Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Ikuinen liike : 18.07.2012 20:49:03
Meressä vesi poistuu meidän näkökulmasta ylöspäin maanjäristyksen aikana, joka voisi aiheuttaa sen että veden määrä vedessä vähenee siltä kohdalta johon kuun voima vaikuttaa. Maanjäristyksen aikana voi olla pienempi järistys joka aiheuttaa tulvimisen ennen mahdollista tsunamia, tai meteoriitin rejähdys ilmakehässä (esim. tunguska) jonka voima aiheuttaisi pienemmän aallon mereen, ja tsunami tulisi itse mereen suoraan kohdistuvasta energiasta, mahdollisesti samalla myös maanjäristyksen vaikutuksesta.

Jos energia joka imeytyy veteen aiheuttaa tsunamin, niin oletettavasti tämä voima aiheuttaisi myös ihmisten näkökulmasta tsunamin vesiastiassa joka on suojattu ulkopuolisilta vaikutteilta, esim. tärinä. Näin ollen jos joku on syömässä aamulla muroja, niin yhtäkkiä mahdollinen maito pomppaisi pois murolautaselta imettyään ulkopuolista energiaa? En ole itse tälläisesta kuullut.

Jos minulla olisi keino ottaa pois vettä merestä niin paljon, että se aiheuttaisi tsunamin rannoille takaisin laitettuna, olisiko tämä energian imeyttämistä mereen?

Sivuja: [1]