Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4
16  Astro special / Yleistä / Vs: Kuinka käsittää tällaiset päivähoroskoopit? : 11.06.2013 17:01:45
mä jotenkin ymmärrän mitä Eklektikko hakee. Mäkin ostin kerran ap-tulkinnan, jonka piti olla henk. koht. ja olin kertonut sinkkuudestani. Joka ei ole mikään poikkeustila. No eiköhän siinä raportissa kumminkin jauhettu lapsista ja liitoista  Angry

Kerran kävin astrologilla ja se tulosti sellaisen litanian transiiteista. Kuten tuossa olen jo maininnut yhtään "punaista planeetta" ei siis ole olisko nyt heti vuoden 12 alusta 2015 alkuun. No eiköhän se sitten listannu kaiken maailman ihme progressioita ja  :aspect_inc:ja sellaisia kuvioita joita ei edes tähän saa. Laatikko väkäsellä. Kaksi aa-nelosta! EIKÄ se astrologi osannut sanoa niistä mtään kunhan nyt sai paperille jotain mistä veloittaa  idiot2  Kaiken lisäksi siitä kuitenkin puuttui se fakta, että  pluto uranus neliö tänä vuonna osuu syntymäkartan chironille,  kuunsolmu askendentille, saturnuksen kolmio IC:lle näkyi sextiilinä MC.lle, varmaan se kolmio ois se merkittävämpi?

EN juuri yhtään viisaampana mutta köyhempänä poistunut siitä sessiosta.  Mielestäni olisi kiva jos olisi sellainen astrologi joka tulkitsisi niitä juttujua, joita itse pohtii ja valitsee etukäteen. Varmaan ne listatut väkäset haittaa sitä työtäkin. Mäkin elän koska, ei mulle kukaan ole pystynyt pitkään aikaan mitään ennustamaankaan. Pakko kuitenkin kertoa, että pariin otteeseen astrologi on osunut nappiin ja kunnolla. Oli hyvä ja paha ennuste, en uskonut kumpaakaan molemmat toteutu.
17  Astro special / Ennustava astrologia / mitä mieltä isojen transiittien puuttumisesta? : 11.06.2013 13:06:18
Hei, Minulla on muutamama vuosi nyt niin, ettei ole yhtään punaista transiittia (eli miten se tällä sivustolla näkyy ulkoiset henkilökohtaisille planetoille)n. 2012 -15.

Elämä on ollut jo pidempään tyhjän päällä, tyhjäkäyntiä ainakin yksityiselämässä, joskin työelämässä jonkin sorttista liikettä on ollut. Mikään ei oikeen kiinnosta, innosta, aika tasapaksua ja yksitoikkoista on. Olen keksinyt vaihtelua väkisin opiskelemalla, vaihtamalla työtä, asumalla kahdella paikkakunnalla ja matkustelemalla. Ei se kivaa ole mutta nyt on sellainen vaihe, että on pakko koska elämässä ei ole muuta sisältöä.
Proge aurinko  mars merkurius venus eivät vaihtamaisillaan merkkiä moneen vuoteen.
P-  kuu sentään vaihtaa vielä tänä vuonna. Mistä voisi siis saada osviittaa tulevasta, suunnasta tms? Minulla on lähiaikoina tällaiset, jotka mietityttää
jup  aspect_con  vertex
Pluto  aspect_opp
 jupiter aspect_con juno
 kuunsolmu aspect_con askendentti näillä näppäimillä!?

Loppuvuodesta saturnus  aspect_con  askendentti ja  saturnus on tehnyt ja tulee tekemään vielä
 aspect_squ mars
 aspect_tri kuu

