Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Enneunet : 16.09.2022 12:43:13
Miksi näen enneunia?? Miksi ne ilmestyvät juuri minulle? 
Melkein tasan 10 vuotta sitten tuli " rypäs"  ja sitten ne pysyivät pitkään poissa. Kunnes taas nyt.  Asioita, jotka eivät edes kuulu elämääni. Välttelen uutisia, koska niissä ei ole mitään hyvää tulevaisuuden kannalta.
Silti olen jo tiennyt asioita, jotka näen esim. otsikoissa, kun menen kaupan ovesta sisään. Ja tapahtumia, jotka tupsahtavat eteeni, ja en voi kun hämmästyä, että taas tiesin tuon.
Olen todennut ääneen miehellenikin, että mä näin tuon unissani.
Ainut mitä kaipaisin näistä unista, on apu itselleni, kun olen käännekohdassa urani suhteen. Mutta ei..
2  Astro special / Yleistä / pitäisikö horoskooppi ymmärtää? : 15.01.2020 12:36:56
Reilu viisi vuotta sitten sain luennan, jonka sain myös cd-levylle ja ymmärsin mitä tuleman pitää. Ja pitihän se.
Nyt on aikaa kulunut ja olen taas vedenjakajalla. Hätäpäissäni soitin astrologille pikatulkintaan, ja tuli tekstiä jota en edes kirjoitettuna lyhyesti paperille ymmärrä lainkaan, ja lopputulos näyttää olevan menneisyyden läpikäyntiä..
Onko tämä yleinen toimintamalli? Eli odotetaanko kysyjän tietävän jotain nousu ja laskumerkeistä, tai muusta teknisestä puolesta?
olin niin yllättynyt, etten osannut edes pitää puoliani Embarrassed
 
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 11.03.2018 14:48:40
Näin viimeyönä unen, jossa minun kerrottiin olevan edesmennyt. Kertojana oli oma äitini ja hän tokaisi näin iskälleni, jolta olin pyytänyt ajoneuvoa, jolla pääsisin töihin.
Tulin siis vanhempieni kotiin ja etsin pihat ja autotallin, jospa olisi edes jokin kulkuneuvo. Ehjiä ei ollut. Pihalla oli bussinromu, josta puuttuivat polkimet ja yritin sillä lähteä, muttei sitä voinut ajaa. Moottoripyörästä oli vain etuosa ehjä. Jotenkin kuitenkin pääsin töihin sairaalaan, jossa ei kuitenkaan ollut potilaita hoidettavana.

 Iskä on ollut kuolleena jo pian 10 vuotta. Mutta korjaili kyllä eläessään kaikkea mahdollista.

Tosielämässä olen kiperässä tilanteessa, kun töitä ei tahdo löytyä. Olen pitänyt hieman irtiottoa työelämästä, enkä haluaisi hoitotyöhön enää palata.
Ehkä onkin pakko..
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Tosi kumallinen päivä 18.1. - kohtalotovereita : 25.01.2018 13:06:42
 Juuri sinä päivänä sain vimman etsiä käsiini erään kirjailijan tuotoksia. Kolusin netissä, ja päätin kuitenkin jättää asian lauantaille, jolloin ehkä ehtisimme appivanhempiemme luona käymään päivällä. Heidän lähellään on antikvariaatti.

No, käymättä jäi lauantaina ja ajattelin tilata noita teoksia. Kun googlasin kirjailijan nimen selvisi, että hän oli kuollut 18.1.2018

Olin hetken ihan kyllä todella ymmälläni!

No tilasin kirjat, mutta mikä ihme iski juuri tuona päivänä etsimään kyseistä kirjailijaa?!

Olen elämäntilanteessani täysin tyhjän päällä nyt. Mietin mitä haluaisin. Kunpa sekin selviäisi yhtä mystisesti!
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Ajatuksen voima : 28.07.2016 09:58:51
No niin. Nyt tuli niin vahva uni, että päivä menee silmät ymmyrkäisinä.. Näin tämän ystäväni nimen hautakivessä. Syntymä ja kuolinpäivät olivat metallisessa laatassa.  Itkin haudalla.
 Muistotilaisuudessa muistin hänen veljensä joka ei ollut kolmessakymmenessä vuodessa muuttunut lainkaan ja kertoi juuri kihlautuneensa.
Lähtiessä joku laittoi minulle viestin kännykkään koskien ystävääni, mutta päätin lukea viestin vasta poistuttuani muiden seurasta.
Ehdin vilkaista viestiä ja siinä oli sana kaipaus ja muuta tekstiä. siksi päätin lukea viestin omassa rauhassani.
Mutta sitten herätyskello soi ja jouduin palaamaan epätodellisen tuntuiseen arkeen..

6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 10.11.2014 12:44:00
Mitä tulen tekemään työkseni jatkossa?
Tämä nykyinen ammattini on pian taaksejäänyt ja etsin täysin uutta suuntaa.
Simasuma
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 10.11.2014 11:39:43
Mitä tulen tekemään työkseni?
Tämä nykyinen ammatti on tulossa tiensä päähän ihan näinä päivinä.
Löydänkö oikean alani?
Kiitos jo etukäteen smitten
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: 26.7 ? Mitä tapahtuu? : 06.08.2014 13:36:56
no sitten alkoikin tapahtua tuon viikonlopun jälkeen. Hirveä kiire töissä, tehdään liian pienellä porukalla ja vastuuta on enemmän kuin jaksaa kantaa.
Eilen tuli kaksi suruviestiä. JOten jos alkuvuosi meni ihan ok, niin loppuvuosi onkin sitten ilmeisesti kauhun tasapainoilua..
9  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: 26.7 ? Mitä tapahtuu? : 27.07.2014 20:59:19
Maa ei järähtänyt 26.7, mutta koin asioita, joista on iloa pitkään.
Seurasin viikonlopun aikana sivusta taitavaa manipulaatiota muiden toimesta omien etujensa saavuttamiseksi..

