Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11
121  Astro special / Astro special / Re: Minä viikonpäivänä olet syntynyt? : 31.12.2005 13:38:00
Lauantain lapsi minäkin  smitten
122  Astro special / Yleistä / Re: Kuumerkin vaikutus persoonassasi? : 31.12.2005 13:19:26
kuu  vesimies 1. Huoneessa

Sanottaisiinko, että, tunteita ei tuoda esiin kovinkaan helposti (Sitä hyvää päivää meininkiä myös), ja loukkaukset mitä sattuu saamaan päin naamaa, otetaan vastaan hymyssäsuin, mutta todella henkilökohtaisesti (olisikohan ensimmäisen huoneen vaikutusta kenties  Wink ).. Sitä loukkaantumisen määrää ei tuoda koskaan julki ainakaan henkilölle joka loukkasi.. Sehän olisi toiselle voiton merkki!  tickedoff

 2funny 2funny 2funny
123  Muita keskusteluaiheita / Unet / Re: Voiko uni muuttaa näin totaalisesti eloa ja oloa? : 29.12.2005 18:09:40
Hassu juttu Rakkauden enkeli...

Itse näin samaisena yönä unta, että olin kääntämässä pahan puoleen kääntyneitä lapsia Jeesuksen puolelle. Kerroin heille Jeesuksesta, enkä oikein edes tiennyt mistä ne kaikki asiat tulivat, aivan kuin olisin toiminut vain kanavana..

Itse en henkilökohtaisesti ole koskaan ollut mitenkään ns. uskovainen, että ne asiat olisivat tulleet jotenkin sitä kautta uniini, mutta tässä ko. unessani olin lähes fanaattinen puhuessani Jeesuksesta ja siitä miten hän voi pelastaa jokaisen niistä kadonneista lapsista..

ja voi miten minua ahdisti nähdä se pahuus mikä niissä lapsissa oli...

Itselläni muuten on ollut myös tässä jo pidemmän aikaa sellainen, ettei ruoka oikein tunnu maistuvan, ja syönkin nykyään paljon vähemmän kuin aiemmin. Vettä kyllä kuluu sitäkin enemmän.
124  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Mikä huone on kartallasi voimakkaimmin esillä? : 28.12.2005 12:38:14
1.Huone  kuu vesta pallas mars jupiter chiron  Cheesy
125  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Yhtymät MC:hen : 27.12.2005 22:23:32
Täällä  neptunus aspect_con keskitaivas ...
126  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Mystiset serkuksetko? : 27.12.2005 22:21:04
Totta, en voi edes kuvitella sitä surun määrää mikä tulee siitä, että joutuu omalle lapselleen hyvästit jättämään.. Cry

Voimia kaikille sellaisen kaameuden kokeneille  angel

Odottaessani poikaani, minulla oli ensin kaksosraskaus, mutta toinen sikiöistä oli menehtynyt melko alussa.. mietinkin joskus, että mahdoinkohan antaa toisen sieluista veljeni perheeseen... saattaa kyllä kuullostaa aika kaukaa haetulta, mutta tulee joskus vain mieleeni, koska syntyiväthän poikamme samana päivänä... sitten vielä kerran käydessäni erään selvänäkijän luona hän kysyi minulta ensimmäisenä, että onko minulla kaksoset?...
127  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: 2,5-vee ei syö :I : 26.12.2005 18:23:19
Meillä lapset (T 7v ja P 4v) ovat olleet aina poikkeuksetta joulun aikaan huonoja syömään.

Olen varannut heille jouluksi ihan tavallistakin ruokaa siltä varalta ellei ruoka maistu, mutta ruoka ei maistu ja sillä selvä.

Lapset kuitenkin ovat niin hyviä säätelemään tarvitsemansa energia määrän, että jos he pysyvät virkeinä, niin ei syytä huoleen. Ennen kasvukautta tarvitaan taas vähän enemmän ravintoa..

Nyt tänä jouluna tyttäremme muuten oli mahataudissakin, joten sitä hoideltiin maitohappobakteereilla ja runsaalla vedellä ja sitten kun alkoi taas vähän jotain maistua, niin hedelmiä.

Itse muuten pidän tyrnimehua meidän pohjoisten ihmisten aloena. Ja siitä muuten tykkäävät lapsetkin!
128  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Mystiset serkuksetko? : 23.12.2005 21:07:08
Meidän lähisuvustamme ei ole kuollut pitkään aikaan ketään. Onneksi! Mutta odotettavissa niitäkin melko pian valitettavasti on..
129  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Mystiset serkuksetko? : 22.12.2005 12:10:41
Minä en osaa sinun kysymykseesi vastata, mutta olen itse miettinyt samaa asiaa. Nimittäin minun perheeseeni ja minun veljeni perheeseen syntyi myös n. 4½ vuotta sitten pojat 6 tunnin ja viiden minutin ikärolla  Huh Ja vieläpä samassa sairaalassa..

Minun poikani viivytteli tuloaan yli kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen ja veljeni poika päätti putkahtaa maailmaan viikon etuajassa..

Mikähän sielullinen yhteys heillä mahtaa olla keskenään?

Tässä tiedot jos jotakuta kiinnostaa tulkita näiden poikiemme karttoja:

Veljeni poika 5.7.2001 klo:16:00 Tampere ks
Oma poikani 5.7.2001 klo:22:05 Tampere ks
130  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Kirkkoon kuuluminen/ ei kuuluminen : 16.12.2005 10:21:17
Itse erosin kirkosta tänävuonna. Tässä edellä onkin tullut jo monia syitä miksi minäkin päätin erota.

