Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 42
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 28.10.2017 02:19:07
Ihan super antoisaa lukea täältä n. 6-7 vuotta sitten näkemiäni unia! Lamppuja vaan syttyy päässä!
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Uusi Maapallo : 12.04.2017 21:14:18
Kiitos Athamaarit! Eihän nämä Mikaelin viestit vanhene koskaan, aina löytyy joku kenen tietoisuus on siinä tilassa että resonoi, ehkä vielä sadankin vuoden päästä tää antaa jollekkin tietoa. Kanavointeja kannattaa lukea koko keholla, oon huomannut, paljon selkeämpää kuin pelkällä päällä lukeminen.
3  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Tzolk'in calendar : 27.10.2016 01:04:43
Niin kiehtovaa! Kiitos!  smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Pelottelija-Pellet - teoria : 26.10.2016 17:50:45
Mun näkökulma asiaan on jokseenkin sellainen, että nämä pelottelijapellet kästtelee omaa pelkopuoltaan sulattaakseen sen valokseen (ego ei tätä varmaankaan tiedosta). Ja auttavat samalla muita samaa kaipaavia kohtaamaan pelkonsa. Suunta on kaikilla kohti valoa jo ja pimeys on vaan siinä välissä, käsiteltävä ennen "maalia", pimeys osa matkaa valoon. Teki yksilö mitä tahansa niin suunta on aina valoa kohti. Vaikka räjäyttäisi ittensä ja muita niin valoa kohti menee ja samalla menee moni muukin. Olemassaolo ei oo työtä ja tuskaa niin mun ihmisenä on vaikea ymmärtää että joku silti valitsee sen "rääkkäysreitin". Mut sielulle mikään ei taida olla kärsimystä, kaikki menee aina just niinkuin on tarkoitettukkin "maaliin" (jälleenyhdistyminen ykseyteen) pääsyksi.
 
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Uni: isän sydänkohtaus : 16.10.2016 17:57:43
Vaikuttaa sellaselta unelta joka ksnnattaa kirjoittaa ylös talteen ja parin vuoden sisään tarkastella itse uusiksi mitä uni kuvastaa. Isä symbolina unessa on aika laajamerkityksinen. Mitä se sulle itselle symboloi? Entä mitä pieni koira merkitsee sulle? Miten mielesi näkee ne asiat? Mitä tunteita nuo asiat asioina herättää? Kasvu-uni saattaa olla. Voisiko unen symboli isä olla jokin osa sinua josta teet luopumista? Tuntuuko tilanne söpöltä vaiko ärsyttävältä(esimerkki tuntemukset, mikä on henkkoht suhtautumisesi pieniin koiriin?)
En ole varma, mutta isä saattaa arkkityyppisesti kuvastaa myös patriarkaalisuutta ja kaikkea siihen liittyvää. Tunnustele mikä tuntuu oikealta ja tunnustele vielä myöhemmin uudestaan jos siltä tuntuu, unet usein avaavat 'uusia kerroksia' jopa vielä vuosienkin päästä niiden näkemisestä. Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: tarve tiettyyn väriin : 07.10.2016 22:02:34
Mulle käyny aikalailla samalla tavalla tuossa lähiaikoina ! ;o Vasta jonkin aikaa sitten haalin itsellleni kaikkea turkoosia, sitten oli sininenkausi ja nyt on violetti ja pinkki alkanut viehättämään Cheesy En sitten tiedä että mistä johtuu...

Tähän vielä sellaista että joskus pari (?) viikkoa sitten kun oli tuo sinisen värin 'keräily' voimassa, esim. ostin paljon sinisiä vaatteita yms niin aurani oli turkoosi/sininen Cheesy Nyt yhtenä päivänä sitten bussissa huomasin että käsieni ympärille on ilmestynyt semmosia lilan värisiä 'läikkiä' Cheesy Että vaihteleekohan nuo värimieltymykset aurojen tahtiin vai ? :d

