Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 16.11.2016 14:06:36
Mulla on yksi miespuolinen ystävä ja meidän välillä on muutakin kuin ystävyyttä. Ollaan tunnettu 4 vuotta nyt, yritettiin seurustella mutta siitä ei tullut mitään. Molemmilla on mielenterveysongelmia ja traumoja minkä takia kumpikaan ei pysty tuntea niin vahvasti toista kohtaan kuin ehkä haluaisi. Toivoisin, että meistä vielä tulisi jotain. Näetkö, voisiko meidän suhde syventyä ehkä jopa rakkaudeksi? Lisäksi mietin, että koska saisin uusia ystäviä, olen todella yksinäinen nykyään ja näiden mt-ongelmien takia olen eristäytynyt ja ystävät vähentyneet. Kiitos.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten ihmiset pariutuvat : 03.10.2012 21:46:37
Mulla ei oo koskaan ollu mitään erityistä onnea parisuhteissa. On niin paljon kliseitä siitä mistä kumppanin voi löytää, esimerkiksi baarista. Sitä kuulee, mutta luulee ettei niin tosielämässä kuitenkaan käy!

Lähdettiin helmet kolisten tanssimaan, kun loppuillasta minua lähestyy hauskannäköinen poika. Onhan näitä aina toisinaan, kaikenmaailman tallaajia jotka lupaa ja vannoo, muttei näistä kuulu mitään iltojen jälkeen. Olin siis skeptinen. Joku ääni päässäni sanoi kirkkaasti "huomioi tuo ihminen."

Oliko se enkeli tai henkiopas, omasta päästä tuo kehoitus ei selvästi ollut. Siispä huomioin tuon ihmisen, vaikka olinkin epäluuloinen. Seuraavana aamuna puhelin soi. Ja on soinu siitä lähtien.

Olen muutaman harvan kerran nähnyt ihmisen auran, ja tämän ihmisen aura on niistä yksi. Miksi näin sen, kun en osaa vielä ainakaan nähdä muiden auroja, en tiedä. Tämä henkilö ei myöskään "täytä kaikkia kriteereitäni". Tapaus sai minut kuitenkin kelaamaan omaa parisuhdehistoriaani ja miettimään kuinka monen orastavan ihmissuhteen olen elämäni aikana pistänyt jäähylle pelkästään sen takia, ettei joku ole "mun tyyppiä". Mistä sen voi tietää jos ei ota selvää? Ei kaikki maailman potentiaaliset miehet ole ruskeasilmäisiä kitaristeja.

Mä nyt päätin ottaa tällä kertaa asiasta selvää, kun kerta tämä juttu lähti näin kehoituksesta liikkeelle. Lupaan huomoida hänet!



Pakko kysyy, minkä näköinen?
Tuli vaan mieleen vaaleahko kiharahiuksinen poika  Grin
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Apua unelmoijalle?! : 22.08.2012 06:32:50
Kuulostaa niin ihanalta tämä haaveilu...  smitten
Itse jossakin vaiheessa halusin muuttua ja sopeutua ympäristöön, kun ennen olin sellainen "outolintu" joka eli iihan omissa maailmoissaan. Ystäviäkään tai kavereita oikein ollut, yksi paras (ja kaikista maailman ihanin ja läheisin) kaveri, joka jäänytkin sitten parhaimmaksi ja läheisimmäksi ihmissuhteekseni koskaan.
Niin lopetin haaveilun ja aloin realistiksi, en oikein kyllä osaa antaa neuvoja, miten...  Shocked
Nytpä tuntuu siltä, että olisi mukava taas palata siihen omaan maailmaansa ja haaveiluun...
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Meditaatiokokemus, Mitä ihmettä?! : 22.08.2012 06:25:36

Kyseisellä kanavalla tulee myös todella vähän mainoksia  Wink

 smitten smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Enkelinurkkaus : 22.08.2012 06:00:59
En tiedä uskonko enkeleihin, mutta mulla on kutienkin muutama enkelikokemus.

