Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 25.12.2014 12:37:15
Hehee! Mä olin mukana myös, vaikken tiennyt edes ilmoittautua. Kropan reaktio oli niin vahva ja perin juurin tuttu, että piti ihan tulla katsomaan täältä, että onko jotain häpsinkiä meneillään.  Olihan sitä.  'Linjat' on selvästikin edelleen auki kun näin pääsin mukaan, vaikken sanallisesti ilmoittautunutkaan.

Kiitos, Sami! Valoa Jouluunne!
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 10.09.2014 00:15:56
Kiitos  smitten
Olin kaikessa kiireessä unohtanut, että homma alkaa 17:00. Muistin vasta 19:30, kun itselläni alkoivat hyvin voimakkaat tuntemukset. Kylläpä tuntuikin mukavan tutulta!

Olin tietysti töissä hoidon aikaan, enkä voinut hiljentyä millään tavalla. Varsin hankala potilas tuli tuolloin kiitellen käymään, toi lahjoja, ja toimi mitä miellyttävimmin. 8kk ollaan hommia väännetty tähän asti, kun mikään ei ole sujunut.
Pitkään vaivannut flunssani koki selvästi käännekohtansa. Henki kulkee ja kaktus hävisi kurkusta.
Muu revohka on ollut koko illan ihan hulvaton ja vallaton, oikein hyväntuulista populaa on täällä ollut viimeaikaisten mörrimöykkyjen sijasta.

Kiitos kaunis, Samuel.
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 04.09.2014 22:41:43
Hiphei!
Meidän vanha tuttu porukka mukana bilettämässä  smitten Ihan mahtavaa! Minne meni viis vuotta, kysynpä vaan. Tai mä en ole ollut mukana kuin neljä, mutta silti.
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 21.06.2013 10:14:32
Olipa mukava aamuherätys, kiitos!
Heräsin vartin yli kasi ja loikoilin kuulostelemassa. Pojatkaan eivät herättäneet kukonlaulun aikaan kuten yleensä, vaan pötköttelivät hekin rauhassa. Autuasta.
Nyt menen laittamaan saippualiemet pataan, ja kokeilen saanko mitä aikaiseksi. Sotkua ja sanomista, jos en muuta  Grin
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 20.06.2013 21:07:22
Javisst!
Katotaan toimiiko herätyskellona, kun kerrankin on vapaa-aamu.
Hyvää Juhannusta *rutistus*
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 06.09.2012 22:29:16
Heippa heppu!

Sain viikolla kuulla viimekertaiseen hoitoon liitetystä pikkukissusta. Kissu oli nukkunut koko hoidon ajan, vieläpä poikkeuksellisen sikeästi. Parina seuraavana päivänä oli vetänyt rallia toisen kissan kanssa, ja sellaista ei kuulemma ole tapahtunut aikoihin (=vuoteen). Nyt kun lääkitystä oli alettu ajaa alas, oli tullut hieman ihottumaa kaulaan.

Mun lievät oireet hävisi parissa päivässä. Ei puhettakaan viikkojen saikusta, joka "normaalisti" olisi seurannut kropan krätsähtämisestä.

Koirapoika voi mainiosti.  Sen kaikki oireet ovat poispyyhkäistyjä hoidon jälkeen. Minä sentään syynään sitä suurennuslasin kanssa joka hetki, enkä näe tai tunne siinä mitään poikkeavaa. Tänään se kiipesi nojatuoliin, jossa on ollut viimeksi heinäkuussa. Siitä mun tulikin mieleeni laittaa tänne viesti.

Oot sä kyllä sellainen ihmemies. Valoisaa syssyä!
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 20.08.2012 23:07:20
Voi pyhät pyssyt! Iso kiitos saminpäiväpläjäyksestä  smitten
Tulipa oikein ensihoito ihan kuin tilauksesta. Tai siis niinhän se olikin.

Tasan kasilta kroppa sanoi kräts ja siihen putosin suorilta jaloilta. Hoidon aikana oli tuplarelaksantit ja TENS-hoito päällä myöskin. Olipa hauska verrata tuntemuksia keskenään, kun olen sanonut, että energia tuntuu sähköltä - ei se tunnukaan. Sähkö on lämpimämpää, ei niin kokonaisvaltaista ja tunkkaista. Energia on paljon kirkkaampaa ja heleämpää.

Kympiltä sitten vasta alkoikin tapahtua. Kroppa veti vartiksi sellaiselle kierteelle, ettei kaikkien aikojen eka hoito ole mitään. Normaalista poikkeava suunta ja varmaan 60-70 astetta. Wow, tosi hurjaa.

