Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / ratsastaja vauva : 02.08.2013 01:41:39
näin unessa ratsastavan vauvan tai noin yksi vuotiaan lapsen, joka istui rauhallisen hevosen selässä. vauva oli pukeutunut / puettu
haarniskaan kuin ritari. ( ja hänellä oli seiväs kädessään ja siinä viiri tai lippu.) harniskoitu, ratsastaja vauva katsoi ujosti hymyillen minua. unen tunnelma oli positiivinen.

mitähän tämä erikoinen uni mahtaa tarkoittaa? voisikohan tämä olla enneuni?
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: siipirikko joutsen ja ilkeä, vanha runoilija : 16.01.2013 15:11:40
Viattomuutta ja lempeyttä tosiaan joudun peittelemään. "Läheiset" eivät ole hyväksyneet, pitävät heikkoutena tai tyhmyytenä.

Jotain tässä on tapahtumassa, kun sellainen lempeä sisäinen rakkaudellinen voima ja ilo herätti minut hiljattain keskellä yötä. Tunsin voimakasta tarvettaa laulaa. Lauloinkin hiljaa ja tunsin kuinka rakkaudellinen lempeä "tuuli" puhalsi kauttani. Kotona en saanut laulaa, koska se ärsytti isääni.


3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: siipirikko joutsen ja ilkeä, vanha runoilija : 16.01.2013 12:25:26
Oi miten hienoja tulkintoja.

Toisiaan, joutsen on viaton ja puhdas! Mutta runoilija myrkyttää itseään tupakalla ja haluaa silpoa ja tappaa ja myydä puhtauden ja viattomuuden.

Tuo kyynisyyden kohtaaminen, josta Thuileann puhuu, on varmasti yksi unen viesteistä. Siinä on jotain mikä puhuttelee minua. Olen kohdannut paljon kyynisiä ihmisiä, joita lapsenmielisyyteni ja jopa lempeyteni on ärsyttänyt tavattomasti. En ole suruilta tai onnettomuuksiilta säästynyt. Päinvastoin. Harva vaihtaisi osaa kanssani. Mutta siitä huolimatta, jotain lempeää lämpöä oleivaista kohtaan sisimmästäni kumpuaa. Mutta sitä lämpöä ei voi näyttää, kun se ärsyttää niin paljon kanssaihmisiäni. He ymmärrätävät paremmin niitä, joita kiukuttaa, ärsyttää, tuohduttaa yms.

Liliam puhui vallan käytöstä ja rakkaudesta. Tässä on varmasti myös jotain viestiä. Joutsen on tosiaan yksiavoinen, parisuhderakkauden symboli. Vallankäyttö ja rakkaus eivät kuulu yhteen, mutta ihmisten välisissä suhteissa jotain "vallankäyttöä" varmasti aina tapahtuu, jos asiaa ajattelee niin, että joutuu mukautumaan toiseen tms. Mutta sen ei pitäisi olla väkivaltaista! Ja tässähän oli selkeästi suoranaisesta ilkeydestä kyse. Luulen kuitenkin, että kyse ei olisi tietystä parisuhteesta, vaan tärkeistä ihmissuhteista yleensä, kenties. Mutta kyse voi olla myös suhteestani itseeni, joka on syntynyt peilatessani itseäni muista, jotka ovat olleet ilkeitä ja kyynisiä.

Olen miettinyt tuota runoilijaa, kuka hän on ja mitä runoilija tässä tarkoittaa. Hän on ilkeä ja katkera, paha ihminen, vaikka runouden ajatellaan olevan inspiroitunutta, jopa yhteyttä korkeimpaan. Vai mitä muuta runoilija voisi merkitä?



 
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / siipirikko joutsen ja ilkeä, vanha runoilija : 09.01.2013 14:56:33
Mitähän tämä uni mahtaa merkitä?

Unessa kävelin vanhan kaupungin kadulla, jonka vieressä oli kuivettunut puistikko ja taustalla punainen, korkea kivitalo.
Kuivuneella ruohikolla vanha, nuhjuinen mies veti väkisin narussa perässään joutsenta, jolla oli selässään suuri haava. Joutsenelta puuttui
siipi ja tuo siipi oli miehen kädessä. Sanoin, että pitäisi viedä joutsen hoitoon siiven palauttamiseksi, mutta mies sanoi että ei suostu siihen.
Hän piti joutsenta omanaan, vaikka mitä ilmeisimmin se ei ollut totta. Joutsenhan on vapaa. Mutta joutsen oli allapäin ja alistunut kohtaaloonsa, kuin odottaen kuolemaa. Mies sanoi, että pitää siiven itsellään, eikä anna sitä joutsenelle. Mies piti itseään tärkeänä, hän oli runoilija ja poltti tupakkaa. Mies oli itsekkään ja pahansuovan oloinen.