En tiiä miten suotavaa tää vanhojen ketjujen nostelu on mut sanokaa jos ei oo hyväksyttävää Cheesy Cheesy
Mutta siis oon huomannut nyt että tuo tarve tiettyyn väriin liittyy chakrojen parantamiseen/aktivointiin yms.
Tällä hetkellä sininen ja violetti (niinkuin tuolloin aikaisemminkin, tässä välissä ollu mintunvihreää ainakin myös) houkuttavat/viehättävät ympäristössä. Välillä tulee sit taas oranssi/punainen -päiviäkin, kokee tarvetta pitää esim punaista paitaa tai käyttää oranssia pyyhettä suihkun jälkeen tai oransseja petivaatteita. Koko chakrajärjestelmä hoivattavana Cheesy Aurassa näkyy nyt indigoa ja violettia. Kruunuchakrahoidon jälkeen yleensä iha vaaleaa liilaa (aika sama sävy kuin tän vastaussivun ulkoasussa Cheesy ) ja kurkkuchakran tietoisen käsittelyn jälkeen näkyy sinistä aurassa. Aattelin että tää omakokemustieto saattais kiinnostaa jotakuta niin siks valitsin kertoa.

7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Hämmentävä uni haukasta... : 07.10.2016 21:50:12
Vähän aikaa tän keskustelun aloituksesta.... mutta onko Horus tuttu?

''Horus on Osiriksen ja Isiksen poika ja edustaa näin kolminaisuudessa maskuliinisuuden ja feminiinisyyden yhdistävää tekijää. Voit hyvin mieltää Osiriksen ja Isiksen fyysisiksi silmiksi, oikeaksi ja vasemmaksi. Horus on tuossa kokonaisuudessa kolmas silmä, portti intuition maailmaan ja tässä ominaisuudessa Horus kanssasi myös toimii. Hän on vähäpuheinen mestari joka rakastaa visuaalista kommunikointi tapaa ja hänen esittämänsä kuvat ovat veitsen teräviä kuvia jotka hän heijastaa mielesi valkokankaalle. Horus ilmenee haukan muodossa joten siivet ja haukan pää ovat elementtejä jotka tulevat sinulle tutuiksi tämän vihkimyksen myötä. '' (kopioitu tähtisilmä.blogspot.fi)

Etsiskelin foorumin haulla haukkaan/horukseen liittyviä juttuja ja tuli tää topic vastaan. Mulla on myös haukka/kotka voimaeläin. Tuntuu siltä että Horus mytologioineen liittyy asiaan jollain tapaa. Myös muut linnut taitaa liittyä ja kolmas silmä/otsachakra.

(kuva wikipedia/horus)

8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Sama "teema" toistuu : 06.10.2016 23:52:30
Hei,

MIstä mahtaa johtua unissani tosi usein toistuu sama "teema". Eli aina olen jossain paikassa, jossa on paljon ihmisiä, joku tapahtuma tjkn. tai iso "keskus" jossa paljon huoneita, joissa etsin jotain tai sitten on kiire johonkin, mutta kokoajan tulee jotain "esteitä", jotka pitää hoitaa ensin.??

Lisäksi tosi usein unissani taustalla soi musiikki. Se on kuin joku Jukebox, jota joku mulle soittaa  laugh Musiikki voi olla ihan mitä vaan, biisejä joita en ole kuullut pitkään aikaan tai sitten juurikin radiosta. ??

Kiitollinen vastauksestasi  Cheesy
Voisin luulla ainakin, että kun on henkisessä kasvussa joku ''vaativampi prosessi'' tai ison askeleen ottaminen elämässä menossa, se heijastuu uniin tuolla tavoin. Alitajunta prosessoi elämää jos ei hereillä järki ehdi sitä tekemään. Siihen järjen kiireeseen vihjaisi ehkä tuo kiire ja esteet unessa myös. Unen jukeboksi kai rauhoittaa sitä kiirettä Cheesy Ootko kokeillut mindfullnessia koskaan? Antaa ajatusten vaan leijailla ohi ilman että tarttuu niihin tai tulee kiire suorittamaan jotain niihin liittyvää.. Suihkussa on hyvä testata, keskittyy vaan veden rentouttavaan virtaukseen iholla. Tietoisuus päästä koko kehoon ja nauttii siinä hetkessä olemisesta kaikilla aisteilla.

