Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Multippelipersoonallisuus, monta sielua yhdessä ruumiissa? Vai....? : 21.12.2010 14:21:57


Keino hoitaa tätä tilannetta on kutsua sydämeen jokainen näistä persoonista, keskustella ja päästä sopuun. Se on vaikea ja melkoisen epämiellyttävä tehtävä, jota toki voi helpottaa energiahoidolla tai kutsumalla enkelit apuun,  mutta vain kohtaamalla jokainen persoona ja sulauttamalla ne yhteen voi jatkaa sillä yleensä nuo persoonat elävät tiedostamattomassa osassa meitä, mutta satuttavat ja vaikeuttavat elämää, he saattavat kutsua tarrahenkiä vaivoiksemme tai omia alempia henkioppaitaan tai orjuuttaa tavalla, sairastuttaa meidät. Yksin sitä työtä ei kannata eikä yleensä kykene tehdä, ainakin minun kokemukseni mukaan se voi olla hyvinkin rankkaa, mutta toisaalta antoisaa, vapauttavaa.



 

Tämä on ristiriitainen käsitys. Truddin tapauksessa Joukkoja ei sulautettu yhdeksi "eheäksi" minäksi, koska kukaan heistä ei halunnut sitä. Truddin lääkäri mietti jälkisanoissa, että onko kuitenkaan tämä eheyttäminen, johon multippelipersoonoissa tähdätään, se ainoa ja oikea hoitomuoto, vaikka niin monet psykiatrit asian mieltävät. Hän puhui myös tapauksesta, joka oli päättynyt traagisesti, lääkärin painostaessa persoonia yhdistymään, vaikka nämä eivät sitä halunneet tehdä.

MUOKS: JA HUOM. Kirja josta puhun perustuu tositapahtumiin. Eli ei ole vain kirjailijan mielikuvituksen lentoa  Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Multippelipersoonallisuus, monta sielua yhdessä ruumiissa? Vai....? : 21.12.2010 11:48:26
Mielenkiintoisia näkemyksiä.  Smiley Nämä ovatkin sellaisia asioita, joihin on melkein mahdotonta löytää ns. oikeita vastauksia. Sori, jos susta AthaMaarit tuntui, että tässä lähdetään juupas-eipäs linjalle, se ei ollut tarkoitukseni, pohdinpa vain toista näkökantaa sun esittämiin vaihtoehtoihin.

Ymmärtäisin paremmin tätä mielen jakautumista, jos se oikeasti olisi niin, että joku persoonista käsittelisi vaikkapa vain vihaa, toinen tuskaa, toinen seksuaalisia asioita jne. Ihmettelen vain, että miksi kuitenkin kehittyy ihan täydellisiä persoonia, joilla on kyky käsitellä kaikkia tunteita ja tuntemuksia.

Hauska juttu on myös tämä energia, joka lähtee henkilöistä, joilla on enemmän kuin yksi persoona. Truddin tapauksessa videoitiin hänen istuntojaan, mutta yleensä ottaen filmit kärsivät heikosta laadusta, ja kuvaaja oli ihan ihmeissään, kun elektroniset laitteet sekoilivat jatkuvasti. Muuten ne toimivat normaalisti, mutta Truddin ja Joukkojen astuessa huoneeseen, ne eivät enää toimineetkaan. Myös Truddin kotona paloivat lamput jatkuvasti, ja hänellä oli vaikeuksia elektronisten laitteiden kanssa. Olisi kiva nähdä tälläisen henkilön aura, eli säteily, se on varmasti paljon suurempi kuin normaalisti, mikä selittäisi tämän sähkölaitteiden tilttaamisen.