Jouduin muualle, enkä saanut pelastettua joutsenta. Yritin saada muita apuun. Joku lähti kanssani etsimään joutsenta. Mies oli kadonnut, mutta löysimme pienen kivijalkakaupan, jonka edustalla korissa oli kuivattu joutsenen siipi ja kuivattuja joutsenen osia. Miehen ääni kuului. Haluan kuivata joutsenen. Mies olikin irroittanut tahallaan joutsenen siiven. Se ei ollutkaan loukkaantunut.

5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalatmies : 10.05.2012 22:09:31
Neptunus; harhat ja henkisyys planeetta mikä kuvaa henkilöä jolla on hyvin henkinen, sisäänpäin kääntynyt ajattelu
mielen tasolla siis ei tuo ulos ajatuksiaan muille, elää haavemaailmassa mistä tulee myös kuvaus taivaanrannan
maalari.. kukaan ei tiedä mitä Kalat ajattelee todellisuudessa vaikka juttelee kanssasi..

Sitähän kaikkea Kalat itsessään on, ei se merkkiä halvenna vaan kuvaa Kalan kuvausta...

-M-


Kalojen hallitsijana on pidetty vuosisatojen, jopa tuhansien ajan Jupiteria, kunnes vasta v. 1846 Neptunuksen löytymisen jälkeen tehtävä annettiin Neptunukselle. Osa astrologeista pitää nykyäänkin myös Jupiteria Kalojen hallitsijana, ja intialaisessa astrologiassa Jupiter on edelleen kalojen hallitsija.

Kalojen hallitsija siis riippuu astrologian tulkinnasta.
 

6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalatmies : 10.05.2012 03:35:08
Keräsin listan tunnettuja kalat-miehiä, joitan ilman historia olisi toinen:

Näyttelijöitä:
Bruce Willis, s. 19.3.1955
Daniel Craig, s. 2.3.1968
Chuck Norris, s. 10.3. 1940
Javier Bardem, s. 3.1969

Kansaivälisten suuryritysten johtajia:
Rupert Murdoch, s.11.3. 1931
Steve Jobs,  s. 24.2. 1955

Kuvataiteilijoita:
Michelangelo, s. 6.3.1475
Auguste Renoir, s. 25.2.1841

Maailmankuvan mullistajia:
Nicolaus Copernicus, s. 19.2. 1473
Galileo Galilei, s. 15.2.1564
Albert Einstein, s. 14.3. 1879

Esoteerikko:
Rudolf Steiner, s. 25.2.1861

Terroristijohtaja:
Osama bin Laden, s. 10.3.1957

USA:n 1. presidentti:
George Washington, s. 22.2.1732

Uskonnonperustaja:
Jeesus Kristus, s.  28.2. -6


Jännittävisti kolme todella merkittävää maailmankuvanmullistajaa, jotka ovat täysin muuttaneet ihmiskunnan käsitystä tilasta ja avaruudesta, ovat kaloja. Joidenkin lähteiden mukaan myös kristinuskonperustaja olisi kalat. Pari informaatioalan suuryrityksen johtajaakin, kovaa bisnesmiestä, sain nopealla haulla tähän. Ja millaisia "kovanaama" näyttelijöitä. Vaikutta lista kyllä, mutta missä on se kalojen päämäärättömyys, mistä usein puhutaan?



 

7  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Aurasta katsominen : 09.05.2012 22:38:54
Ihan mahtava!

Ihana pappa <3


8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalatmies : 09.05.2012 22:34:16
Ehdoton suosikkini suomalaisista kalat-miehistä joka toteutti niitä unelmiaan, joista monet kalat-miehet vain lähinnä haaveilevat:
http://www.tapiorautavaara.net/images/pohja_05.jpg

Tämä hänen kertomansa kuvaa hänessä olevaa kalat-maisuutta:
"Väitän, etten koskaan ole ollut kovin paha ihminen. Mutta sellaisia heijastuksia sota sai aikaan lopuksi elämäkseni, että sisälläni jokin vaatii minua jatkuvasti tavalla tai toisella paikkaamaan niitä pahoja tekoja, joita jouduin sodassa – muiden tavoin – tekemään. Tunnen, että minun on yritettävä olla ihmisille mahdollisimman hyvä, kiltti, hellä. Minun on tehtävä kaikkeni Suomen parhaaksi ja suomalaisten parhaaksi. Koin tappamisen, joka sodassa oli välttämätöntä, lähinnä pahantekona ihmisyyttä kohtaan, hirvittävänä pakkona, käskyjen täyttämisenä, loputtomana valintatilanteena: jollen minä ehdi, kaveri ehtii ja minä kuolen."


