Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9
16  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: [:] Ninjat & Ninjutsu [:] : 03.02.2012 15:01:31
Jos sanoo, että ei usko jumaliin. Niin eikö tarkoita, että on vain yksi ainoa Luoja? Kutsut sitä sitten evoluutioksi tai maailmankaikkeudeksi, niin jostain me olemme tulleet. Smiley

eivät buddhalaiset tätä poissulje. päinvastoin, he toteuttavat ihmisen oikeaa luonnetta minkä Luoja on meille antanut: rauhaa ja rakkautta. koska Luoja on ihmismielelle ymmärtämön asia, kuin musta aukko, niin miksi yrittää keksiä omia tarinoita jostain asiasta, mitä et ymmärrä? kuten sanoin, niin itämaiset ovat hyvin viisaita. tässäkin asiassa.
17  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: [:] Ninjat & Ninjutsu [:] : 03.02.2012 02:27:44
Jos mun ajatukset ei ole uskottavia mielestäsi, niin sitten se on niin. Smiley

Itse koen asian niin, että koska Luojan olemassaolo on niin itsestäänselvä asia. Niin itämainen kulttuuri ei siitä puhukaan. Miksi puhua vedestä kerrottaessa, että sitä voi juoda?

Intiaanit kutsuvat Jumalaa esim. Suureksi Hengeksi.
18  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 02.02.2012 21:10:29
haen sitä, että ihmiset alkavat ottaa vastuuta olemassaolostaan tässä babylon systeemissä.

Amerikan viranomaiset tekivät sen viimein: nyt kehosi on HUUMETTA! Ja heillä on oikeus kaikkiin huumeiseiin. Smiley

Natsi-eu.ssa on myös olemassa jo lainsäädäntö, millä mm. vesi ja yrtit kuten valkosipuli ovat "huumeita".

http://www.anh-usa.org/fda-new-claim-body-is-a-drug/

http://emperor.wikidot.com/
19  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 02.02.2012 14:00:46
"Kysymys Sinulle, Tähtisielu: Miten nämä pahan ylläpitäjät itse suojautuvat mainitsemiltasi koko maapallon säteilyttämiseltä, ilman myrkyiltä, jne?"

Aivan kuten kristitty ei pelkää kuolemaa uskonsa takia. Niin nämä kolikon kääntöpuolen pahat heput haluavat terroriaan niin kiimaisesti. Että eivät luultavasti edes itestään niinkään välitä.

Toinen mietteeni tästä on se, että kun virallisesti Japanissakin laskeuma on julistettu terveelliseksi. Niin jos uskoo sokeasti näihin valheisiin, niin miksi suojautua?

Aminthir, arvostan sitä, että saan puhua foorumilla. Minulla toki on tyylini, mutta tarkoituksenani onkin olla erilainen. Ja ikäänkuin herätellä ihmisiä. Niin tästä syystä tekstini ovatkin siinä muodossa, että joku niistä voi pelästyä. Mikä on ehkä plussaa. Kuin sitten elää tässä valheessa, minkä uskon virallisten tahojen olevan. Kun se pelko tulee kuitenkin ihmisen sisältä. Eikä sellainen ihminen pelkää, kenellä on "välit kunnossa Luojan kanssa". Niin jos ihminen alkaa pelkäämään, niin hänellä on oma elämänsä suunta hakusessa. Niin parempi, että löytää "pelotteluteksteistäni" sen suunnan. Kuin virallisesta valheesta.

Koska ajan mittaan ihminen tottuu myös pelkoon. Ja asiat saavat oikeita mittasuhteita. Kun minähän en tätä pelkoa luo, vaan nämä ydinvoimalat ovat se pelon lähde. Niin vaikka esitänkin asiat tietyssä valossa, niin perimmäinen ongelma tässä on päättäjämme ja se, että yhteiskuntaamme ei ohjaa ihmiskunnan kehityksen tarve, vaan rahapelit. Niin tälle on saatava loppu. Josta syystä "pelottelen" ihmisiä netissä. Koska haluan ihmisten heräävän. Mutta mitään pelättävää ei ole. Koska kuten joku täällä sanoikin, "kaikki menee suunnitelmien mukaan". On tulossa globaali kansannousu. Ja nämä "liskot" pelaavat viimeiseen asti pokeriaan ässähailla. Mutta totuus on puolellamme. Ja voitto on oleva meidän. <3
20  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: [:] Suomessa on säteilyvaara & korruptiota [:] : 02.02.2012 13:42:13
Niin, se on jännää just tuolla Japanissa, kun ovat nyt ydinkiimassaan alkaneet väittää, että ydinlaskeuma on itseasiassa terveellistä.

