Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2]
16  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 22.01.2011 13:27:03
Minulle tapahtui himpun vajaa vuosi sitten surullinen asia kun jouduimme lopettamaan rakkaan hevosemme .Kerrottakoon että heposelle sattui tarhassa tapaturma ja oli pakko tehdä nopeasti päätös .Eläinlääkäri olisi päässyt vasta tuntien päästä paikalle ja sitä tuskaa ei voinut katsoa enään yhtään pidempään. Oli pakko turvautua metsästäjään.Kiittelin ja hyvästelin, itkin siihen pehmeään karvaan ja kuului laukaus. Se oli ohi.Silittelin edelleen kaatunutta ruumista ja sanoin että mene juoksemaan vihreille nurmille. Puettiin vanha loimi ja riimu ettei olisi niin paljaana siinä maannut. Oli luminen talvi päivä ja silloin matalalta taivaan rannasta alkoi aurinko paistaa ja paistoi koko päivän.Tuntui samalla surulliselle ja hyvälle.Samaan kuoppaan lähti tallillta myös vanha pupu ,ei tavinnut ihan yksin lähteä. Kotiin tultiin ja itkettiin tytön kanssa silmät päästä, voi sitä surun määrää. Seuraavana aamuna lähdin alapihan polkua varastolle puita hakemaan ja huomasin aivan polun vieressä hangella harmaavalkoisen sulan, se oli tismalleen saman värinen kuin hevosemme ja kun kävelin eteen päin niitä löytyi lisää.Kävelin edestakaisin ja laskin sulat ihan huviseni ja niitä oli yhtä monta kuin hevosen nimessä! Oliko hän tullut vielä lohduttamaan meitä? Tuli niin hyvä olo. Oli miten oli mutta tunsin että kaikki oli hyvin siellä jossain.
Pisti miettimään että vaikka oli väkivaltainen kuolema niin hyvät  energiat ypärillä auttoi.
Että näin meillä ja vuosi tulee tästä ensi kuun 10 päivä ja sytytämme kynttilän muistiolle  angel   
17  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: =) : 21.01.2011 14:32:22


Kiitos  smitten ihanaa olla tervehditty täällä kun kaikki viellä on uutta  Smiley
18  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoin Kaukoparannusilta : 20.01.2011 16:29:35
Ilmottaisin itseni ja mieheni ja lapsukaiset kaksi kappaletta kaukoparannukseen kaikkina iltoina, kiitos ja ilmoittelen kuulumiset.

     Smiley  Smiley  Smiley  Smiley
19  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 20.01.2011 16:05:35
Uusi innokas kokeilija haluaa myös, kiitos!   Smiley
20  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / =) : 20.01.2011 14:15:10
Kyllä oon tumpelo  Angry meni varmaa puol tuntii ennen ku hokasin miten tää juttu tiomii  idiot2 ja olen siis syntyny vuonna kuokka ja lapio Grin niin asiaan, ollappa täällä uusi ja hämmästynyt, ja erittäin kiinnostunut näistä asioista. Itse koin pari vuotta sitten syksyllä muutoksen elämässä kun aloin huomata näitä henkisiä "juttuja" ympärilläni ja aina vaan meno yltyy. Olen oppinut jotain ihanista enkeleistä ja hurahtanut niihin  Smiley .Luin juuri kirjan Enkeleitä hiuksissani , aivan ihana tarina tästä naisesta joka rohkeasti kertoo omasta kokemuksesta enkeleihin , suosittelen. Voi kunpa täältä löytyisi uusia tuttavuuksia ja vastauksia kysymyksiini. Jännityksellä suihkimaan sivustolle...
Sivuja: 1 [2]