Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näin sydämeeni Joulun teen... : 17.12.2012 22:49:04
Tilaisin itselleni tulkinnan miltä näyttää tulevaisuuteni vuonna 2013. Kiitos kovasti  smitten Rauhallista joulua sinulle!

Ninsku
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Epätoivoisen ennustupyyntö... : 29.11.2012 19:20:31
Mildred: Mutta eikö kohtalo tuo eteen ne ihmiset jotka kuuluukin tavata ja silloin kun on tarkoitettu vai päättääkö sen sittenkin itse? Mielenkiintoinen näkökulma ja toisaalta lohduttava Smiley Miten pystyn hankkimaan Sen Oikean elämääni NYT? Wink
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Epätoivoisen ennustupyyntö... : 28.11.2012 19:30:36
Hella: Nosta minullekkin riimu jos tahdot Smiley Vaikea vuosi takana... mitä edessä päin? Kiitos  smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Onnettomuuden tarkoitus elämässä? : 28.11.2012 16:51:21
Minulla on ollut elämäni raskain ja toisaalta myös opettavaisin vuosi. Viime viikolla jouduin onnettomuuteen ja oikea käteni murtui. Jouduin 5 viikon sairaslomalle joka loppuu 1.1.2013. Mikäköhän tarkoitus tällä murtumalla oli elämässäni? Tämä jotenkin niin hyvin kruunaa tämän kurjan loppuvuoden. Kuin piste i:n päälle... Mitä mieltä olette, mitä tälläiset murtumat kuvaavat elämässä vai onko niillä jotain syvällisempää tarkoitusta? Juuri kun olin saamassa elämääni takaisin urilleen... Ehkä seuraavasta vuodesta tulee kuitenkin parempi. Olen joskus kuullu että loppuvuosi kuvastaa seuraavan vuoden teemaa mutta todella toivon että minulla ei pidä paikkaansa.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Saisinko katsoa elämääsi? : 11.11.2012 21:43:39
Kiitos Jukka!

Voisitko katsoa rakkauselämääni. Koska tapaan Sen Oikean miehen ja miltä hän vaikuttaa? Saanko perheen joskus?  smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 30.10.2012 00:11:39
Olen kysellyt sinulta ennenkin rakkauselämästäni ja näit että ex mieheni olisi palaamassa yhteen kanssani. Puhuimme pitkästä aikaa puhelimessa pari viikkoa sitten eikä asiat etene, junnaavat vain paikoillaan. Näetkö, onko yhteenpaluu edelleen edessä vai onko mies tehnyt ratkaisun toiseen suuntaan?
Näetkö edelleenkään uutta suhdetta minulle tulossa?
Ja lopulta kysyisin vielä vanhemmistani:
Eroaako vanhampani lopulta? Kovin on ollut heillä raskas yhteinen elämä...

Kiitos Vexi!
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Vetovoiman laki : 01.09.2012 23:55:58
Minulla on kokemusta asiasta aivan muutaman viikon takaa. Olin puoli vuotta ollut asuntojonossa eikä mitään kuulunut. Töissä sitten yövuoroissa haaveilin uudesta asunnosta, katselin sisustuslehtiä ja haaveilin miten sen sisustan. Olin oikeasti innoissani asunnosta (jota ei vielä ollut edes!) ja kuvittelin jo sen omaksi. Leikkasin muutaman inspiroivan kuvankin talteen miten aion sen sisustaa.
Kun viimeinen yövuoro oli ohi ja heräsin päivällä, kännykkääni oli tullut tekstiviesti "otathan yhteyttä mahdollisimman pian, yritin soittaa asuntoasioista". Samana päivänä olin saanut kivan kaksion!

En sitten tiedä miten nämä vetovoiman lait vaikuttavat esim. ihmissuhde asioissa: maailmassahan on vapaa tahto ja on toisesta kiinni haluaako hän esimerkiksi olla kanssasi vaikka kuinka yrität käyttää vetovoman lakia.. Wink
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 31.08.2012 16:50:28
Muistutit, että sinulle saa lattaa useammankin kerran kysymyksiä jos on kysyttävää, kiitos siitä. Smiley
Laitan sinulle muutaman tarkentavan kysymyksen koskien asioitani joista jo kerroitkin. Jos näkisit vielä jotain. Smiley

1) Kerroit näkeväsi minut mahdollisesta palaavan yhteen ex mieheni kanssa. Näetkö suunnilleen ajankohtaa? (Pian vai myöhemmin?)
2) Mitä miehen mielessä liikkuu nyt? (tumma oinasmies)
3) Näetkö yhteisen tulevaisuuden ja perheen meille?