Että uskokoon ken haluaa.. Itse olen opiskellut biologiaa noin kymmenen vuotta ja nyttemmin muutaman vuoden erikoistunut juuri näihin ydinjuttuihin. Niin laskeuma on erittäin vaarallista ihmisillekin.

Koska tuo myytti säteilyn terveellisyydestä perustuu luonnonkylpylöihin, missä on luonnollista säteilyä. Se säteily stimuloi ihosolujen kasvua, mitä sitten pidetään jopa terveellisenä.

Mutta kun tässä on se perustavanlaatuinen virhe, että kylpylässä säteily ei mene kehosi sisään. Säteilylaskeuma menee keuhkoihisi ja kulkeutuu sieltä eri puoliin kehoasi. Eri radioaktiiviset aineet eri paikkaan. Radioaktiivinen rikki esim. kiveksiin. Ja kun laskeuma laskeutuu ilmakehästä maahan (Fukushiman laskeuma tulee pysymään ilmakehässä useita vuosia) niin kun esim. lehmät syövät saastuneen ruohon, niin maidon mukana laskeuma kulkeutuu edelleen sinuun.

Syöpä on vain yksi oire laskeumasta. Laskeuman suurin vaikutus on se, että se tuhoaa sinun immuunisysteemisi. Ja tätä kutsutaan Tshernobyl-AIDS:iksi. Ja nyttemmin sitten Fukushima-AIDS:iksi.. Kun se raaka totuus on se, että pienikin määrä laskeumaa on erittäin epäterveellistä. Ja se laskeuma tulee jäämään sinun sisällesi. Kun nämä aineet eivät poistu, vaan kerääntyvät.

Aikaisemmin väitin, että ydinonnettomuudessa syntyy 500 erilaista radioaktiivista ainetta.

Todellinen luku onkin noin tuhat:

http://enenews.com/asahi-sources-reveal-about-1000-kinds-of-radioactive-materials-released-from-fukushima

Jesuiittamafian ylläpitämä monopolilehdistö vain huokailee jodin ja cesiumin perään. Eikä sanaakaan plutoniumista esim.

Japanin valtion (eli aina alakanttiin) arvio, Japanin väestöstä kuolee 40 MILJOONAA 50 vuoden aikana.

Kuinka monta Suomessa kuolee? Kuinka monta epämuodostunutta tai kuollutta lasta on Suomessa jo tämän takia?

Kun se on aivan varmaa, että näin on tapahtunut, Mutta jesuiittamedia VAIKENEE. AInoastaan tällainen uutinen on tullut, eikä tietenkään mainintaakaan, että syypää on Fukushima!

http://www.ts.fi/online/kotimaa/256762.html

Amerikassa vastaava tilasto (alakanttiin tietty, lisää pari nollaa) on virallisesti 20. 000. Pääosin juuri alle 1-vuoden ikäisiä. Koska raskaana olevat ja lapset ovat herkempiä laskeumalle. Koska silloin solut jakautuvat nopeammin. Eikä elimistön puolustus ole vielä kehittynyt. Niin kyseessä on KANSANMURHA. Jota johtaa eduskunnan rikollinen eliitti esim. Jyrki Käteinen on käynyt jesuiittamafian Bilderberg kokouksessa:

http://www.youtube.com/watch?v=2OMAv8zmItY

Tuossakin Käteisin otsa kiiltelee siihen malliin, että epäilen kyseessä olevan kokaiinen tai amfetamiinin käyttö. Koko eduskunta pitäisi pistää huumeteisteihin! Ja vankilaan. Tai hoitoon. Kukaan täysijärkinen ihminen EI HALUA ydinvoimaa!

Jyrki Käteinen esittelee eduskunnassa ensi kertaa uutta maailmanjärjestystä (new world order, NWO) niin kiinnitin Kiviniemen käsien asentoon erityistä huomiota.

Kyseessä on siis ninjojen merkki eli nyrkissä oleva käsi jonka päällä toinen käsi. Nyrkissä oleva käsi symboloi voimaa ja sen suojana oleva käsi peittää voiman näkyvistä.

