Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Uusi vuosi 2015 ja hössötyksiä : 09.01.2015 13:43:44
No tää mun hössötys on ehkä osa ikäkriisiä: täytän 35 ja on sellainen "Nyt tai ei koskaan" -fiilis. Saas nähä mihin tää johtaa  Wink
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: entiset elämät.? : 07.01.2015 14:00:20
Soitin juuri eräälle näkijälle, jolta kyselin entisistä elämistäni. Nykytilanteeseen vaikuttavia elämiä olivat: orpona vailla tukiverkostoa elo n.1000 vuotta eaa, nälässä ja puutteessa elänyt henkilö ja perheenjäseneni ovat kuulemma hylänneet minut konkreettisesti jossain edellisessä elämässä. Nykyinen turvattomuudentunne, tukiverkoston puute (sisäinen tunne) sekä ahmiminen saattaisivat täten jollain tapaa selittyä edellisten elämien kautta. Helpottava tieto tuo kyllä oli  Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Uusi vuosi 2015 ja hössötyksiä : 07.01.2015 12:10:05
Viime vuosi 2014 oli alkuunsa ihan ok, mutta syksy oli yhtä kivirekeä. Jostain syystä vuoden alusta tapahtui harppaus parempaan: tave muutokseen, terveempään elämään ja asenteeseen ja itsestä huolehtimiseen. Ehkä tää on jotain uudenvuoden hössötystä, en tiedä. Joogaan ja pilatekseen ollaan kuitenkin suuntaamassa ja reiki uudelleen käyttöön + meditaatiokurssille  Cheesy

Onko muita uudenvuoden hurjastelijoita???  uglystupid2 crazy2 laugh
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 15.07.2010 13:40:54
Teen meditaatioharjoituksen sinulle tänä yönä, mutta todellisuudessa sinun tulisi itse opetella tekemään itsellesi suojauksen, jotta hyötyisit niistä eniten. Voin kyllä työni kautta opettaa sinulle tämän ja netissä on paljon suojauksia. Olen blogissani kirjoittanut positiivisen hyväksynnän vaikutuksesta aikoinaan, tässä on linkki siihen: http://parantumiseni.blogspot.com/2010/01/uhrina-olemisen-vaikeus.html ja http://parantumiseni.blogspot.com/2009/12/surullinen-paatos-vuodelle.html . Ne käsittelevät samaa asiaa hieman eritavalla, mutta ehkä siinä on toimintamalleja, jotka voi auttaa.

Hei!
Saisinko suojauksen; työkaverini on uhkaava, aggressiivinen ja arvaamaton. Saattaa huutaa suoraa huutoa kohdistaen minuun täysin väärää syytöstä. Autathan, kiitos.


Yritän jälleen vastailla jossakin vaiheessa kysymyksiinne, nyt on ollut hieman liian hektinen elämä siihen. Annaelen, jostain syystä minä heittäytyisin vaikka aluksi se hieman liikaa haasteita ehkä tuokin elämään.Lillian on jäänyt huomaamatta, yritän etsiä kysymyksesi, anteeksi kovasti.
sideman, niin kerropa minulle miksi moinen kieli minuakin kiinnostaa. Siinä kielessä on meidän elämme voimanlähde sillä tasolla, jota me jollakin tasolla kykenemme ymmärtämään, ehkä laitan sinulle viestiä selittääkseni asiaa enemmän.

Luin blogisi ja se käsitteli juuri samanlaisia asioita, joita itse olen purkamassa elämästäni. Kiitos kirjoituksestasi ja siunausta valitsemallesi tielle Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttakaa ahdistunutta : 27.06.2010 14:47:50
Hei!
Allekirjoitan tuon vetämisen lain... olen kokenut sen nahoissani  Angry
Jostakin kumman syystä onnistuin olemaan se negaatiomagneetti ja idioottimagneetti lapsuudesta asti. Minusta taisi huokua sävy; "olen uhri".
Taistelin tuota vastaan nuoruuden ja arpia tuli, kehitystä ei...
Sitten tuli floppi ja päädyin keskustelemaan asioistani itseäni paljon viisaamman ammattilaisen kanssa... pari vuotta varsin ikävää tonkimista, kroppa kitisi -puhkesi agne, suolisto sohlasi, verikin sohlasi, sain itseni aivan hajalle fyysisesti. Pää tuntui välillä enemmän sekopäiseltä tunteiden vuoksi mutta jatkoin vaan itsereflektiota ja tein paljon ajatuskarttoja asioista elämässäni. Ne auttoivat hahmottamaan konkreettisesti itseäni ja elämäni arvoista.

