Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 37
46  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa?? : 13.06.2008 14:23:47
Onpahan ollut viikko. Töissä puhelinlinjat takkuilivat. Kun vikaa yritettiin korjata, katosi kaikkien koneista verkkoyhteydet. Kyllä sitä vaan on niin kädetön nykyään ilman verkkoa, että kun kuvitteli voivansa tehdä jonkin homman pois kuljeksimasta, kaatui aikomus siihen, että olisikin pitänyt laittaa sähköpostia tai tarkastaa joku tieto netistä.
Kaksi päivää tehtiin töitä ilman verkkoa, eikä se puhelinlinja edes korjaantunut. (Se on joku ihme IP-puhelin)
Illalla kotona intosin, että jee, nyt pääsen lukemaan vihdoinkin sähköpostini uudesta läppäristäni (joka tietty oli tosi fiksua ostaa retroilevan merkkarin aikaan, mutta kun oli halpa) -ja kas kummaa - verkko oli nurin koko illan.
Operaattori oli sama kuin työpaikalla...
Mitään en osaa sanoa enkä kirjoittaa, sanat katoavat ja lievä lukihäiriöni, jota ei normaalisti edes huomaa, on varsin voimissaan. Muistiinpanoni ovat koko viikon olleet silkkaa sotkua.
Käymäni ammatillisen koulutuksen kaikki näytöt ja päättötilaisuus osuivat retroilevalle merkkarille, joten ei kai mikään ihmekään, että minä ja kaikki kurssitoverini jäimme nyt odottamaan opetushallituksen kantaa, että valmistuimmeko vai emme... buck2
Työsopimus olisi tarkoitus allekirjoittaa vielä maanantaina. Pomo ei varmaan ymmärrä, jos ehdotan sen siirtämistä torstaille. Grin
47  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 04.03.2008 23:19:21
En jostain syystä juurikaan ole huomannut  pluto aspect_opp mars :ia millään lailla henkilökohtaisessa elämässäni, mikä on suorastaan merkillistä, neliöiväthän nuo molemmat vaa'an ensimmäisellä asteella majailevaa aurinkoani.
Energiaa on ehkä vähän enemmän kuin normaalisti tähän vuodenaikaan.
Uutisotsikot kyllä palauttavat tuon opposition äkkiä mieleen. Sad
Kuukin se taas mennä viuhahti nataali- kuuni ohi enkä muuten huomannut millään lailla sitäkään.
48  Astro special / Yleistä / Vs: Vinkkejä meille muuttajille : 10.02.2008 16:55:31
Aivan mahtava ketju!
Itse kuulun siihen muuttajien kastiin, jotka vasta etsiskelevät sitä tulevaa Omaa Kotia.
Malttamattomana jo odottelen, että päästäisiin asumaan vihdoinkin yhtenä perheenä ihan Omassa Kodissa. smitten

Tämä ketju innosti aloittamaan taas "fengshuijauksen", elikä alanpa tuosta heitellä taas vanhaa rojua kaapeista pois, jotta pääsee uutta energiaa vanhan ja tunkkaisen tilalle ja se tuleva Oma Kotikin löytyisi nopeammin.  Wink
(Ja sittenkun löytyy, niin onpa nekin rojut jo pois jaloista muuttoa sotkemasta)

Yhdessä vaiheessa (edellisessä asunnossani) tein n. neljännesvuosittain inventaarion kaikissa kaapeissa lähtöajatuksena, että jos NYT olisin muuttamassa pois, niin mitä ottaisin mukaani.

Jostain kumman syystä tavaraa voi viedä kierrätykseen/roskiin melkein kuinka paljon tahansa ja aina sinne kaapin perukoille muutamassa kuukaudessa ilmestyy vastaava määrä turhaa roinaa... buck2

Muutama viikko sitten "fengshuijattiin" tyttären huone. Kierrätykseen meni 7 muovikassillista vaatteita ja leluja, roskiin 2 jätesäkillistä rikkinäisiä leluja ja muuta ihan turhaa rojua.