Nää ihmiset on AIVAN TÄYSIN SEKAISIN PÄÄSTÄÄN! Kuvittelevat olevansa jotain perkeleen ninjoja, täällä Suomessa. Ja googlatkaa kuulkaas nwo. NIin selviää pari asiaa. Että jesuiittamafialla on tällaiset oppikivet. Missä lukee suoraan, että maapallon väestö PITÄÄ VÄHENTÄÄ 500 miljoonaan yksilöön. Niin että jos ihmettelette, miksi maailmassa edistetään myrkkyrokotteita, ydinpommeja ja ties mitä kauheuksia. Niin se on vain näiden "ninjojen" tavoite:

http://www.radioliberty.com/stones.htm

Katso itse videoa täältä:

http://www.youtube.com/watch?v=BuVgVFGOW-g

http://enenews.com/ap-grim-govt-estimate-says-japan-population-to-shrink-by-40-million-in-next-50-years-video

Tässä ilmiömäistä on se, että edes myöntävät, että ihmisiä tulee kuolemaan! Tshernon todellista tappomäärää on salailtu tähän päivään asti. Mutta Tsherno jää auttamatta kakkoseksi, se on tappanut "vain" kymmeniä miljoonia. Ja sairastuttanut/epämuodostneita lapsia/vammauttanut Luoja ties kuinka monta sataa miljoonaa ihmistä!

Me ydinaktivistit Suomessa olemme olleet alusta asti oikeassa. Kun sanoimme suoraan, että tilanne on pahempi kuin Tsherno. Korruptio lehdistömme sensijaan lakaisi asian siististi maton alle. Ja ydinrikollisuuden lonkerot Suomessakin aloittivat massiivisen kampanjan, että "ei koske Suomea" vaikka itsellänikin alkoivat tuohon aikaan keuhkoissa sattumaa, vertä nenästä yms.. Iltalehti on myös korruptio. Ja jopa hamppufoorumi SENSUROI APINAN RAIVOLLA! Ja STUK-planeetalla Suomessa ei ole ollenkaan säteilyä mukamas!

Vaikka Unkarissa maidosta on mitattu Fukushimaa. Ja Unkari ei ole edes tuon suihkuvirtauksen reitillä, mikä puhaltaa Japanista suoraan Suomeen.

Niin ihmisten pitäisi nyt tajuta, että kuinka laaja-alaista tämä ydinrikollisuuden korruptio on todella. Että Suomessa me samat ydinaktivistit olemme yrittäneet vuosia varoittaa, että ydinvoima ei ole turvallista. Ja ydinvoimaloista karkaa ilmaan mm. juuri tuota pelättyä plutoniumia. Mistä STUK-salaten ei HIISKUTAKKAAN Suomessa.

Että on aivan KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, kuinka jopa hamppufoorumi on poliisin hallussa ilmeisesti. Tämä olisikin järkevää, niin voivat sitä kautta saada tuoreita kotikasvatuksia tietoonsa. Ja tarkkailla muutenkin tilanteen kehittymistä.

Täällä linkissä lisää siitä, kuinka HampunKasvattajienKilta SENSUROITIIN hamppufoorumilta. Ja kuinka bonsai ekosysteemi SENSUROITIIN. Vaikka siinä suuressa osassa on juuri hampunkasvatus. Niin ylläpito apinan raivolla sensuroi. Ja sensuroi yhä. Ja tämä tulee niin kauan jatkumaan, kun tätäkin maata johtaa rikollinen jesuiittamafia.

http://misc.bonekobrothers.com/RobinHuudi/Hobittikulttuuri-eli_sinne_se%20lakaistiin.rtf

Tässä linkissä on tutkimuksia, mitkä osoittavat, että plutoniumia todella karkaa ydinvoimaloista:

http://www.frankmckinnon.com/plutonium.htm

21  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: [:] Suomessa on säteilyvaara & korruptiota [:] : 02.02.2012 12:54:18
HÄTÄTILA!

olen tässä muutaman päivän yrittänyt selittää ihmisille. Että Amerikassa on tapahtunut ydinonnettomuuksia. Ainakin kolmessa Amerikan ydinvoimalassa on tapahtunut ydinvuoto. Viranomaiset ovat myöntäneet, että on päässyt radioaktiivisia aineita ilmakehään.

No nyt tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että laskeuma Amerikasta on saavuttanut Suomen. Aivan kuten ennustinkin. Niin kannattaa todella harkita, että pysyykö sisällä. Koska jos jopa STUK myöntää, että Suomessa on laskeumaa niin asiat ovat todella huonosti.

Eivät tietenkään mitanneet muuta kuin radioaktiivisen jodin, mutta jos on jodia niin luultavasti on myös muita radioaktiivisia aineita mm. tritiumia ilmassa. Ehkä jopa plutoniumia. Mutta näitä ei tietenkään mitata, koska ydinvoimahan on turvallista ja saasteetonta?