Kirjassa nämä persoonat olivat erillisiä. He kävelivät kaupungilla erillään, he saattoivat ottaa toisiaan kädestä kiinni. Lapset saattoivat tulla Truddin sänkyyn nukkumaan erillisinä olentoina, ja muutenkin he pystyivät toimimaan erillään, eli oikeastaan kuin irti fyysisestä ruumiista. Kirjaa oli hyvin vaikea lukea, koska oli hyvin vaikea käsittää tätä Joukkojen toimintamallia, ja sitä, kuinka he voivat olla erillään samassa ruumiissa.

Tuosta sielu-jutusta vielä. Ymmärrän hyvin näkemyksen siitä, että sieluja on vain yksi. Mutta voin kyseenalaistaa sen tällaisessa tapauksessa silti. Koska henkimaailma on aivan eri tasolla kuin mitä me voimme ymmärtääkään, voi siellä tapahtua mitä tahansa. Vaikka joka paikassa olisi kirjoitettu sieluja olevan vain yksi per ruumis, niin toimiiko henkimaailma sen mukaan mitä on kirjoitettu? Se toimii sen mukaan, mikä siellä on mahdollista, ei sen mukaan mitä meidän käsityskykymme ymmärtää. En tokikaan sano, että yhden sielun kannatajat olisivat väärässä, mutta itse tykkään pohdiskella erilaisia vaihtoehtoja sulkematta monisieluisuudenkaan vaihtoehtoa pois.

3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Multippelipersoonallisuus, monta sielua yhdessä ruumiissa? Vai....? : 21.12.2010 00:02:34
Eli sä siis olet sitä mieltä, että jokainen eri persoona on kuitenkin sama sielu?

Mä kritisoin tuota menneiden elämien persoonallisuuksia nyt kyllä  Grin Se kun tarkoittais sitä, että ne menneiden elämien persoonallisuudet on saanut nyt sitten tässäkin maailmassa kokea kamalia juttuja, mikä taas ei sovi mun karmalliseen ajatusmaailmaan millään lailla. Ja miten niistä kärsivistä persoonista niin suuri osa on just lapsia täs Truddin tapauksessa. Meinaatko, että hän ois valjastanut menneiden elämiensä lapsuudet kärsimään nyt tätä nykyistä shittaa?

Tuo puolustusmekanismi... Joo, mä nielisin sen, jos tosiaan kaikki persoonat ois hyvin yksijakoisia ja yksiselitteisiä, mutta osa persoonallisuuksista on ihan oikeita persoonia lempiruokineen, muistoineen ja käyttäytymispiirteineen. En usko, että vain piilotellakseen jotain asiaa, olisi mielen luotava ihan täydellinen persoona, joka voi poiketa rajustikin alkuperäisestä persoonasta.

Mistä muuten tiedät, että sieluja voi olla vain yksi kerrallaan?
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 20.12.2010 22:36:35
Määkin voisin koittaa tuon Joulun putken  Cheesy Eli 21 24 ja 25  Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Multippelipersoonallisuus, monta sielua yhdessä ruumiissa? Vai....? : 20.12.2010 22:24:48
Eli tiedoksi niille, joille käsite multippelipersoonnallisuus on vieras: Multippelipersonallisuus (sivupersoonahäiriö) on häiriö, jossa ihmisessä asuu monia eri persoonia, joilla kaikilla on omanlaisensa luonne, tietoisuus, sukupuoli, muistot ja muut kokemukset. Yleensä multippelipersoonallisuus syntyy lapsuudessa, hyvin traumaattisessa kokemuksessa (raaka seksuaalinen hyväksikäyttö).

Luin kirjan Jänis Ulvoo, jonka oli kirjoittanut Truddi Chasen pari sataa sivupersoonaa. Oikeaa ja alkuperäistä Truddia ei enää "Joukkojen" mukaan ollut näkynyt enää siitä asti, kun tämä oli vuoden vanhana joutunut isäpuolensa seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Joukoissa oli jos jonkinmoista sakkia, oli miespuolisia, naispuolisia, teinejä, ja ihan pieniä lapsia, joilla kaikilla oli omat muistonsa, kokemuksensa ja tunteensa. Jotkut näistä persoonista olivat tietoisia toisistaan, toiset taas eivät. Sivupersoonien ulkonäkö, ääni ja elekieli vaihteli. Jos joku persoonista joi alkoholia, vain tämä persoona tuli juovuksiin, kaikki muut olivat selvinpäin.

