Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 29.07.2008 19:12:05
Hei AthaMaarit!

Kiitos ennustuksesta, olit hyvin oikeassa. Niska on parempi. Mutta parisuhteessa on ongelmia.

Voisitko katsoa minulle viela parisuhdettakoskevaa korttia? En todellakaan tieda mita tehda. On ollut tosi vaikeaa ja valilla tuntuu ettei tassa ole mitaan jarkea.

Kiitoksia sinulle!
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 07.07.2008 23:03:46
Hei AthaMaarit!

Tarvitsen kovasti apua. Olen tosi huolissani poikaystäväni niskasta! Se revähti kolme viikkoa sitten ja se on ihan hirvittävän kipeä. Olen tosi huolissani hänestä -hän on vaan vihainen, koska sattuu niin paljon. Haluaisin tietää paraneeko hänen niskansa kohta tai ollenkaan.. Voisitko auttaa, olen niin huolissani? En tiedä millä korteilla tai välineillä voisit katsoa, mutta varmaan itse tiedät mikä olisi sopivin tapa.. Kiitoksia sinulle avusta etukäteen, ymmärrän kyllä jos ei ole aikaa katsoa. Olen vain niin epätoivoinen..
Kiitos!

-Martta
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Pystyisiköhän joku auttamaan? : 12.02.2008 01:49:43
Jos luet tämän vielä Lilah

...niin löysin juuri netti linkin Atlantis korttien nostamiseen. Arvaappas minkä kortin nostinkaan itselleni.. Smiley

Fun
In Golden Atlantis, the people enjoyed simple fun and laughter. They loved to play games and sports, dance and socialise, for this is how they exchanged energy. Leisure time was considered most important in making life a pleasure and delight. It was this capacity for joy and lightness that enabled them to maintain their high frequency and allowed them to experience continuous happiness and contentment.

Leisure
This card suggests that you build leisure time into your life. Plan to have fun and do things that enable you to relax and laugh. Socialise with people who are happy and interesting. At the same time, look at your challenges from a higher perspective and take delight in all the good in the world.

Lighten up and laugh today
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Pystyisiköhän joku auttamaan? : 11.02.2008 16:06:58
Kiitoksia Lilah avusta!

Enkelini viestit eivät sinänsä olleet yllättäviä. Tiedän, että pitäisi muistaa ottaa vähän rennommin nämä vastoinkäymiset ja muistaa, että maailmankaikkeus tukee, ja uskoa asioihin vielä enemmän. Joskus vain ei jaksa tukeutua nuihin asioihin, ja tuntuu hyvältä ja merkittävältä kun joku toinen auttaa.

Mietityttää vaan monesti, että saako sitä edes toivoa, että rahallisesti menisi paremmin, koska se helpottaisi tilannettani paljon. Se tuntuu jollain tavalla ristiriitaiselta, kun tietää, että joillakin asiat eivät ole edes näin hyvin. Merkillistä tämä elämä...

Merkillistä elämää teille Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 11.02.2008 02:03:04
Minullakin on jonkin verran kokemuksia hengistä. Osa näistä on tapahtunut niin sanotusti juuri ennen nukahtamista ja osan varmaan voi valveunillakin selittää... Mutta sitten on kuitenkin asioita, joista olen täysin varma, kuten näin kesäaamuna keittiössä olessani 16-vuotiaan pojan juoksevan olohuoneen poikki makuuhuoneeseen ja kuulin jopa askeleet. Ainoa kerta jolloin olen nähnyt selvästi silmilläni, muut ovat olleet yleensä hengen läsnäolon aistimista tai nähnyt jonkun hahmon seisovan sängyn vieressä. 

Tämän takia minäkin olen ja pelkään vieläkin hieman pimeää, mutten niin paljoa enää kuin pari vuotta sitten, jolloin tapasin poikaystäväni, joka on onneksi osannut auttaa minua käsittelemään näitä asioita ja loppujen lopuksi nämä asiat eivät ole edes yliluonnollisia. Smiley

Mukavaa oloa kaikille!
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Pystyisiköhän joku auttamaan? : 11.02.2008 01:24:29
Hei

Olen miettinyt kauan aikaa, miten ja keneltä pyytäisin apua.

Suhteemme kumppanini kanssa alkoi merkittävällä tavalla. Olen ollut varma siitä, että hän on tuleva kumppanini ja lasteni isä. Sitä olen ensimmäistä kertaa todella halunnut. Meidän yhteinen tie tuntuu olevan täynnä esteitä. Meri välissä, opiskelut ja raha-asiat esteenä ja kaukosuhteen tuomat rasitteet. Vaikka olen ollut varma asioista, silti nämä esteet sumentavat näkökenttää. Toivoisin kai, että joku voisi jollain tavalla neuvoa tai helpottaa oloani, kun välillä tuntuu niin epätoivoiselta. Raha on suurin esteemme... jos vain sitä olisi, asiat olisivat paremmin (ainakin siltä tuntuu). Pystymme kuitenkin näkemään toisiamme silloin tällöin.

Olen itse harrastellut tarot kortteja melkein pari vuotta, mutta tuntuu, etten osaa/saa vastauksia muihin kuin itse rakkautta koskeviin asioihin. Vaikka sehän se tärkeintä...  Olisi vaan mukava pystyä rakastamaan toista käytännönkin tasolla, eikä ainoastaan ajatuksen. Ehkä olen myös menettämässä luottamusta itseeni mikä tulee korttien lukemiseen.

Voisikohan joku jollain tavalla auttaa, tukea?

Kiitoksia

-Martta
Sivuja: [1]