Oli laskeuma peräisin Amerikasta tai Fukushimasta niin sitä on nyt täällä jokatapauksessa taas. Ja seuraavista linkeistä voit opiskella asiasta lisää:

http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php?area=eu

http://enenews.com/radioactive-iodine-131-detected-sweden-norway-finland-reactor-isotope-source-hospital

http://enenews.com/ap-radiation-could-have-escaped-nuke-plant-on-san-diego-coast-now-finding-many-tubes-unusually-damaged-says-nrc-developing

http://enenews.com/radioactive-release-possible-at-california-nuke-plant-we-cant-make-a-black-and-white-statement-that-absolutely-none-escaped-workers-unable-to-enter-to-check-if-leaking

22  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: [:] Ninjat & Ninjutsu [:] : 02.02.2012 11:47:57
Jos alkuperäiset ninjat ovat olleet salaisia, niin ei ole muuta keinoa saada tietoa. Kun ryhtyä itse ninjaksi. Ja jos olet ollut aikaisemmassa elämässäsi ninja, niin voit myös sitä kautta saada tietoa.

Ehkä minä olen keksinyt koko ninjutsun? Olenhan Lännen Valkoinen Tiikeri. Smiley Ja ehkä sitä kautta tunnen niin vahvasti, että tämä esittämäni asia on oikea.

Jos sinun lähde on länsimainen roskalehti ninjutsun alkuperälle, niin mielestäni olet aika heikoissa kantimissa etsintäsi suhteen.. Kun tosi tieto tulee sisältä.
23  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: [:] Suomessa on säteilyvaara & korruptiota [:] : 01.02.2012 21:10:14
Vai että ammattilaisia. Mä olen myös kasvialan ammattilainen. Ja nuo koivunlehdet näyttävät todella sairailta.

Amerikasta analyysiä:

"Saatavilla olevista niukoista tiedoista päätellen Illinoisin voimalassa tapahtui päämuuntajalla tai sen alueella joku sähköhäiriö josta pöllytti vähän aikaa savua, mutta jonka palonsammutusjärjestelmät hoitivat. Samalla yhteys laitoksen ulkoiseen (ja myös sisarlaitoksen) verkkoon menetettiin ja seurasi reaktorin pikasulku ja hätädieselit käynnistyivät suunnitellusti. Pikasulun seurauksena laitoksen primääripiirissä tapahtui paine- ja lämpötilaheilahdus, jolloin vuosikymmenten heikentämä, mahdollisesti korroosion syömä höyrystimen tuubi rikkoutui ja primääripiirin radioaktiivista vettä alkoi vuotaa sekundääripuolelle. Höyry- ja syöttövesilinjoja ei liian suuren paineen takia voitu sulkea vaan reaktorin jäähdytys aloitettiin puhaltamalla höyryä ulos, jolloin sen mukana meni lämpöä ja myös primääripiiristä vuotanutta vettä tritiumeineen ja mahdollisine muine radioaktiivisine aineineen ulos. Höyrypuhallusta piti jatkaa kauan, ehkä jopa 12 tuntia (aika saatu USA:n keskustelusivuilta), ennenkuin reaktoripiiri oli jäähtynyt niin paljon, että sen paine saatiin laskettua niin alas, että tuubivuoto saatiin eristettyä sulkemalla päähöyryventtiilit. Tuo 12 tuntia ja henkilökunnan evakuointi viittaisi kyllä siihen, että jotain muutakin vikaa tuli.
Ulospuhalletussa höyryssä oli ainakin tritiumia (beetasäteilijä, puoliintumisaika n. 12 v) ja typpi 16:a (lyhyt puoliintumisaika) sekä ainakin jodia, cesiumia, strontiumia ym JOS laitoksella oli polttoainevuotoa, mikä on hyvinkin mahdollista.
Tämä siis niillä tiedoilla, mitä aamulla oli saatavilla. "
24  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 01.02.2012 19:44:23
Kiitoksia Kurpitsa hyvistä linkeistä! Smiley
25  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: [:] Ninjat & Ninjutsu [:] : 01.02.2012 19:11:30
Ekle, kuten sanoin, niin ehkä on ollut sitten kahdenlaisia eri ninjoja. Eikö maailmankuvaasi millään mahdu se ajatus, että ninjat ovat olleet Jumalan sotureita? Smiley

En edes viitsi kommentoida muuta tekstiäsi, koska olet ilmiselvästi kantasi jo valinnut.
26  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: [:] Suomessa on säteilyvaara & korruptiota [:] : 01.02.2012 18:52:10
NiNNi* todella hyvä juttu, että et ole alistunut ja olet yrittänyt puhua ihmisille!