Hulluinta oli, että kun opin suojautumaan negaatioilta ja kieltäydyin olemaan "uhri", alkoi elämääni virrata positiivisia ihmisä, positiivisinen asioineen ja tapahtumineen. Lopulta uskalsin poistaa energiasyöpöt kokonaan pois vaikutuspiiristäni, koska heidän kanssaan omaa energiaani kului suojautumiseen valtaisasti. Ei ainoastaan siis suojausta  angel
...ihan blanco ei pöytäni ole, sillä nuo taakse jääneet ihmiset taitavat "kaivata", koska pyrkivät pöydälle ja joka kerta itselläni vahvistuu tunne etten todellakaan ikinä enään suostu olemaan kenenkään "roskis" tai "varapatteri". Minun energia on minun ja annan jos haluan  police

Otin myös saman käsitteen käyttöön, kuin mistä sinä nauruhymiöit  Grin soturi  smitten
Olen oman elämäni soturi... puolustan jos tarvitsee  angel

Voimaa sinulle  smitten Anna tunteiden tulla ja mennä... ihmettele ja maistele, mikäs kumma se tämä olikaan? Se on ainakin teorian tasolla helppo sanoa (ei aina helppoa  Tongue nim.yks opettelija kanssa)...

Just niin tuttua!!!Ja tässä kestää oman aikansa, että pääsen siihen pisteeseen, jossa sinä olet.

Helv....sentään  Angry Olen alkanut astroilun, vyöhyketerapian ja reikin avulla ymmärtämään itseäni. En enää jaksa olla passiivinen uhri, vaan tahdon olla voittaja. Juuri tuo uhrius on jumittanut elämäni tähän pisteeseen. Tahdon opetella rakastamaan itseäni ja hyväksymään itseni juuri tällaisena.

Toi psykologinen vyöhyketerapia on ihme homma, kun se pakottaa tunteet liikkeelle. Tuntuu että vihat oikein vyöryvät pintaan. Täytyy tästä lähteä salille heittelemään puntteja veetutukseen  knuppel2

Katsotaanpa missä pisteessä ollaan puolen vuoden päästä  :Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttakaa ahdistunutta : 23.05.2010 20:11:43
Eipä minulla ole mitään lisättävää tuohon Ebenian vastaukseen Smiley Pitkäjänteisyyttä puhdistumisprosessi kysyy aina, sillä perinpohjinhan kyse on itse Ihmisenä Kasvamisesta, ei niinkään siivoilemisesta.

Vielä kysymys: onko se oikein, että annan vihan ja raivon tulla ja vaikka itken sen pois ja puhun ääneen? Hirmusen hankalaa erottaa, että mikä on vellomista ja mikä käsittelyä  Huh Mutta huomaan että kun annan tunteen tulla kunnolla, se menee poiskin kunnolla!!

Ja Ebenia: kiitos vastauksesta, tosiaan ne hankalat tilanteet kertautuu mun elämässä ja vedän puoleeni ns. ilkeitä ihmisiä tiettyjen syiden takia. Tahto on ihan älyttömän kova puhdistua ja parantua! Nyt ymmärrän taas paremmin, en ole uhri vaan soturi  Grin
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttakaa ahdistunutta : 23.05.2010 19:19:33
Tiedän aika hyvin miltä sinusta tuntuu...minulla menossa juuri nyt sama reiki 2 jälkeinen puhdistautuminen, eikä ole mikään pikkujuttu, että vain kahvi jäisi ruokavaliosta pois hetkeksi, vaan kaikenlaista moskaa tulee tunnetasolla pintaan, muutama vuosi sitten käydyt taistelut luonnehäiriöisen henkilön kanssa ovat heränneet henkiin ja melkein kaikki fyysiset vaivat, joita olen ikinä elämässäni kokenut ovat aktivoituneet, toiset enemmän toiset vähemmän. Että HUH!  Shocked

