Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 60
1  Astro special / Astro special / Vs: Mitkä ammatit "näkyvät" kartallani? : 28.09.2014 18:13:20
Eksyin valtavan pitkästä aikaa taas tännekin, ja piti oikein kaivella tämä muinainen ketju esille Smiley

Tutkinto taidealalta ja toinen filosofiasta eivät TODELLAKAAN tuoneet töitä, ja oltuani pitkään ensin kotiäitinä ja sitten kulttuurialan pätkätöissä ja työttömänä päädyin viimeinkin vaihtamaan alaa totaalisesti  crazy2

Thihih, ehkä sen olisi voinut tuolta kartaltaan nähdäkin, suunta on selvästi nyt sinne Noususolmulle. Mutta en kyllä olisi itse ikimaailmassa uskonut, että maailman kaikista aloista tunnen omakseni SOSIAALIALAN  angel
2  Astro special / Astro special / Vs: Paralleelit? : 26.04.2010 11:47:01
Nostan ylös tämänkin vanhan ketjun, kun OOB-planeettoja tarkastellessa tämäkin asia nousi esiin.

Omalta kartaltani löytyy näitä aika tavalla:

Paralleelikonjuktiot:
Kuu ja Aurinko 0°15 S-S (orbi ja suunta, S eteläinen, N luonnollisestikin pohjoinen)
Jupiter ja Mars 0°06 S-S
ASC ja Ceres 0°06 N-N

Kontraparalleellit:
Mars ja Saturnus 0°51 S-N
Jupiter ja Saturnus 0°57 S-N
Saturnus ja Neptunus 0°32 N-S
Aurinko ja Juno 0°00 S-N
Kuu ja Juno 0°15 S-N
3  Astro special / Astro special / Vs: out of bounds -planeetat : 26.04.2010 11:43:28
Eipä kestä, Evea  smitten

Onpa näitä mielenkiintoista tutkia, vaikka omalla kartallani näitä ei tosiaan ole kuin Vesta. Se tuntuu olevan kuitenkin tärkeä.
4  Astro special / Astro special / Vs: out of bounds -planeetat : 05.04.2010 21:59:22
Itselläni on Out of bounds vain Vesta  vesta  Smiley
5  Astro special / Astro special / Vs: out of bounds -planeetat : 05.04.2010 19:20:39
Nostan, kun aihe on taas uuden Astro Logos -lehden artikelin myötä ajankohtainen :-) Out of bounds -planeetat voi katsoa myös astro.comin kartastaan "additional tables" -liitteestä, jossa kunkin planeetan deklinaatio on merkitty näkyviin.
6  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 03.09.2009 20:42:39
Nyt se on Kaloissa 0o51' 4" ja kiukku jatkuu. Influenssa veti naisen kuumeeseen korkeaan ja vei voimat. Saan vain haaveilla kuutamouinnista täysikuun loisteessa... Saa nähdä, onko kuunpaluu yhtään parempi. Murr. Omenatkin putoilevat puusta enkä jaksa ryhtyä hilloamis-pakastamisruljanssiin tässä kunnossa.

OI KUU. Luna, Selene! Niisk. Snif.  Cry
7  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 02.09.2009 13:19:22
 kuu 15o3'51"  vesimies

Kuu hipoi juuri Keskitaivastani ja yhtyy ihan pian Marsiin. Vollotuspäivä, kiukuttaa olla flunssassa!

Odotan perjantain täysikuuta...
8  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 20.08.2009 19:15:00
 neitsyt kuu vetäytyy kammioonsa, sisäisyyteen. Tarkastelee ja punnitsee. Juuri nyt, kotia siistitään ja pyykki kuivuu narulla hyväntuoksuiseksi.
9  Astro special / Astro special / Vs: Missä Maa sijaitsee kartallasi? : 20.08.2009 18:42:56
 aurinko vaaka
 aurinko # 3 (Tasahuoneet, joita käytän)

Maa on sitten luonnollisestikin Oinaassa ja 9. huoneessa.

Earth in Aries: A position which points to a life that serves to release or stimulate Active Intelligence (the energy of the "Mind of God") into the environment. This is accomplished by awakening first oneself and then others to the more spiritual uses of the Earth's (and one's own) physical resources. The position of the Sun in Libra in this respect, shows that such resources have to be distributed for the benefit of the collective (Uranus as esoteric ruler of Libra) and for the purpose of Right Human Relations (Venus as Libra's exoteric ruler).