Kuuhilda, kasviharrastajan silmiin on aivan selvää, että alemmat mutanttilehdet ovat täysin epäterveen oloisia.
27  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: [:] Suomessa on säteilyvaara & korruptiota [:] : 31.01.2012 22:06:59
Amerikassa ydinvuoto!

http://enenews.com/just-in-emergency-shutdown-at-illinois-reactor-smoke-was-actually-steam-containing-radioactive-material-workers-evacuated

STUK-korruptiolonkeron mukaan ydinvoimalathan eivät voi edes räjähtää. Tämä tosin poistettiin pikapikaa, kun Japanissa räjähteli. Mutta aika monta vuotta tätäkin kusetusta ihan kaiken kansan nähtävillä riiputettiin. Ymmärrättekö nyt mitä tarkoitan salkkaripsykoosilla? Kun ihmisiä voi näin avoimesta kusettaa, eikä mitään tapahdu:

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/18405.jpg

Fukushimahan siis räjäytettiin tahallaan. Koska tämä on sota meitä kaikkia vastaan. Ja jesuiittamafian väestönvähennys saadaan tällä hyvään vauhtiin. Ja tästä syystä sitä huljutellaan merivedellä ja pöntöt pidetään auki jo kohta vuosi kulunut. Koska onnettomuutta ei haluta lopettaa. Vaan halutaan, että koko Japani räjähtää. Jolloin tulee myös muualle maailmaan järkyttävä määrä ydinjätettä. Kysykää, joltain tuttavaltanne, mitä tapahtuu kun sulanut reaktorin ydin kohtaa vettä maan alla? Sillä sulanut ydin on niin kuuma, että se sulattaa itseään jopa maan läpi. Vapauttaen koko ajan ilmaan namejaan. Ja mereen.

Uudessa-seelannissahan nähtiin juuri järkyttävät laskeumapitoisuudet:

http://enenews.com/report-high-level-radiation-cloud-detected-passing-new-zealand-city-peaks-reached-incredible-189-microsvh

Suomessa tosiaan viime kesänä kasvoi mutanttikoivulehtiä, Kun koivu on erityisen herkkä laskeumalle. Ylhäällä normaali koivunlehti. Ja alhaalla kaksi mutanttilehteä:

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/koivunlehti2011s.jpg

Sama efekti näkyy Japanissa, vihannekset kasvavat hirviömäisiin mittasuhteisiin.

Että tämä bonsai ekosysteemi tutkimukseni on eräänlainen profetia myöskin. Koska tuolloin tunsin polttavaa tarvetta kertoa siitä ihmisille. Ja minua pidettiin hulluna. Mutta nyt jos kaikilla olisi boneko, niin sen avulla voisi suojautua laskeumalta. Ja nyt ennenkaikkea on tärkeää saada elävää ravintoa esim. tuoreita hampunlehtiä. Kun elävä ravinto itsessään on suoja syöpää vastaan. Ja hamppu erityisesti parantaa syöpää. Mikä on yksi syy siihen, miksi se on kielletty lailla. Koska jesuiittamafia ei anna parantaa syöpää. Vaan haluaa myrkyttää meidät kaikki. Ja tässä hyvin onnistunutkin. Kiitoksia salkkaripsykoosin.

http://www.youtube.com/watch?v=0Fx8x5hkLMM

Uutisia taas ydinrikollisuudesta:

Amerikassa radioaktiivinen vuoto. Muistuttaisin, että tuo saapuu tänne noin päivän sisällä. Suosittelen pysymään sisätiloissa. Kunnes saadaan mittaustuloksia riippumattomista lähteistä. Ja pyydän, että jakaisitte tästä tietoa jokaiselle. Että pysyvät sisätiloissa. Koska se on tällä hetkellä tehokkain tapa suojautua laskeumalta. Ja jakaa myös muilla foorumeilla tietoa tästä. Kun olen Arto Laurin kaltaisesti Suomessa erittäin bännätty henkilö. Juurikin siksi, koska ihmiset eivät halua herätä salkkaripsykoosistaan. Ja kun joku tulee heiluttamaan totuutta heidän eteensä, niin iskee kiivas kiiston tila. Ja epämiellyttävä totuus poistetaan näkyvistä. "Poissa silmistä, poissa mielestä."

Tämä Amerikan tapahtuma hyvä esimerkki. Kuinka alttiita ydinvoimalat ovat tällaisille tilanteille. Eli sama juttu voi tapahtua Suomessakin. Eikä ole mahdotonta, että Fukushiman kaltainen tilanne myöskään sattuu. Mutta tämä on vain aina hyvä juttu jesuiittamafialle. Koska mitä enemmän ihmisiä kuolee, sitä parempi. Liskot ovat kylmäverisiä. Eivätkä välitä edes itsestään. Koska ovat saatananpalvojia. Ja heidän päämääränsä on toteuttaa terroria ensisijaisesti.

