Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 31
16  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 08.12.2013 16:54:32
^ Kiitos kysymästä.  Smiley Tein päätöksen, tosin vielä on aikaa muuttaa mieltään, mutta tämä tie tuntuu nyt paremmalta. Jos on väärä päätös, niin sitten mennään vaan vähän kiertotietä. (miksei meillä oo peukkuhymiötä?)
17  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 07.12.2013 14:32:36
Huomiseen asti aikaa tehdä isohko päätös, johon on kaksi vaihtoehtoa, joista kumpikaan ei tunnu oikealta.  buck2
18  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 17.11.2013 18:11:30
unelmassa, voi olla! Ja ainakin yksi edellinen elämä on jossa hevoset olivat suuressa osassa.
19  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 17.11.2013 15:56:42
Taas hevosuni.

Menin käymään jollain tallilla. Ensimmäiseksi pistin merkille että rakennus oli sisältä paljon isompi kuin ulkopuolelta ja karsinoita oli paljon. Heti toisena huomasin suuren lempeän ja ystävällisesti katsovan mustan orin, jolla oli pitkä laineikas harja ja tuumin hymyillen että tuossahan on mun lapsuudesta asti mielikuvissa kulkeneen (kliseisen  :Smiley) unelmahevosen perikuva.

Menin lähemmäs ja tajusin että missään karsinassa ei ollut ovea lainkaan, vaan hevoset olivat ikään kuin vapaina tallitilassa. Samassa hevosia alkoi tulla pois karsinoistaan, niitä tuli melkein virtana ja ne olivat kaiken kokoisia ja värisiä ja ne tulivat nuuskimaan minua ja olin hieman varuillani etten aiheuta hämminkiä laumajärjestykseen taskuissani mahdollisesti olevien makupalojen vuoksi. Näin ei käynyt ja uni vaihtui enkä muista tuosta sen enempää kuin että tunnelma oli lämmin ja ystävällinen.
20  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Muodonmuutos : 15.11.2013 22:24:23
Eräs läheiseni käy läpi muodonmuutosta ja siinä tunnutaan menevän äärimmäisyyksien kautta. Minusta näyttää ja tuntuu, että tämä liittyy jollain tapaa vahvasti tämän ihmisen elämäntehtävään ja sen löytämiseen sekä toteuttamiseen ja hän on kypsynyt ihmisenä aivan valtavasti ja kertoo itsekin ajatusmaailmansa muuttuneen suuresti. Myös henkiset asiat hän ottaa nyt vastaan eri tavalla kuin aiemmin. Vrt. "kun kuolee, niin lakkaa olemasta, on vain pimeää" ja nyt "miten päästään henkioppaaksi?".

Astrologiselta kantilta katsottuna: Pluto tekee parhaillaan oppositiota ja Uranus neliötä MC:lle ja takana on Uranuksen pommitus ASC:ille.
21  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 22.09.2013 15:33:52
Olin lähdössä lentokoneella Helsinkiin ja siellä oli tarkoitus mennä risteilylle. Tiesin että määränpäässä on ihminen, joka odottaa tapaamistani ja että nyt on mentävä. En kuitenkaan saanut pakattua, vaan venyin ja vanuin ympäriinsä, olin jo varma että lento lähti jo ja sitten koneen lähtöön olikin enää 20 minuuttia. Olin kumminkin kentällä ja lähtöselvityksessä tajusin, ettei mulla ole oikeastaan edes rahaa koko hommaan, henkkareitakin löytyi kolmet ja kaikki vanhentuneita (tämä on totta), mutta silti pääsin läpi ja tiskin takana ollut nainen toivotti hymyillen hyvää jatkoa ja onnea matkaan.
22  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hunajan vaarallisuus? : 24.08.2013 18:37:52
^ Yleisen uskomuksen mukaan eihän se sokeri sitä diabetesta aiheuta, vaan rasva..  uglystupid2

Eklektikko, mitä mieltä olet steviasta ja mihin sijoittaisit sen tuossa listaamassasi järjestyksessä?
23  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 12.08.2013 20:42:28
Mulla oli tässä yksi yö kengissä kuluneet ja rikkinäiset nauhat ja metsästin kiihkeästi uusia ja niiden piti nimenomaan olla sateenkaaren väriset. Cheesy
24  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 05.08.2013 16:35:06
Indium, se olisi ainakin looginen selitys! Ja pohtimisen arvoinen noin muutenkin.

