Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kadonnut kirja : 19.12.2016 16:48:30
Olitte kumpikin vähän oikeassa. Se nimittäin löytyi pyykkikaapista, joka on valkoinen.  Grin
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Kadonnut kirja : 19.12.2016 12:00:34
Äitini tilasi minulle joululahjaksi kirjan, jonka avasi lauantainapostipaketista. Sen jälkeen kurja katosi jonnekin äidin rivitaloasuntoon. Ulkoroskikset ja lehtikeräyksen hän on tarkistanut jo useampaan otteeseen, ja asunto on etsitty läpikotaisin.

Tämä nyt voi olla vähän kaukaa haettua , mutta näkisikö kukaan missä kirja voisi olla? Äiti-parkaa asia vaiva niin paljon, että on jo siitä ihan stressaantunut, enkä haluaisi sitä hänelle. Itse en pääse auttamaan.

Kirja on tämän näköinen. http://scrappylittlenobody.com/images/scrappytempcover2-bookshot-new-crop-u338.png?crc=494589147
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 29.05.2016 23:41:54
Olen ikään kuin kahden paikan välissä, mutta pelkään menettäväni jotain jos lähen tai menettäväni jotain jos jään.  Joten: Jäädä vai lähteä, rakkauselämän, työn ja yleisen tulevaisuuden kannalta? Ja missä vaiheessa?  Ja tuo rakkauselämä, olisiko neuvoa sen aktivoimiseksi?
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten ihmiset pariutuvat : 29.05.2016 23:37:22
Mikä siinä voi oll, että vaikka minulla olisi niin valtavasti rakkautta sisälläni annettavansa, niin kumppanillisesti kuin äidillisesti, en ole vieläkään löytänyt ketään, jonka kanssa tunteet menisi yksiin j perheen voisi perustaa?  Siis ei edes lyhyitä seurustelusuhteita. Tämä surettaa itseäni hirveästi, koska en koe minun olevan mitenkään poikkeava, mutta jostain syystä en ole onnistunut saamaan yhteyttä kenenkään kanssa.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 27.07.2015 12:15:49

Katsotaas, mitä kortit näyttää

1. Tuomio

Uudistuminen. Aika saattaa keskeneräiset asiat päätökseen. Jokin asia siirtyy lopullisesti menneisyyteen.

Vaikuttaisi siltä, että kortti tukee päätöstäsi siirtyä uudelle alalle, koska se nimenomaan kuvastaa uudistumista ja asioiden jättämistä menneisyyteen. Kortti on myös hyvin positiivinen, jonka vuoksi uskon tulevaisuudestasi tulevan hyvinkin valoisa töiden suunnalta. Asuinpaikasta kortti ei varsinaisesti kerro mitään, mutta ehkä se voisi olla sinulle hyväksi jättää kaikki vanha taakse ja tavallaan aloittaa aivan alusta.

2. Maljat Liitto

Rakastavaiset löytävät toisensa. Suhteen alkaminen. Kiinnostus muuttuu intohimoksi.

Vaikuttaisi kortin mukaan siltä, että onneton rakkauselämäsi olisi tulossa päätökseen; olet mahdollisesti jo tavannut tai sitten tapaat mahdollisesti uusien työkuvioiden merkeissä tulevan kumppanin. Kiinnostus ei välttämättä alkuun ole molemminpuolinen, mutta kortti vihjaa vahvasti, että kohtaamisestanne tulee kehittymään jotain suurempaa. Sinun ei tarvitse itse tehdä muutoksia, koska kortti vihjaa kumppaniin, joka on sinulle sopiva.

3. Sauvat Ajattelija

Yksinolo tuottaa apeutta. Seuraa.

Kortti ei suoranaisesti kerro tätisi tilasta mitään suurempaa, mutta sen se viestittää vahvasti, että hän kaipaa seuraa ja yksinolo on varmaankin hänelle hyvin vaikeaa. Suosittelisin viettämään aikaa tätinne seurassa, koska se tuntuu nyt olevan tärkeää kortin mukaan. Näin ollen kortti ei kerro tulevasta juurikaan mitään.