ja jupiter teki  aspect_squ kuu aspect_tri mars kaksosissa ja nyt tulee sitten  aspect_tri kuu vielä mutta näitä on ollut ja tullut eivätkä oikeen toimineet  suuntaan taikka toiseen. Tuntuu että  jupiter saturnus vaikutus kuuhun ja marsiin jotka ovat eri merkeissä samoilla asteilla jotenkin efekti vesittyy. Ja jupiterkin kolmio  askendentti tänä vuonna.
onko kellään mielipidettä/tietoa?
PS. minulla tosiaan ollut uranuksen oppositio ja se tulee taas loppuvuonna. Luin tuosta yliessivistävästä transiittiketjusta ja ei se mitä sielä lukee päde ainakaan minuun. EI mitään äkkinäistä eikä mitään kv-tä. Ei millään pahalla. Sen sijaan sisäinen myllerrys joka manifestoituu ulkoisesti tässä ihme reissaamisessa. Niin siis matkustelen enimmäkseen kotimaassa ja pohjoismaissa joten ei tunnu kansainvälieltä. Yksin ja omissa oloissani pakenen vaan kodin muistoja... sen sijaan mitä Lilli kirjoitti neptunuksen transiiteista tuntuu nyt uranus oppositiossa, pluto neliö s. kartan uransus myös.  Minulla oli toki nep neliö aurinko pari v. sitten mutta se on todellakin ohi koska neppari ei pakita enää niin kauaus (oli neliö ku oli veskarissa)
18  Astro special / Yleistä / Vs: Ilimoja pitelee. : 06.06.2013 16:27:42
säätiedottajat siirtävät eteläsuomen sateita päivä kerrallaan aina vaan eteenpäin  Angry Katsoisivat miel. kuuta eikä mitään säätutkaa
19  Astro special / Yleistä / Vs: Ilimoja pitelee. : 04.06.2013 13:17:08
 kuu tietää millo kelit vaihtuu. Tää helle alko täyskuusta ja loppuuko puoleen kuuhun vai seuraavalle täyskuulle. Konttorissa sälekaihtimet kiinni eikä mieti muita asioita niin pärjää.
20  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 04.06.2013 13:11:35
kiitos Emelia  Smiley Omien juttujen toteuttaminen on kyllä ollut agendalla jo vuosia, eipä siinä mitään. Tää koti ja työ-juttu on sellainen mikä liittyy omien juttujen toteuttamiseen, eikä vaan millään ratkasua löydy (asuinpaikalla ei töitä, Helsingissä liian kalliit as.) joten tarttumisen sijasta olen ihan oikeesti miettinyt periksi antamista...
21  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Huippuhetkien transiitit ja progressiot : 31.05.2013 16:43:25
lyhyt mutta jees oli myös  jupiter aspect_con mars samoihin aikoihin oli jokin pimennys samoilla asteilla muitakin nopeita planeettoja. Jees. elämäni ainoa ystävänpäivän deittiylläri  Cheesy sattui siihen aikaan mutta oli ainakin kuukauden ajan poikkeuksellisen hyvä flow & feelis! Auta armias ku näitä miettii, niin suurin osa elämästähän on ollut tosi ankeeta.  Mitä järkeä idiot2

 saturnus aspect_tri aurinko ei myös pidä aliarvioida, mulla osui samaan aikaan vähän oudompi  uranus aspect_inc  venus joka oli tarkkana päällä useamman kuukauden. Sekin oli ihanaa aikaa, olin juuri muttanut ja olin jättämässä työt ja muttamassa erään  jousimies kaa yhteen. Vaan eipäs onnistunut, mutta ihan jees puoli vuotta sitten iski tylsä arki taas. Asioita sotki ja himmensi samanaikainen pitkäkestoinen  neptunus aspect_squ aurinko - en suosittele  Cool Miks ne ikävät transiitit ovat aina pidempiä...

22  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Huippuhetkien transiitit ja progressiot : 31.05.2013 16:25:35
milloinkaan ei olisi niin hyvin asiat, ettei jotain huonoakin olisi - ja päin vastoin.

Silloin kun minulla oli  pluto aspect_tri  venus n. puoli vuotta kesti sitä iloa, oli monella tavalla elämä kuosissa. Sinä keväänä kun nopeat planeetat olivat yhtymässä omaan  merkurius venus niin oli ihan maagistakin muutaman päivän! Venus on karttani tärkeimpiä planeettoja ja pluto nousumerkin hallitsija, joten se puolivuotta kun tuo transiitti kesti oli kaikilla osa-alueilla jees. Totta tosiaan pluto ei pakittanut siihen asteeseen kuin kerran, joten ei kestänyt plutotransiittia kauan, ei  Sad Samana vuonna oli  jupiter myös pikaisesti  aspect_tri venus joten kyllä se oli mahtavaa aikaa, olin niin rohkea, että uskalsin lähteä hullun matkaan. Siitä olen saanut myöhemmin maksaa tosikovan hinnan...

