Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tarot-keskusteluja : 01.01.2013 18:53:52
Miten muuten tarot-korteista katsoessanne määritätte tapahtumien aikaa? Ymmärrän, etteivät kortit kerro sitä tarkkaan, tarkoitan pikemminkin käsitteitä "pitkän ajan kulutta" ja "pian" kun jotain tapahtuu. Eräs tarot-tulkitsijan tulkinnasta jäi mieleen, kuinka hän hetken kortteja katsottuaan kertoi näkemänsä asian ja erään tapahtuman tapahtuvan pian, mutta mikä on pian? Aika on niin kovin suhteellista!

Kysyn tätä siksi, koska tulkitessani kortteja toisille ja itselleni olen huomannut ongelmia siinä, onko asia jo tapahtunut, tapahtuu tällä hetkellä vai onko tulossa tapahtuvaksi. Eräs kerta katsoin tapahtuvan eräässä ihmisuhteessa surun ja tuhon merkkejä sillä hetkellä, mutta en uskonut tähän, sillä juuri sillä hetkellä kaikki oli mainiosti. Mutta muutaman päivän kuluttua...  :Smiley Ehkä asia vain kyti vielä pinnan alla...

Pyrin kyllä esittämään kysymykset niin että kävisi selvästi ilmi, kysynkö tämän hetken tilannetta tai tulevan. Mutta onko se lopulta van intuitiivinen aavistus? Koen tämän ongelmaksi silloin, kun en käytä selvää pöytää missä asiat on määritelty, koska en ole löytänyt itselleni sitä toimivinta. Ehdotuksia otettaan vastaan.  Smiley

Ymmärrättekö yhtään mitä yritän kysyä?  laugh
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoja syksy 2012 : 19.10.2012 17:46:20
Loppukuu ja ensikuu olisin mielelläni mukana! Nyt on niin jännittävää aikaa, että kropan ja pään tarttis kestää.  Grin
3  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Muutokseen repäisy ja sen seuraukset? : 18.10.2012 19:19:00
Töiden kanssa tapahtui yllättävä känne ja minulle tarjottiin aivan jotain uutta. Jotain sellaista, mitä en kyseisessä puljussa edes enää kuvitellut saavani tehdä. Että se siitäkö itsensä etsimisestä vapaudessa?  :Smiley Muutos repäisikin takaisin vastakkaiseen suuntaan. Tuli tunne, että tämä kai täytyy sitten katsastaa vielä. Pääsehän sieltä aina pois, jos siltä oikeasti tuntuu.  Grin
4  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Muutokseen repäisy ja sen seuraukset? : 17.10.2012 20:42:23
Eli kysymys kuuluu: Minkälaisia äkkinäisiä muutoksia olet elämäsi aikan tehnyt? Mitä siitä seurasi? Tekisitkö jotain toisin?

Itselleni tuli ajankohtaiseksi päättää työpaikastani, jämähdänkö sinne surkeasti valittamaan kohtaloani vai irtisanoudunko reippaasti ja jäisin tyhjän päälle.  Noh, tuo edellinen lause paljastaa selvästi mitä mieltä olen näistä kahdesta vaihtoehdosta!  Grin

Haluasin uskoa, että elämä kantaa, tein minkä päätöksen vain. Mutta onpa vaikeaa ohjelmoida omaa päätä uusille ajatuksille.  Undecided Vaikka tiedostan, että en tule voimaan hyvin jatkossakaan jos töitä jatkan, niin työ on kuitenkin sellaista mitä nyt kestäisi jos hammasta vaan puree yhteen, mutta onko elämä sen arvoista.  :Smiley Olisivat työkaverit edes inhottavia, niin päätös olisi todella helppo, mutta perhana kun mukavia ovat suurimmaksi osaksi!  Grin Päästäessäni lopullisesti irti tuosta työstä tiedän olevan vaikka mitä mahdollisuuksia minne ohjautua, eikä elämä aina anna mahdollisuuksia, mutta pelkään ettei tilaisuuksia tarjoudukkaan ja kökötän kotona odottamassa ihmettä.

Olisi mukava kuulla kokemuksia vähän pelottavistakin nopeasti päätetyistä muutoksen aloituksista ja ehkä voimme auttaa niitä, jotka muutoksen kanssa kamppailevat, oli kyse työstä, ihmissuhteista tai mistä vain.  Smiley Itselleni ei nyt tullut mieleen nopeita päätöksiä vaativia hetkiä, onkohan niitä ollutkaan! Selustan olen aina osannut varmistaa niin, ettei heti ole tarvinnut ryhtyä toimiin vaan olen saanut rauhassa pohtia ja tottua eri ajatuksiin.