Mutta ei kai se auta kuin tehdä sitä reikiä päivittäin itselle ja tuo violettiliekki on itseasiassa hyvä. Tolkutan sitä usein muille, mutta jostakin syystä en ole tässä tilanteessa sitä hyödyntänyt. Olen vain huomannut, että meditoiminen ei oikein onnistu, saattaa tulla raivari kesken meditoinnin.  Shocked Aivan outoa, vanhat lohdut eivät meinaa toimia.

Toisaalta luin jostakin, että tässä toukokuussa on ollut todella monella tavallista voimakkaampia "puhdistautumisia" on ollut reikin kanssa tekemisessä tai ei. Uudet energiat, joita tänne maan päälle on tullut pistävät monella pasmat sekaisin, kunnes totumme uuteen olotilaan.

ATHAMAARIT: Tuota olen miettinyt monesti, kun sanotaan, että esim. reikin toimesta tulee vanhat käsittelemättömät asiat pintaan ja ne pitäisi käsitellä pois, mutta miten? Riittääkö se todella, että sen asian tiedostaa ja antaa sen vain olla ja mennä? Ja jos tietyt asiat vain toistuvat elämässä, niin onko tarkoitus toimia kuten edellä ja joku kerta ne eivät vain enää tule vaan ovat poistuneet elämästä?

Carmen

Carmen, mä niin tiedän! Olen myös joutunut kohtaamaan tunteiden lisäksi tosi ikäviä tilanteita ihmisten kanssa, tuntuu että kerään kaikkia ilkeitä ja pahantahtoisia tyyppejä ympärilleni ja saan samanlaista kohtelua kuin lapsena kun mua kiusattiin koulussa  Huh. Jos tahdot jakaa joskus kokemuksia nii laita emailia. Tän jälkeen on pakko tulla parempaa tilalle!!!

Yhteystietojen jakaminen - myös omien - on foorumin netiketissä kielletty turvallisuussyistä Smiley Osoitetietoja voi vaihdella yksityisviestien kautta!
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttakaa ahdistunutta : 23.05.2010 18:24:11
Kiitos kaikille vastanneille! Tässä tilanteessa ei auta muu kuin surra pois kaikki tunteet ja suggestoida itseni parantumaan ja käyttää reikiä mahdollisimman paljon!

 smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Auttakaa ahdistunutta : 21.05.2010 16:41:07
Heippa! Pitkä tie on kuljettu tähän asti. Olen ollut masentunut ja ahdistunut aika lailla koko ikäni. Olen ollut terapiassa, syönyt lääkkeitä (niistä luopunut) ja nyt olen siirtynyt vaihtoehtoisiin parantumismuotoihin. Olen käynyt molemmat reikikurssit ja olen myös aloittanut psykologisen vyöhyketerapian.

Elämäntehtäväni taitaa olla itseni hyväksyminen ja rakastaminen, mutta se on pirun vaikeaa. Minulla on kamalat ahdistukset, pelot ja vihat jumiutuneet kroppaan 29 elinvuoteni aikana ja etenkin reiki 2 jälkeen on ollut jo kaksi kuukautta aivan helvetillistä olla. Tuntuu kuin kaikki vuosien aikana kertynyt kuona puskee ulos suunnattomana ahdistuksena, suruna, vihana ja pelkona.

Hoidan siis itseäni päivittäin ja alan käydä vyöhyketerapiassa. Nyt kaipaisin ihan apua siihen, miten saisin nuo kaikki negatiiviset tunteet vähitellen putsattua. On niin kamala määrä moskaa, että pelkään etten ikinä tästä selviydy, mutta tahdon selviytyä. Reiki tosiaan pakottaa muuttumaan, mutta tahtoisin myös apua etenemiseen. Kaikki neuvot tervetulleita.

 Shocked
Sivuja: [1]