Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 18
31  Astro special / Astro special / Jupiter ja Venus yhtymässä leijonantähdistössä 31.6 : 16.06.2015 10:29:17
Jupiter ja Venus ovat pian tarkimmassa yhtymässä eli 21 asteesssa leijonantähdistöä 30-31.6. Missä huoneessa yhtymä ottaa paikkansa kartallasi?

Yhtymä tulee tapahtumaan kolme kertaa johtuen  venus  perääntyvästä liikkeestä. Yhtymät tapahtuvat leijonan viimeisissä sekä neitsyen ensimmäisissä asteissa. Tsekkaa siis myös löytyykö sinulta henkilökohtaisia planeettoja asteista 20 leijonaa-20 neitsyttä.
Kiintotähdistä esim.,Regulus majailee noilla asteilla.Tarkasta myös minkä huoneen kärjestä löytyvät härkä, vaaka (Venuksen hallitsijat) ja jousimies (Jupiter). Näiden huoneiden elämänalueet ovat muutoksen kohteena. Jakso jatkuu lokakuulle saakka.

(&18.7 Jupiter, Venus ja Kuunsirppi( ja Regulus) ovat kaikki alle neljän asteen päässä toisistaan. Mitähän se tuo tullessaan?)

Itselleni yhtämä osuu 11 huoneeseen. Olisi kiva kuulla kokemuksia ja spekulaatioita teiltäkin:)
32  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sielunkumppani : 11.02.2015 23:58:52
Lähesty vaan rohkeasti vaan jossain bussipysäkillä ja kysy eikös me olla nähty jossain. Ja pyydä sitten kahville. Itse ainakin arvostaisin moista. Tai jos teillä on yhteisiä ystäviä niin pyydä jotain heistä tiedustelemaan lähtisikö tyttö joskus ulos & saatko soittaa hänelle. Kumpikin on toiminut omalla kohdallani. Jos aikailet liikaa niin toinen alkaa suuntaamaan kiinnostustaan muualle..ei ole kovin palkitsevaa olla "tavoittaman haave" kenellekään. Eli en usko hänen tekevän aloitetta jos on huomannut, että olet haikaillut hänen peräänsä vuosikausia. Kannattaa myös ravistaa päästään KAIKKI mielikuvat siitä millaiseksi olet hänet haaveissasi kuvitellut kun/jos alatte tapailemaan. Anna oikealle ihmiselle tilaa:)

33  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 22.01.2015 21:28:16
Minulla on vasta alkanut saturnus  aspect_squ venus ja saturnus aspect_con jupiter..

Saas nähdä..taloudellisesti on ainakin tiukkaa ja aloitin just terapian. Siellä sitten saa työstää noita teemoja. Onkohan muuta odotettavissa  Shocked ?
34  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Traumaperäinen stressihäiriö : 20.01.2015 23:30:05
Minä olen aloittelemassa psykoterapiaa. Eli en osaa sanoa millaista työskentely tulee olemaan mutta suosittelen sinne menemistä jos yhtään tuntuu siltä. Minulla on myös trauma-taustaa.

Prosessi menee niin (ellei sinulla ole varaa ja halua mennä suoraan ykistyiselle) että käyt kolme kuukautta kunnallisella puolella ja saat lähetteen erikoislääkäriltä eteenpäin. Näin saat Kelan tuen hoitoon. Jo depressiohoitajalla käyminen auttaa. Eli ensin varaat ajan tk-lääkärille ja siitä eteenpäin. Kuulostaa ehkä pitkältä prosessilta mutta se meni ohi hujauksessa.

Luulen, että tässä ajassa on jotain joka saa ihmiset käymään lävitse vanhoja lukittautuneita asioita ja ehkä karmoja? Ne ovat onnekkaita, jotka tarttuvat siihen mahdollisuuteen Smiley
35  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Sukupuu-ohjelma tietokoneelle? : 14.01.2015 08:32:22
Sen My Heritage-ohjelman tarkoitushan juuri on luoda julkinen sukupuu, jotta sitten siellä rakentuu sukupuuverkko. Esim. kaukaisemmat sukulaiset voivat liittää sinut omaan sukupuuhunsa sitä kautta.