Itse rupesin pohtimaan tätä asiaa nyt henkiseltä puolelta. Mitä te luulette, onko tälläisellä henkilöllä useita eri sieluja, vai onko yksi sielu jakautunut useaksi? Truddin tapauksessa osa persoonista oli täydellisesti kehittyneitä persoonallisuuksia, toiset taas olivat hyvin yksiulotteisia, ja tunsivat esim. pelkkiä negatiivisia tunteita.

Itse voisin olla ehkä monisieluisuuden kannalla, ajatellen, että koska isäpuoli oli hyvin raaka, ei kaikkia näitä raakuuksia voisi panna yhden sielun kestettäväksi. Toisaalta taas tuo joidenkin persoonallisuuksien yksiuloitteisuus pistää miettimään, josko kyseessä olisi kuitenkin moneen eri osaan jakautunut sielu. Mutta iso osa persoonallisuuksista ei ollut edes kokenut seksuaalista väkivaltaa, vaan olivat suojelemassa ja auttamassa näitä henkilöitä, jotka olivat näitä kokemuksia kokeneet.

Mitäs muut on mieltä, jaksaako kukaan miettiä näin syvällisiä juttuja näin maanantai-iltana?  Wink Psykologiaa sekoittuneena henkimaailmaan?  Cheesy
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä ne mustat enkelit on? Tai muut pelottavat örrimörriäiset? : 19.12.2010 12:42:50
No jaa, mä vähän luulen, että nuo ilkimykset on ihan osana Jumalan suunnitelmaa. Meidän väärinymmärretty Lucifer on tainnut saada aika raskaan tehtävän, kun pitää säikytellä ihmisiä henkihieveriin, jotta nämä pysyis oikealla tiellä. Ite joskus 15-vuotiaana kun kiinnosti kaikki spiritismit sun muut, niin sain kyllä aikamoisia näpäytyksiä pimeyden ruhtinaalta, vaikka aika lempein ottein hän mua kyllä kohteli, verrattuna joidenkin muiden kokemuksiin.

Mietin vaan, että ajatteleeko joku, että ne pimeyden voimat on ihan oma erillinen osastonsa? Että vallassa on pimeyden ja valon taistelu?

Mä joskus luulin, että asia on niin. Nyt jotenkin järkeenkäyvemmältä kuulostaa ja tuntuu tuo selitys, että pimeyden voimat on kuitenkin valon palveluksessa, ohjaamassa ihmisiä takaisin valon polulle sieltä pimeydestä. Ja Jumala on antanut sitten Luciferille ihan täydet valtuudet pelotella ihmisiä kuinka nyt parhaaksi näkee, jotta nämä tajuais, ettei pimeässä ole mitään muuta kuin pelkoa ja kärsimystä.

No, tämä ajattelumalli on kyllä hävittänyt kaikki mun pelot.  Wink

7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näetkö auran? : 19.12.2010 12:30:38
Juu, Isarea, ei kannata luovuttaa.  Smiley Mä uskon, että kaikki pystyy ainakin jollain lailla näkemään auroja, jos vain jaksaa opetella. Ohan se vähän turhauttavaa vahdata omaa kättään pari päivää, kun mitään ei näytä tapahtuvan, ja mä sain päänikin kipeäksi niinä parina ekana päivänä.  Cheesy

