Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Unika Plumo- Ajatuksesta se lähti.. : 10.09.2015 17:21:39


https://www.facebook.com/junisulka

..ja tuolta se nyt näyttää Smiley

Jonkin aikaa kyseistä projektia ajatuksen tasolla pyöritettiin, kunnes ajan luonne antoi mahdollisuuden muuttaa sen sanoista tekoihin.

Ideologia on valmistaa kauniita ja persoonallisia tuotteita, jotka jakavat iloa ympärilleen -jos ei tunnu silti, ei sitä tehdä.
Korumme tehdään hyvällä energialatauksella ja kevyellä mielellä tulevaa kantajaansa ajatellen sekä luontoa kunnioittaen. Jokainen tuote on uniikki, kuten sille valikoitunut kantajakin.


2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Aistimuksista : 22.08.2015 13:59:40
Minulla on näinä päivinä, kesän rientojen jälkeen, alkanut taasen hieman henkisempi jakso ja mieleeni on muistunut muutamia erikoiseksi luonnehdittavia sattumia vuosien takaa joista mielisin jakaa kanssanne, koska se on eniten jääny mieläni kaihertamaan:

Olin hämäränä iltana metsässä juoksulenkillä, kun nenääni tuli outo tuoksu. Palaneen käry, ei minkään tupakan, yrtin tai tulipalon tuoksu, vaan pikemmin epämiellyttävä haju jota en osaa oikein luonnehtia, ehkä palanut liha tms.. Pysähdyin ja koitin nuuskutella ympärille, mutta tuntui kuin haju olisi vain ollut nenässäni. Muistan naureskelleeni itsekseni, että hyvä treeni kun rasvanpalon voi oikein haistaa Grin  En miettinyt asiaa sen kummemmin.

Elämä kulki tapauksen jälkeen etiä päin niinkuin ennenkin, kunnes kerran suihkussa touhutessani nenääni tuli taas sama haju, entistä voimakkaampana. Haju oli niin voimakas että tuntui kun kaikki muu, lukuunottamatta veden juoksua, olisi hetkeksi pysähtynyt.

Onko teillä muilla ollut samankaltaisia kokemuksia? Mistä tuommoinen outo aistimus(harha)? voisi juontaa juurensa?

3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Uneni ja hassu yhteensattuma : 22.10.2014 10:15:58
Kirjoitan tänne nyt ensimmäistä kertaani, olen kova näkemään mitä mielikuvituksellisimpia unia, tämän tahtoisin jalas kanssanne josko Teistä joku osaisi hieman avata mieleni maisemaa:

Näin unen jossa olin ulkoiluttamassa koiraani erään kirkon/seurakuntatalon pihalla. Kyseinen paikka sijaitsee syntymäkunnassani jossa ajoittain vierailen, kyseisessä rakennuksessa tai sen pihassa olen viimeksi käynyt niin kauan aikaa sitten etten edes muista, ohi menen joskus.. Se ei muistuta ulkoisesti kirkkoa, ennemminkin tylsähköä tiilitaloa jonka kyljessä on risti eli paikka ei ole mieleeni tyypillinen kirkko. 

Kuitenkin, oli lämmin päivä ja kirkon pihaan oli ilmestynyt kaksi vesilähdettä joihin kehotin koiraani menemään vilvoittelemaan, kunnes huomasin veden kivikossa pieniä kyyn poikasia ja ohjasin lemmikkini pois sieltä. Olimme lähdössä kotiin ja kun menin pyöräni luo sen takapyörän pinnojen välissä lepäsi muutama paksu ja tumma käärme joita en uskaltanut lähestyä. Kaivoin kumminkin puhelimeni esille ja koitin kuvata näkemääni, asetukset olivat oudosti zoomaus tilassa, joten en saanut kaikkia käärmeitä näkymään kuvassa ( nykyaika, kaikki pitää kuvata Cheesy ) Yksi niistä avasi leppoisasti silmänsä jonka seurauksena päätin niiden olla rauhassa.. Enempää en muistakkan.

Unesta on kulunut muutama päivä ja eilen hyvä ystäväni lähetti minulle kuvan kyseisestä kirkosta jonka ohi ajoi ja kysyi arvuutellen "Arvaappas mistä?"  En ollut puhunut hänelle unesta mitään joten mielenkiintoinen sattuma(ko) ? Mitä ajatuksia teissä herättää..?
Sivuja: [1]