Ilmaisia ohjemia ei taida juuri olla. Mutta jos haluat vaan omalle koneelle niin suosittelen suomenkielistä Sukujutut-ohjelmaa, josta voi kokeilla ensin demoversiota. Demoon mahtuu sata henkilöä ja varsinainen ohjelma maksaa noin sata euroa. Se on ainakn hyvä ja toimiva ohjelma vaikkaa grafiikat ovat vähän pökkelöt. Nettiohjelmista joku suositteli TNG 10..ei ilmainen sekään mutta halpa.
36  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Usko näkijöihin katoamassa : 13.01.2015 22:42:00
No ehkä siltä ennustajalta halutaan pääasiassa kuulla, että tulevaisuudessa asiat ovat paremminkin kuin nyt. Että vaikka jaksaisi sinne huomiseen. Suurimmalla osalla asiat tulevatkin tulevaisuudessa olemaan jossain kohtaa paremmin. Mutta sitten jos se kurja aika vaan jatkuu ja jatkuu niin kyllä siinä alkaa ihmettelemään. Nyt huokuu sellainen vire kuin ennustajille kirjoittajat olisivat "heikkoja" ihmisiä?

Minulle on pari ennustajaa nähnyt ihan oikein mutta silloinkin olen itse pari kertaa valinnut toisin itse. Eli mahdollisuus on annettu mutta olen päättänyt olla tarttumatta siihen. Jos vaikka sille toiselle osapuolelle ennustaja olisi kanssa kertonut samaa asian..eli että olisi suhde tarjolla niin silloinhan se ennustus olisi mennyt "mönkään" hänen kohdallaan. Koska minä päätin etten sitä halua elämääni sillä hetkellä sittenkään. Eli valinnan vapaus on kuten jo aikaisemminkin tässä ketjussa on todettu:) Ja kuka vaan voi valinnoillaan vaikuttaa siihen.

37  Astro special / Astro special / Vs: Kiintotähdet ja "astrodienst fixed stars" -tulkinta : 11.01.2015 18:38:20
Kiitos Ghede:) Löysin tälläisen lyhyen pdf:n koskien kiintotähtiä:
http://www.astromark.us/fixedstar.pdf

Täytyy itsekin harkita tuon kirjan ostamista. On sen verran kiinnostava aihe!
38  Astro special / Astro special / Vs: Kiintotähdet ja "astrodienst fixed stars" -tulkinta : 11.01.2015 01:07:39
Vau kiitos! Olisiko noista listoista tuo true angles se joka kannattaisi laittaa?

Kyllä varmaankin voi sanoa, että Betelgeusen vaikutus näkyy jo nyt uralla enenevissä määrin. Mitä tuo tarkentuva tarkoittaa? orbi ei kuitenkaan liiku tiukemmaksi?

Acumen näkyy ainakin siinä, että lähinäkö on alkanut lähtemään hurjaa vauhtia Cheesy Sokeuttako luvassa, voi voi!  buck2 Cheesy

EDIT: No laitan nää nyt tän konjunktio-listan..siinä true anglesissa on neliöt yms. mut se on kauhean pitkä. Mulla ei näköjään tule edes siinä yhtään mitään nousulle! Joskus kai näinkin.

A Sun Regulus ( 0°28',s)
B Moon Deneb Algedi ( 2°53',s), Nashira ( 4°23',s)
C Mercury Zavijava ( 3°20',s)
E Mars Praesepe Cluster ( 0°57',s), Asellus Borealis ( 2°25',s), Asellus Australis ( 2°32',s)
F Jupiter Jabhat al Akrab ( 1°29',s), Jabbah ( 2°37',s), Dschubba ( 2°37',s)
O Uranus Jabhat al Akrab ( 1°40',s), Jabbah ( 1°42',s), Dschubba ( 3°27',s), Alniyat ( 4°48',s)
I Neptune Spiculum ( 4°47',s)
Mean Node Al Hecka ( 3°48',s)
True Node Al Hecka ( 2°47',s)
Lilith Castra ( 2°29',a), Marakk ( 2°51',s), Nashira ( 4°20',a)
Desc. Deneb Algenubi ( 0°42',a), Angetenar ( 1°22',a)
MC Saiph ( 0°26',s), Betelgeuse ( 1°24',a)
IC Al Durajah ( 0°24',s), Acumen ( 1°00',a), Gal. Center ( 1°01',s), Kelb Alrai ( 1°30',s), Girtab ( 1°50',s)
39  Astro special / Astro special / Vs: Kiintotähdet ja "astrodienst fixed stars" -tulkinta : 10.01.2015 22:57:13
Saanko laittaa listana? Kiinnostaa kovasti mutta en ymmärrä miten pitäisi tsekata. Toi Regulushan mua on aina huolestuttanut kun on lähellä aurinkoa. Ei oikein kiinnosta ne sen huonot :p

Näyttäisi olevan myös Mc/ Betelgeuse jonka pitäisi tuoda vaurautta ja kuuluisuutta mutta ilmeisesti tuhoakin. Eli sama kuin Reguluksella. Toimiiko noi kiintotähdet niin, että jos ei käytä ominaisuuksiaan "hyvään elämään" ja rehellisesti niin osa niistä voi kääntyä sinua vastaan? Vai pitääkö ne joka tapauksessa mukanaan tuon yllättävän perikadon elementin?

