Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Numerologia : 06.07.2010 21:31:29
Kiitos paljon Evea!  smitten

Mukava vähitellen oppia uutta ja kiinnostavaa  Smiley

-Saakan-
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Numerologia : 05.07.2010 11:15:39
Hei!

En ole nyt varma liittyykö tämä millään tavalla tähän topikkiin, mutta viisaampi korjatkoon jos tämä ei tänne kuulu  Smiley

Olen jo jonkin aikaa pohtinut, että otetaanko numerologiassa huomioon toiset nimet eli etunimen lisäksi 1-> nimiä + sukunimi? Esim. Matti Jussi Meikäläinen vai vain Matti Meikäläinen? Mitä mieltä te olette?

halauksin, Saakan  smitten
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Syntymäkellonaikasi? : 26.03.2010 20:42:51

 Perjantaina kello 9:07 olen syntynyt.

Aika hyvin osui, että perjantain planeetta on venus. Olen aina ollut kiinnostunut venuksesta ja eri merkeistä siinä, ja minulla itselläni on se ihan lähellä asc:ia, ykköshuoneessani vaa'assa  smitten

-Saakan-
4  Astro special / Astro special / Vs: Missä merkissä kiehtova Lilith on kartallasi? : 30.06.2009 21:31:18
 Se löytyy myös minulta 10.huoneesta ja kaksosista... Vai erikoinen elämänura... Ammatinvaihdoksia, ei kait nyt sentään  Wink Opiskelen tällä hetkellä viittomakielen tulkiksi, joten ehkä toi sijainti sopii siihen hyvin. Olen kyllä aina salaisesti haaveillut tulevani joskus kirjailijaksi..

Tässä jotain ajatuksia  Smiley smitten

Saakan
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: KORTEISTA KATSOMINEN : 28.04.2009 16:36:44
Moi!

Ilmoittaudun mielelläni jonon jatkeeksi  Smiley

Katso korteista, jos vain jaksat. Pakko ei ole, koska listalla on vapaaehtoisia jo melko paljon ennen minua  Wink

Saakan
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Chiron.. haavoittunut parantaja...? : 15.04.2009 20:16:44
Moi!

Mukava kuulla, että muillakin löytyy samanlainen chironi  Smiley Minulla on myös LYV tuo chiron oppositiossa uranuksen kanssa, jos nyt oikein osasin kartastani katsoa  Smiley Mielenkiintoista nähdä mihin elämä vie...

Saakan
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Vaikea Äitisuhde : 07.04.2009 10:36:44
Minulla on juuri samanlainen tilanne: äitini on erittäin vahva luonteeltaan ja kova hallitsemaan/määräilemään. Hän on aurinkomerkiltään vesimies, nousu jousimies, kuu skorpioni.. Eli tulta ja tappuraa! Hänen mielialansa vaihtelevat aivan valtavasti! Välillä en tiedä, kuinka tulisi käyttäytyä hänen seurassaan. (itse  aurinko leon,  askendentti neitsyt kuu joukkari) Olen siis melko herkkä ja arka, mutta tarvittaessa erittäin rohkea. Äidilläni on paha tapa töksäytellä asioita suoraan päin naamaa ihan kenelle vaan, ja hän pitää meitä lapsiaan vieläkin 5-vuotiaina. Hän on mielestään aina oikeassa ja paras kaikessa. Olin nuorempana kova urheilemaan ja kisaamaan monissa lajeissa, ja aina äitini jaksoi sanoa, että: "Ketä sinä voit kiittää? Kuka sinua tuuppasi tuohon urheiluun mukaan?". Hän on kova kehumaan itseään, esim. kuinka hän oli jo töissä 9-vuotiaana ja siivosi koko omakotitalon 10-vuotiaana, koska hänen äitinsä ei ehtinyt, mitä hän on ommellut, virkannut, tehnyt itse vaatteita 7-vuotiaana, jne... Tämä vaikuttaa sillä tavalla, että saan tuntemaan itseni mitättömäksi..Meillä oli todella pahat riidat silloin kun olin 18-v. Myöhemmin kun muutin pois kotoa opiskelemaan kauemmas (HUH!) poikaystäväni kanssa, äitini aina soitteli ikäviä puheluita, että poikaystäväni ei pitäisi muuttaa kanssani asumaan, vaikka hän pitikin hänestä?!!??!? Se oli kamalaa aikaa!! Minusta tuntui kuin kaikki repisivät minua eri suuntiin, että "tee näin", "älä tee niin"... Olen aina kunnioittanut äitini mielipidettä, mutta tuona aikana en tiennyt oikein mihinkä uskoa...? Olin aivan hukassa! Olen nyt 22-v.
Jos yritin sanoa äidilleni hienovaraisesti, että nyt sinä kehut itseäsi liikaa, niin äitini alkoi huutamaan, itkemään (itsesääliä) ja arvostelemaan minua. Kuitenkin hän on juuri samanlainen minulle. Sanoo suoraan asioita, varsinkin niitä negatiivisia juttuja. Hän ei ole pitkään aikaan kehunut hiuksiani, jos olen esim. käynyt kampaajalla (minä kun en kamalan usein siellä käy!) vaan hän sanoo: "Näyttävätpä hiuksesi rasvaisilta!"