9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalatmies : 09.05.2012 00:18:24
.... olin naimisissa  20 v kalat miehen kanssa joka oli nouseva  leijona ...
Alkuunkaan en olis halunnut olla herran kans,mutta tämä ku käytti hyväkses kurjaa olooni kun olin just eronnut edell.poikaystävästäni ja asettu asumaan luokseni.

Huh, miten ihmeessä joku voi mennä naimisiin, ja olla avioliitossa 20 vuotta, jos ei alunperinkään edes halua olla toisen kanssa?
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nine persona chart, löytyykö tämän alueen mestareita :) : 05.05.2012 00:41:06
Apua!Mä en tajua tästä nine persona-kartasta mitään!Pistin oman karttani tähän liitteenä.Mitä mielenkiintoista mun kartoilla näkyy?

Katselin ihan noin pikaiseen karttoja, jousimies, kalat ja skorppioni painottuu kartoilla, mikä antaa levottoman, idealistisen ja musta-valkoisen persoonallisuuden monella aluelleella. Kiihkeyttäkin näyttäisi löytyvän. Kovin keveitä tunnelmia ei noiden planeettojen muodostamisen kuvioiden puolesta välity, vaan asioita saatetaan oppia kantapään kautta. Mutta idealismia ja uskoa ei puutu vaikka vastoinkäymisiä tulisikin. Tuo kalavaikutus monessa kohdin, kuten venus-persoonassa, tuo sellaista herkkyyttä että mystiikka yms. voi kiinnostaa kovastikin, ja varmaankin tuo pehmeää vastapainoa tulisemmille ja kiihkeämmille puolille persoonissa.

Tää on vaan tällainen harrastelija pikaisesti tekemä tulkinta, että jos haluat ketjun otsikon mukaisesti mestarin tulkinnan, niin kannattaa kysyä joltain ammattilaiselta.

11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta - Heiluri : 04.05.2012 02:47:17
hei,

laitoin kysymykseni yksityisviestinä, jos voisit katsoa heilurilla

kiitos sinulle etukäteen
mooOoona

12  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nine persona chart, löytyykö tämän alueen mestareita :) : 24.04.2012 21:01:29
Tämähän on mielenkiintoinen juttu.

Onpas mulla tulinen ja maanläheinen äitipersoona! Ja mars yhtymä venus siellä myös. Jos koskaan saan lapsia niin aikamoisen maman saavat!
Soturipersoona näyttää henkiseen ja sosiaaliseen suuntautuneelta.Ei ole kovin kummoinen tappelija, kenties jopa nössö.
Ja älyllinen persoona vaikuttaa tunteelliselta ulospäin, mutta on veskaripainotteinen eli älyllinen on kuitenkin.
Jupiterpersoona näyttää jotenkin raskaalta, mutta myös keväiseltä. Onneksi siellä on kirjekuori kuitenkin helpottamassa painolastia.
Venus-persoona on tulipainotteinen, leijakin siinä kuitenkin leijailee keveästi, ja mars kaloissa. Eli siis tulisuudestaan ja innostuksestaan huolimatta ei siis ole tappellija.

Pikatuomio näiden karttojen perusteella: innostunut, älyllinen ja karsimaattisen fanaattinen, mutta nössö tai ehkä myös nörtti konfliktitilanteissa. Ja onnenavaimet ovat keväisissä ja maanläheisissä asioissa - kenties luovuudessa.


13  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Heikit? : 03.04.2012 23:18:19
Olisi kiva tietää, onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia / näkemyksiä Heikeistä kuin
minulla.

Mielestäni Heikit ovat usein hämmästyttävän herkkänahkasia, eivätkä tahdo sietää
juuri minkäänlaista kritiikkiä.

