Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Onko muita keltaisia sotureita täällä? : 04.01.2012 01:57:24
Hei kaikki!
en syystä kuin tiedätte, muuta kuin piipahdahdan täällä,
odottelen, etsikää, löytäkää, tulkaa ja tajutkaa, kun aika on valmis otamme yhteyttä. Kaikki on valmista, uneksikaa ja huominen on meidän. Älkää etsikö vaikeaa, vaan luottakaa helppoon.
Historia on laskettu, ei ole salaisuuksia, kaikki on Teille, niin minäkin. Yksinkertaisesti, vain ja puhdasta rakkautta. smitten
2  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Maya kalenteri ja ajanlaskun aika : 10.11.2011 15:05:41
Hei Ancelica!
Olen niin kovin pahoillani, kun ns." minun ei anneta lupaa" tällä vielä asiasta roikkua..
Asia joka sinua mietitytti on kellolleen kuin mainitsit, unohda kaikki 28.sat, Me Suomen neidot saamme asiaan hieman ns. etumatkaa...harjoitella, tiedätkö?
Ensikesän seisauspäivä kannattaa katsella ns.avoimin sieluin, Kaikkeus on täydellinen ja Rakkaus jo Histerian joka kitrjoituksen alas pudottanut...Maat on aina ollut vain Maat(egyptologia), kunnes Taivas on nimeensä yhdistettävä! mystisin terkuin linnunradan liftari smitten
3  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 04.07.2011 20:21:09
Juu,on aikaa, on harhaa, ja voi kun sitä täällä teidän kanssa jakamaan mullaki olis Smiley..mut sanotaan,.. ruusutarhaa.. pysytäähän kalenterissa ja rakkaudella, ku kysees on kuitenkin kolmeen kahdesta,olkoon sit vaik ulottuvuuksia ni heivataan ja veivataan se vimppa neljännes kimpassa, et abaut vuosi.minuutilleen ku rapu syö leijonan. angel 
4  Astro special / Maya-astrologia / Maya kalenteri ja ajanlaskun aika : 15.02.2011 12:50:18
Hei Kaikki te jotka olette aiheesta kiinnostuneet ja ns.tiedostavia tästä ajasta ja maya-kalenterin ajanlaskusta arvoituksineen!
Olisi hienoa jos saisimme ns.koko kansan kalenterin ja aiheen alkaa pikkuhiljaa lyöttäytymään yksiin näin vaikka yleisen astrologisen foorumin sivuilla, jotta ei pyhä yksinkertertaisuuden aika (ajassakin ajallaan) tämän kummempaa kikkailua keneltäkään enää vaatisi ..
Siis kaikki vanhat joukkosieluiset uudet ystävämme,Suomen kielen saattajat ,entropian taittajat, anargaistan vaihtajat, ajankasaan laittajat....kutsu tälläkertaa futuristiseen kalevalaistyyliin omituisesti onnahdellen.
 
PSI ja psihaus,.. siinä sanojen olisi teille aikojen alle ja  sineen portti....

Madyana löytyy kun etsitte, nettiroikuntani alkaa kun tietoisuutenne sitä tarvitsee... 
5  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Uuden Maan kanavointi 31.12.2009 : 12.09.2010 12:01:09
Ymmärrän täysin kummankin näkökannan tässä Jeesus  Undecided Elohim asiassa, jos puhut Jeesuksesta ihmiset yhdistävät sinut ja sanomasi kristilliseen kirkkoon ja kärsimyksen palvontaan, jos taas Elohimistä tai Sanandasta, niin sehän nyt on New Agea ja "suoraan perkeleestä!"

Silti tämä nimiasiat ovat hyvinkin tärkeitä; meihin ihmiseksi syntyneisiin olentoihin  kun on jokaiseen syntymässään "koodattu" useampikin nimikoodi jotka yhdistettynä intuitiiviseen tunnelataukseen ja lausutun nimen ja sen jokaisen kirjaimen "resonointiin" ja sävelkorkeuteen ovat ne avaimet joila pääsemme taas takaisin "kotiin" smitten Olettehan huomanneet että kaikki tämän uuden ajan valaistuneet korostavat Kristus-tietoisuutta ainoana porttina näille korkeammille taajuuksille?

Joshua kuulosti omiin koodeihini hyvinkin tutulta ja Sydämmessäni Henkilökohtaisesti minulle hän on Isa(Isha,Issa)..eksyinpä kerran juutalaisten sivustoille ja sieltäpä tämä löytyikin Wink.. taitaapi olla senverta suljettu seurakunta, ettei tarvi miettiä tuota lokeroitumistakaan, heh.

Rakkauden energiaa, kauneutta, iloa ja lohtua koko planeetalle lähettää madyanan sydän smitten
.   
6  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Madyanan tervehdys : 11.09.2010 18:02:53
Hei vaan rakkaat taas pitkastä aikaa smitten
 on todella ihanaa saada tavata ja tutustua teihin jok`´ikiseen tässä, nyt ja huomenajan ikuisuudessa, superkiitokset ja hyperhalit rohkeudestanne ja ennenkaikkea suuresta rakkaudestanne tätä meidän yhteistä, jo ammolassa sopimaamme,  universaalia todellisuutta ja rakastamaamme Maa-emoista kohtaan...  koko universumi juuri NYT polvistuu kiiittämään ja siunaamaan tätä pikkuista neitomaatamme, sen vielä piskuista neitojoukkoamme, sinua, minua,meitä jokaista tässä ajassa ja tässä paikassa sinun rinnallasi ja puolestasi, kaikki yhdessä ja yksi kaikissa yhteisenä rakkauden yhdentämänä,unelmiemme sisarjoukkona 
  aloittamaan tämä galaksimme historian universaalisti suurin voitonjuhla, johon sitten vielä kerran saamme yhdessä näin kokoontua voittoamme Grin Grin muistelemaan....

hih, tuossapa tuo nikkinimen Madyana elämän tarkoitus ja kokoonkutsujan olemus lie lyhykäisyydessään, rakastan teitä jokaista ja toivon vielä tänäkin iltana näistä perheenäidin velvotteistani muutamaan keskusteluun pääseväni "kvanttaamaan"...kiitos kun olette olemassa.!   
Sivuja: [1]