Saa nostaa kortteja tai jotain.  Cheesy Huomenna teen kuitenkin päätöksen enkä tiedä ehdinkö saada täältä mitään vinkkejä ja rohkaisuja, mutta niitä tarvitaan varmasti päätöksen teon jälkeenkin. Voihan muutosta suorittaa huomisen jälkeenkin parempaan suuntaan!  Grin
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoja syksy 2012 : 08.10.2012 14:32:53
Aika jännä! Vetämätön olo helpottui huomattavasti. Nyt olen vain normaalisti väsynyt.  Grin

Mukana taas.  Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoja syksy 2012 : 04.10.2012 17:26:36
Mukaan tullaan! Ihmeellinen vetämätön olo ollut muutaman päivän.  Sad
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 15.09.2012 18:02:35
Mukaan tullaan. Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta - Heiluri : 11.09.2012 18:46:46
Enpä ole heiluritulkintaa ennen kokeillut, joten jos täälläkin sitten...  smitten

Onko minulle puolisoa tulossa? Jos, niin onko tuttu vai uusi tuttavuus?

Ja nyt yhtäkkiä en muita kysymyksiä keksinytkään!  Grin Tällä mennään.  smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 09.09.2012 16:46:03
Kyselisin taas:  :Smiley

1. Mitä minun tulisi tehdä löytääkseni kumppanin?
2. Olisiko sellaista tuloillaankaan?
3. Mummoni piilotti ennen kuolemaansa hopealusikoita ja muuta jonnekkin ja olen mielestäni etsinyt kaikkialta. Mistä kannattaisi vielä etsiä?

Kiitos.  smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 09.09.2012 16:27:20
Mukaan tullaan.  smitten Elän sellaista aikaa, jossa olisi mahdollisuus ottaa vastaan uusia tuulia ja visioita. Rakkauttakin olisi tarjolla, jos vain kohde löytyisi...  smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 24.08.2012 15:57:51
Minulla olisi myös kysymyksiä, samoja asioita olen päässäni pyöritellyt ja tekeekin mielini taas kuulla jotain, mikä vahvistaisi tuntemuksiani tai pistäisi ajattelemaan uudestaan.

1. Mitä minun tulisi tehdä työpaikkani kanssa? Pelkään, etten löydä uutta mieleistäni työtä jos päätän lähteä sieltä.
2. Rahantulo ja pärjääminen myös huolettaa tulevaisuudessa.
2. Eräs mies on mielessäni koko ajan, niin tiukasti että ihmettelen. Tunteeko hän samaa?

Kiitos jo etukäteen.  smitten
12  Astro special / Yleistä / Vs: Mistä puusta sinä olet pudonnut? : 12.08.2012 16:23:04
PÄHKINÄPUU (Erikoisuus) - charmikas, vaatimaton, hyvin
ymmärtäväinen,
osaa tehdä vaikutuksen, taistelee yhteiskunnallisten asioiden
puolesta,
suosittu, pahantuulinen/oikukas, oikullinen rakastaja,
rehellinen
ja suvaitsevainen kumppani, tarkka oikeudentaju.


Osuvaa.  Cheesy
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kiinnostus vanhoihin tavaroihin : 12.08.2012 13:56:18
Sen olen myös huomannut, että hankittuani jonkun vanhan huonekalun ketää kauan, ennen kuin saan oikeasti päätettyä mitä sille teen. Korjauksien ja pintakäsittelyjen kannalta. Täytyy pitkään pyöriä ympärillä, hivellä ja kosketella ja kysellä, mitä Saa tehdä...  :Smiley Tuntuu, että lopulta esine kertoo itse, haluaako se olla alkuperäisesti oma itsensä, vai salliiko se minun itse tehdä vaikka oman päätöksen pinnan sävyn suhteen. Hirveästi en kuitenkaan koskaan halua alkaa tehdä omatoimisesti mitään kummallista, esine on kuitenkin aina kauneimmillaan kun se on alkuperäisimmillään ja ajan patina ja elämä näkyy.
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: vuodenaika vaihtuu... : 12.08.2012 13:50:05
Jokaisessa vuodenajassa on jotain hyvää ja kaunista, jopa loka-marraskuussa vaikka on pimeää ja synkeää. Silloin eletään parasta kynttilä- ja tunnelmoimisaikaa..  Wink Vaikka siitä huolimatta se on itselleni aina vaikeinta aikaa.

Olen itse syksyn lapsi ja syksy tuntuu aina niin hyvältä ja raikkaalta, niin hyvältä ettei kesän lyhyydestäkään ollut lopulta väliä.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 12.08.2012 13:46:30
Mukaan tullaan, enpä ole ennen ollut.  smitten Ensi viikkolla tarvitaankin voimaa ja rakkautta.  smitten
Sivuja: [1] 2