Työelämässä etenemiset ovat sattuneet esim. saturnuksen ylittäessä mc:n ja ollessaan 10.huoneessa. SIlloin työ täytti elämän, eikä se että yksityiselämässä ei mennyt niin hyvin vaivannut niin kovasti. Outona pidän sen, että uranus oli yhtymä kuu eivätkä  saturnus jupiter pluto neptunus ollet millään hollilla minun syntymäkarttani suhteen kun sain ensimmäisen hyvän työpaikkani. Sekin oli hyvää aikaa, eron jälkeen hoidin haavoja uudessa ihanassa työpaikassa.  Toisaalta jupiterin aikoinaan ylittäessä MC:n olin työtön, tutkimattomattomia ovat astrologian tiet.

Saturnuksen paluu, yhtymä aurinko ja neptunus yhtymä mars oli ehkä elämäni paras vuosi. Siihen ei kuulunut mitään tulista rakkautta, olin vakituisessa suhtessa muttakaikilla elämänaloilla oli asiat ihan jees, ja olin ennen kaikkea energinen ja harrastin parljon eri juttuja. Tunsin itseni kauniiksi.
Juppari  askendentti tai Descillä ei ole yleensä tiennyt minulle mitään erikoista, suuntaan taikka toiseen. Sekavaa huumaa,yllättävää ihastumista tiesi  neptunus aspect_sex venus samaan aikaan jolloin mars jupiter olivat yhteydessä venukseen. Sekin oli ihanaa aikaa omalla tavallaan,lyhytkestoista ja valitettavasti me molemmat säikähimme tunteita.
noin 18-20 vuotiaan mulla on ollut ihan hurjia uranus aspect_tri  :venus:transiitteja kuten  pluto askendentti saturnus aspect_tri aurinko mutta olivat tosi seesteistä aikaa, jolloin lähinnä luin ja urheilin ja teini-iän tunnemyrksy oli laantunut. Suhteellisen tyytyväinen yksinäisyyteenkin mikähän näyttäisi olevan minulla elinikäinen riesä eikä siihen totu ikinä. Jotkut ajanjaksot vaan ovat  siedettävämpiä.
23  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuunpaluu-kartta : 31.05.2013 15:58:20
mulla tosiaan oli kuunpaluu hirmuisimman  kalat-rykelmän aikaan ja selvisin hengissä. Tiesi kyllä rankkaa sairastumista ja kaikenkaikkiaan kurjaa aikaa koko maaliskuu ja puolet huhtikuusta niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Näin jälkikäteen voin kertoa, ei nyt liity kuunpaluisiin mutta kuitenkin. On pari naistuttua, toinen  aurinko kalat ja toinen  neitsyt joille tämä jakso oli TOSI RANKKA. neitsyelle tiesi vakavaa sairautta, kaloilla taas loppui n. vuoden kestänyt lupaava uudenlainen parisuhde, johon hän kovasti uskoi.
24  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 31.05.2013 15:43:47
hei!

Onko sillä merkitystä, että ap-kartan MC on tasan tarkkaan syntymäkartan   skorpioni askendentti? Mulla on jotenkin kumman olonen AP tänä vuonna.

Nousujouskari syntymäkartan kakkoshuoneessa ja  jupiter siis lähellä ap-kartan desc, syntymäkartan kasi.  AP  aurinko väljästi  aspect_opp mars  aspect_squ kuu ei kuulkaas varmaan tiedä hyvää tää systeemi?!? Shocked

 merkurius venus seikkailevat ap-kartalla ihan yksikseen, ap-kartan viitosessa, kolmiossa syntymäkartan marsiin. Ja onhan ap-kartalla jupiter sextiili kuu, sehän ei voi paha olla.