Mun mielestä tärkeintä on hokata se tapa millä pitää katsoa, ei siis niinkuin katselisit tavallisesti kättäs, vaan sun silmien pitää olla vähän niinkuin toisella tasolla. Mä luulen, että se päänsärkykin johtui siitä, että silmät joutui opetella käyttämään uudestaan joitain lihaksia, joita ne ei oo herran aikoihin käyttänyt.
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unien tulkintaa : 18.12.2010 13:15:59
Kumma juttu, näin hetkis sitten unen, jossa matkustin linkkarilla, ja bussikuski raiskas mut  Angry Seuraavanä päivänä luin lehdestä, että jotain bussikuskia syytetään raiskauksesta, oli raiskannut asiakkaansa bussissa...  Shocked Sad
9  Astro special / Yleistä / Vs: Galllup:nimimerkkisi : 17.12.2010 22:05:25
Tylsä kaksi tavua omasta nimestä  Grin Ennen keksin kaikkia jännittäviä nimimerkkejä, mutta nykyään oon laiskapaska, (toi olis ollut hyvä) ja yritän päästä mahdollisimman helpolla  Grin
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä ne mustat enkelit on? Tai muut pelottavat örrimörriäiset? : 17.12.2010 21:57:38
Tässä tapauksessa siis valitusosoite olis jumala@taivas.comGrin Ja teksti vois kuulua vaikka näin:

Rakas Jumala!

Tilasin tänään kotiini enkeleitä. Ennen ne ovat olleet oikeinkin valkoisia ja kauniita, mutta tänään koin pettymyksen. Enkelit olivat mustia, ja katsoivat minua ilkeästi. Kun yritin kysyä niiltä jotain, ne vain karjuivat kurkku suorana rivouksia, ja piiloutuivat 2-vuotiaani sängyn alle. Onkohan tapahtunut joku tuotantovirhe, ennen en ole tällaista kohdannut. Voinko palauttaa mustat enkelit asiakaspalautuksena enkelitehtaallenne?

Rakkain terveisin; jenjen
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: avoimet kaukoparannusillat ennen joulua : 17.12.2010 21:43:11
Ai niin, ja minä ja äijäke mukana 18 ja 22 päivä  Cheesy
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Mitä ne mustat enkelit on? Tai muut pelottavat örrimörriäiset? : 17.12.2010 21:41:31
Siis aina joskus törmää näihin mustiin enkeleihin, ja pahuuden voimiin. Mitä ne oikein on? Jos kaikki kerran on alkunsa saanut Suuresta Rakkaudesta, ni miten tälläsii ilkeitä henkiä voi olla liikkeellä? Ja siis... En mä ny ymmärrä, auttakaa kurjaa  Cheesy
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Valon enkelit... pohdittavaksi : 17.12.2010 21:38:55
Mitähän mulle?  Smiley
14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Kaipuu : 17.12.2010 14:14:05
Kevät on mun pahin kaipuun aika. Tunne on melkein raastava, kun on kaipuu johonkin, eikä edes tiedä oikeastaan että minne, ja tekisi mieli vaan kävellä heräävässä luonnossa, ja silti se kävely siellä vaan nostaa kaipuuta suuremmaksi.

15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mika AD/HD?? : 16.12.2010 20:12:40
Mä olen vastuussa itseni lisäksi myös kahdesta lapsesta, kanista, marsusta, koirasta, 7 kanasta ja yhdestä kukosta....  Grin Ja mies on varmaan viime kädessä vastuussa meistä kaikista  Cheesy

Mä olen kyllä onnellisessa asemassa siksi, että mut hyväksytään puutteineen päivineen, varmaan myös siksi, että kaikki näkee, kuinka paljon mä yritän. Kukaan ei oo koskaan painostanut mua muuttumaan, siksi mä olen aina hyväksynyt myös itseni.

Ja Ikuisen Trikin kanssa samaa mieltä siitä, että samanlaisia huithapeleita kun syntyy koko ajan lisää, niin on pakko jossain vaiheessa kysyä itseltään, että pyörittääkö yhteiskunta meitä, vai pyöritetäänkö me yhteiskuntaa?  Cheesy




Sivuja: [1] 2 3 4