AC:ta tuolta ei saanut esiin?


A Sun Regulus ( 0°28',s)
Desc. Deneb Algenubi ( 0°42',a), Angetenar ( 1°22',a)
MC Saiph ( 0°26',s), Betelgeuse ( 1°24',a)
IC Al Durajah ( 0°24',s), Acumen ( 1°00',a), Gal. Center ( 1°01',s), Kelb Alrai ( 1°30',s), Girtab ( 1°50',s)
40  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kokemuksia EMDR-terapiasta? : 06.01.2015 15:29:05
Yksi ystävä on käynyt ja käy edelleen tuossa. Siitä on ollut hänelle hyötyä. Tuohan on myös pitkäkestoista terapiaa, jota pohjustetaan psykoterapiassa. Ettei mitään puolenminsan ihmehoitoa Smiley
41  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kuusolmu? : 05.01.2015 21:32:34
En tiedä ymmärsinkö kysymystä? Sen näkee ainakin noista symboleista. Katso kuva:) NN on nouseva ja SN on laskeva solmu.

Täältä voit katsoa missä merkeissä ovat olleet syntymäsi aikaan: http://www.cafeastrology.com/northnodetables.html
42  Muita keskusteluaiheita / Unet / Portaikko : 05.01.2015 14:26:44
Tulin unessa alas kerrostalon portaikkoa pari kerrosta alempaan asuntoon. Portaat olivat hirveän leveät mutta niissä oli reikiä,likaa yms. ja isot välit askelmien välillä. Lisäksi ne huojuivat, mietin koko ajan milloin ne romahtavat alas. Portaikko oli oikeastaan kuin hallissa. Tulin asuntoon, jossa siskoni lapsi katsoi telkkaria ja liityin seuraan. Unessa olimme vierailemassa tässä talossa ja perheeni/ystäväni olivat menneet jostain syystä tähän alempana sijaitsevaan asuntoon.

Mies, jonka luona itse olin liittyi pian seuraan unisena. Hän sanoi ettei portaita saa edes käyttää koska jotkut naapurit valittavat siitä. Oletin unessa, että talossa osa asukkaista käytti hissiä ja osa naapureista terrorisoi kuka saa käyttää portaita  Grin

Yhtäkkiä jostain tuli pieni vaaleahiuksinen tyttö syliini istumaan. Katsoimme telkkaria ja lauloimme jotain kaunista laulua" silmistäsi tunnen sut"-tai vastaavaa? Suukottelin tytön päätä ja mietin, että kuka tämä on. En nähnyt kasvoja. Mietin onko tämä minun lapseni? Uni loppui kun heräsin puhelimen pirinään Tongue

Osaako joku tulkita?
43  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Ihmiskoe : 05.01.2015 00:13:40
Minulle ei ole käsitystä mihin noi harjoitukset tähtäävät mutta käsittääkseni positiivisiin asioihin. Ja kukin tyylillään! Eli mukaan vaan:)
44  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 04.01.2015 22:44:27
Kiitos, tutulta tuntui. Kodin vaihtokin on ollut mielessä.
45  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Miksi puhelimella on niin vaikea soittaa unessa? : 04.01.2015 18:40:41
No tulee mieleen, että pelkäät ettet tule kuulluksi tai/ja ettei sinua ymmärretä. Ongelmia kommunikoinnissa on siis varmaan ihan oikea tulkinta. Et koe olevasi kontaktissa toisiin /ymmärretty sillä laajuudella kuin haluaisit tai kokisit turvalliseksi.

Varsinaisesta unesta, jonka kerroit tulee lisäksi mieleen, että haet vakuutusta, varmistelet mielipiteitäsi läheisiltäsi. Sisäistä epävarmuutta pohjalla (?) mutta pysyvää varmuutta ei koskaan voi saada muilta vaan se pitäisi löytää omasta sisimmästä.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 18