Aurinko ja mars siis ap:n nelosessa, mutta mulla on kotirintamalla ollut jo sekasortoa useamman vuoden, kiitos uranuksen joka vaeltelee syntymäkartan nelosessa. Voisko ap tarkoittaa, että kotiasiat paranevat tänä vuonna?
25  Astro special / Astro special / Vs: Roast! : 06.02.2013 18:36:04
Rapu on vastakkaismerkkinsä tapaisesti kummajainen. Rapunaiset tykkäävät sisustamisesta, joko maulla tai ilman. Ravut ovatkin niitä, joilla on ruusutapetti, -verhot, -tyynyt. Rapu kasvattaa kotonaan orkideoita, joskus seurana on koira tai kissä. Perhekeskeisyydestä huolimatta ravut saattavat olla pajlon yksin, ovat jopa lapsettomia. Se johtuu siitä, että rapu on kumma ja loukkaantuu liian helposti liian vakavasti.  Toiset ravut ovat juuri niitä jotka odottavat jotain saavuttamatonta tai lähes epätodellista puolisoa liian kauan ja tyytyvät sitten ensimmäiseen vastaantulijaan joka haluaa olla heidän kanssaan. Ennen pitkää tämäkään parisuuhde ei enää tyydytä rapua, mutta ERO? Se ei ole ravun maailmankuvassa mahdollista. Jos laissa niin lukee siinä on kirjoitusvihe. avioeroa ei ole oikeesti olemassa, eihän.
26  Astro special / Astro special / Vs: Roast! : 06.02.2013 18:23:06
 leijona on täydellinen. TÄYDELLISENÄ syntynyt. Leijonat kehittyvät nopeasti,lapsuus loppuu lyhyeen. Koska leijoa on show ihminen se voi esitellä hauskaa ja lapsellista, mutta se on vain showta. Leijonahan tekee kaikkensa ollakseen keskipisteeessä. Leijona on rasittava linssilude ja päsmäri. Ennen pitkää kaikki leijonat ovat hetken julkisuudessa ja toisista tulee kestojulkkiksia. Leijona on yleensä kiinnostunut taiteesta tai olevinaan taiteellinen, ellei taiteilija. Mutta mitään köyhää taiteilijaelämäää leijona ei vietä. Juhani Palmu ei ole leijona mutta periaatteessa varsin arkkityyppinen sellainen. Rapuna sillä saattaa olla planeettoja leijonassa.  Sama koskee martina aitolehteä.

Oinas on pässi, jästipää. Oinaan voikin tunnistaa paksuudesta, niissä on aina jotain paksua, mikä ei siis ole sama kuin ylipainoinen läski.  Paksuus viittaa nimittäin läskipäisyyteen ja paksuun ihon. Oinaalla ei ole mitään rajoja, ei mitään arviointikykyä ja kaiken vähiten suhteessa itseensä. Johtavana merkkinä oinas haluaa yleensä olla liideri. KOulussa tämä saattakin onnistua mutta aikusena kuin muut ihmiset ovat kasvaneet vähän he eivät halua enää olla oinaan johdettavissa. Jotkut oinaat myös polttavat ennen 30 ikävuotta niin paljon siltoja pomotellessa, että vaikka nousumerkki ja progeplaneetat alkaisivat muuttaa persoonaa parempaan suuntaan peli saatta silti olla menetetty ja niin oinas jatkaa hakuammuntaansa.

Skorppari on materialistien materialisti. Ellei skorpparilla ole rahaa, timantteja, merkkivaatteita, uusi auto, vuittonin laukut se masentuu. Vakavasti. Skorppari ei tiedä mitä  rakkaus on, sillä materian halu on niin vahva , että skorppari kiintyy vain varakkaaseen lajhjoja antavaan henkilöön. SKorppari ei välttämättä itse halua tienata miljoonia, mutta heidän joukosta löytyy kyllä bisnesihmisiä, esim Hjallis. Skorppari on myös niin seksuaalinen ja käyttää seksuaalista vetovoimaansaa kuin muut puhetta tai älyä. Tästäkin syystä rakkaus jää hämärän peittoon. Mutta ei hätää, skorpparihan tarvitsee elääkseen vain materiaa.
27  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Progressiivisuus : 06.02.2013 17:58:36
Niin joo, huomasin että nyt ne lähtevät erkanemaan, tosin uranus tulee neliöimään p. aurinkoa tänä vuonna. Tuo pluto opp. p.  aurinko on kyllä tietänyt rankkoja aikoja. Etenkin koska ei ole ollut mitän muita kovia transiitteja syntymärkartalla. Mitäköhän tuo uranus mahtaa tuoda tullessansa  Sad
28  Astro special / Astro special / Vs: Roast! : 06.02.2013 17:54:16
Vähänks te ootte hyviä - juttuja skobarista ja jouskarista niiin tuttua, ah niin tuttua. Grin  jousimies voi muuten todellakin olla näppärä nikkari mutta siltä puuttu viimestelytaito ja tyylitaju noissa asiossa, miksi ei voisi menstyä sellaisessa ammatissa.  Viimestelytaito on tosiaan iahn tuntematon käsite jouskarille. Viimeistelyä vailla tarkoittaa kaikkea höyläämättämästä laudasta tehtyä, viilamatonta aina keskeneräiseen saakka. Miten niin ei ole valmis? Kyllä se on , se vaan näyttää MUIDEN silmissä ettei olisi.