Miljua, tuli mieleen että koetko jonkun asian elämässäsi olevan huteralla pohjalla, voisiko se ilmetä tuollaisena unena?
25  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 04.08.2013 13:05:36
Sanon Sriracha, koska se on niin monikäyttöistä, vaikka onkin enemmän melkein ketsuppia kuin kastiketta. Vihreä jalapeno soosi hyvänä kakkosena, mietoa ja ihanaa. buck2

Tykkäätkö tulisesta ruoasta?
26  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 04.08.2013 12:50:26
Olin jonkun maatalon pihalla ja talon mies ratsasti pihaan mustalla hienolla friisiläisellä orilla. Hevonen alkoi yskiä ja puhkua ja meni melkein kasaan ja siitä huomasi, että se oli pahasti sairas. Katsoin hevosta pitkään tuntien myötätuntoa ja sääliä ja mietin mikseivät omistajat jo päästäneet sitä vihreämmille niityille. Lähdin juttelemaan toisen omistajan (nainen) kanssa ja selvisi, että hevosella oli useamman sorttisia syöpiä ja "lähtee sitten kun lähtee".

Illan tullen houkuttelimme hepan makupalojen avulla muutaman vanhan tutun (miespuolisia, ei olla nähty oikeasti varmaan 15 vuoteen, aiemmin yöllä unessa pyöräiltiin näiden tyyppien kanssa pitkin jonkin kaupungin katuja) kanssa pieneen talliin, jossa se saisi levätä. Pollepa ei sisälle päästyään arvostanut ollenkaan hyväntahtoisuuttamme ja sai kaapattua kaksi meistä karsinan sisälle ja aloitti sen sortin meuhkaamisen, että olin varma kaikkien meidän pääsevän hengestämme. Juoksimme äkkiä pienen tallin toiselle puolelle (jostain syystä karsinoista oli ovet molemmissa päissä) tarkoituksena teljetä sen pään ovi, pelastaa kaverit toisesta päästä ja teljetä sekin ovi kunnolla. Ori, joka tässä vaiheessa näytti oikein terveeltä ja hyvinvoivalta, pisti vastaan kunnolla, potki ovia kauhealla voimalla ja hyppi ja hyökki meitä kohti, kunnes lopulta koko pieni mökki kaatui kyljelleen, astiat tipahtelevat kaapeista ja viimeinen ajatukseni oli, että tää oli nyt sitten tässä..

Olen ties kuinka kauan liittänyt hevosen seksuaalisuuteen ja seksuaaliseen voimaan. Sekö nyt on riistäytymässä käsistä vai näivettymässä kokonaan pois (syöpä)?  Lips Sealed
27  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Treffit : 31.07.2013 19:52:18
Niin, miten se on, onko tuollaisessa tapauksessa enemmän magneettista vetoa vai hylkimistä?
28  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Markkinointi kielletty! : 23.07.2013 16:25:55
Eikö se tuossa toisessa kappaleessa sanota..?
29  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Ravintotutkimusten tuloksia : 18.07.2013 23:58:46
^ Ostin joskus muistaakseni Stockmannilta metallisessa pullossa olevaa oliiviöljyä, joka oli maultaan miedon hedelmäistä. Merkiltään oli Filos ja etiketissä luki Ladolia. Tuolla sen purkin pohjat on vielä kaapissa, mutta päiväys on mennyt jo vuosi sitten ja taidan lotrata loput tukan tehohoitoon tai muuhun.
30  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Voiko kuolleen "henki" vanhentua? : 17.07.2013 23:29:33
Olen kuullut meedion käyttävän termiä 'henkimaailmassa kasvanut'. Kyseessä oli myös kohtuun menehtynyt lapsi. Eli kyllä pitäisin hyvinkin mahdollisena, että tämä tyttö voi olla se naapurin vauva.

Oletteko kysyneet onko hänellä jotain asiaa?
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 31