Ja tulin huiputetuksi, mutta onneksi rahallinen arvo oli pientä. Enpä tilaa enää horoskooppia keneltäkään/mistään.
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: 26.7 ? Mitä tapahtuu? : 24.07.2014 15:03:57
Touhulan teksti järkytti siinämielessä, että olen todella yliuhrautuvainen ihminen, se on ihan testattu tähän ammattiin hakeutuessa. Vedin silloin siitä herneet nenääni, etten ole mikään "yliuhrautuvainen", mutta myöhemmin olen sen itselleni myöntänyt näin olevan. Mutta  viisasta minusta ei enää saa.  Ja syyllistämisen kautta olen oppinut ilmeisesti tätä uhrautuvuutta.
Tuo kyseinen vuosihoroskooppi oli Astron sivuilta tilattu, ja koin sen erittäin hankalaksi ymmärtää. Sinun tekstisi oli ihan heti ymmärrettävissä  Smiley

Jään mielenkiinnolla odottamaan viikonloppua, ja mitä energioilleni tapahtuu. Mielestäni olen ollut ihan hyvässä vireessä tämän menneen puolivuotiskauden..
11  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / 26.7 ? Mitä tapahtuu? : 24.07.2014 12:12:46
Töissä on hiljaista ja lueskelin Apulehden horoskooppia ajankulukseni. Tuo päivämäärä Vaakojen horoskoopissa alkoi mietityttää. Missä olen törmännyt asiaan?
Sitten muistin toisen lehden horoskoopin, jonka olin joskus aiemmin lukenut ja sen oli laatinut toinen henkilö.
Siis mitä tapahtuu 26.7 ? Mikä aikakausi päättyy?
Olen syntynyt 22.10.1966 klo 8.55 lahdessa.
Osaako kukaan avata asiaa?
Olen tilannut joskus vuosihoroskoopin, joka oli täysin ympäripyöreää löpinää. Haluaisin kuitenkin uskoa, että joku osaisi tehdä ihan ymmärrettävän katsauksen minulle. Tietysti korvaan vaivan  Smiley
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Toisen ihmisen tapaaminen : 07.01.2014 19:29:58
Tuttu tunne minullekin. Aluksi olin tulla hulluksi kun jo kauan kadoksissa ollut ystäväni alkoi ilmestyä uniini lähetellen tuskaisia viestejä.  Sitten sain häneen yhteyden.  Pari vuotta lueskelin häntä melkein kuin avointa kirjaa, en tosin uskaltanut kertoa sitä hänelle, olisi varmaan säikähtänyt Shocked  Tiesin jo valmiiksi aamulla, että viesti oli tullut.
 Yhteydenotto kuitenkin  yllättäen katkesi hänen toimestaan ja unien viestitkin, kunnes nyt unet  ovat palanneet reilun vuoden tauon jälkeen.
Inhottavaa kun ei tiedä mistä on kyse.
Odottelen nyt ottaneeko yhteyttä mailitse..
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Ajatuksen voima : 01.11.2012 11:05:47
No nyt on "sielunkumppanini" skipannut minut yli laidan. 
Hetken olin hämmästynyt ja mietin olinko tiedostamattani loukannut häntä, mutta jokin syyhän siihen on, ettei hän halua olla kaverini edes facebookissa.  Shocked
Mutta unimaailmani on onneksi ajoittain todella villiä: vastikään perin suuren omaisuuden, mutta kirjoina. Kirjoja oli joka paikka täynnä, en mahtunut asunnossamme kulkemaan, vaan piti tehdä pinoja joiden välissä kuljeskelin.
Mutt edespäin mennään sanoi mummo lumessa.
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Ajatuksen voima : 24.07.2012 09:28:17
Kiitos Supikas! Minusta nuo unet ja tunteet ovat olleet niin pelottavia, ja kun ne alkoivat niin yllättäen on ollut vaikea ymmärtää mitä tämä on.  Olen kuitenkin perusluonteeltani skeptikko, joten nyt ilmeisesti rustattava ajatusmaailmaani uusiksi.
En ole ystävälleni kertonut, kuinka paljon hän on minuun "ottanut yhteyksiä", koska  varmaan säikähtäisi Shocked  Olen toki kertonut joskus nähneeni hänestä unia.
Tosin luin tuossa yhtenä iltana vuoden 2011 keskinäistä kirjeenvaihtoa facebookista, ja hän kirjoitti, että oli ollut allapäin, ja kirjoitti samanaikaisesta yhteydenotostani, että "ehkä tunsit sen?"
Tuotapa en edes muistanut..
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Ajatuksen voima : 23.07.2012 16:05:55
Laitoin viestin, mutten ole varma lähtikö se? En ole yksityisviestejä koskaan lähettänyt.
Sivuja: [1] 2