Kiitos kovasti vielä tästä. Hyppää yli jos on kiireitä Smiley  smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Itsemurha : 26.08.2012 16:47:39
Mitä jos unessa näkee läheisen ystävänsä tekevän itsemurhan? Mitäköhän tämä tarkoittaa?
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoja syksy 2012 : 26.08.2012 15:48:44
Ilmottautuisin mukaan erergiahoitoon tänään ko 21 alkaen. Hyvin raskas alkuvuosi on ollut ja vieläkin on energiat ja sydän tukossa. Positiivista energiaa ja uskoa tulevaisuuteen kaipaisin. Kiitos kovasti  smitten

Ninsku
11  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Enneunet : 26.08.2012 15:41:35
Tunnistatteko enneunet jo etukäteen? Eli tuntuuko ne erilaisilta kuin normaali unet vai huomaatteko unen olleen enneuni vasta kun asia on tapahtunut?
Itse olen lapsesta saakka nähnyt enneunia mutta hyvin harvakseltaan. Ja tajuan niiden olleen enneunia heti herättyäni, koska luulen unen olleen totta. Sitten vasta muistan nähneeni unta. Ja tapahtumat tapahtuvat juuri samalla tavoin kuin unessa tapahtui.
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 24.08.2012 15:26:16
Hei Vexi!
Ihanaa, että viitsit ja jaksat auttaa ja vastaat aina henkilökohtaisesti. Kysyisin sinulta varmasti muitakin kiinnostavaa asiaa; eli miten näet asiat ja saat vastaukset? Oletko aina ollut selvännäkijä? Näetkö asioita myös itsellesi? Teetkö myös pidempiä tulkintoja maksua vastaan?
Voit vastata tähän yleisesti niin muutkin näkevät vastauksesi. Todella osuvasti olet minullekkin vastaillut, kiitos siitä!  smitten
Ihanaa syksyn jatkoa sinulle!
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Tunteisiin/toiseen henkilöön vaikuttaminen : 21.08.2012 20:01:37
Täällä sama tilanne... Erosimme entisen mieheni kanssa viime jouluna erilaisten tulevaisuuden haaveiden vuoksi vaikka rakkautta riitti loppuun saakka. Ja riittää edelleen. Emme pääse toistamme yli eikä ympäri. Olen yrittänyt unohtaa ja ajatella järjellä mutta intuitio sanoo että palaamme vielä yhteen. Samoin sanoi viisi eri selvännäijää joille olen soittanut kevään aikana. Ehkä se toi liikaa toivoa myöskin.. Rukoillut olen, lähettänyt rakkautta ja positiivista energiaa, muuta ei voi. Odotan sisimmässäni ja luotan kohtaloon. Tämä rakkaus on ollut jotain mieletöntä sielujen sukulaisuutta jota ei koe kuin kerran elämässä.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 20.08.2012 13:27:19
Vastasit jo minulle, kiitos kovasti siitä ja itse ajattelen samoin tilanteestani kun mietin intuitiollani. Myös muut selvännäkijät ovat nähneet samoin, joille olen soittanut.
Jos vielä ehdit, minua kiinnostaisi edelliset elämäni. Jos ehdit ja viitsit vastata, kiitos kovasti!

 smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Täysin jumissa.... Neuvoja? : 16.08.2012 18:38:03
Jos tämä koulutus ja ura ei olekkaan sinua varten? Itselläni kävi samoin, aloitin opiskelemaan alaa jonne oli vaikea päästä ja josta olin lapsesta saakka haaveillut. Olin ahdistunut, sairastelin jatkuvasti ja lopulta tajusin että olen väärällä alalla ja kohtalo johdatteli minut oikealle alalle.
Sivuja: [1] 2 3