Vaikuttavin (tosin sekään mitenkään hirmuisen hirmuisen vaikuttava ole) on se, kun luin enkeleistä, ja siitä, miten he jättävät pieniä valkoisia höyheniä merkiksi.
No, pyysin mielessäni, että antaisitteko merkiksi tällaisia höyheniä ("katsotaan, onko teitä olemassa" x]).
Samana tai seuraavana päivänä hokasin et hei, onkohan niitä höyheniä ilmestynyt, katselin ympärilleni sängylle missä olin tietokoneella ja kas, löysin vierestäni eri puolilta kolme sellaista valkoista, pientä höyhentä. Smiley
Taisin olla aika ihastunut, hämmentynyt ja vähän peloissani. (Joku korkeampi hyvyys saa minut aina ajattelemaan myös sitä pahuutta, mikä tuntuu olevan ikävän lähellä... jota en uskalla rakastaa)

SItten kerran kun kävelin kaupasta kotiinpäin, ylitin autotietä juuri, kun tunsin, tai ikäänkuin olisin tuntenut, jonkun tarttuvan takkini hupusta kiinni estäen kävelemästä eteenpäin. Katsoin silloin oikealle mistä tulikin juuri auto. Mitään vaaratilannetta siinä ei vielä kuitenkaan ainakaan vaikuttanut mielestäni olevan. Mietin kuitenkin, että olikohan enkeli suojelemassa.

Kolmas tapaus tuntuu siltä, kuin enkelillä olisi ollut kädet pelissä. Minulle piti tulla vahdittavaksi neljä koiraa kahdelta eri omistajalta. Toinen koirista ainakaan ei kestänyt muita ja tappelisi. Tarkoitus oli pitää koirat eri huoneissa, ettei synny tappeluita.
No lopulta minulle tulikin vain toiselta omistajalta koirat hoitoon, toiselle oli käynyt työtapaturma, eikä siis tarvinnut koiravahtia.
Lopulta kun koirat olivat olleet minulla hoidossa, tajusin, että tappelu olisi varmasti syntynyt, jos kaikki koirat olisivat tulleet mulle hoitoon. En nimittäin pystynyt pitämään niitä kahta ovien takana kun liikuin huoneesta toiseen, vilistivät aina rappuunkin Cheesy Joten olen kiitollinen. Heh, mutta tarvitsiko niin ikävän asian tapahtua kuin työtapaturma? ^^

Sitten vielä yksi, joka ei välttämättä ole enkelikokemus, mutta sinnepäin..
Mietiskelin asioita, ja mieleeni pompahti sanat "kyllä kukkakin kuolee ilman valoa".
Se liittyi asioihin, joita silloin mietiskelin. Oli aika kiva aforismi.  smitten

Tällaisia  smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yllättäen ilmaantuvat tuoksut : 22.08.2012 05:42:18
Oon tässä parina viime päivänä lukenut kirjoja enkeleistä..
Ja tänään olen jo muutamaan otteeseen haistanut sellaisen kukkaisen hajuveden tuoksun, erittäin kauniita tuoksuja  Smiley
Monesti myös olen haistanut messengerissä jutellessani kaverin kämpän ja kissat ja kun toinen on kertonut menevänsä tupakalle, pian haistanut tupakansavua  Cheesy
Myös kerran kun kävelin sisällä ja vilkaisin ulos tupakkapaikalle jolla oli tupakoitsijoita, sillä hetkellä haistoin tupakansavua.
Nämä voivat olla kans ihan mielleyhtymiä, koska kerran haistoin koiran kuolaa kun katsoin kuvaa koirasta... siis PIIRUSTUSTA.
Kun joku puhui mauista, minäkin olen joskus maistanut juttuja. Muistan vain yhden tapauksen, kun tuntui että minä tai joku muu, olisi maistanut erästä ruokaa mitä meillä silloin oli kotona tehty.
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten ihmiset pariutuvat : 22.08.2012 05:37:08
*sigh* Yksin ollut, yksin yhäkin.  Sad
Nyt kyllä ympärilläni ihmiset löytävät rakkauden.  Smiley
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Ensisilmäyksellä toisen ihmisen sisään näkeminen. : 22.08.2012 05:23:50
Kuulostaa ihanalta tuo tapaaminen...  Smiley

Itselläkin tullut eräässä tilanteessa kokemus, että voisin nähdä toisen ihmisen lävitse.. mutta en katsonut, enkä tiedä mitä olisi näkynyt, tai olisiko näkynyt mitään.
Joo, hieman eri juttu kun sulla koska tässä tapauksessa tunsin että oisin nähnyt ikäänkuin telepaattisesti hänen sisäänsä.
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 16.08.2012 02:47:06
Tuntuu vähän tyhmältä kysellä apua kun niin moni jo sinulle kirjoittelee, mutta jos tosiaan haluat tehdä tätä niin..

