi otteessaan pitävänä kielteisenä energiakenttänä. Jos pidät sitä näkymättömänä, itsenäisenä kokonaisuutena, olet hyvin lähellä totuutta. Kyseessä on emotionaalinen kärsimyskeho.
...
Jotkin kärsimyskehot ovat sietämättömiä, mutta suhteellisen harmittomia, esimerkiksi muistuttavat lasta, joka ei suostu lopettamaan kitisemistä. Toiset taas ovat ilkeitä ja tuhoisia hirviöitä, todellisia demoneja. Jotkin ovat fyysisesti väkivaltaisia, paljon useammat emotionaalisesti hyökkääviä. Jotkin kohdistavat hyökkäyksiä lähelläsi oleviin ihmisiin tai läheisiisi, kun taas toiset hyökkäävät sinun eli isäntänsä kimppuun. Silloin itseäsi ja elämääsi koskevat ajatukset muuttuvat hyvin kielteisiksi ja itsetuhoisiksi. Sairaudet ja onnettomuudet syntyvät usein tällä tavoin. Jotkin kärsimyskehot ajavat isäntänsä jopa itsemurhaan.
...
Kärsimyskeho on energiakenttä, melkein kuin jonkinlainen olento, joka on päässyt tilapäisesti majoittumaan sinuun. Se on ansaan jotunutta elämänenergiaa, joka ei enää virtaa vapaasti.
Kärsimyskeho on luonnollisesti olemassa siksi, että menneisyydessä sinulle tapahtui tiettyjä asioita. Se on sinussa elävää menneisyyttä, ja jos samastut siihen, samastut menneisyyteen. Uhriksi itsensä kokeminen merkitsee, että uskot menneisyyden olevan nykyhetkeä voimakkaampi. Mutta se on vastoin totuutta. Se merkitsee, että uskot toisten ihmisten ja heidän tekojensa olevan vastuussa siitä, kuka sinä nyt olet, emotionaalisista tuskistasi tai siitä, ettet kykene olemaan todellinen itsesi.
Totuus on, että ainoa olemassa oleva voima piilee tässä hetkessä. Se on läsnäolosi voima. Heti kun huomaat tämän, oivallat myös, että sinä itse olet vastuussa omasta sisimmästäsi - ei kukaan muu - ja että menneisyys ei voi voittaa nykyhetken voimaa.
...
Aivan samoin kuin et voi taistella pimeyttä vastaan, et voi myöskään taistella kärsimyskehoa vastaan. Sellainen yritys saisi aikaan sisäisen ristiriidan ja aiheuttaisi vain lisää kärsimystä. Riittää, kun tarkkailet sitä. Sen tarkkaileminen merkitsee sitä, että hyväksyt sen kuuluvan siihen, mitä sinä hetkenä on.
Sivuja: [1] 2 3 ... 20