Toivottavasti osasin edes hiukan auttaa

-SSMoonSS-

Kiitos, varsinaisesti mitäään suoraa vastausta en odottautkaan, mutta ainakin näistä sai uskoa ja hyvää energiaa.  Se on tarpeeksi.
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoidot Kevät 2015 : 13.07.2015 15:00:10
Tätini terveys on tällä hetkellä hyvin huonolla tolalla. Toivoisinkin hänelle parantavaa energiaa vaikka koko heinäkuun ajan.
Samalla toivoisin itselleni energiaa loppukuun ajan uutta elämäntilannetta varten. Myös polvikivut ovat vaivanneet ja olisi hienoa, jos ne saisi kuntoon.

7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 13.07.2015 14:56:40
Hei!  Minulla olisi muutama enemmän ja vähemmän vakava kysymys.

- Elämääni on tulossa muutos ensi kuussa, kun hyppään tämänhetkiseltä alaltani uudelle huonon työtilanteen vuoksi. Mitähän tämä päätös on tuomassa mukanaan? Mitä näet tulevaisuuden asuinpaikan suhteen, jäädäkö vai lähteä?

- Olen ollut koko elämäni hyvin onneton rakkauselämän suhteen, sitä ei oikeastaan ole ollut. Mitä osaisit sanoa tähän liittyen? Muutoksia, mitä minun pitäisi tehdä?

- Tätini on tällä hetkellä hyvin sairas, mikä aiheuttaa paljon surua suvussa. Mitä sanoisit hänen tilanteestaan?
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoidot Kevät 2015 : 12.05.2015 12:50:34
Mukana loppukuun ajan. Elämässä hiukan muutoksia ja elämäntilanteen aiheuttamaa ahdistusta, johon kaipaisin energiaa.
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 23.07.2014 10:18:16
Hei, mitähän minulle mahtaisi nousta?   Kovasti toivoisin löytäväni elämään jonkun spesiaalin, mutta pariutumiskykyni/-onneni on olematon.  Olisi myös isoja päätöksiä, jotka ratkaisevat paljon mihin elämäni lähtee kulkemaan. Uskallanko ottaa sen harppauksen?
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoidot syksy 2013 / Talvi 2014 : 20.01.2014 12:36:31
Mukana ainakin tammikuun ajan, on itseni kanssa sellaisi vaivoja, johon kaipaisin mahdollista helpotusta.
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 19.03.2013 14:31:31
Mukana kaikkina päivinä. Myös äidilleni saisi lähettää hyvää energiaa.  Smiley
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 24.02.2013 10:50:58
Mukana kaikilla seuraavilla kerroilla.   Smiley  Tuntuu, että tarvitsisi vähän lisäenergiaa.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoja kevät 2013 : 24.02.2013 10:49:49
Vatsavaivat ovat jälleen riesana, eikä lääkäriltäkään ole vielä apua saanut. Olisin mielelläni mukana tänään.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Veljen tärkeä kansio kateissa, haluaisiko joku antaa vinkkejä : 14.01.2013 20:55:01
Eli veljeni remontoi parhaillaan vanhaa kotitaloamme ja jossain tässä viimeisen parin kuukauden sisällä hanelä on hukkunut pahvinen sinikantinen kansio, jonka sisällä on kaikki hänen koulu-, opiskelu- ja muut tärkeät todistuksensa.

Kansio on nähty viimeksi varmasti tuolla remontoitavassa talossa. Tietysti epäillään, että olisi joutunut muun romun mukana roskikseen, mutta jotenkin tuntuu hullulta, että kukaan talolla pyörinyt olisi nakannut roskiin niinkin tärkeän näköistä kaansiota, jonka päällä vielä selkäesti lukee veljeni nimi ja mitä kansio sisältää.

Tuli vain mieleen vielä oljenkortena kysyä täältä, saisiko kukaan mitään "värinää" kansion olinpaikasta?  Olisi ihan mahtavaa, jos kansio vielä vaikka tämän avulla löytyisi, koska osaa todistuksista ei saa enää uusinakaan mistään ja veli stressaa asiaa kovasti.

Samaan syssyyn voisin myös kysellä uudestaan sormukseni perään, jota olen aiemmin jo tämänkin kautta yrittänyt löytää. Kyseessä on siis tällainen hopeasormus http://www.kalevalakoru.fi/korut/kuvasto/Sormukset/335, jonka olen hukannut joskus kesällä, enkä löydä mistään. Se voi olla joko Helsingissä tai Etelä-Pohjanmaalla.

Kiitos kaikille, jotka jaksavat käyttää aikaansa johtolankoihin.  Grin 
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoja syksy 2012 : 26.11.2012 20:22:39
Olisin tänään mielelläni mukana.
Sivuja: [1] 2 3 4