Lähinnä askarruttaa yksi asia,
tapasin lukiossa erään tytön johon ihastuin voimakkaasti, ehkä rakastuin. Kerran kun hän tuli ulkona viereeni kävelemään, koin jonkinlaisen universaalin, tai jonkun pyyteettömän rakkauden täyttävän kaikki soluni, hyvin voimakas tunne. Tuntui, että olisin kohonnut "korkeammalle ulottuvuudelle". Tuntui, että jos katsoisin häntä, näkisin hänen lävitseen, ikäänkuin tekstiä hänen ruumiinsa sisällä, joka kertoisi hänestä.. mutten tietenkään katsonut kun ujostelin tai olin jotenkin niin epäuskoinen kaikesta tuntemastani.
Olen miettinyt kaksoisliekki teoriaa, mutta en tiedä...
Haluaisin tietää, tapaammeko vielä, ja tutustummeko. Emme nimittäin koskaan tutustuneet, eikä hän halua olla tekemisissä kanssani. Haluaisiko joskus, muuttuvatko asiat? (ja nyt tuli sellainen, että onko sillä lopulta niin väliä, vaikka emme tapaisi.. hän on kuitenkin saanut aikaan muutosliikettä minussa ja olen oppinut paljon uutta... jne)
Minulla on muutenkin ollut epäonnea rakkaudessa, olen ihan jo sillä olettamuksella ettei tule onnistamaan (vaikka uskon että joskus vielä...).. tuleeko onnistamaan?
EI oikeastaan muita kovin painavia asioita ole, tai joihin en voisi jo sanoa itse, että ne tulevat järjestymään, niistä ei tarvitse kysellä... näistä nyt vielä tekee mieli kysyä.
Kiitos. <3
10  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Astromiitti 28.4 klo 14 - 18 Tampereella : 24.04.2012 10:52:48
En ole tulossa Sad
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Paijattavana oltavana tunne kuin energiahoidossa : 15.04.2012 21:34:25
joo, toki kosketus tuntuu hyvältä, en ihan sitä tässä tarkoittanut  Cheesy
ja konkreettisesti läsnä toinen henkilö.
mm. varmaan välitti rakastavaa energiaa minuun ja sen tunsin Smiley
12  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Paijattavana oltavana tunne kuin energiahoidossa : 08.04.2012 10:13:20
En kyllä tiedä miltä energiahoito tuntuu mutta parempaa kuvailua en keksinyt...
En siis usein ole ollut tuossa tilanteessa että joku silittelisi sinua. Mutta kerran kun olin, tuntui, kuin olisin tuntenut toisen rakkauden tai jotain, kuin hänestä olisi lähtenyt "lämpöä" minua kohti, kehossa hento jännä miellyttävä tunne. Hyvin rauhaisa ja rakastava olo.
Ja se tuli tosiaan kuin itseni ulkopuolelta koska en tuntenut tätä toista kohtaan mitään.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jälleensyntyminen... : 23.03.2012 14:12:52


AthaMaarit, en ota kantaa Mikaelin viesteihin.

Jokaisella on vapaa valinta omaan uskoonsa. coolsmiley

Ilman muuta!  Cool Kauheaa, jos niin ei olisi. Mikaelin kirjojen viestit alkavat olla vanhentuneita nykyiseen energiaan, se on ihan faktajuttu, mutta edelleen sieltä löytyy kaikkea universaalia, ajatonta juttua.

Uusia sieluja syntynee koko ajan (olettaisin), mutta ehkä joku rakkaudellisempi paikka on parempi ns. vauvasieluille alkuun kuin maapallo Grin

aww miten hellyyttävästi sanottu Smiley
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jälleensyntyminen... : 23.03.2012 00:53:41
semmoinen käsitys on tullut, että esim mediassa ja elokuva-alalla tehdään tosi älykkäästi ja hienolla tekniikalla elokuvia jne, mutta aiheet taqas eivät ole niin "valaistuneita".
Tämä on niiiin totta.  laugh

muoks. Sama juttu muuten myös musiikin kanssa! Rytmi ja sävel voi olla jotain aivan uskomattoman hyvän kuuloista, mutta sanat sitten onki täyttä schaibania Cheesy siinäpähän sitten pilataan koko (potentiaalisesti hyvä) biisi... Sad

Aivan toi just Cheesy Sanat niin turhia monissa kappaleissa ^^'
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Jälleensyntyminen... : 21.03.2012 15:01:16
Komppaan täysillä Athaa.

Itse kai uskon jälleensyntymään,
johtuisiko vain älykkyysosamäärästä, että jotkut ovat "vanhempia ja viisaampia" kuin toiset?
Ei, itseasiassa älykkyydellä ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä.
En varsinaisesti tiedä ketään, mutta semmoinen käsitys on tullut, että esim mediassa ja elokuva-alalla tehdään tosi älykkäästi ja hienolla tekniikalla elokuvia jne, mutta aiheet taqas eivät ole niin "valaistuneita".
Tosin esim Tim Burton voisi olla semmoinen vanhempi sielu. Smiley
Sivuja: [1] 2 3 ... 5