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/japanisuomi2.jpg

Tässä Fukushiman laskeumasta kaavio. Joka tietenkin on levinnyt entisestään, koska kuva on vanha:

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/riu-cesium-137-14apr-s.jpg

Tästä kuvasta (Norjan viranomaiset) näkee myöskin hyvin, kuinka laskeuma tulee Suomeen ilmavirtauksen mukana:

http://i293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/nilu-forgery.jpg

28  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: [:] Suomessa on säteilyvaara & korruptiota [:] : 31.01.2012 21:30:19
Kiitos NiNNi* ja kiva kun luit.

En pidä itseäni mitenkään rohkeana. Teen vain sen, mitä mielestäni pitää tehdä.
29  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 31.01.2012 21:24:53
Pahoitteluni virheestä tekstissä: tältä foorumilta ei siis sensuroitu. Mutta kylläkin aihe lukittiin, koska "pelottelin".

Minä toivon, että todella olen väärässä. Mutta esim. noista kemikaalivanoista on jo niin paljon todisteita ja uskon kyllä omiakin silmiä, kun joistain koneista ei todella jää vanaa ja sitten joistain koneista se vana jää ja leviää peittämään koko taivaan maitomaisella harsolla. Jos se olisi vesihöyryä, niin se haihtuisi. Ei leviäisi koko taivaan peittäväksi.

http://ytimessa.org/kemi.html

Pelkästään tämä on niin suuri rikos meitä kaikkia kohtaan. Että nämä murhaajat pitää saada vankilaan. Ja onhan sotia. Valtioiden rajat ovat vain veteen piirrettyjä viivoja. Jos maiden johtajat olisivat oikeasti viisaita. Niin eivät sotisi. Eikä olisi armeijoita.

Niin nämä kemikaalivanat ovat vain jäävuoren huippu. Koska tosiaan jesuiittamafian kultainen tavoite on vähentää ihmiskunta 500 miljoonaan yksilöön. Niin tämä on sota meitä kaikkia vastaan. Salakavala, inhottava varjojen terrori meitä kaikkia kohtaan.

Kun tämä ei ole mikään yhteiskunta. Ei tässä ole mitään yhteistä. Joko teet kuten käsketään tai sitten tulee sanktioita. Esim. pakkokoulu on totaalisen väärin. On jokaisen vanhemman oikeus miten lapsensa kasvattaa. Mutta koulu onkin vain mielenhallintaa, siinä ihminen tehdään palikaksi, joka ei saa kyseenalaistaa. Ja tekee miten käsketään. Tai muuten tulee jälkkäriä. Niin jos tämä olisi yhteiskunta, niin koulu olisi vapaaehtoinen. Mutta kun tässä ei ole mitään yhteistä tässä Suomi-kunnassa. Esim. jos haluat värittää harmaata betonikuvaa, niin pahimmillaan joku natsi vartija hakkaa sinut paskaksi. Mutta jos taas haluat mainoksia, niin tottakai: niitä saa kylvää betoniviidakkoon miten haluaa.

Hyvä esimerkki, että eläinrääkkäys on kielletty lailla. Mutta jos sinulla on rahaa, niin saat rääkätä niin paljon eläimiä kuin haluat. Ja murhata ne sitten. Pelkästään jonkun huulipunan takia. Mikä synteettisenä aineena ei kuulu ekosysteemin kiertoon. Ja aiheuttaa ongelmia siellä.

Ja hyvänä esimerkkinä tämä hampun kieltolaki. Joka siis lähti illuminatin kyykäärmeiden pesäpaikasta Amerikasta alunperin. Kun haluttiin tehdä synteettisesti se, minkä hamppu tarjoaa luonnostaan. Niin poliitikot ostettiin ja kieltolaki astui voimaan. Ja sen jälkeen, kun ei vielä ollut internettiä niin tällainen järjettömyys oli mahdollista, kauhea propaganda että "hamppu aiheuttaa AIDSIA" ja kaikkea muutakin..

Tämä on mielestäni ihan perussivistyksen kannalta hyvä lukaista:

http://emperor.wikidot.com/

Ja tuossa taitaa olla taustalla myös se, että hamppu voi parantaa syöpää. Niin syöpää ei missään nimessä saa parantaa. Vaikka se on räjähtänyt käsiin teollistumisen myötä. Niin ainoastaan lisää myrkkyjä ja synteettisiä aineita. Jopa lapsille, 6-vuotiaalle vilkkaalle lapselle lääkäri voi määrätä amfetamiinijohdannaista Suomessakin. Mutta missään nimessä ei saa sitten hampulla hoitaa mitään, vaikka siitä on apua esim. astmassa. Ja tällä kasvilla on eniten parantavia vaikutuksia koko kasvikunnasta. Niin sen takia sen kasvattajia niin kiivaasti vainotaan. Koska Amerikassa aiotaan nyt sallia hamppu. Mutta tietenkin vain suuryrityksille. Jotka tulevat tekemään sillä hyvät rahat. Mutta sinun synnyinoikeutesi nauttia tämän luonnon antimista tullaan viemään lopulta kokonaan. Amerikassahan jo SWAT tiimit ratsaavat tavallisia luomukauppiaita. Ja tuhoavat näiden tuotteet apinan raivolla. Ja natsi-eu:ssa on myös olemassa jo valmiiksi tällainen lainsäädäntö. Millä esim. valkosipuli ja jopa vesi voidaan luokitella huumeeksi. Jolloin kaikesta tulee jesuiittamafian omaisuutta. Joissain maissahan on jo sadeveden kerääminen laitonta. Koska se on omaisuutta.

Hyvä esimerkki myös tämä, että ei saa ees tutkia syöpää parantavia luonnontuotteita. Koska se on "laitonta":

http://www.studio55.fi/oikeusjakohtuus/artikkeli.shtml/1397247/syopasairas-sai-kuolemantuomion---parantui-kolmessa-viikossa-juotuaan-luonnonlaaketta

http://www.studio55.fi/oikeusjakohtuus/artikkeli.shtml/1397454/kemian-maisteri-en-saanut-tutkia-syovan-parantanutta-uutetta

Tuo hampun syöpää parantava vaikutus on tiedetty jo monta kymmentä vuotta. Ja myös tuoreet sienet parantavat syöpää:

http://ytimessa.org/hamppu.html

Tämä jesuiittamafia on enemmän tai vähemmän johdossa joka maassa. Libyassa hyvä esimerkki, kun oli tämä Gaddafi ketä ei suostunut taipumaan jesuiittamafian rahapeleihin. Vaan jokainen kansalainen sai säännöllisesti tililleen rahaa maan luonnonvaroista. Ja suunniteltiin kultadinaaria. Niin itse pidän Gaddafia todella rohkeana johtajana. Joka tosin saattoi kovalla kädellä vaimentaa kapinalliset. Mutta tästä suuri osa on pelkkää jesuiittamafia mustamaalausta. Niin ei sitä tiedä, mitä siellä maassa on oikeasti tapahtunut. Paitsi se, että terroristijärjestö NATO käytti siellä kiellettyjä uraaniammuksia. Mitkä saastuttavat maan moniksi sukupolviksi. Ja tulee epämuodostuneita lapsia esim.. Ja tuhansia lapsia kuollut/vammautunut. Kun tosiaan niiden tarkoitus ei ollut siellä mitään pelastaa, vaan jakaa terroria. Mikä on näiden "liskojen" demokratian oikea luonne.

Niin suosittelen kaikille, että liitytty oman kaupunkinne torikokouksiin. Tai edes jollakin tavalla tuettu liikettä. Koska ainoa keino saavuttaa todellinen yhteiskunta. On saattaa nämä rikolliset ainekset pois maidemme johdosta. Eikä se tule onnistumaan, ellemme puhalla yhteen hiileen. Eli on siis aika unohtaa keskinäiset riitamme ja yhdistyä riippumatta siitä, mitä poliittista suuntausta kannatat:

http://torillatavataan.wordpress.com/

- Kiltamestari
30  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Illuminati ja New World Order : 30.01.2012 21:45:26

Juuri tullutta: Japanin valtion (eli aina alakanttiin) arvio, Japanin väestöstä kuolee 40 MILJOONAA 50 vuoden aikana.

Kuinka monta Suomessa kuolee? Kuinka monta epämuodostunutta tai kuollutta lasta on Suomessa jo tämän takia?

Kun se on aivan varmaa, että näin on tapahtunut, Mutta jesuiittamedia VAIKENEE. AInoastaan tällainen uutinen on tullut, eikä tietenkään mainintaakaan, että syypää on Fukushima!

http://www.ts.fi/online/kotimaa/256762.html

Amerikassa vastaava tilasto (alakanttiin tietty, lisää pari nollaa) on virallisesti 20. 000. Pääosin juuri alle 1-vuoden ikäisiä. Koska raskaana olevat ja lapset ovat herkempiä laskeumalle. Koska silloin solut jakautuvat nopeammin. Eikä elimistön puolustus ole vielä kehittynyt. Niin kyseessä on KANSANMURHA. Jota johtaa eduskunnan rikollinen eliitti esim. Jyrki Käteinen on käynyt jesuiittamafian Bilderberg kokouksessa:

http://www.youtube.com/watch?v=2OMAv8zmItY

Tuossakin Käteisin otsa kiiltelee siihen malliin, että epäilen kyseessä olevan kokaiinen tai amfetamiinin käyttö. Koko eduskunta pitäisi pistää huumeteisteihin! Ja vankilaan. Tai hoitoon. Kukaan täysijärkinen ihminen EI HALUA ydinvoimaa!