Viimeisen esimerkki on Heikki "Pedro" Hietanen, joka Puoliseiskassa väitti, että autotuunatut
idolit putoavat yleensä nopeasti pois suosion kelkasta. Toimittaja otti vasta-argumenttina
esiin Matti Nykäsen, jonka tallenteita hän siis ilmeisesti - ja kaiketi hyvällä syyllä epäili autotuunatuiksi
(virettä korjataan digitaalisesti?).

Vai tarkoittiko Juha-toimittaja mahdollisesti sitä, että Matti on pysynyt suosion
huipulla vaikka häntä ei olekaan "tuunailtu"?


Pedro tuntui jopa tuollaisesta mitättömästä kritiikistä närkästyvän kun hän totesi hieman
kärsimättömällä sävyllä "Em minä tiedä!"  (mitenkä Nykänen on pysynyt suosittuna heikohkosta
laulutaidostaan huolimatta?).

http://areena.yle.fi/video/1332866564348

Kohdasta noin 16:00 alkaen...

Muoks: Noh, Pedro taisi tuottajana ottaa itseensä jo siitä, että Mikko-toimittaja käytti
tuottamisesta sanaa "huijaus"...


Katoin ton pätkän. Pedro Hietanen otti ihan rennosti koko jutun jonka kerroit, hermostumisesta ei ollut merkkiäkään!



En sanonut, että hän hermostui, mutta mielestäni hieman kuitenkin närkästyi, kun sensijaan olisi voinut
vaikkapa sydämellisesti naurahtaa toimittajan "vasta-argumentille". Ehkä häntä enemmän närkästytti
kuitenkin se, että toinen toimittaja vihjaili tuottajien huijaavan tallenteita ostavaa yleisöä.

Närkästyä tai hermostua, aika samanlainen asia. Mielstäni hän ei vaikuttanut närkästyvältä, eikä hänen sävynsä ollut kärsimätön. Toimittaja esitti tyhmää ja hänen kysymykseen ei voinut vastata, siinä kaikki. Ja ihan sävyisästi Hietanen sen tilanteen kuittasi.

Eivät kaikki keksi pikkunokkeluuksia joilla kuitata typerät kysymykset. Ehkä Heikit eivät keksi pikkunokkeluuksia, vaan ovat syvällisempiä. Eli Heikeiltä kannattaisi kysyä parempia kysymyksiä.



14  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Heikit? : 01.04.2012 22:48:01
Olisi kiva tietää, onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia / näkemyksiä Heikeistä kuin
minulla.

Mielestäni Heikit ovat usein hämmästyttävän herkkänahkasia, eivätkä tahdo sietää
juuri minkäänlaista kritiikkiä.

Viimeisen esimerkki on Heikki "Pedro" Hietanen, joka Puoliseiskassa väitti, että autotuunatut
idolit putoavat yleensä nopeasti pois suosion kelkasta. Toimittaja otti vasta-argumenttina
esiin Matti Nykäsen, jonka tallenteita hän siis ilmeisesti - ja kaiketi hyvällä syyllä epäili autotuunatuiksi
(virettä korjataan digitaalisesti?).

Vai tarkoittiko Juha-toimittaja mahdollisesti sitä, että Matti on pysynyt suosion
huipulla vaikka häntä ei olekaan "tuunailtu"?


Pedro tuntui jopa tuollaisesta mitättömästä kritiikistä närkästyvän kun hän totesi hieman
kärsimättömällä sävyllä "Em minä tiedä!"  (mitenkä Nykänen on pysynyt suosittuna heikohkosta
laulutaidostaan huolimatta?).

http://areena.yle.fi/video/1332866564348

Kohdasta noin 16:00 alkaen...

Muoks: Noh, Pedro taisi tuottajana ottaa itseensä jo siitä, että Mikko-toimittaja käytti
tuottamisesta sanaa "huijaus"...


Katoin ton pätkän. Pedro Hietanen otti ihan rennosti koko jutun jonka kerroit, hermostumisesta ei ollut merkkiäkään!

15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Heikit? : 01.04.2012 22:27:21
En silti jaksa uskoa että jos esim. mun nimi olis Heikki (mitä ei ole, olen nainen; Heikkitar?) niin en olis samanlainen kuin nyt olen. Astrologia on vähän eri asia kuin ihmisten sopimat nimet.


Ruotsissa voisit olla Heikki. Hiljattain on poistettu nimistä sukupuolierottelut eli Mikael voi olla nainen ja Isabella mies. Eläköön tasa-arvo! Heja Sverige!!!!!
Sivuja: [1] 2 3 ... 8