Earth in the Ninth House: Education will be at the center of one's life. Learning will be the most important occupation and teaching what is learned will follow. There is a great need to bring about a sense of unity to the diversity of human religions and belief systems so that humanity will come to understand that the basis of all truth is Love.

Hämmentävän tutulta kuulostaa  Tongue
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vertex, miten se on kartallasi : 19.08.2009 11:17:16
 vertex  skorpioni

Kyllä, piikkihännillä on taipumus tehdä minuun syvä vaikutus, hyvässä JA pahassa. Kaksi isoveljeäni on  aurinko skorpioni , poikani  askendentti skorpioni , aviomieheni  mars venus jupiter keskitaivas  skorpioni , Jupiter yhtymässä  vertex iini.

Kumpikin lapsi on syntynyt niin, että heidän  vertex insä ovat yhtymässä progressiiviseen  kuu huni. Tytär on  aurinko harka , anti- vertex -merkin lapsi. Ja pitkäaikaisimmat ystäväni ovat  aurinko harka
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 11.08.2009 19:23:48
Tr. Saturnus tulee yhtymään radix-Plutoon syksyn aikana, joopa niinkin, rakenteet murtuvat. Onneksi Saturnuksen opetukset ovat karuudestaan huolimatta aina vieneet minua tielläni eteenpäin. Huhheijaa tätä kissanelämää  :Smiley
12  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 03.08.2009 16:11:57
Sataa kuuroittain. Kuu seilaa tänään kissan Laskumerkin ylitse ja tuo haikeilua, kaipausta.  kauris kuu ja vastuu toisista painaa. Elämäni on muuttunut peruuttamattomasti niin monin tavoin hyvin lyhyessä ajassa, että kaiken sen integroiminen osaksi arkielämää ei tapahdu ilman kipua.

Olen virrassa  smitten
13  Astro special / Astro special / Vs: venus ja naisellisuus : 30.07.2009 15:43:06
Mietin itse erilaisia yhteyksiä vaikkapa Saturnukseen, mutta ehkäpä Kuun kontaktit ja sijainti kertovat enenmmänkin siitä millaiset eväät on saatu oman tunnepuolen ym käsittelyyn ja millaisen jäljen on äiti jättänyt tyttärensä naiseksi kasvuun.

Tämä oli todella hyvä pohdinnan aihe. Itselläni  kuu aspect_squ saturnus ja  kuu aspect_ssx uranus ja ainakaan vanhempieni välisestä suhteesta en ole saanut mallia naiseuteni toteuttamiseen  Undecided
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Vertex synastriassa : 29.07.2009 18:29:22
Hmm tässäpä taas Vertex-pohdintaa:

Naisen  vertex aspect_con Miehen Desc  aspect_con kuu (naisen kartan hallitsija)
Miehen   vertex aspect_con Naisen  aurinko

Löytyy sieltä muutakin... Miehen kartan hallitsija Venus tulee naisen 7. huoneeseen, naisen DC:n hallitsija Saturnus miehen kuunsolmulle, miehen Lilith naisen Marsille. Kaikki hyvin tarkkoja aspekteja, Vertexit yhtymässä valoihin 10 minuutin sisällä Tongue !!!

15  Astro special / Astro special / Vs: venus ja naisellisuus : 29.07.2009 07:54:50
Ihana tuo sangviinikon kuvaus  smitten

Olen Vaaka-Venus ja naisellisuuden eri muodoilla leikittely on tuttua  Kiss Vaa'assa on myös tarkka Uranuksen ja Lilithin yhtymä, siis yhtymässä tuohon Venukseenkin, joten se taitaa kertoa koko lailla kaiken  Grin Nuoruuteni hehkussa olin sellainen übernaisellinen gootti-Gilda, "Vaarallinen Nainen", joskaan joidenkin mielestä PVC vaatteissa ei ole kovin feminiininen materiaali  :Smiley. Nykyisin naisellisuus on vain yksi aspekti olemistani. Ultralyhyet hiukseni tai korkokenkien kaappiin unohtuminen eivät sitä minusta pois vie, se vain ilmenee eri tavalla, pehmeytenä. (Joo, ylipainoahan löytyy  laugh)

Venukseni taitaa nykyään näkyä enemmän siinä, että arvostan aitoja materiaaleja ja klassisia juttuja, tosin melkoista suostuttelua vaatisi saada minut käyttämään turkiksia ja timantteja  Tongue Uranus potkii vastaan. Siis luonnonmateriaaleja, tyylikkäitä (ei missään nimessä "trendikkäitä") ajattomia asioita ja huolellista suunnittelua.
Sivuja: [1] 2 3 ... 60