Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Suojaus : 11.10.2010 15:53:51
Kiitos vinkeistä!

Viime yönä saimme olla rauhassa. Taidanki ottaan raamatun uudelleen käyttöön ja vanhat kunnon ruokoukset täytyy siis opetella uudelleen  Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Suojaus : 10.10.2010 20:10:58
Heippa vain kaikille!

Olen uusi sivustolla ja juuri tuon suojauksen takia aloin etsiä vastauksia täältä. Olen aina "aistinut" ympärilläni henkiä, tai kuten lapsena kutsuimme siskoni kanssa heitä kummituksiksi. Viime aikoina olen tuntenut kuin joku yrittäisi tunkeutua pääni sisään ja minä henkeni kaupalla pidellä "ovea"kiinni. Olen pyytänyt avukseni valkeaa valoa ja nukkunut valon alla puolisoni kanssa, mutta se ei tunnu auttavan. Itse vielä pystyn pelkoni ja ahdistukseni kanssa elämään, mutta viime yönä joku ei jättänyt minua rauhaan ja tunsin kuinka hän kohdisti "katseen" puolisooni joka heräsi huutaen. Puolisoni ei usko mihinkään mitä ei ole tieteellisesti todistettu ja hän pitää uskomuksiani ja tuntemuksiani mielikuvituksen tuotteena. Aamulla hän sanoi uneksineensa muista asioista kun kerroin mitä koin tapahtuneen.

Osaisko joku kertoa onko aiheesta keskusteltu aiemminkin, mikä ketju kannattaisi lukea? haluan pitää yllä tämän portin toiseen maailmaan, mutta voiko sitä jotenkin hallita?

Kiitos vastaajille!!
Sivuja: [1]