Hiljaa hyvä tulee. Vielä meillekin jonakin päivänä se ihan oikea muuttopäivä koittaa.
49  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 08.02.2008 13:23:00

Britanniassa asunnonesittelijä avasi makuuhuoneen komeron ja kappas,siellä roikkuikin edellinen omistaja vyöhönsä hirttäytyneenä,asunnonkatsoja pakeni suinpäin vahvalle ryypylle ja ei vissiin niinku ostanut kyseistä asuntoa,
oisko ollut ite  pluto 4 huoneessa  jupiter:n kera:PÖÖÖ!


 Grin Itsellä  pluto ja  jupiter tällä hetkellä nelosessa (Jupiter vielä yhtymässä nataalikuuhun) ja AP:llä miltei sama tilanne, siellä tosin Jupiter kolmoshuoneen puolella, mutta tiukasti yhtymässä IC:iin.
Omaa taloa tässä ollaan etsimässä, joten täytyy kai varautua pahimpaan asuntoesittelyissä.  2funny
50  Astro special / Astro special / Vs: Pluto ja Mercurius syntymäkartalla : 04.02.2008 23:51:22

Kun taas  pluto aspect_sex Hygieaan sitouttaa fengshuimaiseen rojuntaltutukseen! Olen Iris-asteroidiraportin mukaan syntynyt siivoamaan!

Fengshuimainen rojuntaltutus kuulosti niin tutulta, että piti oitis mennä tarkastamaan Hygiean sijainti omalla kartalla. Cheesy

Ja ylläri ylläri, Hygiea sijoittuu kvinkunssiin PlutoMarsiini nähden. Itseasiassa se on kärkenä "Jumalansormelle" jonka toisena kantanurkkana on  neptunus.

En voi väittää olevani yllättynyt. Käytän itsekin termiä "fengshuiaius", joka tarkoittaa maanista turhan rojun raivaamista ja roskiin/kierrätykseen viemistä. Grin

Juu, sori, menee vähän off topic, mutta nauratti niin kovin tuo tuttu terminologia.
51  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Asteroidien merkitys : 04.02.2008 23:36:25
Kärsivällisyys palkittiin...  Wink

Kiitos Pallaskissa. 
52  Astro special / Astro special / Vs: Urania asteroidi ja muut asteroidit : 26.01.2008 14:03:25

Laitan nyt vielä varmuuden vuoksi tänne sen reitin, jota pitkin pääsee katsomaan helposti omia keskipisteitänsä:

astro.com-->Free Horoscopes--> Extended Chart Selection--> valitsette sieltä Chart drawing style: Ebertin style (w. midpoints) ja sitten painatte sieltä vasemmasta yläkulmasta View the additional tables (PDF).

Noin saatte siis listan omista aspekteistanne ja keskipisteistä.


Wow! Kiitos vinkistä!  Varsinainen löytö!
53  Astro special / Astro special / Vs: Hohhojaa.. Pluton siirtyminen kauriiseen : 25.01.2008 13:40:45
Itsellä  pluto aspect_squ aurinko -transiitti meneillään. Tarkka se on ensi kuun lopussa ja taas toukokuussa. Mullistusta joo... Viime keväänä pistettiin ukon kanssa suhde jäähylle ja 10 kk katsottiin, että kumpi tässä oiken onkaan se joka sanoo viimeisen sanan. knuppel2 Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että ainakin erävoitto tuli kotiin, vaikka tulevasta ei tietty kukaan tiedä.

Nyt on taas yhteinen talo etsinnän alla. Työkuviotkin ovat menossa uusiksi, mutta en tosiaankaan tiedä mihin suuntaan. (Toisaalta mulla on myös sekä transitoiva uranus DC:llä että auringonpaluukartan  uranus DC:llä. Ja  tr. uranus aspect_squ keskitaivas ja  uranus aspect_tri saturnus...)