Argh... Pahoitteluni kun aloin purkaa itseäni tänne Smiley Oli niin helpottava lukea, että muillakin on samankaltaisia äitejä. En siis ole yksin!  Smiley

Muistaakseni syntymäkartalla, joku huone kertoo juuri tällaisestä "äidistä irti päästämis-jutusta". Olisiko ollut huone 6?...

Ystävällisin terveisin: Saakan  smitten
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Chiron.. haavoittunut parantaja...? : 07.02.2009 16:26:36

 Kiitos kattikissa! Tuo auttoi ja paljon!  Smiley

Tuo saattaa pitää myös paikkansa, kun oikein lähtee ajattelemaan: hyvät opiskelutoverini välillä kysyvät minulta neuvoa, että mitä pitäisi tehdä jonkin asian suhteen... Välillä se on todella raskasta, koska ei kuitenkaan ole varma, että olenko oikeassa ja, kun annoin ns. "neuvon" niin alan myöhemmin ajatella, mitä jos olinkin väärässä!!!??  Embarrassed   Cheesy Kammottavaa ja huvittavaa yhtäaikaa!

Saakan
9  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Chiron.. haavoittunut parantaja...? : 06.02.2009 13:00:20
 Moikkelis!

Tämä oma Chiron on minulla nyt jäänyt kaivelemaan mieltäni, koska en ole saanut selvitettyä että mitä meinaa, jos se on kaksosissa ja 10.huoneessa aivan lähellä MC:tä? Kertooko se jotain tulevasta ammatista, vai mistä se Chiron oikein kertoo?  Undecided  Smiley Olen nousevaltamerkiltäni neitsyt. Kaksosten hallitsema planeetta (merkurius) löytyy taas leijonasta ja 11.huoneesta...? Opiskelen tulkiksi, joten onko suuntaus yhtään oikea?

Ystävällisin terveisin Saakan
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: leijonanousuiset : 06.02.2009 12:53:03
 Hauska kuulla! Minun poikaystäväni on myös leijonanousuinen! Aikamoisia charmaajia he ovat ainakin aluksi!  Wink Itse olen leijona aurinkomerkiltäni.

Saakan
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Astrologia ja raha! : 30.01.2009 18:07:59

 Moikka!

Hyppään nyt vähän myöhässä teidän mukaan! Osaisiko joku sanoa, että mitä meinaa jos mulla on kymppihuoneessa Chiron kaksosissa? Mun  askendentti on neitsyt ja  aurinko merkki on leijona...

Hmm.. Sori jos poikkesin jollain tavallla muusta ketjusta Smiley


-Saakan-
12  Astro special / Julkkiskartat / Mandi Lampi : 29.02.2008 14:16:00

Aivan kamala uutinen!! Aamulla luin Iltasanomat netistä ja minulla meni ihan vilunväreet, koska siitä ei ole montaa päivää kun mietin häntä!!  Shocked En edes tiedä minkä vuoksi.. Hän vain tuli mieleeni..

t.Saakan
13  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Homeopatiasta apua.... : 16.01.2008 14:17:37

Hei kaikki!

Olen kiinnostunut homeopatiasta erittäin paljon ja haluaisin tietää siitä lisää.
Ajattelin, että olisiko mahdollisesti homeopatiasta apua poikaystävälleni, joka kärsii vakavasta pakko-oirehäiriöstä? Auttaako homeopatia sellaiselle henkilölle, joka ei kauheasti usko tällaisiin juttuihin? Täytyykö siis itse siihen hoitoon uskoa, että se oikeasti tehoaa? Viime vuosi on ollut hänelle tosi rankka, koska nämä pakko-oireet liittyvät ikäviin ajatuksiin, tunnustamiseen, puhuttujen asioiden toistamiseen. Hän ei ole sellainen, joka esimerkiksi tarkistaisi kymmenentuhatta kertaa onko kahvinkeitin päällä vaan häiriöt ovat ns. pään sisällä, ajatuksissa. Hän on syönyt puoli vuotta lääkkkeitä, mutta niillä on tietysti sivuvaikutuksensa, ja hän ei pidä niistä...

Kiitos Smiley

terv. Saakan
14  Astro special / Maya-astrologia / "...yhteen soppii, huomenna..." : 10.11.2007 17:57:44
Hei kaikki!