Ja siitä toistumisesta; itsellä sama teema toistuu unissa just niin kauan kunnes tietoisesti käsittelen asiaa (eli hereillä teen jotain, en välttämättä siis tiedosta hereillä sitä että teen just sitä mitä unessa vihjattiin, mutta toteutan alitajunnan toiveen valveilla). Voi hyvinkin olla että siirryt unimaailmassa seuraavan teeman pariin kun kiire rauhottuu Cheesy
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: apua unen tulkintaan! : 06.10.2016 23:43:12
950= 9 ja 5
tai
9+5+0= 14 = 1+4= 5

http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=16112.0

Katso numeroiden 9 ja 5 numerologinen merkitys vaikka tuosta ylläolevan linkin keskustelusta, jos avautuisi unen laskun merkitys  smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Nyt kaipaisin tähän uneen tulkintaa, isoja asoita elämässäni menossa.. : 06.10.2016 23:38:13
Moikka! Tää tulkinta-apu tulee nyt aika viiveellä siitä kun olet unesi jakanut... toivottavasti silti auttaa jollain tapaa.
Työpaikan katon romahtaminen liittyy mahdollisesti egolla rakennettuihin rakennelmiin ja pelkoon niiden romahtamisesta (esim. juuri se työ, status, elintaso yms). Ilmeisesti et siinä mylläkässä itseäsi loukkaa, mutta katselet kun muut ympärilläsi ovat romahduksen partaalla.
Pieni tyttö taitaa kuvastaa ''sisäistä lastasi'' ( http://www.healingeagle.net/Fin/Burney/Innerchildhealing.html ). Hauskan pitoa sisäisen lapsesi seurassa, ''tätähän olen aina toivonut''. 'Ilon paratiisista' laskeutuminen alas (tikapuut) ''nykytodellisuuteen'' sisäinen lapsi rinnallasi (paratiisin tuominen nykytodellisuuteen sisäisen lapsesi kanssa). Sisäisen lapsen haavojen parantaminen jatkamalla lapsen kanssa yhdessä aloitettua matkaa tikapuut alas.

Linkin osoitteesta kopioin: "-- Meidän on tarpeen löytää se lapsi, joka me kerran olimme, ja kunnioittaa häntä, jotta voisimme Rakastaa sitä ihmistä, joka me nyt olemme. Ja ainoa keino tehdä se on ottaa vastaan tuon lapsen kokemukset, kunnioittaa tuon lapsen tunteita ja päästää pois se emotionaalinen tuskaenergia, jota me vielä kannamme mukanamme.--"

 smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: §§§####¤¤¤¤¤ jObinpOsti ¤¤¤¤¤####§§§ : 06.10.2016 23:16:08
Haluan jObi kiittää! Kiitos, olet inspiroiva ilmestys <3
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unipaikat : 22.09.2015 11:32:31
Viime unessa josta noin puoli tuntia sitten heräsin, olin taas tuolla paikassa! Kävelin ostoskeskuksen alakerran läpi toiselle puolelle rakennusta jossa oli ilmeisesti se kävelykatu ja vieressä hotellin etuovi. Kauppakeskuksen käytävän kuljin kaks kertaa päästä päähän, ekalla kerralla osa liikkeistä oli auki, toisella kerralla kello oli sen verran että olivat menneet kiinni. Hotellin oven huomatessa muistin sen ja menin katsomaan hotellin nimeä että saisin sen selville. Hotelli kuitenkin "katosi" ja tilalla oli Madison -niminen poika joka mulkoili mua ja mun seuruetta vähän vihaisesti ja grillasi makkaraa vanhassa grillissä hotellin paikoilla. Grillin vieressä oli kyltti joka selitti miksei hotelli ollut meille nyt toiminassa ja kyltissä viitattiin jotain rikkaiden ihmisten tupakointipaikkaan.... Kauppakeskuksen liikkeet oli viron kielisiä tai jotain sen kuuloista kieltä. Hauska "sattuma" tässä on se, että reilu vuosi sittten sain kesken matikankokeen ihme kohtauksen (?) jolloin kaikki kokeen suomenkielinen teksti muuttu viroksi tai sen kuuloiseksi kieleksi, ja kun hämmennyin ja yritin lukea ääneen niin opettaja ja muut opiskelijat oli ihan ihmeissään mikä mulla on. Puhe tuli ulos lukiessa yms ja pystyi ajattelee selvästi, kieli vaan ihan eri. Meni ohi noin 10 minuutissa, ei päänsärkyä tai mitään, lääkärin diagnoosi silti migreeni...
13  Muita keskusteluaiheita / Unet / Unipaikat : 18.09.2015 17:48:30
Millaisissa paikoissa oleilette unissanne? Onko jotain paikkaa missä käytte toistuvasti? Itse olen kohta puolen vuoden ajan ollut lähes joka yö (siis jos muistan unia) yhdessä ja samassa mestassa jossa on monia eri paikkoja, esim. ranta josta näin unia jo muutamia vuosia sitten, sit oon alkanut liikkua siellä laajemmin.