Jyrki Käteinen esittelee eduskunnassa ensi kertaa uutta maailmanjärjestystä (new world order, NWO) niin kiinnitin Kiviniemen käsien asentoon erityistä huomiota.

Kyseessä on siis ninjojen merkki eli nyrkissä oleva käsi jonka päällä toinen käsi. Nyrkissä oleva käsi symboloi voimaa ja sen suojana oleva käsi peittää voiman näkyvistä.

Nää ihmiset on AIVAN TÄYSIN SEKAISIN PÄÄSTÄÄN! Kuvittelevat olevansa jotain perkeleen ninjoja, täällä Suomessa. Ja googlatkaa kuulkaas nwo. NIin selviää pari asiaa. Että jesuiittamafialla on tällaiset oppikivet. Missä lukee suoraan, että maapallon väestö PITÄÄ VÄHENTÄÄ 500 miljoonaan yksilöön. Niin että jos ihmettelette, miksi maailmassa edistetään myrkkyrokotteita, ydinpommeja ja ties mitä kauheuksia. Niin se on vain näiden "ninjojen" tavoite:

http://www.radioliberty.com/stones.htm

Katso itse videoa täältä:

http://www.youtube.com/watch?v=BuVgVFGOW-g

http://enenews.com/ap-grim-govt-estimate-says-japan-population-to-shrink-by-40-million-in-next-50-years-video

Tässä ilmiömäistä on se, että edes myöntävät, että ihmisiä tulee kuolemaan! Tshernon todellista tappomäärää on salailtu tähän päivään asti. Mutta Tsherno jää auttamatta kakkoseksi, se on tappanut "vain" kymmeniä miljoonia. Ja sairastuttanut/epämuodostneita lapsia/vammauttanut Luoja ties kuinka monta sataa miljoonaa ihmistä!

Me ydinaktivistit Suomessa olemme olleet alusta asti oikeassa. Kun sanoimme suoraan, että tilanne on pahempi kuin Tsherno. Korruptio lehdistömme sensijaan lakaisi asian siististi maton alle. Ja ydinrikollisuuden lonkerot Suomessakin aloittivat massiivisen kampanjan, että "ei koske Suomea" vaikka itsellänikin alkoivat tuohon aikaan keuhkoissa sattumaa, vertä nenästä yms..! Iltalehti on myös korruptio. Ja jopa hamppufoorumi SENSUROI APINAN RAIVOLLA! Ja STUK-planeetalla Suomessa ei ole ollenkaan säteilyä mukamas!

Vaikka Unkarissa maidosta on mitattu Fukushimaa. Ja Unkari ei ole edes tuon suihkuvirtauksen reitillä, mikä puhaltaa Japanista suoraan Suomeen.

Niin ihmisten pitäisi nyt tajuta, että kuinka laaja-alaista tämä ydinrikollisuuden korruptio on todella. Että Suomessa me samat ydinaktivistit olemme yrittäneet vuosia varoittaa, että ydinvoima ei ole turvallista. Ja ydinvoimaloista karkaa ilmaan mm. juuri tuota pelättyä plutoniumia. Mistä STUK-salaten ei HIISKUTAKKAAN Suomessa.

Että on aivan KÄSITTÄMÄTÖNTÄ, kuinka jopa hamppufoorumi on poliisin hallussa ilmeisesti. Tämä olisikin järkevää, niin voivat sitä kautta saada tuoreita kotikasvatuksia tietoonsa. Ja tarkkailla muutenkin tilanteen kehittymistä.

Täällä linkissä lisää siitä, kuinka HampunKasvattajienKilta SENSUROITIIN hamppufoorumilta. Ja kuinka bonsai ekosysteemi SENSUROITIIN. Vaikka siinä suuressa osassa on juuri hampunkasvatus. Niin ylläpito apinan raivolla sensuroi. Ja sensuroi yhä. Ja tämä tulee niin kauan jatkumaan, kun tätäkin maata johtaa rikollinen jesuiittamafia.

http://misc.bonekobrothers.com/RobinHuudi/Hobittikulttuuri-eli_sinne_se%20lakaistiin.rtf

Tässä linkissä on tutkimuksia, mitkä osoittavat, että plutoniumia todella karkaa ydinvoimaloista:

http://www.frankmckinnon.com/plutonium.htm
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9