ite olen neljän planeetan härkä mutta en oikeen tunnista itseäni mistään härkjutuista. Ei pahoista eikä hyvistä. Noususkorpparina jotkut skorpparijutut täällä iskeen enemmän. Nojoo laiskottelenhan minä viikonloppuisin aika paljon peiton alla tuoksukynttilöineen - ei muuta.

 kauris hajuton, väritön, mauton- zodiaakin ihme olento, josta ei ota erkkikään selvää. Osaa esitellä hyvin ja kauan aivan  jotain muuta tyyppiä. Sekoitetaan joskus vesimieheen tai neitsyeen.

 Kaksosen vokabuläärin ei mahdu sellaiset sanat kuten hiljaisuus, meditaatio, tekemättömyys, tunteet. Actionia pitää olla 24/7 ja ellei  seuraa löydy joka lähtöön, kaksonen pyörittää lonkalta muutaman kersan, jotta seuraa ja vilinää aina riittäisi.

Vaaka tasapainoilee aina liian monen asian kanssa. Asiat voivat olla ihan mitä vaan.Yleensä balanssi horjuu. Vaaka on fiksu ja filmaattinen mutta ennen pitkää sen säädöt jollain saralla horjuttaa koko tasapainon. Vaaka voi saada paljonkin aikaiseksi ja menestyä - kunnes tulee se jokin pieni isku jostain mikä horjuttaa tulitikkurakennelman.  vaaka ltahan ei nimittäin visioita ja ideoita puutu.

Jeesus sanoin aikoinaan neitsyelle, ettei hän näe tikkua omassa silmässään. Muiden kyllä näkee.  Neitsyt on yleensä vähän olevinaan. Neitsyt ei pidä värikkäistä vaatteista.
 :neitsyt:on epäluotettava ja kaksinaamainen. Se pärjää hyvin keskitason hommissa ja jurrui näin on, että palvelusväen poistuminen yhteiskunnasta on tietänyt paljon työttömi neitysitä. Vaikka neitsyt ei ole suuruden hullu se saattaa silti uskoa itsestään hiukan liikoja
29  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Madde parka! : 06.02.2013 15:56:58
Niinpä,ja me pohjoismaalaiset olemme niin kummia, että aina joku ulkomaalainen on parempi ja kiinnostavampi. Tylsä isosisko tekee aina kaiken oikein ja meni naimisiin taviksen kanssa, mutta minä en ketään tavista ottaisi...

Ei tarvii olla edes rinsessan pikkusisko... Wink Mut joo, en luota siihen Chrisiin.
30  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Progressiivisuus : 05.02.2013 16:56:06
Minua mietitytää tää progehomma. Jotkuthan katsovat transiitteja progeplaneetoille!? Ostin esim. juuri netistä tulkinnan, joka kertoi jupiterin tulevan progressiiviselle merkuriukselle. Kappasvaan, musta se olikin hiukan outoa koska mulla on prog aurinko ravussa ja venus  kaksosissa!!? Eli jupiterhan tulee niille ensin. Raportissa ei mainintaa.

Toiset taas katsovat mitä aspekteja progressoidut planeetat tekee syntymäkartalle. Noista kulmista minä en ole huomannut ikinä mitään. Ja sitä paitisi mulla on niin outo kartta, ettei ole mitään planeettoja asteluvuilla 9 -25. Puolivälissä merkkiä on kulmat ja chiron. Joten ei tapahdu progressioden suhteen hirveesti mitään, tuo transiitit progressiolle olisi ainoa tapa. Toimiiko se.

Mulla on toinen erikoisuus, p.  aurinko siirtyin  rapu samoihin akoihin, jolloin pluto meni kauriiseen, ELi sellainen ikuinen pluto oppositio proge aurinkohomma päällä... Ja uranus neliömään sekaan vaan pitkäksi aikaa. Minkäs teen ku en oo to-de-llakaan syntynt onnellisten tähtien alla buck2

P. AUringon ja kuun merkinvaihto on hyvä juttu. Silloin ihan selvästi elämä ja olemus muuttu enemmän sen merkin tapaiseksi.
Sivuja: 1 [2] 3 4