Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta - Heiluri : 04.03.2012 09:51:46
Uteliaisuuttani kokeilenpa minäkin:
elämässäni on ystävän? muodossa mies ja haluaisin tietää
1. onko hän ihastunut minuun?
2. tuleeko hän pysymään elämässäni pidempäänkin?
3. voinko luottaa häneen?

olisin kovasti kiitollinen jos ehtisit näihin vastaamaan. Itselleni kovin tärkeitä kysymyksiä!
2  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Uusi käyttäjä esittäytyy, : 08.01.2012 11:38:53
olen uudehko(yhden viestin lähettänyt ja sekin taisi mennä väärään ketjuun) käyttäjä näillä sivuilla ja esittäydyn nyt heti ongelman kanssa. Olen 31.3.1971 Turussa syntynyt (klo 16:35) ja tilasin vuosi elämääni tulkinnan. Sunnuntaiaamuaikaa kuluttaneeksi käväisin äsken oma astro-sivujen horoskooppiosiossa ja huomasin, että siellä on ihan eri planeettaohituksia kuin v.e.-tulkinnassa???
V.e. tulkinnassa esim. helmikuun voimakkain ohitus on mars yhtymä nousumerkki, kun taas oma horoskooppi-osiossa (transiittilistalla?) se on neptunus yhtymä venus??
Nyt ei ymmärrä?? ja vielä samoilla tiedoilla??
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / leijonamies ja oinasnainen, : 07.01.2012 12:15:35
Olen uusi käyttäjä täällä sivustolla ja ajattelin kokeilla nyt tätäkin formaattia ihmissuhdeongelmani selvittelyssä.

Olen itse oinas ja käyn selvästi läpi suurta muutoksen tarvetta ja olen ollut 14 vuotta naimisissa kalat-miehen kanssa, vaihtelevalla menestyksellä. Tasaista meillä on, mieheni on todella rauhallinen. Ihailen kuitenkin miestäni monestakin syystä: hän on lahjakas työssään, hänellä on todella hyvä huumorintaju, hän tulee melkein kaikkien tapaamiensa ihmisten kanssa toimeen ja hän on äärimmäisen luotettava.
Kaipaan vain kovasti enemmän hellyyttä kuin mitä hän on pystyväinen antamaan. Lisäksi meillä on lapsia ja toivoisin kovasti meidän tekevän asioita yhdessä, mutta usein tuntuu, että hänelle riittää kun olemme kotona(tekemättä mitään) ja lasten kanssa hän ei ole koskaan tehnyt yhtään mitään.
Elämääni ilmestyi vuosi sitten (oli kyllä ollut lähellä jo aiemmin, en ollut vain huomannut) auttajan muodossa leijona-mies ja sillä tiellä ollaan! Ihastuin tuohon upeaan, lämminsydämmiseen, vilpittömään, seksikkääseen mieheen niin, etten tahdo millään päästä irti ajatuksesta. Valitettavasti hänelläkin on perhe ja eipä meidän välillä muuta ole ollut kuin ystävyyttä. ...vai onko? Kun en pääse asiassa selvyyteen? Lähelläni olevat ihmiset väittävät että hän olisi ihastunut minuun myös, mutta kun en tiedä kuvittelenko vain, kun olen itse niin ihastunut.
Jouduin auto-onnettomuuteen vähän aikaa sitten ja tämä leijonamies lähetti heti seuraavana aamuna huolestuneen viestin voinnistani. Hän tuli heti auttamaan minua ja mieheni näki tämän. Mieheni on nyt mustasukkainen eikä päästä minua mihinkään, koska uskoo minulla olevan suhde tähän leijonaan. Vaistoaako mieheni jotain, mitä en itse näe?
Olen edelleen yhteydessä tähän leijonamieheen ja nautin todella paljon hänen seurastaan! Kuullostaa varmaan naurettavalta, mutta tuntuu kuin osaisin lentää, kun hän on lähelläni!
Sivuja: [1]