Koirapoika on kunnossa, pikkukisusta ei ole vielä kuulumisia. Katotaan, mitä mulle huominen tuo tullessaan...
Kiitos, Sami. Kiitos.
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 16.08.2012 00:33:51
Jou mään! Kiva kun oot back.
Matkassa mukana meidän tuttu poppoo + yksi uusi. Tässä huushollissa tärkeimpänä on tuo koirapoika, joka kipuilee edelleen. Uutena kaverin pikkukisu, jonka hoitoa kaveri ei ole tohtinut itse pyytää.
9  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Ohjeet / Vs: Edellisen käynnin jälkeen kirjoitetut viestit : 12.08.2012 14:51:35
Himpkutti, sieltähän se löytyi.
Kiitos miljuunasti, eppana!
10  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Ohjeet / Edellisen käynnin jälkeen kirjoitetut viestit : 11.08.2012 09:11:42
Olen jotenkin näppärästi onnistunut hävittämään "Näytä edellisen käynnin jälkeen kirjoitetut viestit" -linkin.
Saanko mä sen jostain takaisin?
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 04.03.2012 00:26:06
Ässälle olin unohtanut kertoa, että ilmoitin heidätkin mukaan. Ässä olisi sammunut sohvalle, ellei koira olisi intoutunut riekkumaan. Hienoa piristystä, kun toinen on ollut toista viikkoa lonkkakipuinen.

Meillä energiakoira nytki sohvalla. Varttia vaille kasi sille tuli hätä, kun ei päässyt mahan päälle makoilemaan. Nojaili sitten päätään kaulakuoppaan. Pikkurekku oli mahan päällä, sen pää oli tulikuuma. Miekkoselle tuli vastustamaton tarve lähteä issekseen ajelulle tonne metsäpoluille.

Mulla oli fyysiset tuntemukset niitä tuttuja, voimakkaimpina nilkkanivelen napsuminen ja kynsilakan maku suussa. Pääni sisällä näin ulkoisen kuvan siitä sisäisestä jutusta, mitä en saa unohtaa. Hyvä muistutus, miten maailman menoon olisi tarpeen suhtautua. Session jälkeen tällaisen laiskamadonkin oli pakko käydä tempomassa fyysisesti, puita tuli tehtyä melko moneen saunakertaan.

Matka jatkuu. Välillä polulla on mutkia, ylä- ja alamäkiä, välillä vähän tasaistakin. Maisemat jää taakse ja uusia avautuu edessäpäin. Pääasia on, ettei huristella pikatietä suoraviivaisesti mitään näkemättä, tuntematta, kokematta. Välillä pitää hetkeksi istua kannon nokkaan ihastelemaan heiniä ja tuoksuttelemaan maan hajua, huljutella varpaita kuralammikossa, seurata koppakuoriaisten möngerrystä.

Iloa ja valoa päiviisi: tähän, huomiseen, jokaiseen.
Kiitos, Sami, että olemme saaneet olla mukana tässä. Palataan.
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 27.02.2012 00:24:38
No himpskutti! Tietystikin ollaan koko porukka mukana leikkimässä 3.3. Ässä ja ikävästi loukkaantunut koiransa myöskin.

En oikein osaa pukea ajatuksia sanoiksi, mutta kyllä sinä tiedät. Aikansa kutakin ja silleen, mutta silti on hitupikkuisen haikea olo, onhan tämä ollut tosi hienoa. Kiitos, että olemme saaneet olla tässä mukana. Matka jatkuu toisella tapaa.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 30.01.2012 21:13:16
Helou!
Tänään ei mitään maata mullistavaa, mitä nyt askeleen lähempänä kotia  Cheesy. Väristyksiä, nytkähdyksiä ja muutama neulanpisto, hyvä puolen tunnin iltakooma sohvalla. Poitsut tuppas taas mahdollisimman liki.
Nyt pajalle tilaustöitä (!!) tekemään. Sinne olin menossa jo puol kasin aikoihin, kun yhtäkkiä muistin, et tänäänhän olikin tämä päivä.
Kiitos koko porukan puolesta! Hienoa kevään odotusta, valo lisääntyy koko ajan.
14  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 26.01.2012 16:44:49
Me kun rakennettiin pari vuotta sitten, niin silloin budjetiksi suositeltiin noin 3xtalopaketin hinta+vähän lisää. Jos tontti on kalliilla alueella, ei osaa itse rakentaa yms yms, niin ei varmaan kannata ajatellakaan alle 4:n kerrointa. Meillä hinta oli juurikin tuo nelinkertainen, vaikka ite tehtiin runkoa lukuunottamatta kaikki, ja tontti on maalla kaukana pääkaupunkiseudun kalliista hinnoista.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 22.01.2012 17:19:22
Hep 0/
Sivuja: [1] 2 3 ... 8