Suhteemme alkoi tuon em. miehen kanssa alunperin Pluton neliöidessä askenkenttiani ja Venustani. En siis osaa pitää  pluto aspect_squ aurinko -transiittia mitenkään pelottavana. Ennemmin näen, että nyt ollaan poistamassa sitä, mikä ei suhteessamme toimi, ja jatko mennään ilman turhaa menneisyyden painolastia. - Tai sitten ei, mutta saahan sitä toiveikas olla.  Wink

Sen sijaan vuosille 2012 (mikä kosminen vitsi!) ja 2013 osuva Pluton yhtymä nataalikuulle ja samanaikainen neliö itselleen vähän hirvittää... Nokkelimmat voivatkin tuosta edellisestä lauseesta päätellä, että syntymäkartalla toimii jokseenkin tarkka  pluto aspect_squ kuu -aspekti ja näen sen jollain lailla tuolloin aktivoituvan.

Joka tapauksessa luotan täysin maailmankaikkeuden viisauteen näissä asioissa. Laajalla perspektiivillä Pluton tuhovoima aina edesauttaa jonkun uuden ja paremman alkamista.
54  Astro special / Astro special / Vs: Urania asteroidi ja muut asteroidit : 23.01.2008 20:11:19
 uglystupid2
Itsellä Urania aspect_con Pallas Kauriissa ja nelosessa, jotka kimpassa neliöivät jokseenkin tarkasti merkurius uranus -yhtymää Vaa'assa toisessa huoneessa ja vähän väljemmin opponoivat Saturnusta  rapu 10.h.

Keskipisteitä en uskaltanut enää katsoakaan. Grin
55  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Itsemurhan transiitit : 18.01.2008 00:35:31
Innostuin myös tutkailemaan itsemurhaan päätyneen ystäväni syntymäkarttaa sekä kuolinpäivän transiitteja. (plutonikko-saturnikolla on halvat huvit...  Huh)

Syntymäkartalla Jupiter näyttää olevan aspektoitunein planeetta. Sille tekevät oppositiota  mars, merkurius ja  aurinko (viimeksi mainittu osana T-ristiä). Neptunus neliöi Jupiteria t-ristin kärkenä ja Juno tekee sille yhtymää 0o04' tarkkuudella. Saturnus sentään tekee Jupiterille kolmiota.
Pluto (kartan hallitsija) tekee kolmion Kuulle.
8. huoneessa majailevat  saturnus ja  vertex.

Kaverilla näytti olevan kuolinpäivänään ihan kivan näköisiä transiitteja, kuten  tr jupiter aspect_con n. kuu, jupiter aspect_tri plutokuu aspect_tri kuu (tarkkaa kuolinhetkeä en kyllä tiedä, joten voi olla olemattakin),  kuu aspect_tri  pluto (sama ehto kuin edellä) Aurinko oli yhtymässä syntymäkartan Plutoon. Saturnus teki kolmiota syntymäkartan noususolmulle ja Venukselle. Ja palatakseni vielä kerran Kuun niin epävarmoihin transiitteihin, on kuolinpäivän keskiyöllä ollut  kuu tarkasti 8. huoneen kärjellä ja tehden yhtymää nataalikartan Varunalle. (Ei, hän ei hukuttautunut)

Minä löydän kyllä näistä merkeistä enemmän kohtalon täyttymistä kuin traagista elämän hukkaan heittämistä, mutta sehän on tietysti vain minun mielipiteeni.

pluton ja saturnuksen haasteelliset aspektit kuulle voivat lisätä
itsetuhoisuutta
Kuulemma Merkuriuksen ja Uranuksen aspektit sekä Jupiter trini Neptunus ovat sellaisia jotka jonkun astrologisen tutkimuksen (jonka olinpaikkaa ei ole muistissa tietenkään, excuse my  merkurius aspect_squ jupiter) mukaan esiintyvät hyvin usein itsemurhan tehneiden ihmisten nataalikartoilla.