Olen aikamoinen aloittelija Mayn suhteen (niin kuin myös monien muiden astrologiaan liittyvien juttujen kanssa..), jotenka haluaasin tietää, että kuinkas meikäläinen:
Punainen Magneettinen Kuu ->

Punainen Kuu

Olet herkkä, altis, myötämielinen ja joustava. Olethan Punainen Kuu, Universaalin veden voima. Sinulla on mahtavaa tunne-elämän syvyyttä, jota myös pystyt ilmentämään. Ylitsevuotavien tunteittesi vastapainoksi tarvitset itse asettamiasi rajoja ja kontrollia. Olet uneksija ja romantikko. Osaat vaikuttaa ja hallita tunteiden avulla, mutta haluat sekä myönteisiltä että kielteisiltä tunteilta ennen kaikkea puhtautta ja aitoutta.
Magneettinen

Sinua ohjaa päämäärän magneettinen sointu, numero yksi. Tämä kertoo, että sinulla on elämässäsi mahdollisuudet hyvin vahvaan itsenäisyyteen. Maya-astrologisesti ilmaistuna sinua ohjaa oma voimasi kaksinkertaisena. Sinulla on hyvät edellytykset kuunnella juuri omaa itseäsi ja sisäistä ääntäsi. Tämän numeron ohjaamana tehtäväsi on löytää tai selkeyttää päämääräsi. Kun olet selvittänyt ne itsellesi, voit saavuttaa ne suoraviivaisemmin ja selkeämmin.

.... ja poikaystäväni, joka edustaa:

Sininen Kotka

Olet ylväs ja aristokraattinen korkeamman globaalin tietoisuuden tiennäyttäjä Sininen Kotka, Vision voima. Sinua leimaa riippumattomuus, ahkeruus, kunnianhimo, kriittisyys, todellisuuspakoisuus ja tilanteiden kontrolloiminen. Täydellisyyteen pyrkivänä olet välillä liiankin ankara itseäsi kohtaan. Sinua ympäröi luottamusta herättävä ystävällisyys, ja pohjimmaltaan kannat huolta myös muiden hyvinvoinnista. Sydämessäsi asuu vapauden henki, joka rakastaisi lähteä lentoon.
Lunaarinen

Sinua ohjaava numero on kaksi, haasteen lunaarinen sointu. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit tarkastella asioita, muita ihmisiä ja elämääsi mustavalkoisesti kulkemalla ääripäästä toiseen. Tai sitten toinen vaihto-ehto: Näet asiat monipuolisemmin. Voit murtaa vanhoja, jäykkiä käsityksiäsi. Ymmärrät, että kaikkiin asioihin on ainakin kaksi erilaista näkökulmaa. Kun tiedostat päämääräsi, lunaarinen sointu auttaa sinua näkemään, mitkä ovat esteet päämäärän saavuttamiseksi.

sopivat Mayn näkökulmasta katsoen yhteen? Kertokaa te viisaat vaan aivan rohkiasti mielipiteenne  Cool

terv. Saakan
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Äitini piinaa minua! : 10.11.2007 17:35:45
Hei lumienkeli!

Minun oli pakko tarttua kirjoittamaasi tekstiin, koska minulla on tällä hetkellä (no oikeastaan ollut jo vuoden) samanlainen tilanne kuin sulla. On todella ikävää, kun äiti kohtelee niin... Se on itselle kauhean ristiriitaista, koska kuitenkin rakastaa äitiään ja haluaa pitää hänet elämässään, ja sitten kuitenkin hän latelee mitä loukkaavimpia kommenteja omasta elämästäni. 
Esimerkiksi, kun muutin uudelle paikkakunnalle opiskelemaan,hän oli siitä erittäin iloinen, mutta sitten siitä parin kuukauden päästä poikaystäväni muutti mun perässäni sinne. Äitini ei pitänyt ideasta, hän raivostui, soitteli, tekstaili ect... Juuri kun olimme sunnuntaina jo autossa matkalla kohti uutta asuinpaikkaamme, äitini soitteli ja esitti omia mielipiteitään, ja lisäsi vielä, että mun serkku sekä kummitäti eivät myöskään tykänneet tästä ideasta yhtään. Äitini mukaan tulisi edetä hitaasti, samalla tavalla kuin tämä minun Täydellinen Serkkuni on oman suhteensa kanssa toiminut. Hän usein sanoo, että:" Mitä minä sanoin!", jos joku minun juttuni epäonnistuu.. Toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitan  Smiley Olen myös tänään erittäin sekava sanoissani, ei ole mitään uutta.  Grin  Cheesy


Kuitenkin äitini piti/pitää poikaystävästäni erittäin paljon ei siinä mitään, mutta tämä suuri muutos sai hänet aivan tolaltaan.


Vilkaisin sun syntymäkarttaasi nopeasti, ja huomasin, että meillä on hyvin samanlaiset kartat!!! Olen syntynyt 15.8.1986 klo. 9:07 Kristiinankaupungissa. Tosi jännää!!! Kaks jellonaa joilla nousevamerkki on Neitsyt!! Jipii, sieluntovereita!!!

Toivotan sinulle jaksamista ja enkeleitä!

terv. Saakan
Sivuja: [1] 2