Rannasta (rannassa pitkä laituri ja laiturin oikealla puolella pieni hiekkakaistale erottaa tulvavesi lammikon merestä) kun nousee rinteen ylös (rinteessä kasvaa puita) niin vastaan tulee hotelli. Siellä oon ollut myös monesti. Hotellin etuovesta kun menee ulos niin tulee kävelykatu ja kaupungin keskusta vähän matkan päästä, siellä on joku ravintola jonka vieressä menee tie missä kuljetaan kulkuneuvoilla, sekä todella iso kauppakeskus missä on myös joku kylpylä/vesipuisto.
Oon joissain unissa osallistunut kauppakeskuksessa järjestettäviin kilpailuihin mm. kauneuskilpailu. Kauppakeskuksen lähettyvillä on myös huvipuisto jossa on tullut käytyä unissa ihan tässä viikon sisään viimeksi.
Ja sitkun ajaa rannikkoa pitkin (en muista kumpaan suuntaan), niin tulee toiseen kaupunkiin, varmaan joku satamakaupunki, siellä on jotenkin synkempi tunnelma. Kaupungin keskellä on todella korkea, vähän Särkänniemen näsinneulaa muistuttava torni. Hauska juttu tässä on se, että lapsena uskoin käyneeni näsinneulassa vaikken oikeesti ole ikinä käynyt. Muutamalla viime kerralla kun olen unessa tuolla tornissa/kaupungissa ollut niin siellä on ollut kova tuuli ja torni vähän huojunut. Oon myös joissain unissa kulkenut vesiteitse tästä satamakaupungista sinne toiselle rannalle.

Oon myös lukenut mun tänne kirjoittamia vanhoja unia läpi ja niissä oon ollut joidenkin kuvausten perusteella samoissa maisemissa jo silloin! Odotan kun kuuta nousevaa että saan selville paikan nimen, ja olis kiinnostavaa tietää onko muilla tälläisiä unipaikkkoja jossa olette lähes joka yö?
14  Astro special / Astro special / Vs: Tähtimerkit ja musiikki : 18.09.2015 17:27:29
Itse yhdistän hip hopin yms. rytmikkään musiikin härkään (tai maa-elementtiin ylipäätään), myös useimmiten maailma, jota kyseisen genren musiikissa kuvataan on aika materialistinen ja "blin bling".  :Smiley Itse en varmaan juuri siitä syystä tykkää kovin paljoa teknosta tms. koska tuntuu, että niissä ei ole mitään "pohjaa".
Mä en voi sietää sellasta uhoamista ja blingbling musiikkia nykyään Cheesy Hidas ja melodinen rytmikäs puhemusiikki kuvaa ehkä parhaiten sitä mistä tykkään Cheesy
15  Astro special / Astro special / Vs: Planeettojen liikkeitä vuonna 2015 : 17.09.2015 15:16:19
Mulla on tuo Jupiter just syntymäkartan Khironiin yhtymässä 1.h, sekä Neptunus tasan kuun päällä 7 astetta Kaloja 7.h Cheesy Viimeksi alkuvuodesta vai keväällä (? vähän utuiset muistikuvat) toi Neptunus meni mun kuun yli...
Sivuja: [1] 2 3 ... 42