Olen myös sitten sellainen "uskonnollinen shoppailija" vaikka minusta tuo onkin hieman väärä lause sellaiselle käsitteelle. Koska jokaisella on omat syynsä siihen miksi ei halua kuulua kirkkoon, niin yhtenä niistä minulla kyllä selvästi oli se että maksan jostain mistä en saa mitään.

Mielestäni kirkoissa on nykyään enää lähes kaikki papitkin ainoastaan "leipäpappeja" eikä todellisia kutsumustyötään tekeviä sellaisia. Eräskin pappi jonka tiedän, ja joka todella teki työtään kutsumuksestaan käsin erotettiin virastaan! idiot2 En aina ymmärrä kirkon motiiveja Sad enkä myöskään hyväksy kirkon kantaa moniin asioihin.

Silti uskon moniin asioihin mitä kirkkokin opettaa mm. kymmenen käskyä etc., mutta olen todennut, että voin nyt vapaasti olla uskovainen omalla vapaalla tavallani olematta velkaa siitä kenellekään. Mielestäni ihmisen ei tarvitse maksaa siitä mihin uskoo.

Omia lapsiani en kuitenkaan ottanut pois kirkon kirjoilta, koska he saavat tehdä oman päätöksensä asiasta sitten kun ovat siihen tarpeeksi vanhoja. En aijo heille omaa mielipidettäni tyrkyttää, enkä sitä mitenkään korostaa, päätös todellakin saa olla täysin heidän omansa. Tuskin edes kerron lapsilleni etten kuulu kirkkoon, elleivät he sitä vartavasten kysy, enkä lähde erittelemään heille omia syitäni eroamiseeni elleivät he todella sitä halua tietää.

Meillä myös keskustellaan enkeleistä, jeesuksesta ja jumalasta ja meillä luetaan iltarukous lasten kanssa joka ilta.
131  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: AURAKUVAUS : 09.12.2005 11:52:31
Mahtaako Tampereella saada missään otettua aurakuvaa?  :Smiley
132  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Kysy sideerisestä kartastasi : 22.11.2005 22:58:30
Outoa...  Shocked

Kylläpäs olenkin noin niinkuin sideerisesti kovin tylsä tyyppi Tongue

.. eipä kyllä juurikaan vaikuttanut minulta... Sad

ISO Kiitos sinulle Sataqu kuitenkin  smitten
133  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Kysy sideerisestä kartastasi : 21.11.2005 12:21:10
Minäkin haluaisin tietää sideerisen karttani.. Haluaisiko joku auttaa?

31.5.1975 00:55 Tampere ks
134  Astro special / Astro special / Re: Millaisia ovat nousevat neitsyet ? : 05.11.2005 14:16:19
Täytyy minun tännekin sananen saada sanottua... Smiley

Mieheni   aurinko kalat  askendentti neitsyt On todellakin pikkutarkka kaikessa mitä tekee. Hänen mottonsa voisikin olla mitään ei päästetä käsistä ennen kuin se on täydellinen.
Hänen Mielikuvituksensakin taitaa olla täydellinen... Hänellä on todella hyvä huumorintaju ja ajattelinkin, että voisiko tämä ominaisuus tulla hänelle näistä kala-neitsyt yhteydestä kalan mielikuvitus ja neitsyt nouseva eli pikkutarkkaa vitsien kerrontaa Huh ? Voisikohan mennä näin? Hänen vitsinsä eivät kyllä mitenkään ole opetellun oloisia, vaan tulevat spontaanisti sopiviin hetkiin...

Sitten vielä hyvä ystävättäreni  aurinko vesimies ja  askendentti neitsyt on taas hyvin tarkka ravinnostaan ja kaikesta mitä suuhunsa laittaa.. Toinen piirre mikä hänessä on pikkutarkkaa on ystävyyssuhteet.. hän on itsekin sanonut pyrkivänsä olemaan täydellinen ystävä, mutta ei tee sitä ns. pakosta, vaan se tulee jonkin sisäisen pakottamana... Ja tästä taas vedin johtopäätöksen, että hänellä tämän todellakin tekee tämä vesimiehen aurinko ja nousu neitsyt...

Olenko tehnyt oikeita johtopäätöksiä?

Näin kuitenkin itse heidät näen...

Täydellinen ystäväni ja täydellinen mieheni  2funny
135  Astro special / Astro special / Re: Mitä merkkiä eniten sukulaisissa? : 02.11.2005 10:50:45
Olettepas te tehneet varsin kattavat selvitykset sukulaistenne merkeistä  Shocked

Minä tyydyn toteamaan tässä, että kalenterini täyttyy aina Neitsyen aikaan syntymäpäivistä!

Sellaisen hauskan huomion tein tässä, että isäni, veljeni ja veljeni vaimo kun tosiaan ovat kaikki  aurinko neitsyitä, niin heidän kaikkien  askendentti on Vaaka...  Huh

Ai, niin sekin vielä, että mieheni nouseva merkki on Neitsyt ja samoin myös parhaan ystävättäreni  askendentti ... joskus kyllä itsekseni metin, että mitä sitä on tullut tehtyä kun näin pikkutarkan porukan sekaan onkin lyöttäytynyt, mutta olenpa oppinut heidän kanssaan hieman huolellisemmaksi näin  aurinko kaksoset ja tarvitsenhan minä edes jonkinlaisen kosketuksen maan pinnallekin olenhan vielä  askendentti vesimies, että näin...
Sivuja: 1 ... 7 8 [9] 10 11