 Tongue Omalta kartalta löytyy niin  pluto aspect_squ kuu ja  saturnus aspect_opp kuu kuin  merkurius aspect_con uranus :kin... Jupiter trini Neptunusta ei sentään löydy, vaan trini on korvautunut onneksi (?) neliöllä. Cheesy

Ja joo, kyllä minulla on vähän turhan läheinen suhde noihin itsemurha-ajatuksiin lähinnä masennuksen kautta. Joskus tämä kaikki on vaan liikaa voimille.
Yleisesti julistamani nyrkkisääntö kuitenkin on, että kun parvekkeelta hyppääminen alkaa tuntua ihan hyvältä idealta, on aika tarkistaa lääkitys...
56  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 16.01.2008 11:41:24
Meillekin eilen lehtimyyjät soittelivat, kun kuu oli vielä oinaassa.
Hyvinkin saattaa olla perää "Paltsun" teoriassa. Täytyykin alkaa seuraamaan. Tai sitten oinaskuulla en enää vastaa tuntemattomien soittoihin. Grin
57  Astro special / Astro special / Vs: Venus ja tyyli: millainen olet? : 11.01.2008 21:49:19
Hahaa, olin viileä tyylittelijä Cheesy

Voiko  venus -neitsyttä askendentilla osuvammin kuvailla...

Tosielämän vaatevalintani eivät kyllä ole ihan yksi yhteen testiin valmiiden vaihtoehtojen kanssa.  Wink
58  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Tämän olen oppinut : 28.12.2007 16:13:47
Olen oppinut, että asiat tapahtuvat juuri niin kuin niiden on tarkoituskin tapahtua.
Olen oppinut luottamaan intuitiooni ja jonkinlaiseen johdatukseen.
En ole yksin.
59  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 02.10.2007 15:53:21
Täältä myöskin sylintäydeltä onnentoivotuksia Pallaskissalle!!!!



(Allaolevan nallen olisi siis tarkoitus symboloida vaakaa... Cheesy)
60  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kutiava rakkulaihottuma - järki menee! : 02.10.2007 15:40:26

- mikset lähtisi puhdistuttamaan kehoasi ja
antaisi sen työntää "kuona" ulos ihostasi
- ainoa tie parantua,
on vaivan nostattaminen pintaan ja sitä kautta ulos
- aluksi puhdistetaan maksaa ja munuaisia
- hoitoaika on pitkä, mutta kannattava

Suosittelisin kokeilemaan akupunktiota ja akupainantaa, jota voi tehdä myös itse kotona, vaikkeivät meridiaanilinjat olisikaan kovin tuttuja.

Noniin, otin vihjeestä vaarin. Tuttavapiiristä löytyy yksi akupunktiohoitaja, ja tältä on nyt varattu aika ensi perjantaiksi maksan ja munuaisten puhdistus-hoitoihin. Täytynee käydä useampi kerta ja etsiä ehkä lisäksi vielä jotain troppeja, jotka edesauttaisivat tuota puhdistumista.

Toivottavasti se auttaa. Ja vaikkei auttaisikaan, niin onpahan sitten sisuskalut puhtaat. Grin

Lääkäriltä kerran kyselin vaivasta saaden "tosi pätevän" vastauksen että kyse on kuivaihottumasta.

Joo, ihottumia on niin tuhansia ja puolet niistä varmaan psykosomaattisia, että minunkin kokemukseni lääkäreiden lausunnoista ovat vähän samansuuntaisia.
Olen oppinut kaikkien niiden kutinavuosien jälkeen, että minun ihoni ei länsimaisella lääketieteellä parane, vaiva kun on hyvin pitkälle "sisäsyntyinen".
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 37